Vakantiehuis

Boshuisje Casa Ciconia


Wakker worden met uitzicht op de bomen en het geluid van vogeltjes. Kijk naar een eekhoorntje dat iets lekkers komt halen en lees een goed boek in de hangmat van je eigen bostuin. Klinkt dat niet heerlijk? Heb je zin om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Zoek dan niet verder en kom een onbezorgd weekend, midweek of week genieten in ons unieke gezinsvriendelijke boshuisje op dit kleine bospark in het natuurgebied het Reestdal.

Rustige omgeving, prachtige natuur

Casa Ciconia ligt op het rustig een kleinschalige recreatiepark Landgoed het Reestdal. Het huisje grenst aan het bos en heeft een prachtige eigen bostuin. Een ideale plek voor gezinnen, mensen die graag wandelen, fietsen, mountainbiken en heerlijk willen ontspannen in de natuur.

Gezellige woonkamer met luxe keuken

Het huisje heeft een gezellige woonkamer met een luxe open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi-oven en is van alle gemakken voorzien. Er staat een landelijke tafel met 6 comfortabele stoelen waar je heerlijk kunt tafelen. In de zithoek staat een grote comfortabele bank waar je lekker kunt ontspannen en tv kijken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Op het terras kan je heerlijk zitten in de luxe tuinset en een gezellige hangstoel.

3 slaapkamers en de bedden zijn opgemaakt

Als je binnenkomt zijn de bedden lekker opgemaakt. Ook ligt er voor iedereen een handdoek klaar. Op de begane grond vind je de eerste slaapkamer met twee bedden. De kamer heeft uitzicht op het bos. Naast de slaapkamer vind je een aparte toilet en een luxe badkamer met een douche en een bad. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en vind je een opbergkast waar je je spullen kunt opbergen. De ene slaapkamer heeft uitzicht op het bos. De andere slaapkamer heeft een balkon waar je in de ochtend heerlijk een kopje koffie kunt drinken in het zonnetje.

Grote eigen bostuin met hangmat en picknicktafel

In de grote bostuin kun je 's zomers relaxen in de hangmat en buiten eten aan de picknicktafel. Er staat een eigen berging huisje in de tuin waar je je fietsen veilig kunt neerzetten mocht je eigen fietsen meenemen. In deze berging zijn ook buitenspellen aanwezig, leuk voor volwassenen en natuurlijk ook voor de kids. De bostuin heeft een bohemien sfeer waardoor je een echt vakantiegevoel krijgt. Er hangen gezellige lampjes en lampionnen in de bomen die in de avond voor extra gezelligheid en sfeer zorgen.

Gratis wifi en extra faciliteiten voor kinderen

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Er is gratis wifi, dus ook prima om vanuit het huisje te werken. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. In het huisje zijn spelletjes aanwezig voor binnen en buiten. Voor kinderen hebben we extra voorzieningen, zoals een ledikantje, wipstoeltje, opklapbare box, commode met aankleedkussen, magnetron etc. De tuin is helemaal omheind. Voor grote kids is er een Nintendo Wii en staan er 2 grote skelters in de tuin om lekker op te touren. Er is een eigen parkeerplek bij het huisje. Een heerlijke plek om echt even tot rust te komen en je meteen thuis te voelen.

Extra faciliteiten op het naastgelegen park

Naast Landgoed het Reestdal ligt een ander recreatiepark. De voorzieningen van dit park mogen gasten van Casa Ciconia ook gebruiken. Er is in de zomer een zwembad waar je lekker kan gaan zwemmen. Er is een springkussen en 2 speeltuintjes. Kinderen mogen in de hoogseizoenen meedoen met de animatie van het park. Bij de receptie kan je broodjes bestellen en de volgende dag ophalen. Op maandag en vrijdag is het mogelijk om frietjes te bestellen. Bij de receptie zit een klein winkeltje voor de eerste benodigdheden, heel handig. Ook is er een wasserette waar je gebruik van kan maken.

