Appartement

La Vista delle Marche


Dit appartement heeft een centrale ligging in Marken, Italie. Dicht bij stand, maar ook centraal gelegen om af te dalen richting het midden gebergte in midden Italie.

Het appartement bevindt zich in een blok van 6 appartementen. Heeft vrij uitzicht en bevindt zich in een rustige omgeving met volop natuur.

De eigenaar is ruim twintig jaar bekend met de gehele kustlijn van de Adriatico en heeft in 2009 een nieuw appartement gekocht in het mooiste gedeelte van de Marken. Indien gewenst kan de eigenaar u verder helpen met toeristische tips.

Naast de landelijke rust ben u relatief snel en eenvoudig (via snelweg) in steden zoals Rimini, Cattolica, Fano, Senigallia en Ancona.

Kortom een week of meer doet u de ultieme sfeer van Bella Italia beleven.

De verhuurder

Bij Micazu sinds april 2010

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 dag

De eigenaar is dol op dit stukje van de Marken en weet hier alles van.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

In de prijs per week zijn alle kosten inbegrepen van normaal gebruik.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
31-08-2021
tot
31-12-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Dit appartement heeft een centrale ligging in Marken, Italie. Dicht bij stand, maar ook centraal gelegen om af te dalen richting het midden gebergte in midden Italie.Het appartement bevindt zich in een blok van 6 appartementen. Heeft vrij uitzicht en bevindt zich in een rustige omgeving met volop natuur. De eigenaar is twintig jaar bekend met de gehele kustlijn van de Adriatico en heeft in 2009 een nieuw appartement gekocht in het mooiste gedeelte van de Marken. Indien gewenst kan de eigenaar u verder helpen met toeristische tips. Naast de landelijke rust ben u relatief snel en eenvoudig (via snelweg) in steden zoals Rimini, Cattolica, Fano, Senigallia en Ancona.Kortom een week of meer doet u de ultieme sfeer van Bella Italia beleven.
Het westen van de regio wordt in beslag genomen door de bergketen van de Apenijnen. De hoogste top van de regio is de Monte Vettore (2476 m) in de provincie Ascoli Piceno. Deze berg maakt deel uit van het massief Monti Sibillini dat tot nationaal park is uitgeroepen.Het landschap tussen de hoge bergen en de kust is sterk heuvelachtig. Dit deel van Marche is een belangrijk landbouwgebied, het brengt onder andere veel wijn, olijven en fruit voort.De kustlijn van Marche is ongeveer 170 kilometer lang. De zand- en kiezelstranden worden op twee plaatsen onderbroken door een woeste rotskust; ten zuiden van de regionale hoofdstad Ancona (Monte Conero) en ten noorden van Pesaro (Monte San Bartolo).Ancona is de enige belangrijke havenplaats van Marche.In de beschermde natuurgebieden, kan men prachtige wandelingen maken. Men vindt er specifieke fauna en flora zoals in het meer van Pilatus van de Monti Sibillini. Hier leeft een zoetwaterkreeftje die nergens anders op de wereld voorkomt. Wolven en beren komen hier ook nog voor, doch wandelaars ontmoeten ze nooit, daarvoor zijn ze te schuw.Elk seizoen zorgt ervoor dat de natuur van kleed verandert, de sneeuw schept de mooie winterlandschappen. De lente tooit zich met talrijke wilde bloemen zoals de orchideeën, heel veel zonnebloemen in de zomer, en de herfst betovert het landschap door haar mooiste kleurenpalet.De meeste gebieden beschikken over een infocentrum waar men terecht kan voor inlichtingen, wandelkaarten, overnachtingsmogelijkheden en geleide excursies.
De stad is kort na 284 vòòr Christus gesticht door de Romeinen, die het Sena Gallica noemden. Het gebied was zojuist op de Gallische stam der Senonen veroverd en werd door de Romeinen Ager Gallicus genoemd. In de middeleeuwen was het het belangrijkste handscentrum van het hertogdom Urbino. Later in die eeuw groeide Senigallia uit tot een van de belangrijkere badplaatsen aan de Adriatische kust. Het stadscentrum is nog deels ommuurd. De rivier de Misa stroomt dwars door het centrum. Langs de rechteroever staan de statige 17de-eeuwse handelsgebouwen Portici Ercolani. Andere belangrijke bouwwerken van Senigallia zijn het 12-de eeuwse Castello en het neoclassicistische Foro Annonario uit 1834.Karakteristiek is Rotonda al Mare uit de jaren dertig. De restauratie van dit op een pier gelegen bouwwerk is in de zomer van 2007 gereed gekomen.
