Chalet

Chalet dans les Voges


Le Bonhomme.
Ons huis is op 730 meter. In de winter stoken we op hout. Omringt door bos aan de achterkant. Ideaal voor wandelingen, fietesen, met de ‘bike park’ van Lac Blanc op 10 minuten rijden. Prachtige dorpjes zoals Kaysersberg, met de bekende kerstemarkt, je hebt, Eguisheim en de wijn route van Alsace en nog veel meer….Bio winkels vlakbij. Cellier des Montagnes  in Hachimetteen Biosphere  in Orbey. Wandelingen op de Col des Bagenelles tour de Faudé, en lac Devin op loop afstand  vanaf het huis. Bonhomme is rijk aan verschillende bloemenvariëteiten en zeldzame planten soorten, een veel voorkomende klasse in beschermde plaats. Ons tuin heeft meer dan 80 verschillende planten.Ski station Lac Blanc is op  10 minuten afstand  van ons huis.Mooi familiehuis in het dorp van le Bonhomme op 25 minuten van Colmar. 3 verdiepingen.Licht, gezellig en warm met veel hout. Vertrekpunt van vele wandel- en fietsroutes.  Ski piste en bikepark op 10 minuten. Internationaal treinstation op 25km en vliegveld Basel-Mulhouse 84 km op 1uur rijden. Entzheim vliegveld Straatsburg, 80 km een uur rijden.

Chalet op drie niveaus, 120 m2, 4 kamers. 7.2 ares, geen bewoning achter het huis, omringd door bomen. Het interieur begane grond: entree, een grote slaapkamer, een kleinere kamer, badkamer met douche, wastafel en toilet, ruimte voor wasmachine en droger.  Eerste verdieping: een grote open woonkamer met open inbouwkeuken, hoek salon, Franse deuren naar een groot terras met uitzicht op de tuin en heuvels. Een slaapkamer, toilet met kleine wasbak. Op de bovenste verdieping: slaapkamer, badkamer en suite met douche, en wastafel. Verwarming: houtkachel + elektrische kachel aansluitingen Exterieur: houten terras uitkijkend over de tuin en heuvels. Het huis is omgeven door een mooie ecologisch onderhouden tuin met een kleine vijver en veel groen. Parkeren: 2 autos.

We stoken op hout in de winter kijk in de aanvullende informatie voor uitleg hierover.De verhuurder, Len

Bij Micazu sinds maart 2019

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 5 uur

Maaike, ons drie kinderen en ik hebben hier samen 15 jaar met plezier gewoond.
Na ons verhuizing naar Nederland willen we ons huis nu delen met andere mensen.
We wensen jullie veel plezier.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Wij verhuren per nacht.

Bij het boeken vragen wij volle betaling.  Na ontvangst van de aanbetaling zal de boeking worden bevestigd. 

Minimaal  1 nacht.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
31-12-2019
tot
31-12-2020
Minimaal verblijf 1 nacht
Week -
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Afvoer huisvuil
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Annuleringskosten
% 50,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Baby
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Badlinnen
€ 10,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Barbecue
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 90,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak met verblijf dieren
€ 90,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Linnengoed
€ 20,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Parkeerplaats
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 1,10
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Wasmachine
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Woning gereedmaken
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wandeltocht die weilanden en bossen afwisselt. Gelegen aan de Elzasser kant van de Hautes-Vosges, scheidt de massale Faudé (hoogenergetische plaats) de steden Orbey en Lapoutroie. De top stijgt naar 773 meter. Mooie wandeltocht
31 rue du Geisbourg
68240 KAYSERSBERG
Tél. : 03 89 78 26 27
https://www.espace-nautique-ccvk.fr/
BELANGRIJKE AANWIJZINGEN: Lees deze aanwijzingen zorgvuldig door, voor dat u de Grenadier gaat gebruiken en bewaar ze, mocht u ze later nogmaals willen doorlezen.
DE GRENADIER GEBRUIKEN
Het wordt ten strengste aangeraden om altijd in de buurt van de Grenadier te blijven wanneer het toestel wordt gebruikt.
De Grenadier ontsteekt brandstof door middel van hete lucht, waarvan de temperatuur werd verhoogd door het over een verwarmingselement te laten passeren. De bereikte luchttemperatuur is hoog genoeg om alle soorten huishoudelijke brandstoffen te ontsteken. De brandstof wordt niet onmiddellijk ontstoken.
Wees voorzichtig: vlak bij de tuit kunnen extreem hoge temperaturen, mogelijk tot ca. 1500'C warden bereikt, omdat hier de brandstof wordt ontstoken. Het is belangrijk dat de tuit zo snel mogelijk uit de buurt van de brandstof wordt weggehaald.
Algemeen gebruik bij open haarden:
1) Kijk in de folder in het huis, monteer de Grenadier op de stander, zoals staat afgebeeld op fig. 1. Zorg ervoor dat de 'V' in de voet van de stander naar de tuit toe gekeerd is.
2) Open de luchtklep van de open haard.
3) Leg de benodigde hoeveelheid brandstof in de haard. Kleinere stukken ontsteken sneller. Stel de Grenadier af met de twee vleugelmoeren, zodat de tuit net de onderkant van de brandstof raakt.
4) Steek de stekker in het stopcontact en zet het toestel aan. CONTROLEER OF DE MOTOR EN DE VENTILATOR AANSLAAN. Zet het verwarmingselement aan door de sleutelschakelaar aan de achterkant van het toestel om te draaien. Om deze schakelaar te gebruiken duwt u de losse sleutel er horizontaal in, drukt u het slot in en draait u het naar rechts naar een verticale positie; de sleutel blijft zitten totdat hij naar links wordt teruggedraaid om de verwarming uit te zetten. De schakelaar bevat een veermechanisme waarmee de sleutel uit het slot wordt geduwd.
5) Het duurt niet lang voordat de brandstof vlak voor de tuit ontsteekt; de aansteker mag echter pas warden uitgeschakeld wanneer er meer brandstof is ontstoken.
6) Haal het sleuteltje uit, het rode licht gaat uit. Schuif de Grenadier iets naar achteren, zodat de tuit de brandstof niet meer raakt. Het verwarmingselement moet worden uitgeschakeld, zodat de Grenadier koude lucht in de vlammen kan blazen om het vuur over de gehele oppervlakte te verspreiden. Dit is belangrijk, omdat hierdoor niet alleen het vuur wordt verspreid, maar
het toestel ook wordt afgekoeld, zodat het kan worden opgeborgen.
7) Zet de Grenadier uit en berg hem goed op.
Gebruiksaanwijzing voor barbecues/tuinverbranders:
Gebruik altijd een aardlekschakelaar als bescherming tegen elektrische schokken, wanneer de Grenadier buitenshuis word! gebruikt. Wanneer barbecues/verbranders met de Grenadier warden aangestoken, moet u ervoor zorgen dat het verlengsnoer veilig is uitgerold, dat niemand erover kan struikelen en dat het snoer niet beschadigd kan warden. De Grenadier moet stevig warden neergezet en u moet er altijd bij blijven, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Duw de tuit van de Grenadier niet helemaal in de verbrander.
Zodra de ontsteking heeft plaatsgevonden, mag u niet vergeten om het verwarmingselement uit te zetten en het vuur met de koude lucht te verspreiden.

https://www.youtube.com/watch?v=u-W5JO30pJg
Duw de sleutel in het slot, druk het slot in en draai omaan te zetten.
ZORG ERVOOR DAT DE GRENADIER ALTIJD DROOG STAAT. GEBRUIK DE AANSTEKER ALLEEN.
BELANGRIJK: WEL DOEN EN NIET DOEN
WEL DOEN Houd kinderen altijd uit de buurt van de Grenadier en berg het toestel na het gebruik veilig op. Kinderen moeten nooit alleen warden gelaten in een kamer waarin de aansteker wordt gebruikt.
WEL DOEN Houd de Grenadier weg van brandbaar materiaal wanneer u de tuit uit het vuur haalt en laat het hele toestel goed afkoelen voordat u het weer opbergt.
WEL DOEN Houd snoeren uit de buurt van warme elementen, zoals de tuit en het vuur, en zorg ervoor dat wanneer de aansteker wordt gebruikt voor barbecues/verbranders, het verlengsnoer veilig uitgerold is.
WEL DOEN Leg kleine stukjes brandstof vlak voor de tuit; hierdoor verloopt de ontsteking sneller. Als u de lucht diagonaal over de oppervlakte laat stromen, wordt het vuur sneller verspreid. WEL DOEN Gebruik een voldoende hoeveelheid harde brandstof, zoals cokes, aangezien het verwarmingseffect bij deze brandstoffen die moeilijk te ontsteken zijn, door de opeenstapeling
wordt vergroot.
WEL DOEN Zorg ervoor dat de Grenadier altijd stabiel staat.
WEL DOEN Laat de Grenadier niet gebruiken door mensen met minder fysieke, sensorische of mentale vermogens of mensen die niet voldoende ervaring of kennis hebben, tenzij ze aanwijzingen hebben gekregen over het gebruik van de Grenadier door iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid.
NIET DOEN Zorg ervoor dat de tuit niet door een stuk brandstof wordt geblokkeerd en houd de tuit niet langer in het vuur dan nodig is om

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
25 m2

Laminaat

Bank 3 zits

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
5 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Chalet

Woonoppervlakte

 • 120 m2

Kinderen

 • Kinderbed (1)
 • Kinderspeelgoed
 • Kinderstoel (2)
 • Campingbed (1)

Sport & recreatie

 • Bergsport
 • Fietsen
 • Mountainbiken
 • Wandelen
 • Wintersport

Populaire thema's

 • Cultuur & historie
 • Kindvriendelijk
 • Lange termijn verhuur
 • Natuurhuisjes
 • Weekendje weg

Verwarming

 • Houtkachel

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • Wifi
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Terras (1)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (8)
 • Schuur

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Hal
 • Huisdieren toegestaan
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Apart toilet (2)
 • Roken niet toegestaan

Linnengoed

 • Keukenlinnen

Privacy

 • Vrijstaande woning

Wintersport

 • Piste 50km of minder
 • Skilift 100m tot 500m
 • Hoogte 1000m - 2000m


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer