Gîte / Cottage

Belle Boissierette 'Cozy'


 
U hoeft bij ons niet van zaterdag tot zaterdag te boeken. Wij zijn flexibel hierin. Natuurlijk afhankelijk van de reserveringen die al gedaan zijn. Dus wees er snel bij om niet op de drukke zaterdagen te hoeven reizen!

Cozy, de gite voor max 4 personen heeft vlakbij een tent op een vlonder tussen de bomen voor de kinderen. Hoe leuk is dat! Zie ook de video die is bijgevoegd ten tijde van het bouwen van de vlonder. 

Waarom mensen het hier naar hun zin hebben? Het snelle glasvezel internet wat het bekijken van de Formule 1 of voetbal mogelijk maakt zonder ruis. Of ... de rust, ruimte, natuur (vogels spotten, jawel de Wielewaal!, uilen etc..) en de schone lucht misschien? Of misschien wel als baken om vanuit deze plek te zoeken naar een eigen huis. Daarnaast is het soms prettig dat wij in de buurt zijn voor het geval er wat aan de hand mocht zijn. (Denk bijvoorbeeld aan een dokters- of ziekenhuisbezoek als de franse taal een dingetje is. Wij zijn discreet en helpen u graag.)

Maar let op, privacy genoeg voor u en ons. Het terrein beslaat ruim 3 hectare, dus plek genoeg om te chillen, dieren spotten, spelen (schommel aanwezig en nog meer speeltoestellen) of wat u maar wilt. Pak een (lig)stoel en zet deze op de door u gewenste plek en geniet.

De gite Cozy van Belle Boissierettte is rustig en ruimtelijk gelegen bovenop een heuvel en zeer goed bereikbaar met de auto over de verharde weg. Een prachtig uitzicht naar de wei, lavendelhaag en cypressen en de parkachtige tuin en het verre uitzicht naar het oosten. Op een heldere nacht is de melkweg goed te zien. Kortom, rust en ruimte, ook in het hoogseizoen. Houdt u van sculpturen en kunst, tegenover ons woont een bekende Parijse kunstenaar die een beeldentuin heeft. U kunt er gewoon naartoe, het is gratis. En wilt u gewoon lekker rustig op het terras zitten, doe het gerust. Kans is redelijk aanwezig dat er een reetje gewoon voorbij loopt. Gewoon overdag.

Schoon en fris liggen de bedden klaar voor u. De gite heeft een houtkachel die gebruikt kan worden en buiten staat een BBQ klaar voor gebruik. Luie stoelen staan rond het zwembad. En waar u ook wilt zitten, het maakt ons niet uit, pak uw stoel en zet deze op de plek waar u wilt. Keuze te over. 

Voor de allerkleinste hebben we een eigen zwembadje welke naast het grote bad gezet kan worden. Wel zo gezellig. 

Eigenlijk is er veel te zeggen over Belle Boissierette, maar beter is het zelf te komen ervaren. De kinderkamer in Cozy is voorzien van een steigerhouten stapelbed. Bekijk de foto's. Met eigen nachtlampje en lekker gezellig voor elk kind.... ook geschikt voor grotere "kinderen" (80x200) :)).

En omdat we willen dat uw vakantie plezierig begint bent u bij ons niet verplicht om op zaterdag aan te komen, dat kan op iedere willekeurige dag. Naar gelang de beschikbaarheid natuurlijk. Scheelt stressvol rijden op de drukke franse wegen op zaterdag in het hoogseizoen. Echter, minimaal 3 dagen verblijf stellen wij op prijs. Maar echt, u zult ervaren dat dat geen probleem zal zijn. 

Helaas, (huis)dieren zijn niet toegestaan. We hebben zelf kippen en onze oudere hond Kareltje en dat vinden we genoeg. 

En wil je met vrienden of familie komen, huur dan ook de andere gite Pure voor 2 personen. Cozy en Pure hebben hun eigen privacy en liggen redelijk van elkaar af uit het zicht. Dus kom je met oma/opa of een stel vrienden naar ons dan is er de mogelijkheid om samen en toch apart te zijn. Kinderen hoeven geen weg over om naar de andere gite te gaan of naar het zwembad, wat ook fijn is. Alles is op het domaine van Belle Boissierette. Dus wel samen op vakantie maar niet bij elkaar, hoe fijn is dat om je af en toe toch even terug te trekken om op de pc (glasvezel) wat te doen....of de ogen van binnen te bekijken. Maar toch met elkaar kunnen genieten onder de bomen van een maaltijd van b.v. de BBQ terwijl de kinderen spelen in de parkachtige tuin. Franser kan het bijna niet. Boek snel als je samen op vakantie wilt. 

