Vakantiehuis

Emsland Comfort vrijst. aan water

8,3

Deze vakantiewoning is met name geschikt voor gezinnen die ruimte en comfort wensen. In de serre, in de kamer of op het terras, in alle gevallen geniet men van een niet te overtreffen uitzicht. En door haar ligging de hele dag volop zon.Een prachtige plek, direct aan het water. Vissen, zwemmen, bootje varen? Allemaal mogelijk. Vanuit de eigen tuin!

De woning beschikt over een ruime woonkamer met aangebouwde serre. Stelt u zich eens voor: lekker genieten van een heerlijk ontbijtje bij de opkomende zon. Hét summum aan luxe-gevoel.

De open keuken heeft alles in huis wat men van een moderne vakantiewoning mag verwachten, een vaatwasser, magnetron, oven, ruime koel-/vrieskast, enz.
Op de begane grond verder nog een toilet, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met ligbad.

Op de verdieping, naast nog een tweede badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers.
Eén van de slaapkamers met uitgang op een ruime overdekte loggia, waar men “op niveau” en overdekt op een wel heel bijzondere manier van het fantastisch uitzicht kan genieten.

De hele woning is centraal verwarmd en voorzien van plavuizen- resp. laminaatvloeren. Bovendien hebt u -naast uiteraard een moderne smart-tv en blurayspeler- de beschikking over gratis internet (Wifi).

Beide modern ingerichte en royale badkamers met beneden een ligbad en boven een douchecabine met 2e toilet, voldoen aan alle eisen van deze tijd..

Misschien ten overvloede: roken en huisdieren zijn in onze Ruiten AA Comfort uitdrukkelijk niet toegestaan.

Tenslotte: we doen er alles aan om u zich bij ons thuis te laten voelen. Totale tevredenheid over de woning, haar ligging, de inrichting en niet te vergeten onze schoonmaak in eigen beheer. Daar proberen wij voor te zorgen. De omgeving doet de rest.

Laat u verrassen...

De verhuurder, Tity & Wilt

Bij Micazu sinds september 2018

Reageert gemiddeld binnen 1 uur

Welkom op de advertentie van ons vakantiehuis op Micazu!

Bekijk op uw gemak de foto's en beschrijving van ons heerlijk vakantiehuis aan het water en kom alvast in vakantiestemming.

Onder de foto’s staat een kalender waarop de gewenste aankomst- en vertrekdatum kan worden aangeklikt. Als u het reserveringsformulier vervolgens invult en aan ons opstuurt, nemen wij daarna z.s.m. contact met u op!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Geen administratie- en reserveringskosten. Alle prijzen zijn incl. energiekosten en gratis internet (Wifi)
Alleen verplicht zijn de kosten voor:
Schoonmaak: € 65,--
belastingen en heffingen: € 1,95 p.p.p.n.

Optionele extra's:
Bedlinnen: € 7,50 per pakket
Kinderstoel: € 5,--
Campingbedje € 12,50
Compleet kinderpakket: € 22,50 (campingbedje + setje bedlinnen, kinderstoel en badje)
Kano incl. 2 zwemvesten (voor het hele verblijf, tot een max. van € 50): €   4,– per dag.

Als zekerheid vragen we een borg van € 100,-- per boeking (zonder bijzonderheden terug te ontvangen binnen 14 dagen na het verblijf). Indien uw gezelschap echter bestaat uit een groep welke niet onder het familieverband valt, behouden we ons het recht voor een borg van € 400,-- te hanteren.
Met uw boeking verklaart u zich akkoord met onze Algemene Huurvoorwaarden in combinatie met het Parkreglement (zie verderop onder Aanvullende informatie)

Het minimum verblijf per boeking is 3 nachten.

De prijzen per nacht tussen hemelvaart en pinksteren alsmede tussen kerst en oud&nieuw gelden i.g.v. (en voorzover mogelijk) los geboekt. In combinatie met het bijbehorende arrangement krijgt u op die extra nachten een aanzienlijke korting!


Arrangementen

Kies een arrangement.

Kerst
Van 23-12-2019
Tot 27-12-2019
Tarief € 420,00

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
06-07-2019
tot
31-08-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 835,00
Midweek -
Nacht € 119,00
Weekend -
van
31-08-2019
tot
07-09-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
07-09-2019
tot
11-10-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 510,00
Midweek € 382,00
Nacht € 73,00
Weekend € 382,00
van
11-10-2019
tot
25-10-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 525,00
Midweek € 393,00
Nacht € 75,00
Weekend € 393,00
van
25-10-2019
tot
23-12-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 445,00
Midweek € 333,00
Nacht € 64,00
Weekend € 333,00
van
27-12-2019
tot
30-12-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week -
Midweek -
Nacht € 105,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 7,50
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Belastingen
€ 1,95
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 65,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Kinderbed
€ 12,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Kinderstoel
€ 5,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Vooraf
Met huurder worden in deze voorwaarden ook alle medehuurders bedoeld.

Boeking en (aan)betaling
Onmiddellijk nadat de boeking door ons als geaccepteerd is bevestigd, is deze voor beide partijen bindend. Met diens boeking bevestigt huurder kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met deze algemene huurvoorwaarden en deze goed te hebben begrepen. Overeenkomstig het door micazu verstrekt kostenoverzicht, ontvangt huurder van ons binnen enkele dagen een factuur, welke conform de daarin vermelde betalingstermijnen dient te worden voldaan. Eventueel noodzakelijke invorderingskosten zijn geheel voor rekening van huurder.

Borg
Als zekerheid voor schades of het niet correct achterlaten van de woning, is in beginsel een borg van E100,-- per boeking verschuldigd. Indien uw gezelschap echter bestaat uit een groep welke niet onder het familieverband valt, hebben we het recht een borg van E400,-- te hanteren. De borg ontslaat de huurder niet van zijn aansprakelijkheid voor schades en/of verlies welke daaruit niet kunnen worden bekostigd; Huurder is ten volle en hoofdelijk aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect door zijn toedoen of nalaten ontstaan, of veroorzaakt door enige zaak die hij onder zich heeft.

Omvang van de huurovereenkomst
Bedlinnen, handdoeken, theedoeken, schoonmaakmiddelen en toiletpapier zijn niet aanwezig. Alleen bedlinnen is optioneel bij te boeken.
Ook in geval u uw eigen beddengoed meeneemt: gebruik van een hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop is verplicht.
Overnachtingen zijn uitsluitend toegestaan aan personen die op het boekingsformulier zijn vermeld.
Bij overtreding wordt de huurovereenkomst als beeindigd beschouwd en dient de woning terstond te worden opgeleverd.
Roken en huisdieren zijn in onze vakantiewoning niet toegestaan. Ook wijzigingen in het menu van de televisie zijn niet toegestaan.
luiers, babydoekjes, watten, maandverband, e.d. mogen niet door het toilet, en etensresten of  bak/frituurvetten door de afvoeren of het toilet worden weggespoeld.
Bij geopende ramen en/of buitendeuren dient de thermostaat van de verwarming op een temperatuur lager dan de buitentemperatuur te worden ingesteld.
Indien huurder of door hem toegelaten bezoeker(s) de verplichtingen uit deze voorwaarden niet of niet behoorlijk naleeft, hebben we het recht zonder enige plicht tot restitutie, de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen en verdere toegang tot de vakantiewoning te ontzeggen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade (van welke aard ook) als gevolg van en/of samenhangend met uw verblijf op het park, waaronder:diefstal, verlies of beschadiging van uw eigendommen, ongevallen of letsel tijdens of ten gevolge van uw verblijf, het uitvallen of buiten werking stellen van technische apparatuur, nutsvoorzieningen en of voorzieningen van het park, enige verstoring of wijziging het gevolg van overmacht of onvoorziene of onoverkomelijke gebeurtenissen buiten onze wil, overlast door bouw- of straatwerkzaamheden buiten ons terrein, calamiteiten, in welke vorm dan ook, die uw verblijf zouden kunnen veronaangenamen.
Onze aansprakelijkheid beperkt zich in alle gevallen en te allen tijde tot ten hoogste het bedrag van de betaalde huursom (inclusief borg)
Huurder zal zich voldoende rekenschap geven van de praktische zaken die hem bij aankomst op schrift ter beschikking worden gesteld.
We hebben het recht de vakantiewoning tijdens de verhuurperiode te inspecteren, alsmede te controleren of de aanwezige huurders met het boekingsformulier overeenstemmen.
Mee naar buiten nemen van enig deel van de binneninventaris -behalve natuurlijk serviesgoed, glazen en bestek voor een maaltijd buiten bij de eigen woning-, is niet toegestaan
De vakantiewoning dient overeenkomstig de aanwijzingen op de bij aankomst verstrekte praktische informatie, in nette staat te worden achtergelaten

Internet
U bent vrij wel of niet van onze internetverbinding gebruik te maken. Wij zijn niet aansprakelijk voor storingen of nadelige gevolgen die gebruik voor U zou kunnen hebben. Schade het gevolg van uw gebruik zijn voor uw rekening.

Klachten.
Ondanks onze goede zorgen kan het zijn dat huurder een klacht heeft over onze woning. In alle gevallen dient u ter behandeling van de klacht zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn opgelost, kan tot uiterlijk 2 weken na afloop van het verblijf bij ons worden gereclameerd.

