Glamping / Safaritent / Yurt

Safarilodge Grou, luxe op een eiland


Stel je eens voor: Slapen in een luxueus hemelbed, de muziek van vogels op de achtergrond, rustig wakker worden met een vers kopje Nespresso mét opgeklopte melk en de eerste zonnestralen loungend op de overdekte veranda. Genieten van het weidse uitzicht en de dag overdenken.
Na het ontbijt met verse broodjes van de bakker eerst een rustige douche in je eigen badkamer, aangezien de kinderen al op ontdekking zijn in de naastgelegen speeltuin of het grote grasveld tegenover. Op zoek naar beestjes, zandkastelen bouwen, klimmen, klauteren en glijden, of gewoonweg een potje voetbal of badminton. Dan toch maar starten in dat boek dat al een paar vakanties mee komt maar niet open gaat? Straks misschien nog varen op het water of winkelen in het dorp. Vanavond in ieder geval heerlijk buiten borrelen aan de picknicktafel. Het wordt een mooie dag!

Klinkt dit jou goed in de oren? Kom genieten in onze Luxe Safari Lodge, midden in de natuur op het prachtige eiland Yn'e Lijte. Een fantastische omgeving om helemaal tot rust te komen, waar je wel de lusten maar niet de lasten ervaart van het kamperen. Wij noemen dat: GLAMPEREN! Met het hele gezin, marshmallows roosteren op een zelf gemaakt vuurtje en toch de afwas door de machine laten doen. De charme van een tent, luxueuze overnachtingen in een knusse sfeer, met alle gemakken van je eigen huis!

De Safari Lodge is geschikt voor 5 personen en voorzien van een riante leefruimte met gezellige zithoek waar je, naast dat je soms ook binnen wilt eten (het blijft toch Nederland), met elkaar heerlijk een spelletje kunt spelen. Ook de chefkok kan meedoen terwijl hij of zij kookt in de volledig uitgeruste keuken, voorzien van o.a. ijskast, diepvries, afwasmachine, combi oven/magnetron, waterkoker, Nespresso koffieapparaat en melkopschuimer. Voor later in de avond zijn er fleece dekens en een gaskachel aanwezig die iedereen extra warm houden (gasflessen te koop bij de receptie). 

Slapen doe je als een roos op de luxe matrassen in de twee aparte slaapkamers, voorzien van een tweepersoons hemelbed en een driepersoons stapelbed, kledingkasten en nachtlampjes. Dekbedden, hoofdkussens en fijne fleecedekens zijn aanwezig. De Safari Lodge is daarnaast volledig voorzien van haar eigen sanitair. Dit houdt in een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. Fijn voor je eigen privacy, hygiëne en nooit meer wachten in de rij voor stromend warm water! Als laatste heeft de Safari Lodge een houten veranda, overdekt en omheind. Neem plaats op het loungebankje tussen de zijspanten of aan de picknicktafel en geniet van de zon en het ultieme buitenleven.

Waterpark Yn'e Lijte is gevestigd midden in het hart van Friesland. Het park is omringt door water en is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zo is er een speeltuin en zwembad vrij toegankelijk voor parkgasten. Diverse mogelijkheden voor het huren van een sloep, zeilboot, kano, SUP of fiets zijn bij de receptie aanwezig. En wil je even niet koken in de Safari Lodge, ga dan heerlijk uit eten bij het restaurant Oan’t Wetter, waar je aan het water geniet van een goed diner en de laatste zonnestralen. Pak het pontje of de fiets naar het centraal gelegen watersportdorp Grou of dompel jezelf onder in de prachtige natuur van het Nationaal Park De Alde Feanen.

Kortom, een uniek vakantieconcept! Kamperen in stijl, verrassend en bovenal ontspannend!

De verhuurder, Familie Riemersma

Advertentie online sinds maart 2024

Geverifieerde verhuurder
Geboren in de jaren 80 en reeds vastgoedbeheerder in de stad, naar het prachtige Friesland gekomen voor de rust, de natuur, met blote tenen in het gras en aanprutsen op het water! Na 18 jaar eindelijk getrouwd met de liefde van mijn leven, op dit mooie eiland Y'ne Lijte! Inmiddels vader van 3 meisjes die het fantastisch vinden om in de tent te slapen. Ik ben sportief: voetbal, boksen. surfen, personal training, hardlopen, padel, zeilen, suppen. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen, middels het platform Micazu. Een telefonische mededeling hiervan dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder. Indien de huurder de overeenkomst annuleert minstens 60 dagen voor de begindatum van de huurperiode, krijgt hij 100% retour. Bij annulering later dan 60 dagen voor de begindatum van de huurperiode, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 01-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 686,00
Midweek € 575,00
Nacht € 98,00
Weekend € 475,00
van
zo 30-jun-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 780,00
Midweek € 700,00
Nacht € 140,00
Weekend € 525,00
van
zo 01-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 560,00
Midweek € 525,00
Nacht € 80,00
Weekend € 425,00
van
do 31-okt-2024
tot
ma 14-apr-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 35000,00
Midweek € 5000,00
Nacht € 5000,00
Weekend € 5000,00
van
ma 14-apr-2025
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 686,00
Midweek € 575,00
Nacht € 98,00
Weekend € 475,00
van
ma 30-jun-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 780,00
Midweek € 700,00
Nacht € 140,00
Weekend € 525,00
van
ma 01-sep-2025
tot
vr 31-okt-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 560,00
Midweek € 525,00
Nacht € 80,00
Weekend € 425,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Afvoer huisvuil
€ 2,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Badlinnen
€ 6,00
Per item
Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Belastingen
€ 2,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak met verblijf dieren
€ 115,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 2,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 6,00
Per item
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De Alde Feanen is één van de eenentwintig Nationale Parken in Nederland; en dat is niet voor niets. De Alde Feanen is een uniek gebied met een rijke natuur en cultuurhistorie, ontstaan vanuit veenafgravingen.

In het ruim 4.000 hectare grote laagveenmoeras komen wel 450 soorten planten voor en broeden ruim 100 soorten vogels, waaronder de zeearend. Het gebied ligt in het hart van Fryslân, te midden van een aantal pittoreske dorpjes en niet ver van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Het landschap in De Alde Feanen is afwisselend: petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen bepalen je uitzicht. Je kunt hier wandelen, fietsen, varen en genieten van de natuur, de vogels en de rust. De basis voor kennis van de natuur wordt hier aan de kinderen meegegeven, door de oudere generatie die hen laat ervaren wat natuur is en hoe je er mee om moet gaan. De toerist viert hier onvergetelijke vakanties en de toevallige voorbijganger? Die komt vast nog eens terug, net als de duizenden trekvogels die ieder jaar hun plek weer weten te vinden hier.
Pontjesroute De 8 van Grou, een belevenis die je niet mag missen!

Ontdek het prachtige waterrijke landschap van Midden Fryslân

Houd je van fietsen, dan is De 8 van jou echt iets voor jou!

Het ene moment fiets je door het afwisselende waterrijke landschap van het Nationaal Park De Alde Feanen en het andere moment passeer je een schilderachtig dorpje. Of fiets je door de stad Leeuwarden. Om vervolgens verder te fietsen door weidse bloemrijke weilanden, genietend van de natuur.

Het bijzondere aan de pontjesroute is dat je onderweg regelmatig bij een vaarwater komt, waar schippers met de pont gereed staan om je naar de overkant te varen. De overtocht met de pont geeft een extra belevenis aan je fietstocht!

De pontjesroute De 8 van Grou telt maar liefst 12 pontjes en wordt dan ook wel de “pontjesroute” genoemd.Er zijn verschillende routes mogelijk. Alle routes, waar je ook begint, zijn goed te combineren. Zo kom je op de allermooiste plekken!
Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret.
Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden; of je komt om rustig baantjes te trekken of om vrij te zwemmen en spelen, er is voor iedereen genoeg te doen.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Vloerdelen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (2)

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Vloerdelen

Slaapkamer 2
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Vloerdelen

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Glamping / Safaritent / Yurt

Woonoppervlakte

  • 50 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Gaskachel

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Speeltoestel(len) (5)
  • Tafeltennistafel
  • Terras (1)
  • Tuinstoel(en) (1)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Huisdieren toegestaan
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel


€ 560,-
per week v.a.
€ 560,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Ruime vakantievilla aan Fries meer

8,5
Vanaf per nacht € 450,- v.a. per week per week € 3.150,-