Villa

Marche Villa San Vitale Sotto 2-6 p

9,0

                                                        ***************************************

ONZE APPARTEMENTEN ZIJN TOTAAL GEDESINFECTEERD EN GEGARANDEERD COVID-19 VRIJ!

1. Indien van toepassing regelen wij voor U een negatieve test-verklaring voor de retourreis naar Nederland ad. 20 euro officieel ondertekend door een arts.

2. Bij een negatief reisadvies door het RIVM naar Italië in de periode dat u in ons huis zou verblijven zullen wij te allen tijde het totale huur bedrag terug storten!

                                                        
Vrijstaande authentieke villa met wijngaard biedt veel privacy, rust en luxe. Met smaak gerenoveerd met behoud van oorspronkelijkheid

Op zoek naar een ontspannen en onvergetelijke vakantie bestemming, omringd door de prachtige omgeving van de Marche? dan bent u hier aan het juiste adres Villa San Vitale 

LET OP!! zeer aantrekkelijke prijzen

Ca. 24 km van het Adriatische strand aan de voet van de Apennijnen ligt ons landhuis met wijngaard. (ca. 1450 km vanaf Utrecht). Het wijngoed is gelegen in de provincie Le Marche in midden Italië.

1. Wij verhuren een apart luxe 2 tot 3 persoonsappartement op de benedenverdieping (appartement SOTTO ) ca. 90 M2 van onze totaal gerenoveerde villa en hopen dat u dan net zo zal genieten van deze heerlijke plek als dat wij doen. Gezelligheid en comfort maar vooral privacy en rust staan bij ons hoog in het vaandel. Zo heeft ieder zijn eigen woon- en leefruimte (binnen en buiten). Aan de totale inrichting is veel aandacht geschonken. Vooral onze kingsize bedden zijn van absolute topkwaliteit. Aantal m2 is 90 geschikt tot 3 personen (extra persoon in overleg). 
\
2.
Wij verhuren de gehele benedenverdieping:

SOTTO GRANDE (appartement SOTTO en CANTINA) ca. 180 M² 

van onze totaal gerenoveerde villa en hopen dat u dan net zo zal genieten van deze heerlijke plek als dat wij doen. Gezelligheid en comfort maar vooral privacy en rust staan bij ons hoog in het vaandel. Zo heeft ieder zijn eigen woon- en leefruimte (binnen en buiten). Aan de totale inrichting is veel aandacht geschonken. Vooral onze kingsize bedden zijn van absolute topkwaliteit. Aantal m² is 180 geschikt tot 6 personen (extra persoon in overleg). 
Sotto Grande is een dubbel appartement, geschikt voor 6 pers. met groot terras, eigen binnen- en buiteneettafel en heel veel leefruimte Veel koelte en privacy. 

                               aanbieding 1195 euro 4 personen

Er zijn meerdere slaapvertrekken; keuken woonkamer en grote leefruimte. Twee badkamers waarvan één met 2 persoonsligbad en beide badkamers met grote regendouche; alles totaal ca. 180 m2. 
 

Het zwembad (5.49 m doorsnede en 1.40 m hoog) is voor gemeenschappelijk gebruik. Daarnaast adviseren wij onze gasten met uitgekiende restaurants, de leukste geheime plekjes, de beste dorpsfeesten en de ultieme sagra’s. Ontdek de Marken (Le Marche) in Italia en geniet van een grandioze vakantie in rust, privacy en heerlijk eten in een nog puur onontdekt stukje Italië!

Wij verwijzen u naar het kopje aanvullende informatie: Hieronder vindt u allerlei informatie over de omgeving én onze algemene voorwaarden;

TOPAANBIEDING HOOGSEIZOEN
1. SOTTO & CANTINA luxe dubbelappartement geschikt voor 6 PERSONEN vanaf € 1045 per week  excl schoonmaakkosten

2. SOTTO luxe appartement geschikt tot 3 personen (ouders en kindje) vanaf € 895 excl schoonmaakkosten. 

De verhuurder, Klaas & Elizabeth

Bij Micazu sinds februari 2017

Toon telefoonnummer Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 3 uur

Wij zijn een Nederlands paar: Klaas en Elizabeth.
In 2011 zijn we begonnen met de renovatie van Villa San Vitale. Wij verhuren slechts voor enkele weken in de zomer. Wij bieden comfortabele accommodatie voor hen die van rust, natuur, cultuur en Italiaanse keuken genieten. We hebben veel kennis van de omgeving en voorzien u van info en uitstapjes in de omgeving. Zoals dorpsfeesten, strandparty's, de juiste restaurantjes & culturele uitstapjes naar middeleeuwse dorpjes & wandel- en fietstochten

Prijzen & reserveren

Last minute

MAAND JULI NOG VRIJ mooi groot 3 p-app (90M2) of dubbel 6p-app 180M2 privé terras, luxe badkamers, zwembad. Veel privacy div aankomstdagen mogelijk

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

ONZE APPARTEMENTEN ZIJN TOTAAL GEDESINFECTEERD EN GEGARANDEERD COVID-19 VRIJ!

Toelichting op de prijzen APPARTEMENT SOTTO en SOTTO GRANDE

Villa San Vitale heeft meerdere appartementen van 2, 4 en 6 Personen. Er zijn verschillende prijzen en aanbiedingen. Als u meer informatie wilt voor beschikbaarheid, aanbiedingen en last-minutes, kunt u altijd een mailtje sturen of Klaas bellen. 

*** 
HOOGSEIZOEN 2021 (3 juli 2021 TOT 4 september 2020)
In het hoogseizoen wordt zowel Sotto voor 2/3 personen aangeboden voor €895 per week voor 2 personen
Een kinderbedje op de slaapkamer is mogelijk
Als de extra grote combinatie SOTTO GRANDE (ca 180M2 grootte) voor 4/6 personen voor € 1195 per week voor 4 personen. 
5e - 6e personen: € 150 toeslag (per persoon) per week.

In het hoogseizoen wordt SOTTO GRANDE uitsluitend verhuurd met 2-aaneensluitende weken

Excl. eindschoonmaak  € 95 per  appartement

Voor uw verblijf geldt:
 • beddengoed inclusief
 • tweemaal per week verse handdoeken indien gewenst
 • keukenlinnen etc. inclusief
 • gebruik van de wasmachine
 • een verrassingspakket bij aankomst
 • super snelle wifi verbinding
 • land- route en fietskaarten
In het voor- en naseizoen kan appartement SOTTO EN/OF SOTTO GRANDE worden geboekt voor 2 tot 6 personen.

VOORSEIZOEN 2021 (24 april - 4 juli 2021) * NASEIZOEN 2021 (4 september - 16 oktober 2021)
Sotto voor 2/3 personen voor €475 per week voor 2 personen (Een kinderbedje op de slaapkamer is mogelijk)

En de extra grote combinatie SOTTO GRANDE (ca 180M2 grootte) voor 4/6 personen voor € 775 per week voor 4 personen. 
5e - 6e personen: € 150 toeslag (per persoon) per week.
Excl. eindschoonmaak € 95.  


Wij wonen op het terrein aan de achterzijde van het huis. Daarom kunt u ons in geval van een vraag altijd makkelijk bereiken.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
03-07-2021
tot
04-09-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
04-09-2021
tot
16-10-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 475,00
Midweek -
Nacht € 68,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Baby
€ 60,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 95,00
Per item
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 150,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De dorpsfeesten zijn erg belangrijk in Italie. Het gehele dorp komt samen om feest te vieren. Er zijn allerlei thema's die gevierd worden. Want ja als er niet te vieren is dan verzinnen we gewoon iets om te vieren. Het gaat dus om wijn, bier, wild, gans, paddenstoelen, uien en pizza.... en nog veel meer....
Een prachtige manege met goed verzorgde paarden bieden alle mogelijkheden om heerlijke landritten te maken
Villa San Vitale raadt u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.Dit adviseren wij omdat Villa San Vitale geen terugbetalingen doet van reeds gemaakte boekingen. U kunt verschillende aanbieders vinden op het internet. O.a. de ANWB, Allianz Global Assistance  of de Europeesche Verzekering bieden goede verzekeringen. Een kortlopende reisverzekering met een annuleringsdekking kan al geboekt worden voor € 1,60 per dag met als dekking Italië (Europa). Alleen een annuleringsverzekering is natuurlijk voordeliger. 

Er zijn diverse soorten verzekeringen, een aflopende verzekering, die sluit u af per reis en een doorlopende reisverzekering, deze loopt het gehele jaar met u mee.
Voor een fijne vakantie bij Villa San Vitale raden wij u een aflopende verzekering aan. Hierbij kunt u nog kiezen voor twee extra uitbreidingen: Waarnemer en Samengestelde reis

Waarnemer
Dat u met een gerust hart kunt annuleren wanneer er zich thuis, binnen uw familie, nare ontwikkelingen voordoen, is volkomen logisch. Maar wat als er iets gebeurt met degene die op uw huis en huisdieren past? Of met degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie? Of met een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt? Ook dan biedt deze verzekering een oplossing. Ook noodcalamiteiten of natuurrampen kunnen extra worden bijverzekerd. Voor 1% extra premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u reden kunnen geven naar huis terug te gaan. 

Samengestelde reis
Bestaat uw reis uit losse onderdelen, zoals een vliegticket of autoreis, een boeking in onze villa en een rondreis, dan is dit een samengestelde reis. Het uitvallen van een van de onderdelen geeft bij een 'gewone' annuleringsverzekering geen recht op vergoeding van de overige onderdelen. Kiest u voor de uitbreiding 'Samengestelde reis' dan heeft u de perfecte oplossing; de annuleringskosten van de overige onderdelen worden dan wél vergoed. Deze verzekering is vrij nieuw en is tot stand gekomen naar aanleiding van de aswolken in het luchtruim waardoor vele vakantiegangers buiten hun schuld niet op hun vakantieadres aankwamen of daarnaast extra kosten moesten maken voor verblijf.

Wanneer u de uitbreiding Waarnemer of Samengestelde Reis wilt meeverzekeren kunt u dit bij reservering aangeven. Dit bovenstaande is slechts een advies aan onze klanten. Een simpele annuleringsdekking zal voor uw kosten van het boeken in onze Villa voldoende zijn om vergoeding te krijgen van de huurprijs mocht onverhoopt dit noodzakelijk zijn.

Voor verdere informatie: kijkt u bijvoorbeeld op de website van reisverzekeringblog.nl onder kortlopende-reis-en-annuleringsverzekering-allianz-global-assistance 
© 2016 Villa San Vitale Marche Italië 

Disclaimer:Deze website en alle onderdelen daarvan, inclusief onze AVW, adviezen annuleringsdekking etc. met uitzondering van eventuele (hyper)links, zijn eigendom van Villa San VitaleHet is niet toegestaan om deze website, de door ons opgestelde AVW en adviezen annuleringsdekking en/of een gedeelte daarvan, op te slaan, openbaar te maken, of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Villa San Vitale. Bij het samenstellen van deze website is de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Echter, er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen van welke aard ook. Kennelijke typefouten zijn niet bindend. De informatie op deze website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Villa San Vitale behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren
Voorwaarden:
Bij reservering dient 50% van het huurbedrag te worden voldaan; uiterlijk 4 weken voor aankomst dient het volledige bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven.
De aanbetalingsom van 50% geldt niet voor last minute boekingen (een last minute boeking is een vakantie die 3 weken of korter dan 3 weken voor aankomst wordt geboekt) of boekingen met extra kortingen, in dat geval dient het gehele bedrag vooraf te worden voldaan.
In geval van aanbetaling van 50% dient het volledige bedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven.
Mocht het resterende bedrag niet op tijd op onze rekening staan dan kan de gehele reservering vervallen, echter zonder terugbetaling van de aanbetaling (zodat wij de vakantiewoning toch nog met een last minute prijs kunnen verhuren).
Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Zie ons aparte informatie over een annuleringsverzekering.

Wij accepteren alleen boekingen van personen van 18 jaar en ouder. Een reservering is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging en de bijschrijving van het verschuldigde bedrag op onze rekening.
Wij mailen u de reserveringsbevestiging dan direct toe.

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde – zonder opgave van redenen – een reservering te weigeren.

Eindschoonmaak:
De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 75, - per appartement. Dus bij Villa San Vitale SOTTO GRANDE (de combi Sotto e Cantina) bedraagt de eindschoonmaak € 150,-  Wij verwachten dat u de ruimtes netjes achterlaat.
  
Bij het in gebreke blijven hiervan kunnen additionele schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Waarborgsom: 3 weken voor aankomst dient er een borg betaald te zijn ad € 150. Deze wordt indien er geen schade is binnen 10 dagen na vertrek teruggestort.

Door te boeken verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.
heel veel party's aan het strand maar ook een heerlijke stranddag met lekkere eetgelegenheden.... Alles kan vlakbij ons in de buurt

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
150 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Woonkamer 2
Begane grond
24 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
27 m2

Bed: King-size 220 x 200 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Natuursteen

Dekbedden

Dekens

Badkamer 1
Begane grond
16 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
24 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Cantina
Begane grond

150 m2

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Villa

Woonoppervlakte

 • 180 m2

Sport & recreatie

 • Golf
 • Mountainbiken
 • Nachtleven / uitgaan
 • Paardrijden
 • Wandelen

Populaire thema's

 • Beauty & spa
 • Cultuur & historie
 • Privacy
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • iPod aansluiting
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm:
 • USB-aansluiting
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Grillplaat
 • Ligstoel(en) (6)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (3)
 • Privé oprit
 • Terras (3)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (12)
 • Tuintafel(s) (4)
 • Veranda
 • Buitenkeuken
 • Loungeset
 • Schuur
 • Hangmat
 • Asbak(ken)

Privacy

 • Beheerder op terrein
 • Vrijstaande woning

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Hal
 • Roken toegestaan
 • Berging
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Apart toilet (2)
 • Accommodatie op verdieping: (2)
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Linnen voor kinderbed
 • Strandlakens

Mindervaliden

 • Gelijkvloers
 • Verhoogd bed

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • Dvd's / Blu-ray's

Wellness

 • Massagedouche


475,-
per week v.a.
475,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je betaalt direct aan de eigenaar

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Villa San Vitale Bed & Breakfast 2p

Vanaf per nacht 107,- per week 750,-

Marche Villa San Vitale Sopra 4-pers

9,2
Vanaf per nacht 68,- per week 475,-