Wat er verder ondernomen kan worden is: fietsen, paardrijden, karten in Cahors, luchtballon varen, zwemmen in de Dordogne, wijnproeverijen afrijden en wijn kopen, middeleeuwse stadjes bezoeken en de brocantes afstruinen, kayakken of suppen, dronevliegen leren en parcours vliegen, kastelen bezoeken, apenpark bezoeken of vanaf het terras vogels spotten. Genoeg te doen in ieder geval. 


De verhuurder, Gert-Jan en Mitzy

Advertentie online sinds november 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 9 uur
Wij, Gert-Jan en Mitzy, hadden een druk werkzaam en sportief bestaan in Nederland. Maar wilden wij zo verder.? Het was geen verkeerd leven, qua luxe en comfort, maar ook stressvol.
Het roer ging om. Op zoek naar een leuke stek in Frankrijk. Onze eisen waren nogal hoog. Letterlijk en figuurlijk. We wilden uitzicht en een plat stuk grond. We hebben het gevonden, Belle Boissierette!
Het domaine is echt groot, cypressen en lavendel bij aankomst en een prachtig uitzicht.
Kom het ook ervaren!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Cozy is geschikt voor maximaal 4 personen.
Aankomstdag staat vrij, dus niet verplicht op zaterdag! 
Wel zo fijn om niet op een zwarte zaterdag aan te schuiven in de file op de weg.
Een minimum van 3 dagen is verplicht. Maar misschien niet eens zo'n gek idee.

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten. 
Elektrisch opladen van uw auto is mogelijk in de nabij gelegens dorpjes Marminiac en Salviac. 
En als laatste, Wifi is gratis en glasvezel (snel 200 mb voor het geval u F1 wilt volgen of de voetbal) en het zwembad is open in het hoogseizoen of al eerder naar gelang het weer.

Bedden zijn opgemaakt en bedlinnen is inclusief de huurprijs. Evenals de thee- en handdoek voor in de keuken. Bij aankomst zijn er enige vaatwastabletten, toiletrollen en zeep om de handen te wassen. Evenals een vaatdoekje en afwasborstel. 

Optioneel is het volgende: handdoeken voor de douche zijn optioneel bij te boeken,8 euro per pakket. En kan indien gewenst elk moment een pakket bijbesteld worden. Badlakens voor bij het zwembad zijn optioneel te verkrijgen voor 8 euro per stuk. Maar zelf meenemen is ook mogelijk. Kijk voor meer info op onze site. Dit zou prijstechnisch wel eens interessant kunnen zijn. En in het voor- en najaar voor 2 personen een leuke prijs. 

Houdt u ook van suppen, ik ook, misschien eens leuk om samen over de Dordogne te suppen?  Of houdt u van wandelen en wilt u met ons mee om de omgeving te zien, laat het ons weten. Wij vertellen u dan bijzonderheden van onze plek. 



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 03-sep-2023
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1295,00
Midweek € 740,00
Nacht € 185,00
Weekend € 555,00
van
zo 31-mrt-2024
tot
za 13-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 945,00
Midweek € 540,00
Nacht € 135,00
Weekend € 405,00
van
za 13-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1323,00
Midweek € 756,00
Nacht € 189,00
Weekend € 567,00
van
zo 05-mei-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 910,00
Midweek € 520,00
Nacht € 130,00
Weekend € 390,00
van
zo 12-mei-2024
tot
do 08-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1323,00
Midweek € 756,00
Nacht € 189,00
Weekend € 567,00
van
do 08-aug-2024
tot
di 13-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1015,00
Midweek € 580,00
Nacht € 145,00
Weekend € 435,00
van
di 13-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1323,00
Midweek € 756,00
Nacht € 189,00
Weekend € 567,00
van
za 31-aug-2024
tot
wo 01-okt-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1295,00
Midweek € 740,00
Nacht € 185,00
Weekend € 555,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 85,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Badlinnen
€ 8,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Borgsom
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,10
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wijn, truffels en foie gras. Dan moet u in dit gebied zijn. Maar het draait niet alleen om eten en drinken. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen. Lekker kanoen op de Dordogne, of suppen, staand op een board peddelen. Of denk aan de stoere kastelen die te bezoeken zijn. Alles ligt op korte afstand vanaf de gite.
Bent u meer een wandelaar of fietser, dan kan meteen vanaf de gite gestart worden. Een nordic walk center is vlakbij met uitgepijlde route's.
Daarom, vervelen kan men zich hier niet.
Maar even niets doen is net zo lekker. De hangmat hangt al klaar. Of neem de lekkere luie ligstoelen. Zet ze neer waar u wilt en geniet!
Doe eens gek en ga suppen, standing up paddling.

Plattegrond


Indeling

Slaapkamer 1
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Parket

Slaapkamer 2
Begane grond
14 m2

Bed: Stapelbed 200 x 80 cm

Bed: Stapelbed 200 x 80 cm

Parket

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Gîte / Cottage

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Commode

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Speeltoestel(len)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Gelijkvloers
  • Verhoogd bed

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 910,-
per week v.a.
€ 910,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder