Vakantiehuis

Vakantiehuis Ons genoegen

9,0

Wees welkom in vakantiehuis 'Ons Genoegen', gelegen in het dorp Lievelde in de Achterhoek.
De gezellige, knusse 4-persoonswoning beschikt over een ruime woonkamer met tuindeuren, gratis WIFI, een keuken, badkamer met douche, twee royale slaapkamers met 2-persoonsbed en wordt verwarmd middels elektrische kachels, maar u kunt ook gebruik maken van de houtkachel. Het hout hiervoor ligt al voor u klaar.
Er is een wasmachine aanwezig en de keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven en koelkast.
In de ruime tuin, die beschikt over veel privacy, zijn verschillende zitjes gerealiseerd.
Tevens is er bij de woning voldoende parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Vakantiehuis Ons Genoegen ligt aan de bosrand en is een uitstekend beginpunt voor mooie wandel- en fietstochten door de altijd bijzondere Achterhoek.
Knooppunt 33 ligt vrijwel naast het vakantiehuis en staat garant voor vele kilometers fietsplezier. Maar ook op de bonnefooi zult u langs vele verrassende, mooie plekjes en dorpjes komen.

Leuke bezienswaardigheden in de buurt zijn kaasboerij Weenink en museum Erve Kots.
Maar u kunt gezellig winkelen in Winterswijk, vestingstad Groenlo, of wat dacht u van boekenstad Bredevoort. Ook Bocholt in Duitsland ligt op maar een klein half uur rijden met de auto.

Lievelde beschikt over een treinstation, genaamd Lichtenvoorde-Groenlo.
Het station ligt op zo'n 1,5 kilometer van het vakantiehuis.

Mocht u de omgeving graag willen verkennen per elektrische fiets, maar heeft u die niet of is het lastig deze mee te nemen, dan is deze bij te boeken voor €90,00 per fiets per week.
U kunt dit aangeven bij uw boeking en wij zorgen ervoor dat ze voor u klaar staan.

Graag tot ziens.

De verhuurder

Bij Micazu sinds november 2016

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 dag

Wij wonen zelf in Lievelde en willen er voor zorgen dat u van een heerlijke tijd kunt genieten in ons vakantiehuis en van de prachtige omgeving!
Mocht u vragen hebben, laat het ons dan weten.
Hopelijk mogen we u dit jaar begroeten!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Door te boeken, verklaart u zich akkoord met de voorwaarden, aansprakelijkheid en de parkregels, te lezen onder aanvullende informatie.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
30-08-2019
tot
01-10-2020
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 560,00
Midweek -
Nacht € 80,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 7,50
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Fietshuur
€ 85,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | optioneel
Keukenlinnen
€ 5,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,25
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Voorwaarden

Bij reservering dient 40% van het totaalbedrag, inclusief borg te worden voldaan; uiterlijk 3 weken voor aankomst dient het volledige bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven.  

De aanbetalingssom van 40% geldt niet voor last minute boekingen. Een last minute boeking is een vakantie die 3 weken of korter dan 3 weken voor aankomst wordt geboekt. In dat geval dient het gehele bedrag vooraf te worden voldaan.
Mocht het resterende bedrag niet op tijd op onze rekening staan, dan kan de gehele reservering vervallen, echter zonder terugbetaling van de aanbetaling (zodat wij de vakantiewoning toch nog met een last minute prijs kunnen verhuren).

Wij accepteren alleen boekingen van personen van 25 jaar en ouder. Een reservering is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging en de bijschrijving van het verschuldigde bedrag op onze rekening.
Wij behouden het recht om te allen tijde, zonder opgave van redenen, een reservering te weigeren.

Additionele kosten:
Dekbedovertrekpakket te betalen bij reservering á € 7,50 per persoon per verblijf.
Het aantal personen dient u bij reservering op te geven.
Dekbedden en kussens zijn in de woning aanwezig.
Handdoeken dient u zelf mee te nemen of u kunt een handdoekpakket bestellen á € 5,00.
Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen of u kunt een keukenlinnenpakket bestellen á  € 5,00. 

Eindschoonmaak:
De kosten voor de verplichte eindschoonmaak bedragen € 75,-.
Bij deze eindschoonmaak is niet inbegrepen: 
-  afwas doen
-  bedden afhalen en beddengoed verzamelen en achterlaten in de bijkeuken (de dekbedden en kussens achterlaten zoals u ze bij aankomst aantrof)
- afval scheiden en het restafval in een vuilniszak doen en in vuilniscontainer deponeren
U dient de vakantiewoning opgeruimd en bezemschoon op te leveren; afwas schoon en opgeruimd in de kast, alle gebruikte apparatuur zoals koelkast, oven, magnetron enz. dienen te zijn schoongemaakt; meubels en terrasspullen dienen weer op hun oorspronkelijke plaats te zijn teruggezet.
Bij het in gebreke blijven hiervan kunnen additionele schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Waarborgsom:
De borg bedraagt € 100,-. Deze wordt, indien er geen schade is en de woning netjes is achtergelaten, op uw rekening teruggestort. 