De provincie Ancona grenst in het noorden aan de provincie Pesaro-Urbino, in het oosten aan de provincie Perugia (Umbrië) en in het zuiden aan de provincie Macerata. In het oosten van de provincie liggen de Apennijnen, de hoogste top is hier de Monte Maggio (1361 meter). De bergketen vormt een natuurlijke grens met de buurregio Umbrië. De enige plaats van betekenis is dit deel van de provincie is Fabriano. Het binnenland is heuvelachtig, meer in richting van de kust worden er veel druiven verbouwd voor de wijnproductie. Aan de kust zijn overwegend zandstranden te vinden. Uitzondering is de kaap Conero met zijn steile rotskust nabij de hoofdstad Ancona. Deze stad behoort tot de belangrijkste havens van de Adriatische Zee. Een grappige naam van een voorstad in het zuiden is Pinocchio. De havenstad Ancona, is gebouwd tegen de helling van de Monte Conero. Vanuit diverse punten heeft men een mooi uitzicht over de haven en de Adriatische Zee. Ondanks de zware bombardementen in de Tweede Wereldoorlog, die grote delen van het historische centrum wegvaagden, telt de stad nog vele bezienswaardigheden. De vroegmiddeleeuwse kathedraal San Ciriaco ligt net buiten het centrum. Niet ver daar vandaan liggen de resten van een Romeins amfitheater. Aan de haven staat de 14 meter hoge triomfboog van Trajanus uit het jaar 100. Andere belangrijke gebouwen zijn het Lazzaretto, eveneens aan de haven en de kerken Gesù en S. Maria della Piazza. Het gebergte van de Conero, 572 meter, is van verre al te zien, het is de enige berg aan dit deel van de Adriatische kust. Vanuit zee rijzen de witte hellingen steil omhoog. De gebied is tot natuurpark verklaard. De plaatsen Numana en Sirolo zijn populaire badplaatsen.Loreto, op een paar kilometer afstand van zee, is een belangrijk bedevaartsoord. De bedrijvige stad Jesi heeft de bijnaam Milaan van de Marken. De Romeinen stichtten de stad in de tweede eeuw voor Christus onder de naam Aesis. Jesi heeft een goed geconserveerd middeleeuws centrum met een indrukwekkende stadsmuur. In het binnenland liggen niet ver van het kunststadje Fabriano de wereldberoemde grotten van Frasassi met hun spectaculaire stalactieten en stalagmieten.
De provincie Pesaro-Urbino grenst in het noorden aan de provincies Forlì-Cesena en Rimini van de regio Emilia-Romagna en de republiek San Marino. In het oosten ligen de provincies Arezzo (Toscane) en Perugia (Umbrië) en tenslotte in het zuiden de provincie Ancona. In het oosten van de provincie liggen de Appenijnen, de hoogste top is hier de Monte Carpegna (1415 meter).De bergketen vormt een natuurlijke grens met de buurregio's Umbrië en Toscane.Het binnenland is heuvelachtig, in het noordwesten ligt de historische streek Montefeltro. Het noordelijke deel van de kust bij Gabicce Mare is bergachtig en heeft de status van beschermd natuurgebied. Bij Pesaro en verder naar het zuiden zijn overwegend zandstranden te vinden.De provincie telt twee grote plaatsen: Pesaro en Fano, Urbino, de tweede hoofdstad is de belangrijkste kunststad. De havenstad Pesaro is opgericht door de Romeinen in het jaar 184 voor Christus onder de naam Pisaurum. Het Piazza del Popolo is het hart van de stad. Hier staat het statige Palazzo Ducale. Pesaro is de geboortestad van de componist Gioacchino Rossini naar wie het conservatorium en theater vernoemd zijn. Ten westen van de stad ligt het natuurpark van de berg San Bartolo waarvan de wanden steil vanuit zee omhoog rijzen.Gradara behoort tot de best geconserveerde middeleeuwse plaatsen van Italië, het dorp is geheel door een hoge stadsmuur omgeven en wordt van boven af bewaakt door het kasteel Rocca. De tweede