Villa


Villa Bagnaie is een prachtig karakteristiek Italiaans landhuis gelegen op de grens van Umbrië en Toscane. Naast het mooi gelegen privé zwembad heeft het huis een zeer grote tuin/landgoed(11 hectare) met verschillende terrassen, grasvelden, olijfbomen, boomgaard, wijngaard, kruidentuin en bos.

Het huis was van oorsprong een Laat-Romeinse wachttoren uit de 14e eeuw en heeft later als boerderij dienstgedaan. Inmiddels is het huis uitgebreid en verbouwd tot een van de mooiste landhuizen in vallei van de Niccone. Villa Bagnaie bied comfortabel plaats aan 5-10 personen.

Neem voor vragen, korting voor kleinere groepen en afwijkende data gerust contact op.

Kenmerken
- 5 ruime slaapkamers + grote overloop met slaapbank
- 4 badkamers
- 11 hectare goed verzorgd terrein (terrassen, grasvelden, boomgaard, wijngaard, bos)
- Luxueuze, traditionele inrichting
- Wasmachine, afwasmachine, grote ijskast
- TV, satelliet
- Internet, WIFI
- Grote traditionele (pizza) oven, BBQ
- Nabij dorp, winkels, restaurants


Villa Bagnaie is perfect om dagenlang met een goed boek in de zon te luieren, maar voor cultuur, sport en lekker eten zit u hier ook ideaal.

De dorpjes Lisciano Niccone en Mercatale liggen op 3 min rijden en bieden supermarkt, bakker, slager, restaurants etc. Aan de andere kant van de heuvel (15 min) ligt het meer van Trasimeno. De historische plaatsen Cortona, Siena, Perugia en Orvieto (en meer) liggen allen op minder dan 1 uur rijden. Het landschap is afwisselend met akkervelden (o.a. zonnebloemen) in de vallei en bergen, bossen in Umbrië en het glooiende Toscaanse landschap in de directe omgeving.

De verhuurder, Doria & Patricia

Advertentie online sinds april 2012

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Altijd een lang gekoesterde wens om een plekje te hebben om samen te zijn met onze kinderen en nu ook kleinkinderen in het prachtige Italië. Villa Bagnaie is een huis met historie en is prachtig gelegen in de Niccone vallei. Het huis is voorzien van alle nodige faciliteiten maar wel met zorg dat het oorspronkelijke karakter niet verloren is gegaan. We verwelkomen u om daar een tijdje te kunnen spenderen en te genieten van de landelijke Italiaanse leven. La vita è veramente bella...

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het huis biedt genoeg ruimte en slaapplaats voor 10 personen, eventueel zouden op de ruime overloop op de 2e verdieping nog twee extra personen(kinderen) kunnen slapen. Hiervoor zijn bedden aanwezig.

Neem voor afwijkende aankomst en vertrekdata, reserveringen voor meerdere weken en reserveringen voor kleine groepen contact op met de verhuurder.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 29-okt-2023
tot
ma 24-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2800,00
Midweek -
Nacht € 400,00
Weekend -
van
ma 24-jun-2024
tot
ma 12-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3300,00
Midweek -
Nacht € 471,00
Weekend -
van
ma 12-aug-2024
tot
ma 02-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
ma 02-sep-2024
tot
ma 28-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2800,00
Midweek -
Nacht € 400,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 250,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Houtgebruik
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Umbrië wordt ook wel het groene hart van Italië genoemd en dat komt zeker tot uiting in de tuin rondom Villa Bagnaie

Het terrein (11 hectare) ligt een paar honderd meter van de doorgaande weg af, waardoor het zeer rustig is. De tuin is langs de weg ongeveer 250 meter lang en is begrensd door houten hekken, heggen en voornamelijk veel bomen.

Het huis is ongeveer tien meter hoger gelegen dan de weg en u kijkt daardoor uit over een vallei, waar onder andere zonnebloemen worden verbouwd. Aan de achterkant van de tuin ligt een bos dat loopt tot de top van de heuvel.

