Vakantiehuis

Luxe, ideaal voor meerdere gezinnen


Geniet met je familie en vrienden van de luxe van Maison Saint-Blaise, gelegen op een paar minuten rijden van Monpazier. Spring in het grote verwarmde zwembad (half april - tot eind oktober), verken nabijgelegen kastelen of grotten, ervaar lokale bastides en wijnproeverijen. Het gezellige en ruime huis is omgeven door bos en biedt een grote tuin met veel privacy. Perfect voor vrienden of familie-uitjes. Voor alle leeftijden zijn er binnen en buiten spellen en is er genoeg te doen.

De keuken beneden is volledig uitgerust. Met onder andere een oven, wasmachine, vaatwasser, Nespresso apparaat en zelfs een open haard. Vanuit de keuken kijk je uit op het terras en het hoger gelegen verwarmde zwembad. In de ruime woonkamer vindt jeeen fijne hoekbank en smart TV. Daarnaas is er ook een flinke teakhouten eettafel waar je met 12 personen heerlijk aan kunt dineren. De woonkamer kijkt uit op de voortuin met een aantal fruitbomen en de jeu-de-boules baan. Op de begane grond bevinden zich verder drie slaapkamers met nieuwe bedden en en-suite badkamers, met uitzicht op de tuin. De tuin grenst aan een doorgaandeweg, maar is wel volledig omheind. Een van de kamers heeft een bad, de andere zijn voorzien van een douche.

De bovenverdieping is ook zelfvoorzienend met twee ruime slaapkamers die een badkamer delen. Daarnaast vind je ook hier een compleet uitgeruste keuken met oa een vaatwasser, wasmachine, Nespresso, oven en een ruime woonkamer. Met eettafel voor 6 personen. Beide verdiepingen hebben tal van spellen om iedereen in je gezelschap te vermaken.

In de overdekte schuur kan je zowel darten als tafeltennissen. Of, lees je liever een boek in alle rust in de hangmat tussen de hoge bomen in de grote tuin?

De beide verdiepingen, tuin en het zwembad zijn exclusief voor jou - je hoeft ze niet te delen met andere gasten. Ons huis biedt plaats aan 10 personen, maar als u grotere plannen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken - we bieden 2 extra bedden zodat maximaal 12 gasten kunnen genieten van dit prachtige paradijs. Er wordt ook voor de kleintjes gezorgd, want er zijn ook 2 babybedjes beschikbaar.

Zwembad
Neem een duik in ons verwarmde zwembad! Een door de zon verwarmde buitendouche is perfect om kinderen af te spoelen - ze kunnen naar hartenlust spetteren. Terwijl u vanaf het verhoogde terras uitkijkt over de tuin. Het zwembad heeft een automatische veiligheidsafdekking die voldoet aan de Europese beschermingsnormen.

Moderne rustieke stijl
Ons vakantiehuis is een aangename mix van moderne en rustieke stijl die een gevoel van elegantie en charme oproepen. Natuurlijke materialen zoals hout en steen worden overal gebruikt om een uitnodigende sfeer te creëren waar zowel binnen als buiten van genoten kan worden. Subtiele industriële accenten voegen een eigentijdse flair toe, terwijl ze de rustieke elementen benadrukken. Met neutrale tinten en comfortabel meubilair biedt dit vakantiehuis een rustige ontsnapping aan de dagelijkse drukte. De périgourdine-stijl geeft een uniek tintje dat je vast zal bevallen.

Waar je rekening mee moet houden:
- Het huis grenst aan de departementale weg. Dat betekent dat u autoverkeer hoort.
- De twee verdiepingen zijn alleen verbonden via een buitentrap.
- Je hebt een auto nodig om de Dordogne streek te verkennen.

Wat wij denken dat je fijn zult vinden:
- Het verwarmde zwembad dat open is tot eind oktober
- Genieten van het uitzicht op de tuin
- Kwaliteits boxsprings, met afmetingen van 90x200cm of 180x200cm
- Goed uitgeruste keuken incl voldoende borden, glazen, bestek, schalen etc.
- Bezoeken van alle interessante Bastide-steden in de buurt

Kortom, Maison Saint-Blaise is de fijne vakantiebestemming voor jou en je familie. Geniet van de luxe accommodatie, de prachtige tuin en het verwarmde zwembad. Verken de charmante dorpen en adembenemende natuur van de Dordogne streek. We denken graag met je mee, dus schroom niet om contact te zoeken zodat we kunnen helpen om van je vakantie een onvergetelijke ervaring te maken!