provinciehoofdstad Urbino is samen met Ascoli Piceno de belangrijkste kunststad van de regio Marken. De ommuurde stad ligt op een heuvel op 485 meter hoogte.Belangrijkste monument is het 15de-eeuwse Palazzo Ducale met zijn markante torens aan de voorzijde. In het gebouw huist ook het museum Galleria nazionale delle Marche waar belangrijke werken te zien zijn als La Muta (Rafael), Veduta della Città Ideale (Piero della Francesca) en het Laatste Avondmaal (Titiaan). Fano is de tweede stad qua grootte van de provincie. Ook deze stad heeft een romeinse oorsprong en heette in die tijd Fanum Fortunea. De boog Arco di Augusto (9 na Chr.) dateert nog uit die periode. Andere bezienswaardige plaatsen: Cagli, het oude romeinse Cale, gelegen aan de Via Flaminia die Rome met Rimini verbond. In de plaats staat de enorme toren Torrione di Cagli.De streek Montefeltro op de grens met de regio Emilia-Romagna telt vele ongeschonden middeleeuwse dorpen. Novafeltria (6577 inw.) is de grootste plaats van de streek, tot 1941 had het de naam Mercatino Marecchia.Het kasteel van San Leo heeft een spectaculaire ligging op de top van een rots, in de plaats staan vele vroeg-middeleeuwse monumenten waaronder de 12de-eeuwse kathedraal en het religieuze complex La Pieve waarvan delen uit de achtste eeuw dateren.
De provincie Macerata grenst in het noorden aan de provincie Ancona, in het zuiden aan de provincies Ascoli Piceno en Fermo en in het westen aan de provincie Perugia (Umbrië). In het westen van de provincie ligt de bergketen van de Apennijnen. De hoogste toppen liggen in het uiterste zuidwesten, dit is het bergmassief van de Sibillini dat de status van nationaal park heeft. Het land tussen de hoge toppen en de Adriatische kust is sterk heuvelachtig.De hoofdstad ligt 15 kilometer landinwaarts op een heuveltop tussen de twee belangrijkste dalen van de provincie: het Valle del Chieti en Valle del Potenza. Langs de kust zijn overwegend zandstranden te vinden, de belangrijkste badplaats is Porto Recanati. Macerata heeft een van de oudste (1290) universiteiten van Italië. De stad telt vele monumenten waaronder het bijzondere openluchttheater Sferisterio uit 1819, geïnspireerd op de bouwwerken van Andrea Palladio.Het Piazza della Libertà is het hart van de stad. Hier staan onder andere de Universiteit, het theater, de 15de-eeuwse toren Torre Civica.De drie andere belangrijkste plaatsen op het gebied van kunst zijn Tolentino, San Severino Marche en Recanati. De plaats Cingoli ligt op een hoogte van 600 meter en biedt een bijzonder fraai uitzicht over de omgeving, het heeft de bijnaam Balkon van de Marken. In het bergland van de Monti Sibillini is het kuuroord Sarnano de belangrijkste plaats. In de winter kan er op de hellingen van de Sassotetto geskied worden. In de zomer is het een uitgangspunt voor vele wandelingen.Visso zou meer dan 900 jaar ouder dan Rome zijn. Hier is de hoofdkantoor van het nationale park Monti Sibillini gevestigd, ook wordt hier 's winters geskied.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Appartement

Woonoppervlakte

 • 64 m2

Kinderen

 • Kinderbed
 • Kinderspeelgoed
 • Kinderstoel

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Nachtleven / uitgaan
 • Speeltuin
 • Wandelen
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Stedentrip
 • Cultuur & historie
 • Kindvriendelijk
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • Radio
 • Cd-speler
 • Dvd-speler

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (10)
 • Terras (1)
 • Tuinstoel(en) (8)
 • Tuintafel(s) (2)

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken (10)
 • Keukenlinnen
 • Linnen voor kinderbed

Faciliteiten

 • Hal

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • Tafelvoetbal
 • Biljart- / snookertafel


€ 750,-
per week v.a.
€ 750,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je betaalt direct aan de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Il Poggio

8,7
Vanaf per nacht € 214,- per week € 1.500,-