Aankomst en vertrek:
De aankomst is mogelijk vanaf 15.00 uur of zoals is overeengekomen.
Niet voorziene late aankomst: indien u later denkt aan te komen geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de verhuurder via telefoonnummer 06 – 16 07 05 07
Vertrek: U wordt verzocht de woning voor 11.00 uur te verlaten.
De woning dient direct beschikbaar zijn voor de eindschoonmaak.
Aansprakelijkheid

De hoofdhuurder is aansprakelijk voor de hele groep medehuurders en voor eventuele gasten. De hoofdhuurder, zijn medehuurders en alle andere namens hoofdhuurder aanwezige personen, dienen de door hoofdhuurder gehuurde vakantiewoning en zijn inventaris als een goed huisvader te beheren met inachtneming van de rust voor de omgeving. 
Indien de huurder onverhoopt schade toebrengt aan de gehuurde vakantiewoning, zijn omgeving of zijn inventaris, dient dit onmiddellijk aan verhuurder gemeld te worden.   

Verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor:
Ongeval, letsel, diefstal, vermissing, verlies of schade van welke aard dan ook, waarbij huurders en/of bezoekers van voornoemde huurders betrokken zijn tijdens of ten gevolge van een verblijf bij Vakantiehuis ‘Ons Genoegen’, Parallelweg 10-23 te Lievelde. Hieronder vallen ook de zaken die door gasten op het terrein zijn achtergelaten en het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur. Tevens vallen hieronder het ongemak en/of overlast welke buiten de verantwoordelijkheid van verhuurder door derden wordt veroorzaakt. 

Het is de huurder niet toegestaan om meer personen te laten overnachten dan waarvoor is gereserveerd, tenzij hiervoor vooraf toestemming van de verhuurder is verkregen. Het is de huurder, medehuurder(s) en/of derde(n) niet toegestaan op het terrein te graven, bomen te kappen, struiken te snoeien of enige activiteit van een dergelijke aard uit te voeren, of om kampvuren te maken. Het is evenmin toegestaan om rommel op het terrein achter te laten; verhuurder is gerechtigd om in dat geval extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.  

Verhuurder is gerechtigd om schade die door de huurder, zijn medehuurders of gasten is veroorzaakt te verhalen. De huurder en alle personen die hem of haar vergezellen zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verliezen en/of schade die voor verhuurder of enige derde zal ontstaan als direct of indirect gevolg van hun verblijf, ongeacht of dit werd veroorzaakt door handelen of nalaten van henzelf, dan wel van derden die zich door hun toedoen in de vakantiewoning bevinden, alsmede alle schade die veroorzaakt is door enig zaak die zij onder zich hebben. Eventuele schade dient door de (mede)huurder en of zijn gasten onmiddellijk gemeld te worden en onmiddellijk te worden vergoed, tenzij aantoonbaar is dat het ontstaan van de schade niet is te wijten aan de schuld van (een van) hen.
Parkregels

Het gemeenschappelijke gedeelte van het recreatiepark, zoals wegen met bermen, paden en middenterrein rond de vijver en groenstroken dienen tot gebruik van alle eigenaren en de huurders en mag niet gebruikt worden voor het parkeren van auto’s, motoren en dergelijke.

Normen en Waarden
Van de eigenaren en huurders van het park wordt verwacht, dat zij zich zullen houden aan de normen en waarden, die in het algemeen in onze samenleving gelden. Dit betekent respect te geven door iedere vorm van overlast te voorkomen, c.q. te beperken en de rust tussen 23:00 uur en 08:00 uur te handhaven. 

Slagboom
De slagboom aan de ingang van het park moet met de daarvoor uitgereikte sleutel geopend worden. Andere manieren om de slagboom te openen zijn niet toegestaan.

Verkeer
Op het terrein zijn de verkeersregels van de openbare weg van toepassing zoals deze zijn opgenomen in het Reglement Verkeersregel en Verkeerstekens.

De maximale snelheid op het hele terrein is 15 km/h.

Parkeren
Caravans, campers, vrachtwagens, containers, boten, trailers, landbouwwerktuigen en dergelijke mogen niet op het terrein of bij de woning staan.

Het is niet toegestaan voertuigen te parkeren op de wegen/of op de berm langs de wegen, met uitzondering van laden en lossen.
Bij elke woning zijn één of twee parkeerplaatsen. Meerdere voertuigen kunnen op het parkeerterrein bij de receptie geplaatst worden. 

Afval
Huisafval dient gedeponeerd te worden in de vuilcontainers naast de receptie.
Daar is ook een inzamelpunt voor papier en karton.
Van eenieder wordt verwacht zorgvuldig met de afvalhuishouding om
te gaan.

Grasveld en Vijver
Het is verboden in de vijver te vissen, te zwemmen dan wel te varen. 

Open vuur
Het ontsteken van open vuur, anders dan in barbecues of in de daarvoor bestemde apparaten is niet toegestaan. Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Laminaat

Slaapkamer 1
1e verdieping
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
1e verdieping
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

 • 90 m2

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Wandelen

Populaire thema's

 • Privacy
 • Natuurhuisjes
 • Weekendje weg

Verwarming

 • Electrische verwarming
 • Houtkachel

Internet, wifi, audio

 • Kabeltelevisie
 • Televisie
 • Radio
 • Wifi

Buitenvoorzieningen

 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en)
 • Tuintafel(s)
 • Schuur

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Apart toilet
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen

Games & entertainment

 • (Bord)spellen

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning


560,-
per week v.a.
560,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer

Anderen bekeken ook:

Villa Vosseveen 64

8,7