Op het lage gedeelte van het erf, ligt een wijngaard en daarachter een boomgaard met onder andere vijgen, appels en hazelnoten. Rondom het huis zijn tevens diverse keukenkruiden en tomatenplanten die u voor eigen consumptie kan gebruiken.

Voor het huis is er een vlak grasveld en een groot overdekt en verlicht terras van waaruit je over de vallei uit kijkt. In de zomer is dit een uitstekende plek om met een grote groep te eten. Via een paadje vanaf het huis omhoog komt u bij het zwembad. Rondom het zwembad is voldoende ruimte voor de buitendouche, ligstoelen, terrastafel en luxe parasol. Vanuit het zwempad kunt u door een poortje in de heg naar een grasveldje waar olijfbomen staan.

Er is aan het begin van de oprit ruimte om auto´s te parkeren, direct voor het huis kunnen eventueel ook twee auto´s staan. De tuinverlichting is in verschillende zones te bedienen met een afstandsbediening.
Auto:
Met de auto is het huis vanuit Nederland (Utrecht) ongeveer 1.500 km / 16 uur rijden.


Vliegen en auto huren:

Perugia
Vliegen op Perugia Airport (Aeroporto Internationale “San Francesco d'Assisi”) is mogelijk vanuit Brussel/Charleroi met Ryanair. Het vliegveld van Perugia ligt op ongeveer 45 minuten rijden / 50 km van het huis. Omdat het vliegveld klein is gaat het in/uitchecken en huren van een auto meestal erg vlot.

Florence
Vliegen op Airport Florence (Aeroporto di Firenze Amerigo Vespucci) is onder andere mogelijk met KLM en Alitalia vanaf Schiphol Amsterdam. Florence ligt op een kleine 2 uur / 150 km rijden van het huis.

Pisa
Vliegveld Pisa International Airport is ongeveer 2,5 uur / 235 km rijden van het huis. Transavia vliegt dagelijks op Pisa vanuit Amsterdam Schiphol. Ryanair vliegt op Pisa vanuit Eindhoven, Maastricht, Dusseldorf-Weeze en Brussel-Charleroi.

Rome
Vliegveld Rome Fiumicino (Leonardo da Vinci International Airport) is dagelijks met Transavia te bereiken via vliegveld Rotterdam-Den Haag. Vanuit Amsterdam-Schiphol vliegen onder andere Easyjet en KLM op dit vliegveld. Het vliegveld ligt op ongeveer 2,5 uur rijden / 250 km van het huis.

Bologna:
Luchthaven Bologna (Aeroporto Guglielmo Marconi) is vanaf Schiphol te bereiken met KLM. Ryanair vliegt op Bologna vanaf Dusseldorf-Weeze en Brussel-Charleroi. Het vliegveld ligt op ongeveer 2,5 uur rijden / 235 km van het huis.


Reizen met de Trein:
Het dichtstbijzijnde station is Terontola-Cortona en ligt op ongeveer 30 minuten rijden. Treinen rijden regelmatig en in het algemeen op tijd. Tickets zijn goedkoper van in Nederland. Via dit station is er onder andere een goede treinverbinding naar Florence (1,5 uur) en Rome (2 uur). Een retourtje kost voor beide steden ongeveer € 20,-.
Als je een spelt zou prikken in het geografische centrum van Italie, zal je vlakbij Villa Bagnaie uitkomen. Alhoewel Villa Bagnaie zich er uitstekend voor leent om een week lang alleen voor de nodige boodschappen het erf af te gaan, is het en prima uitvalsbasis om Toscane en Umbrië te ontdekken.

In de directe omgeving liggen de plaatsjes Mercatale en Lisciano Niccone, waar u binnen 5 minuten naartoe rijdt, maar ook heen kan lopen. Hier zijn onder andere een bakkerij, slager, supermarkt, apotheek, simpele restaurantjes, koffiehuisjes en een pinautomaat te vinden.


