Vakantiehuis

Inn de Berghen 'Zermatt' mét sauna!


HEERLIJKE 2 persoons (óf in combinatie met Inn de Berghen LERMOOS totaal 6-persoons) LUXE ALPINE LODGE MET SAUNA (Adults only en minimaal verblijf 1 week)

De ruime, sfeervolle en zeer luxe ingerichte Alpine Lodge 'Inn de Berghen Zermatt’ biedt álle ruimte aan twee volwassen gasten. Een ultieme plek om uw vakantie door te brengen! Eénmaal gearriveerd wilt u niet meer weg!

Wilt u met 6 volwassen gasten afreizen naar Inn de Berghen, óók dat is mogelijk! Boekt u dan tevens onze andere woning 'Inn de Berghen Lermoos'! Bezoekt u daarvoor onze andere advertentie op Micazu voor de beschikbaarheid. Wanneer u beide woningen, die zich in één pand bevinden, tegelijkertijd boekt, bieden wij u graag een korting op de kale huurprijs! Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden én kosten voor een gecombineerde boeking graag! Scrollt u even naar beneden en 'Stel een vraag aan Marjolein'. 

U komt Inn de Berghen Zermatt binnen in de centrale hal. Neemt u plaats op de lange bank,een prima plek om, al zittend,  alvast uw wandel- of fietsschoenen aan óf juist uit te doen. Vanuit de centrale hal opent u de voordeur naar uw eigen vakantiewoning.

Uw eigen hal biedt alle ruimte voor jassen en schoenen en er is een toilet aanwezig. En dan komt u uw vakantiewoning binnen...

De mooie, van oud barnwood, handgemaakte keuken is van alle gemakken voorzien; een gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak én vaatwasser. Natuurlijk zijn er ook een waterkoker en een Nespresso apparaat aanwezig. De keuken bevindt zich in de zelfde ruimte als de eethoek. Naast de keuken ligt de knusse maar vooral erg gezellige zithoek. Kruip met een goed boek in een hoek van de heerlijke bank of kijk naar een goede film op de 4K tv (met uw eigen inloggegevens kunt u gebruik maken van Netflix). Óf luister via de Denon Bluetooth installatie (snelle gratis glasvezel WIFI) naar uw favoriete muziek op radio of CD. 

Bovenaan de trap komt u uit op de overloop met een (separaat en tweede) toilet. Het is heerlijk bijkomen onder de douche (stort- en handdouche) in de mooie badkamer. De badkamertafel biedt alle ruimte voor het neerzetten van toiletspulletjes. Er is een fijne fohn aanwezig en haken zijn er uiteraard in overvloed!.

De slaapkamer op de eerste verdieping mag met recht de master bedroom worden genoemd. Het is fijn dat de ramen open kunnen maar daarnaast zorgt de airconditioner op warmere dagen voor een heerlijk koele kamer!

In de linnenkamer, die grenst aan de centrale hal, kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Daar vindt u ook een strijkplank. strijkijzer, droogrek en wat schoonmaakbenodigdheden.

Aan de achterzijde van de vakantiewoningen bevindt zich een ruime tuin met fijne plekjes om op ieder moment van de dag prettig te kunnen verblijven. Hier bevindt zich ook de sauna én de eigen veranda met eettafel en BBQ. Bij gebruik is de sauna exclusief voor u beschikbaar!

Binnen een minuut loopt u het bos in voor een schitterende wandeling over de Kale Berg en Lochemse Berg. In slechts enkele minuten fietst u al tussen de prachtige landerijen. De natuur is hier onbeschrijfelijk mooi, de rust overkomt je, je waant je in een schilderij met adembenemende vergezichten, velden vol bloemen (en koeien) en mooie boerderijen. Tel daarbij op de gastvrije ontvangst, de vele gezellige terrassen, eetgelegenheden, kastelen, culturele mogelijkheden én leuke (boeren)winkeltjes! Je hoeft niet naar het buitenland om er even helemaal uit te zijn!

Bent u voornemens om de 13e, schitterend groene, etappe van ruim 13,5 kilometer van het Pieterpad te lopen? Barchem ligt in de directe omgeving van de mooie dorpjes Laren en Vorden en Inn de Berghen vormt daarom een uitstekende 'uitvalsbasis' voor deze wandelroute!

Of houdt u er van om er op uw mountainbike op uit te trekken? MTB route Lochem (topper onder de MTB routes in Nederland), kent veel hoogtemeters en uitdagende singletracks over de Paaschberg, de Lochemse Berg én de (om de hoek van Inn de Berghen liggende) Kale Berg.

Nota bene: 

Legt u aanvragen voor kortere of verschoven periodes graag voor aan verhuurder.

Wij hebben onze woning met mooie meubels, accessoires en véél aandacht voor detail ingericht. Onze woning is om deze reden niet baby/kindvriendelijk en wij richten ons op verhuur aan uitsluitend volwassenen. 

Traplopen is in deze vakantiewoning onvermijdelijk waardoor de woning voor mensen die slecht ter been zijn mogelijk minder geschikt is. De vakantiewoning is helaas niet rolstoelvriendelijk.

Wij bieden onze gasten graag een volledig rookvrij verblijf, roken is in de woningen én in de tuin niet toegestaan. 

Het meenemen van huisdieren is evenmin toegestaan.




De verhuurder, Marjolein

Advertentie online sinds mei 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Onze zomer- én wintervakanties brengen wij graag door in de Alpen. Mooie wandeltochten in de frisse berglucht door bossen en over groene pistes, prachtige vergezichten. Onderweg maakt de aanblik van de eerste toppen van de Alpen dat je de drukte van thuis al snel vergeet. Wij hebben geprobeerd die heerlijke bergensfeer terug te brengen in onze luxe Alpine Lodges Inn de Berghen. Ook hier is het heerlijk vertoeven in een, andere maar eveneens, prachtige natuur. Pak de wandelschoenen maar in!

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

U kunt onze vakantiewoning Zermatt huren voor minimaal één week (wisseldag vrijdag, buiten het hoogseizoen maandag of vrijdag). U kunt desgewenst de woning voor een langere periode huren, echter tot een maximum van 3 weken aaneengesloten. De woning heeft uitsluitend een recreatief karakter en boekingen worden geaccepteerd voor 'adults only'. In de zomer kunt u in een aangegeven periode alleen hele weken huren. Gebruik van de sauna is bij de huurprijs inbegrepen.Met het plaatsen van een boeking gaat u akkoord met onze Huurvoorwaarden.

Inchecken in de woning kan op de dag van aankomst vanaf 15.30 uur. Uitchecken op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur.

Elke annulering moet per e-mail aan Verhuurder worden gemeld.De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van kracht:
  • Volledige restitutie bij annulering tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst
  • Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt volledige restitutie wanneer:
    • annulering volgt binnen 48 uur na het reserveren én
    • annulering ten minste 14 dagen vóór aankomst plaatsvindt
  • Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt 50% restitutie wanneer:
    • annulering volgt binnen 48 uur na het reserveren én
    • annulering 14 - 7 dagen vóór aankomst plaatsvindt
  • Bij een reservering die minder dan 30 dagen voor aankomst is geplaatst, volgt geen restitutie wanneer niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan
Indien de huurder zonder schriftelijke te annuleren géén gebruik maakt van de vakantiewoning, óf deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen restitutie plaatsvinden.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 08-jan-2024
tot
vr 29-mrt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 698,00
Midweek € 440,00
Nacht € 110,00
Weekend -
van
vr 29-mrt-2024
tot
vr 03-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 698,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
vr 03-mei-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
vr 05-jul-2024
tot
vr 30-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 972,00
Midweek -
Nacht € 139,00
Weekend -
van
vr 30-aug-2024
tot
vr 13-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
vr 13-sep-2024
tot
vr 11-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 698,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
vr 11-okt-2024
tot
vr 25-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
vr 25-okt-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 698,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
ma 06-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 972,00
Midweek -
Nacht € 139,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Servicekosten
€ 80,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,65
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Binnen een minuut loopt u het bos in voor een schitterende wandeling over de Kale Berg en Lochemse Berg. De volgende wandelroute: 'Ommetje Barchem' is een aanrader bij aankomst: https://achterhoek.nl/Ommetje-Barchem. Er zijn er natuurlijk nog vele anderen prachtige wandelroutes in de directe omgeving, van verschillende afstanden en met óf zonder grote hoogteverschillen.

In slechts enkele minuten fietst u tussen de prachtige landerijen. U kunt uw fietsroute vooraf eenvoudig plannen met de route.nl app. De volgende route, die start bij camping Reusterman aan de Looweg in Barchem, is bijna 33 km lang en zeker de moeite waard! https://www.route.nl/fietsroute/163597/Door+de+bossen+nabij+Barchem+fietsen. Natuurlijk zijn er vele andere, ook kortere routes, mogelijk.

De natuur is hier onbeschrijfelijk mooi, de rust overkomt je, je waant je in een schilderij met adembenemende vergezichten, velden vol bloemen (en koeien) en mooie boerderijen. Tel daarbij op de gastvrije ontvangst, de vele gezellige terrassen, eetgelegenheden, kastelen, culturele mogelijkheden én leuke (boeren)winkeltjes!

Dan zijn er de prachtige steden Zutphen en Deventer en de vele gezellige kleine dorpjes met ieder hun eigen karakter, leuke winkeltjes én (mini) markten, zoals Laren, Lochem, Vorden, Borculo, Ruurlo, Winterswijk en Bronkhorst... En niet al te ver over de grens van Duitsland is een bezoek aan de stad Munster meer dan de moeite waard!

Bent u voornemens om de 13e, schitterend groene, etappe van ruim 13,5 kilometer van het Pieterpad te lopen? Barchem ligt in de directe omgeving van de mooie dorpjes Laren en Vorden en Inn de Berghen vormt om die reden een uitstekende 'uitvalsbasis' voor deze wandelroute!

Of houdt u er van om er op uw mountainbike op uit te trekken? MTB route Lochem (topper onder de MTB routes in Nederland), kent veel hoogtemeters en uitdagende singletracks over de Paaschberg, de Lochemse Berg én de (om de hoek van Inn de Berghen liggende) Kale Berg.

Bakkerij Proef betekent ultiem genieten van heerlijk brood en banket, de bakkerij zit op 2 minuten loopafstand. Net als de (ook elektrische) fietsenverhuur. Bij Boerderijwinkel Bosheurne, op 4 minuten fietsafstand, kunt u terecht voor prachtig (BBQ) vlees, vleeswaren en allerlei lekkers voor een goed aangeklede borrel. Op 8 minuten rijdafstand bent u met de auto in het gezellige dorpje Lochem waar u de (zeer ruim gesorteerde) Albert Heijn en Jumbo vindt. Evenals de HEMA, Etos, Blokker, leuke kledingzaken, kadowinkeltjes en de gezellige goed gesorteerde boekhandel Lovink! En wat te denken van de gezellige restaurants en zelfs een mooie schouwburg die meedraait in landelijke programma's!

In de omgeving kunt u paardrijden, zwemmen in de Berkel, varen in een oude zomp... er is zoveel te doen. In Gelderland vindt u de meeste kastelen van heel Nederland! Alleen al in het plaatsje Vorden vindt u er acht (er is een speciale 'Achtkastelenroute' uitgezet).

En dan de vele musea, u komt waarschijnlijk tijd tekort maar op een volgend moment terugkomen naar Inn de Berghen is natuurlijk altijd een optie!

U hoeft niet ver te reizen om er even helemaal uit te zijn! Bezoekt u zeker even onze website voor nog veel meer informatie!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
28 m2

PVC-vloer

Eethoek / Eettafel

Bank 2 zits (1)

Slaapkamer
1e verdieping
49 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

PVC-vloer

Dekbedden (2)

Badkamer
1e verdieping
8 m2

Douche

Wastafel (1)

Föhn

Hal en toilet
Begane grond

3 m2

Toilet
1e verdieping

2 m2

Linnenkamer
Begane grond

8 m2

Centrale hal
Begane grond

15 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Weekendje weg
  • Adults only

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Van buiten zichtbaar

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (3)
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 698,-
per week v.a.
€ 698,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Inn de Berghen 'Lermoos' mét sauna!

9,6
Vanaf per nacht € 133,- v.a. per week per week € 930,-