Appartement

CIR 109031-AFF-00005

Casa Bellini: Appartement Oliva


Landhuis Casa Bellini / 3 appartementen
Casa Bellini is gelegen in een onontdekt groen agrarisch gebied van Le Marche, tussen acht heuveltopdorpen, die sinds de middeleeuwse periode nauwelijks zijn veranderd. Casa Bellini heeft drie luxueuze appartementen namelijk Oliva, Lavenda en Gaura. 

U kunt lopen naar het dichtstbijzijnde dorp op een heuvel, Petritoli, op 2,5 km afstand. De thuisbasis van acht kerken, de klokkentoren luidt elk uur. Het smetteloze dorp doet denken aan het instappen in een scène uit een zwart-wit filmset. Het lokale nachtleven pruttelt elke avond van de week tussen drie bescheiden bars. U kunt dineren in een pizzeria, of de geliefde grot 'Osteria Delle Cornacchie' of voor een traditioneel Italiaans extravagant bezoek ‘Ristorante Re Squarchiò’. 

Elk appartement heeft een ononderbroken uitzicht op het Siblini-gebergte, waar u de contouren kunt zien van een steeds veranderende gletsjer die de bergtop verlicht. 

Met de keuze uit verschillende stranden, strekt de kustlijn zich uit van Fermo tot San Benedetto. De dichtstbijzijnde stranden zijn Pedaso, Cupra of Porto San Georgio met zandige baaien en rotsachtige schiereilanden en een overvloed aan visrestaurants en ijs. Overdag zijn er voedsel- en antiekmarkten waar u kunt genieten van olijfolie, vleeswaren, kaas, pasta, groenten en meer. Er is geen tekort aan wijngaarden waar de wijnproeverij populair is bij de lokale bevolking in hun streven naar geluk. Ze zijn erg trots op de lokale wijn, Pecorino. 

In 2020 hebben we een zwembad van 5 bij 10 meter laten aanleggen met  een fantastisch uitzicht op de bergtoppen van het Silbini gebergte, zie ook de foto's in deze advertentie.

Appartementen: Lavenda/Gaura/Oliva
 
Onze stijlvolle zelfstandige appartementen combineren rustiek Italiaans met modern comfort. Ze bevinden zich allemaal op de begane grond en zijn volledig uitgerust met de nodige gemakken. Elk appartement beschikt over prachtige Italiaanse antieke marmeren vloeren. Er is een grote eethoek buiten, compleet met barbecuefaciliteiten. Geniet van de grote rustige tuin waar u kunt ontspannen in een ligstoel en een boek kunt lezen of in een hangmat kunt slingeren terwijl u geniet van het uitzicht op de bergen en luistert naar de geluiden van de natuur. 

Appartement Oliva - Vierkamerappartement voor maximaal 5 personen.
Oliva is een appartement met een open ruime woonkamer / volledig ingerichte keuken met vaatwasser, één slaapkamer (een met kingsize bed). De slaapkamer heeft een eigen badkamer. In de woonkamer staat een comfortabele bank die dienst doet als bed voor extra slaapgelegenheid indien nodig. 


De verhuurder, Yvonne & Peter

Advertentie online sinds november 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 8 uur
Na een aantal jaren van renovatie is nu het moment van werkelijkheid aangebroken. Wij hopen onze droom met u te kunnen delen. Casa Bellini is een prachtig landhuis met drie luxueuze appartementen in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht. Laat u onderdompelen in de gastvrijheid van Petritoli Le Marche.

Ciao Yvonne, Peter and Mr. Yogi (onze bruine labrador)

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen & voorwaarden
  • Bij boeking ontvangt u van ons een huurbevestiging per e-mail
  • De huurbevestiging wordt definitief na ontvangst van de aanbetaling
  • De aanbetaling is 50% van de totale huurprijs
  • Minimale boeking: 3 dagen (laag seizoen), 7 dagen (mid & hoog seizoen)
  • In mid/hoog seizoen zijn mogelijke aankomst/vertrek dagen vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. 
  • We raden aan dat onze accommodatie niet geschikt is voor kinderen jonger dan 5 jaar
  • Casa Bellini is een niet-roken eigendom
Let op: de reservering wordt definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Registratie van gasten bij de politie is verplicht in Italië binnen 24 uur na aankomst. Hiervoor hebben we kopieën van paspoort of identiteitskaart nodig van alle gasten uiterlijk bij aankomst.

Bij annulering wegens ziekte of andere redenen dan vindt er geen kosteloze annulering plaats en moet er aanspraak gemaakt worden op eigen reis- en annuleringsverzekering. In deze gevallen zijn de volgende annuleringskosten van toepassing:
  • Annulering meer dan 6 weken voor aanvang; 50% van de totale huursom
  • Annulering tussen 6 en 2 weken voor aanvang; 75% van de totale huursom
  • Annulering minder dan 2 weken voor aanvang; 100% van de totale huursom
We raden u ten zeerste aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jan-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 07-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1120,00
Midweek -
Nacht € 160,00
Weekend -
van
za 07-sep-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Omgeving:
Om je vakantie in Le Marche voor te bereiden, kunnen de volgende websites je helpen:
- www.turismo.marche.it/
- www.le-marche.com/
- https://www.youtube.com/watch?v=RXBK5Yw7uk0

Om u een idee te geven van de veelzijdigheid van de regio hieronder is een overzicht.

Cultuur
Ze zeggen dat Le Marche heel Italië is in één provincie, en het is zeker een van de groenste, mooiste, vriendelijkste en meest geciviliseerde uithoeken van Italië. De regio is relatief onontdekt, maar toch verrassend toegankelijk.

De regio wordt aan de westkant geflankeerd door het Sibillini-gebergte; die een van de hoogste delen van de Apennijnen zijn, zijn 40 km lang en bevatten 20 pieken van meer dan 2000 m. Tussen berg en zee bestaat het landschap uit met wijnranken begroeide heuvels, middeleeuwse dorpen en een rijk mozaïek van landbouwgrond. Het hele gebied is een paradijs voor wandelaars en fietsers met veel bergpaden en begeleide wandelingen, en de verbluffende reeks van dieren in het wild en wilde bloemen zal aantrekkelijk zijn voor twitchers en natuurliefhebbers.

De Marchiaghiani, of mensen van Le Marche, blijven nauw verbonden met het land en het leven hier is gericht op familie en de zelfvoorzienende gemeenschappen van boeren en ambachtslieden, waar de lokale markt de meeste lokale producten consumeert.

De prachtige middeleeuwse steden bieden de bezoeker een verbazingwekkend scala aan historische architectuur, variërend van Art Nouveaux-villa's tot karakteristieke stenen huisjes, en herbergen prachtige kunst, meer dan 1000 werkende theaters, fantastische markten en het hele jaar door festa's waar u kunt zingen en dansen, eet en drink geweldige lokale specialiteiten en geniet van de lokale ambachten en gebruiken.

Stranden
U kunt ontspannen op een van de vele mooie zandstranden in de nabijgelegen badplaatsen Pedaso en Porto San Giorgio. Er is ook de charmante Grottamare en de modieuze San Benedetto del Tronto. De speciale Sirolo-stranden verder naar het noorden zijn zeker een dagtocht waard! Zie link hier voor meer informatie over alle prachtige stranden die de regio te bieden heeft.

Sportactiviteiten
Wandelen en fietsen / mountainbiken is mogelijk in de directe omgeving van Casa Bellini en iets verder weg zijn de nationale parken Monte Sibilini en Rosso Conero.

Fietsen is ook leuk om te doen langs de promenades die zich over meerdere kilometers uitstrekken (fietsverhuur is beschikbaar).

Watersporten en bootverhuur zijn te vinden in de verschillende badplaatsen en nabijgelegen meren.

Als u geïnteresseerd bent in golfen, zijn er verschillende golfbanen in de omgeving of binnen een uur rijden:
- Montefiore Dell’Aso, een 9-holes golfbaan (Golf Club I Lauri)
- Sirolo, een 18-holes golfbaan Conero Golf Club (Conero Golfclub)
- Pescara, een 18-holes golfbaan Adriatico Golf Club Spa (Adriatico Golf Club Spa)
- Pescara, een 18-holes golfbaan Miglianico Golf (Miglianico Golf)

Paardrijden is mogelijk in de omgeving. Er zijn een aantal stallen die uitstapjes door de bossen, glooiende heuvels, rivieren, meren en de uitlopers van de indrukwekkende bergketen organiseren.

Culinair
Er is een grote verscheidenheid aan restaurants in de omgeving. Van eenvoudige pizzeria's tot restaurants met typische regionale gerechten, visrestaurants, enoteca's en pure biologische restaurants.
Le Marche is een veelzijdige wijnstreek, waar witte, rode, rosé en mousserende wijnen worden gemaakt. Talrijke wijnhuizen kunnen worden bezocht, waar u een wandeling kunt maken door de wijngaarden om het fantastische landschap van de Marken te bewonderen en de geschiedenis en evolutie van de wijnproductie in het gebied te bespreken. Begeleide wijnproeverij is ook beschikbaar.

Tijdens de zomer zijn er veel markten met regionale specialiteiten (waaronder Porchetta, Salumi, Truffels) en kunnen er excursies worden georganiseerd.

Trips
Casa Bellini is een uitstekend startpunt voor korte of lange reizen. Waar je ook gaat, je wordt getrakteerd op de meest verbluffende uitzichten. U kunt de azuurblauwe Adriatische zee en met sneeuw bedekte bergen zien. In een van de vele middeleeuwse dorpjes kunt u genieten van een kopje koffie, een drankje of een ijsje aan de plaatselijke bar of op het terras en u kunt echt genieten van de vriendelijke sfeer van Le Marche. Combineer je reis met een bezoek aan een wijnmakerij, een lokale markt, een wandeling rond een meer of een middag strandwandeling! Rondleidingen door het dorp Petritoli zijn beschikbaar. Verdere details kunnen worden verstrekt, afhankelijk van waar u naartoe wilt gaan en wat u wilt doen.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
42 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer
Begane grond
12 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 45 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (3)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken

Internet, wifi, audio

  • Wifi
  • Internetaansluiting


€ 525,-
per week v.a.
€ 525,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder