Vakantiehuis

SIRET 948 807 813 00019

Luxe, prive & verwarmd prive zwembad


Maison Saint-Blaise is de ideale plek voor families met kinderen, in de zomer maar zeker ook in het voorjaar of de herfst. 

De benedenverdieping van ons huis biedt plaats aan 6 personen en we hebben eventueel ook 2 babybedjes beschikbaar. De tuin en het zwembad (open tot eind oktober) zijn exclusief voor jou en hoef je niet te delen met andere gasten. De keuken is volledig uitgerust, daarnaast is er een comfortabele woonkamer.

Zowel binnen als buiten hebben we spellen voor alle leeftijden, dus er is altijd iets te doen. In de overdekte schuur kun je zowel darten als tafeltennissen. In de voortuin is een pétanque baan. Als je liever wilt ontspannen, kun je een boek lezen in alle rust in de hangmat tussen de hoge bomen in onze grote tuin of een van de zitjes buiten of binnen.

Het weer is in het voor- en najaar vaak aangenaam voor een hapje of drankje in de middagzon. Of om het zwembad (wat zelfs nog open is van half april tot eind oktober) in te springen, een boekje te lezen in de hangmat of om een spelletje te spelen aan tafel of in je eigen prive bos.

Naast genieten van ons vakantiehuis biedt de omgeving van het huis vele mogelijkheden om te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse dorp Monpazier, wat op 7 minuten afstand van ons huis ligt. Of bezoek de vele kastelen en grotten. Zo ligt Château de Biron (één van de belangrijkste bezienswaardigheid van de Aquitaine) op ongeveer 15 minuten afstand. Of een van de nabijgelegen (wijn)proeverijen.

In de zomer wordt er vanalles georganiseerd in de regio, zo zijn er regelmatig avondmarkten en shows of fairs bij kastelen. Of je kunt kanoën op de Dordogne. De nazomer en herfst is ideaal om rustig de straatjes en marktjes van de historische dorpjes te bezoeken of de historische architectuur te bewonderen. En natuurlijk kan je hier het hele jaar door genieten van lokale lekkernijen in een gezellig café of restaurant.

Ook Maison Saint-Blaise biedt genoeg mogelijkheden binnen en buiten voor gezellige momenten. Zo is de keuken ruim en heb je de mogelijkheid om samen een heerlijke maaltijd te bereiden (en natuurlijk is er buiten ook een BBQ). De keuken is volledig uitgerust, naast voldoende schalen, borden etc voor kinderen en volwassenen.

Naast een oven en 4 pits fornuis ook een ruime Amerikaanse koelkast en natuurlijk een vaatwasser. In de keuken bevindt zich ook de wasmachine. De keuken loopt over in de bijkeuken en hier hebben wij een koffiecorner gemaakt met diverse koffiezet faciliteiten. Er is een Nespresso apparaat en ook een klassiek apparaat. En natuurlijk kan een french press en een melkopschuimer niet ontbreken. Aan de theedrinkers hebben we ook gedacht.

De 3 ruime slaapkamers bevinden zich allemaal op de begane grond, grenzen aan de woonkamer en hebben allemaal een en-suite badkamer. Een van de badkamers heeft een bad. Twee slaapkamers hebben een 180x200cm boxspring. De derde slaapkamer heeft 2 enkele bedden met de afmeting 90x200cm. In de woonkamer vind je een fijne hoekbank en smart 4k TV. In de kast hebben we diverse bordspelletjes en er is een grote teak houten eettafel met zelfs ruimte voor 12 personen. In de keuken hebben we een open haard.

Indien het weer het toe laat is ons verwarmde zwembad open van half april tot eind oktober. Terwijl kinderen spelen in het grote verwarmde zwembad, kunnen jullie met een drankje of goed boek relaxen in een van de ligstoelen of zitjes.

Ons vakantiehuis combineert een moderne rustieke stijl die elegantie en charme uitstraalt. Het huis is zo ingericht dat het alle seizoenen van het jaar gezelligheid geeft. De unieke périgourdine-stijl geeft een speciaal tintje dat zeker in de smaak zal vallen.

Het huis grenst aan een doorgaande weg, maar de tuin is ruim en geheel omheind. Je hebt een auto nodig, ook voor een bezoekje aan de bakker. Deze vind je echter al op 7 minuten rijden en dan heb je ook nog voldoende keuze, in zowel Monpazier als Beaumont zijn. diverse bakkers (en slagers) te vinden. Hier zijn ook supermarkten. Maar je kunt dus ook vlot op pad wanneer je de streek wilt verkennen. Je zult wel verkeersgeluiden horen, maar de locatie is privé en rustig gelegen, omgeven door hoge bomen en een flinke tuin om doorheen te wandelen.

Wat je zeker leuk zult vinden:
  • Wakker worden met een kop koffie op de schommelbank voor het huis
  • Volledige privacy zonder directe buren
  • Het ontdekken van fascinerende bastide-steden in de buurt
  • Kwaliteits boxsprings, met afmetingen van 90x200cm of 180x200cm
  • Samen koken en uitgebreid tafelen aan de lange teak eettafels binnen en buiten
Maison Saint-Blaise biedt je in alle seizoenen volop mogelijkheden om je vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken! We denken daarnaast graag met je mee, dus schroom niet om contact te zoeken zodat we kunnen helpen om van je vakantie een fijne ervaring te maken!

De verhuurder, Sandra Mengerink

Advertentie online sinds juni 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Ik ben Sandra en samen met Sven heb ik van ons vakantiehuis Maison Saint-Blaise in Frankrijk een geweldige plek gemaakt om tijdens alle seizoenen te kunnen genieten van de Dordogne streek. We hebben het gerenoveerd met moderne voorzieningen met behoud van zijn charme, waarbij we ervoor zorgden dat het oorspronkelijke karakter van het pand niet werd aangetast. We brengen hier graag tijd door en hopen dat jij er ook van geniet! We horen het graag wanneer we je kunnen helpen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • Een eerste niet-restitueerbare betaling van 40% van de huurprijs en een ondertekende overeenkomst zijn vereist om de reservering te bevestigen.
  • Het resterende saldo van 60% van de huurprijs, toeristenbelasting en borg (€ 400) dient 12 weken voor de aankomstsdag te zijn voldaan (de eigenaar zal u informeren wanneer deze verschuldigd is).
  • Voor de huur wordt een borg van € 400 gevraagd. De borg beperkt de aansprakelijkheid van de gasten jegens de eigenaar echter niet. De Eigenaar zal de borg binnen 72 uur na vertrek terugbetalen, mits er geen grote schade of andere kosten zijn ontstaan.
  • Indien het resterende saldo 10 weken voor de Dag van aankomst nog niet is ontvangen, kan de Eigenaar deze overeenkomst beëindigen.
  • Indien de gast, om welke reden dan ook, het gehuurde niet op de afgesproken datum kan of wil accepteren, dient hij de verhuurder daarvan onverwijld in kennis te stellen per e-mail aan de eigenaar te worden bevestigd.
  • Als de gasten hun reservering moeten annuleren, blijft het saldo verschuldigd. De Eigenaar zal zich inspannen om de woning opnieuw te verhuren, en indien succesvol zal de Eigenaar de huurbetaling volledig terugbetalen, verminderd met eventuele kosten of verliezen die daarbij zijn opgelopen.
  • Als de Eigenaar om een uitzonderlijke reden de reservering moet annuleren of door de Franse overheid wordt gesloten vanwege een pandemie, wordt het volledige bedrag aan de Gasten terugbetaald. Elke aansprakelijkheid die voortvloeit uit annulering door de Eigenaar, om welke reden dan ook, is strikt beperkt tot het totale bedrag dat door de Gasten aan de Eigenaar is betaald.
  • Als de gasten om welke reden dan ook de accommodatie verlaten vóór de vertrekdatum, wordt er geen restitutie verleend.
  • Beddengoed, tafellinnen, handdoeken en strandlakens zijn gratis voor de gasten. De huurprijs is inclusief al het normale verbruik van water, gas (inclusief barbecue), elektriciteit (exclusief opladen elektrische auto's), brandhout en wifi..

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1699,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1961,00
Midweek -
Nacht € 280,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1699,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
wo 18-dec-2024
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2222,00
Midweek -
Nacht € 317,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
€ 1,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Château de Monbazillac, uitkijken over de Dordogne vallei. Kasteel, wijndomein & museum.
Een van de mooiste dorpen in de Perigord, ligt op 7 minuten rijden van ons vakantiehuis.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
46 m2

Tegels

Eetkamerstoelen (12)

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Bijkeuken
Begane grond

8 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • C

Woonoppervlakte

  • 110 m2

Sport & recreatie

  • Jeu de boules
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Campingbed (2)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.699,-
per week v.a.
€ 1.699,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Luxe, ideaal voor meerdere gezinnen

8,8
Vanaf per nacht € 347,- v.a. per week per week € 2.429,-