De verhuurder, Steven & Marjanne

Advertentie online sinds januari 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur

Wij zijn Steven en Marjanne en we hebben 3 lieve kids (14, 11 en onze kleinste van 11 maanden) en wonen in Arnhem. Met heel veel liefde hebben we ons huisje en de tuin ingericht. Zelf genieten we ontzettend als we er verblijven. De rust vinden we heerlijk en er is veel te doen in de omgeving. We vinden het heel erg leuk om anderen ook te kunnen laten genieten van het huisje. We hopen dat je je meteen thuis voelt als je binnenkomt en dat je heerlijk zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 08-jan-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 937,00
Midweek € 558,00
Nacht € 145,00
Weekend € 475,00
van
vr 05-jul-2024
tot
vr 30-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1106,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
Korting 10%
van
vr 30-aug-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 938,00
Midweek € 558,00
Nacht € 134,00
Weekend € 475,00
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1106,00
Midweek € 632,00
Nacht € 158,00
Weekend € 495,00
van
zo 05-jan-2025
tot
vr 25-apr-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 775,00
Midweek € 558,00
Nacht € 111,00
Weekend € 475,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Tip om te bezoeken. De Reestlandhoeve, een prachtige wijnboerderij met wijngaard. Bij dit wijngoed kan je heerlijke lokale wijnen proeven. Neem plaats in de Wijnbarn of op het Wijnterras en stel zelf jouw wijnproeverij van meerdere proefglazen samen en geniet van verschillende Reestlander wijnen.

Wandel ook lekker rond over de wijngaard. Ook kan je de dag beginnen met koffie of thee en prachtige wandelingen maken vanuit de Reestlandhoeve door het Reestdal.
Erg leuk om te bezoeken, bezoekerscentrum de Wieden in het natuurgebied Weerribben-Wieden. Vanuit hier kan je de watertaxi nemen naar Giethoorn. Vanuit het bezoekerscentrum kan je ook prachtige wandelingen of fietstochten maken en kinderen kunnen heerlijk spelen in de speelnatuur van Oerrr. Kinderen kunnen met een schepnetje opzoek naar waterdiertjes.
Dinoland Zwolle is een attractiepark dat helemaal in het teken staat van dinosauriërs en de prehistorie. Het is gelegen in Zwolle. Bij Dinoland Zwolle kan je genieten van verschillende attracties en bezienswaardigheden. Zo is er een Dino Museum waar je fossielen en skeletten van dinosauriërs kan bewonderen. Daarnaast is er een Dino speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden en spelen tussen de dino's. Er zijn glijbanen in de vorm van dinosaurussen, een doolhof en interactieve speelelementen die de verbeelding prikkelen. Er zijn verschillende eetgelegenheden en picknickplekken in het park waar je kan genieten van een hapje en een drankje.
Nationaal Park Dwingelderveld is een prachtig natuurgebied en ligt ongeveer 20 km van Casa Ciconia. Echt een aanrader om lekker te gaan fietsen of te gaan wandelen. Het is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa en is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.
Het Bezoekerscentrum Dwingelderveld is een aanrader om te bezoeken voor meer informatie over dit mooie gebied. Ook erg leuk voor kinderen. Kijk in het boek van Oerrr, hier vind je waar de speelnatuur te vinden is.
Tip om te bezoeken, de Hunebedden van Havelte. (Binnen een half uurtje rijden vanaf Casa Ciconia.) Het twee na grootste hunebed van Nederland! Het hunebed is zo’n 18 meter lang, bijna compleet en ligt aan de rand van een heideveld. Hunebed D54 is net iets kleiner dan D53 en ligt hier ook. Het ligt midden in een kleine zandvlakte omringd door gras. Het is een prachtig wandelgebied rondom deze hunebedden want de kleine zandvlakte is omringd door heide, kleine bossen en weideland.
Op 10 minuutjes rijden ligt deze gezellige Brasserie. Een aanrader om lekker te gaan lunchen of dineren. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de mooie natuurspeeltuin.



Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
1e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 60 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Kinderbadje
  • Commode

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Jeu de boules
  • Speeltuin
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen
  • Vakantieparken
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Electrische verwarming

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Home cinema set
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (6)
  • Keukenlinnen

Faciliteiten

  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 775,-
per week v.a.
€ 775,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Onder de Eiken vakantieboerderij

8,0
Vanaf per nacht € 146,- v.a. per week per week € 1.024,-