De verhuurder, Sandra Mengerink

Advertentie online sinds januari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Ik ben Sandra en samen met Sven hebben we onze vakantiewoning, Maison Saint-Blaise, in Frankrijk omgetoverd tot een fijne plek. Of je nu binnen bent, bij het zwembad bent of in de tuin (met zijn eigen stukje bos!), je kunt in elk seizoen genieten van de schoonheid van de Dordogne regio. We hebben het pand gerenoveerd met moderne voorzieningen, terwijl we ervoor hebben gezorgd dat het oorspronkelijke karakter behouden blijft. We denken graag met je mee, dus laat vooral weten hoe we kunnen helpen

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • Een eerste niet-restitueerbare betaling van 40% van de huurprijs en een ondertekende overeenkomst zijn vereist om de reservering te bevestigen.
  • Het resterende saldo van 60% van de huurprijs, toeristenbelasting en borg (€ 400) dient 12 weken voor de aankomstsdag te zijn voldaan (de eigenaar zal u informeren wanneer deze verschuldigd is).
  • Voor de huur wordt een borg van € 400 gevraagd. De borg beperkt de aansprakelijkheid van de gasten jegens de eigenaar echter niet. De Eigenaar zal de borg binnen 72 uur na vertrek terugbetalen, mits er geen grote schade of andere kosten zijn ontstaan.
  • Indien het resterende saldo 10 weken voor de Dag van aankomst nog niet is ontvangen, kan de Eigenaar deze overeenkomst beëindigen.
  • Indien de gast, om welke reden dan ook, het gehuurde niet op de afgesproken datum kan of wil accepteren, dient hij de verhuurder daarvan onverwijld in kennis te stellen per e-mail aan de eigenaar te worden bevestigd.
  • Als de gasten hun reservering moeten annuleren, blijft het saldo verschuldigd. De Eigenaar zal zich inspannen om de woning opnieuw te verhuren, en indien succesvol zal de Eigenaar de huurbetaling volledig terugbetalen, verminderd met eventuele kosten of verliezen die daarbij zijn opgelopen.
  • Als de Eigenaar om een uitzonderlijke reden de reservering moet annuleren of door de Franse overheid wordt gesloten vanwege een pandemie, wordt het volledige bedrag aan de Gasten terugbetaald. Elke aansprakelijkheid die voortvloeit uit annulering door de Eigenaar, om welke reden dan ook, is strikt beperkt tot het totale bedrag dat door de Gasten aan de Eigenaar is betaald.
  • Als de gasten om welke reden dan ook de accommodatie verlaten vóór de vertrekdatum, wordt er geen restitutie verleend.
  • Beddengoed, tafellinnen, handdoeken en strandlakens zijn gratis voor de gasten. De huurprijs is inclusief al het normale verbruik van water, gas (inclusief barbecue), elektriciteit (exclusief opladen elektrische auto's), brandhout en wifi.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2425,00
Midweek -
Nacht € 346,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2800,00
Midweek -
Nacht € 400,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3171,00
Midweek -
Nacht € 453,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3738,00
Midweek -
Nacht € 534,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3171,00
Midweek -
Nacht € 453,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
wo 18-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2429,00
Midweek -
Nacht € 347,00
Weekend -
van
wo 18-dec-2024
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3171,00
Midweek -
Nacht € 453,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 10 personen)
€ 16,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
€ 1,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

We zijn gelegen tussen Beaumontois-du-Perigord en het beroemde bastidedorp Monpazier. Beide liggen op slechts 6 minuten rijden en hebben geweldige bakkerijen en markten. We zijn gelegen naast een departementale weg en op de grens van Dordogne en Lot. Wat handig is voor het bezoeken van plaatsen zoals Bergerac of de plaatsjes rondom rivier Dordogne. Maar ook leuke oude dorpjes zoals Villeréal of kastelen zoals Chateau Biron zijn vlot te bereiken. Wat voorbeelden: Château de Biron: Dit is een middeleeuws kasteel in het dorp Biron. Het biedt een kijkje in de geschiedenis van de regio en is een geweldige plek om te verkennen voor gezinnen. Het biedt ook een geweldig uitzicht over de omgeving. Abbaye de Cadouin: Dit is een 12e-eeuwse abdij in het dorp Cadouin. Het biedt een rustige omgeving en prachtige architectuur voor gezinnen om te verkennen. Het Château de Monbazillac: Dit is een prachtig kasteel gelegen in het dorp Monbazillac. Het kasteel biedt een geweldig uitzicht op het omliggende landschap en is ook een wijnmakerij waar u lokale wijnen kunt proeven. Voor kinderen is er druivensap. De Grottes de Maxange: een kalksteengrot in de buurt van het dorp Le Buisson-de-Cadouin. Het is een uniek en prachtig grottenstelsel met prachtige rotsformaties en ondergrondse meren. Bezoekers kunnen een rondleiding door de grot maken. Het is relatief gemakkelijk te bereiken en de tour is geschikt voor alle leeftijden. Kom en ontdek de geschiedenis, de natuur en de keuken van de Dordogne

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
46 m2

Tegels

Eetkamerstoelen (12)

Woonkamer 2
1e verdieping

Tegels

Eetkamerstoelen (6)

2-persoonsslaapbank (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 4
1e verdieping
12 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 5
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 4
1e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken 2
1e verdieping
Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • C

Woonoppervlakte

  • 220 m2

Sport & recreatie

  • Jeu de boules
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Campingbed (2)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 2.425,-
per week v.a.
€ 2.425,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Luxe, prive & verwarmd prive zwembad

Vanaf per nacht € 243,- v.a. per week per week € 1.699,-