Het vlakbij gelegen Trasimeense meer is een van de grootste meren in Italië. Het is goed bereikbaar via een panoramische route. Aan het meer zijn diverse strandjes en leuke plaatsjes (Passignano sul Trasimeno en Castiglione del Lago), u kunt er surfen en bootjes huren. Ook kunt u een pontje nemen naar een van de eilandjes in het meer.


Er zijn genoeg mogelijkheden voor een dagtrip. Rijd bijvoorbeeld via het meer richting het westen naar de schilderachtige wijnplaatsjes Montepulciano (Vino Nobile DOCG) en Montalcino (Brunello DOCG) , die op de glooiende Toscaanse heuvels met cipressen zijn gebouwd (Val d´Orcia).

Meer naar het noorden in Toscane zijn Cortona, Siena, Arezzo, Pisa, Lucca en Florence allen fantastisch om te zien.


Als u naar het zuiden of oosten rijdt, blijft u in Umbrië, waar het landschap in ruiger en bosrijker is dan Toscane. Er zijn vele kenmerkende oeroude ommuurde heuvelstadjes met steile smalle steegjes en mooie uitzichten.

Perugia is het grootst en het meest bekend. Ten zuidoosten van Perugia ligt Assisi, de geboorteplaats van de heilige Fransiscus van Assisi. De basiliek is erg indrukwekkend en trekt toeristen uit de hele wereld.

Ook de heuvelsteden Orvieto, Todi, Spoleto, en Gubbio zijn zeker aan te raden. Ze hebben allen een eigen karakter en bezienswaardigheden.


In het huis zijn veel boeken, gidsen en kaarten van de omgeving aanwezig.
  • " VILLA BAGNAIE LIGT OP EEN HELE MOOIE PLEK IN UMBRIE"  Wij hebben Villa Bagnaie gehuurd met twee families. Bij aankomst waren wij overdonderd door de ligging van het huis..Middenin het groen met fantastisch uitzicht over de vallei. We hebben een hele leuke vakantie gehad. Het huis is groot en perfect voor een grotere groep. Er zijn veel plekken om buiten te zitten en het zwembad was heerlijk..zoveel privacy. De eigenaren hebben veel boeken in huis, ook over de streek..leuk dat ze dit ook laten staan voor gasten. De kinderen vonden het te gek om lekker rondom het huis te spelen, er is veel ruimte..zelfs een privé bos! Familie ter Huis uit Breda

  • " HELEMAAL BIJGEKOMEN IN VILLA BAGNAIE "Villa Bagnaie is een oud huis met historie, dat voel je..een heerlijke plek, heel centraal voor bezoekjes aan mooie plaatsen in Umbrie en Toscane. Wij hebben veel tijd in en om het zwembad doorgebracht en lekker gekookt in de keuken of buiten bij de bbq/oven. Claire, Freek + kids en Peter.

  • " EEN IDEALE PLEK IN UMBRIE DIE IK ZEKER KAN AANBEVELEN! " Hartelijk dank voor deze twee weken in het aardse paradijs. Wij hadden de indruk onze vakantie door te brengen in het familiehuis van onze grootmoeder. In de uitgebreide bibliotheek en fonotheek vind je alles om lekker uit te rusten bij het grote zwembad, ideaal gelegen. Een groot pluspunt van het domein! Je kan zelfs de wifi meenemen waar je maar wil. Zelf pizzas maken in de houtoven was eveneens een onvergetelijke ervaring. Speciale dank aan Louisella en Lino die instaan voor het onderhoud van huis, tuin en zwembad en met wie ik mijn Italiaans kon bijwerken. Kortom, een ideale plek die ik zeker warm kan aanbevelen. D.van der Moortel, Belgie

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
55 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen

Woonkamer 2
1e verdieping
55 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen

Slaapkamer 1
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
24 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 4
1e verdieping
17 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 5
2e verdieping
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
9 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 3
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 4
2e verdieping
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 360 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel
  • Commode

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Huisdieren toegestaan
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 2.800,-
per week v.a.
€ 2.800,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: