Chalet


Midden in het bos volledig onthaasten en ultiem genieten van de rust, de vrijheid en de privacy die ons huisje te bieden heeft met alle luxe faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Ervaar het echte wellness gevoel in de badkamer in hamamsfeer met whirlpoolbad en luxe stoomcabine in een omgeving waarin je wakker wordt met alleen het geluid van tsjilpende vogels op de achtergrond. Wandelingen maken en fietsen in de uitgestrekte bossen of op de hei, heerlijk uit eten gaan in een van de vele restaurants in en om Groesbeek of juist gezellig barbecuen op de gasbarbecue in de tuin of zelf kokkerellen in de keuken, die van alle gemakken is voorzien. Het gezellige Nijmegen ligt om de hoek om uitgebreid te shoppen, te genieten van cultuur in het historische centrum, een filmpje te pakken of te relaxen op een van de vele terrassen onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn tal van activiteiten in de directe omgeving. Van zwemmen in natuurmeren, watersport, tennis, golf, varen in een luchtballon, paardrijden, kleiduiven schieten, wijnproeverijen tot zweefvliegen aan toe. Bezoek het indrukwekkende Vrijheidsmuseum in Groesbeek en doe de Battlefield tour in een jeep. Ga een dagje over de vlakbij gelegen grens naar Duitsland per fietstrein. Of je nu natuurliefhebber bent of rustzoeker of juist op zoek bent naar een actieve vakantie, het kan allemaal.

Ons huisje is volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien, zoals een comfortabele tweezitsbank met hocker, eethoek, laptophoekje en een nieuwe, compleet uitgeruste open keuken met inductiekookplaten, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte, ovencombi-magnetron en afwasser.

Er is draadloos internet en tv kan worden gestreamd met de aanwezige chromecast.

De luxe wellness badkamer in hamamsfeer heeft een whirlpoolbad van 1.90 x 90 (ook geschikt voor 2 personen) om heerlijk te relaxen en is voorzien van 6 hydro zij jets, 4 rug jets, 4 voetenjets en 12 airbodem jets. Een wellness pakket met 6 luxe, natuurlijke badoliën kan worden bijbesteld. In de luxe stoomcabine met massagestralen, aroma- en lichttherapie raak je alle stress kwijt en geniet je van een gezonde en heerlijke welness ervaring, tijdens het luisteren naar je favoriete muziek via de radio. Je kunt er natuurlijk ook nog gewoon in douchen, want de stoomcabine is tevens uitgerust met een regendouche en een handdouche. De infrarood vloerverwarming in de badkamer maakt het gevoel van welbevinden helemaal compleet. Het water bevat geen kalk dankzij de onthardingsinstallatie, wat je gelijk merkt aan je huid en haar als je het whirlppoolbad of de douche/stoomcabine hebt gebruikt. Je ontdekt ook gelijk hoe lekker water kan smaken!

In de compacte slaapkamer bevindt zich een bed van 200 x 140 voorzien van een topper en 2 dekbedden voor een heerlijk slaapcomfort. Het bed is bij aankomst opgemaakt. Badlakens en keukenlinnen zijn inbegrepen.

Er is voldoende loopruimte om gemakkelijk bij de garderobekast en de werk/cvketel-ruimte te komen, waarin zowel een Bosch wasmachine en droger staan om snel en gemakkelijk een was te draaien en te drogen.

De verwarming in ons huisje is voornamelijk elektrisch.
Verwarming en verkoeling in de woonruimte worden geregeld d.m.v. een airco. De badkamer en de hal hebben infrarood vloerverwarming en de slaapkamer wordt verwarmd met een cv-radiator.

Het huisje staat midden in het bos, op een perceel van 341 m2 met een eigen parkeerplaats en een grote schuur, waarin o.a. fietsen geplaatst kunnen worden. De schuur beschikt over binnenverlichting en een buitenlamp met een bewegingssensor. 

De tuin ligt rondom in het groen, heeft een prachtige vijver met waterlelies en een fijn terras met een tuinset voor 4 personen, waar je 's morgens heerlijk in de zon van een kop koffie kan genieten. Aan de overkant van de vijver kunnen 2 ligstoelen staan voor uitgebreid zonnen tijdens de middaguren.

Vanuit het huisje loop je gelijk het uitgestrekte bos in met veel wandelpaden, waarbij je de kans hebt om een ree te spotten of eekhoorntjes in de bomen te zien klimmen.

Ook staat het bos en de omgeving bekend om de geweldige mountainbike mogelijkheden.

De mogelijkheden voor fietsers zijn bijna eindeloos. Er loopt ook een zeer breed, betonnen fietspad, vanaf het park dwars door het bos, waardoor je in 12 minuten (3,9 km) in het centrum van Groesbeek bent.

Wanneer je het park aan de andere kant uitloopt, steek je over en loop je zo de Mookerheide op, met opnieuw veel wandelpaden, ruiterroutes etc.
Hier loopt ook een fietspad en ben je in 10 minuten in het centrum van Malden of volg je één van de vele fietsroutes door de prachtige omgeving.

Op 700 m van de ingang van het park stopt een bus voor streekvervoer.
Malden beschikt over een uitgebreid winkelcentrum en in Groesbeek is er keuze uit 5 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Naast de privéparkeerplaats bij het huisje is er voor de slagboom ook nog een parkeerplaats voor bezoekers.


De verhuurder, Nel

Advertentie online sinds januari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Ron en Nel en komen graag helemaal bij in ons gezellige boshuisje, op een plekje met veel privacy midden in het bos, vooral nu de nieuwe badkamer voorzien is van een whirlpoolbad en een luxe douche/stoomcabine met aromatherapie. Midden in de prachtige natuur deze oase van rust beleven en weer helemaal in balans komen, is wat we iedereen die in ons huisje verblijft toewensen. Voel je van harte welkom en begin met genieten!




Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bij de huurprijs is inbegrepen een dekbedset en opgemaakte bedden, een badhanddoeken- en keukenpakket.

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken
datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan
onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan
dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder.
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken
vóór de begindatum van de huurperiode is 10% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40%, bij annulering tot 2 weken 60% en vanaf 1 week tot aan de
begindatum van de verhuurperiode 75%.
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode
meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft
hij de volledige huurprijs verschuldigd.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 29-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 20-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
za 20-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 60,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Overige kosten (2)
€ 20,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,65
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Water
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Vanuit het huisje loop je vrijwel gelijk het uitgestrekte bos in met veel wandelpaden, waarbij je de kans hebt om een ree te spotten of eekhoorntjes in de bomen te zien klimmen.

Ook staat het bos en de omgeving bekend om de geweldige mountainbike mogelijkheden.

De mogelijkheden voor fietsers zijn bijna eindeloos. Er loopt ook een zeer breed, betonnen fietspad, dwars door het bos, waardoor je in 12 minuten (3,9 km) in het centrum van Groesbeek bent.

Wanneer je het park aan de andere kant uitloopt, steek je over en loop je zo de Mookerheide op, met opnieuw veel wandelpaden, ruiterroutes etc.

Op het park zijn geen faciliteiten, maar gelijk daarbuiten volop.
Van een kop koffie met gebak, een lunch of een borrel met een hapje kan je genieten bij boscafé De Zweef, aan de rand van het zweefvliegveld op 8 minuten loopafstand.

Ook in de directe omgeving vind je restaurant ’t Zwaantje, een knooppunt van veel fietsroutes en hotel/restaurant de Wolfsberg, waar je vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt over Groesbeek.

In het centrum van Groesbeek vind je naast 5 supermarkten, ook ambachtelijke winkels voor vers brood, groente, vlees en kaas.
Groesbeek staat ook bekend als wijndorp.
Voor de liefhebber mag dan ook een bezoek aan het Nederlands Wijnbouwcentrum niet ontbreken.

Verder zijn er in Groesbeek talloze restaurants, waar het culinair genieten is, w.o. De Spil, De Locomotief, De Wolfsberg en Eten en Drinken, waar je op maandag en dinsdag onbeperkt heerlijke tapas kunt eten.

Vanuit Groesbeek zit je ook in een mum van tijd in Duitsland, waarbij een bezoek aan Kleve zeker de moeite waard is. Je kan vanuit het centrum van Groesbeek ook met de Draisine naar Kranenburg of Kleve gaan met de railfiets. De railfietsen zijn zowel voor 2 personen als voor een heel gezelschap beschikbaar. Het gewone fietspad loopt parallel aan het spoor.

Voor de liefhebbers van cultuur en historie zijn Oriëntalis en het Afrikamuseum een aanrader.
Het Vrijheidsmuseum en het Canadian War Cemetery geven bijzondere inzichten in de gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog. Het is ook mogelijk om na reserving aan de Liberation Tour deel te nemen.

Wellnessfaciliteiten vind je bij Thermen Berendock in Wychen en bij Sanadome in Nijmegen.

Golfen in Groesbeek kan bij Het Rijk van Nijmegen.

Zwemmen in buitenwater (natuurmeren) kan bij de Berendonck in Wychen, het Wylerbergmeer in Beek Ubbergen en bij GochNess in Goch met restaurant en wellnesfaciliteiten.

Van meer avontuurlijke activiteiten in de omgeving zoals kleiduiven schieten, een ballonvaart maken, paardrijden of varen en zwemmen op de Mookerplas tot culinair genieten en een bioscoopje pakken bij Cinetwins in Malden op 10 minuten fietsafstand, het kan allemaal.

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om volledig te onthaasten en te relaxen in de prachtige, diverse natuur waarin ons boshuisje ligt.

Voor de liefhebbers hebben we diverse links met verwijzingen naar sites met tips voor wandelingen, fietsroutes, zwemmen in natuurmeren, recreatiemogelijkheden, uitgaansmogelijkheden en nog veel meer!

Tip voor deelnemers aan de Nijmeegse 4-daagse: ons huisje ligt 7 km vanaf het startpunt aan de Wedren in Nijmegen.
Via een verhard fietspad door het bos is het startpunt per fiets goed te bereiken.




Wandelen, fietsen en moutainbiken

Indeling

Woonkamer
Begane grond
16 m2

Laminaat

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
Begane grond
5 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

wasruimte
Begane grond

2 m2

hal
Begane grond

4 m2

schuur
Begane grond

12 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Chalet

Woonoppervlakte

  • 37 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen
  • Adults only

Wellness

  • Stoomcabine
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Massagedouche

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Schuur

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (8)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers


€ 875,-
per week v.a.
€ 875,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Vakantiehuis 'Roodborstje'

9,1
Vanaf per nacht € 89,- v.a. per week per week € 625,-