Toepasselijk Recht.
Hoewel huurder en verhuurder zich tot het uiterste zullen inspannen een geschil in onderling overleg op te lossen, is op de huurovereenkomst Nederlands recht van toepassing, ook indien een huurder in het buitenland woont. Tenzij de wet anders voorschrijft, is uitsluitend de rechter in de regio Groningen bevoegd.

Slotbepaling
Mocht een bepaling van deze algemene voorwaarden geheel of ten dele ongeldig zijn, dan raakt dit de rechtsgeldigheid van de rest van de algemene voorwaarden niet.
Onze annuleringsvoorwaarden:

tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 100% van de betaalde huursom (exclusief de borg) gerestitueerd.

tussen 6 en 4 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de betaalde huursom (exclusief de borg) gerestitueerd.

tussen 4 weken en 2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 25% van de betaalde huursom (exclusief de borg) gerestitueerd.

binnen 2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt niets gerestitueerd.

We adviseren u derhalve een annuleringsverzekering af te sluiten.
Huurder en verhuurder zijn gehouden aan het Parkreglement van het park, hieronder in verkorte vorm samengevat. Parkreglement en onze Algemene Huurvoorwaarden vormen samen de grondslag van de huurovereenkomst tussen ons en huurder. De volledige tekst van het Parkreglement is te lezen bij de ingang van het Hoofdgebouw bij de Centrumvoorzieningen, maar is ook aan de Infomap in onze woning toegevoegd.

1. Tussen 22.30 en 7.00 uur geldt absolute nachtrust op het park. Ook mag tijdens deze periode geen gebruik worden gemaakt van gemotoriseerde voertuigen. In geval van vertrek vóór 7.00 uur of aankomst na 22.30 uur, dient buiten het park te worden geparkeerd.
2. Met het oog op calamiteiten en af- en aanvoer (van hulpdiensten) moeten paden, toegangswegen en slagbomen altijd vrij blijven van auto’s en overige obstakels
3. Op alle wegen in Parc Emslandermeer is het Wegenverkeersreglement van toepassing, geldt een maximumsnelheid van 15 km/per uur en zijn scooters en brommers verboden.
Voetgangers en (spelende) kinderen hebben altijd voorrang.
4. Op alle vaarwegen van Parc Emslandermeer geldt een maximumsnelheid van 6 km/per uur.
5. Bezoekers dienen hun auto ten allen tijde op de parkeerplaatsen voor de slagboom of bij het hoofdgebouw te parkeren.
6. Huurder is verantwoordelijk en aansprakelijk voor het gedrag van z'n gasten op het park en in en om het hoofdgebouw.
7. Het gebruik van de faciliteiten van het park geschiedt op eigen risico en is voor kinderen tot 12 jaar alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene.
8. Kinderen zonder zwemdiploma dienen te allen tijde onder toezicht te staan van een volwassene
met zwemdiploma.
9. Vissen op het park is uitsluitend toegestaan met de persoonsgebonden schriftelijke toestemming (en overeenkomstig de daaraan verbonden voorwaarden), te verkrijgen bij de receptie in het hoofdgebouw.
10. Afval dient in gesloten plastic zakken in de daarvoor bestemde (gescheiden) containers te worden gedeponeerd.
11. maandag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur dienen alle losse zaken zoals fietsen, stoelen, speelgoed, etc. zodanig rondom de vakantiewoning te zijn opgeruimd en de toegang tot het gazon zijn vrijgemaakt, zodat het gras ongehinderd kan worden gemaaid.
12. Het is niet toegestaan
- etenswaren in het park achter te laten en vogels of andere dieren in het park te voeren.
- het oppervlaktewater te verontreinigen
- materialen te gebruiken die schade kunnen veroorzaken aan het milieu, of - schadelijk of hinderlijk zijn voor andere gebruikers
- gaten te graven of openbaar groen te beschadigen
- open vuur te gebruiken, anders dan in een BBQ
- vaartuigen en (motor)voertuigen op het terrein te repareren en te wassen
- motoren anders te laten draaien dan om het voertuig te verplaatsen.
- te voetballen of andere balspelen te beoefenen anders dan op de daartoe aangewezen plaatsen.
- drones te laten vliegen zonder voorafgaande toestemming van de beheerder
- met motorboten te varen op de binnenmeren van het park (m.u.v. de surfplas)
- elders een accommodatie en bijbehorend erf te betreden zonder toestemming van de eigenaar
- sleutels en/of pasjes in gebruik te geven aan anderen.
- een elektrische auto vanuit het vakantieverblijf op te laden.
- caravans, campers en (party)tenten op het park of bij de vakantiewoningen te plaatsen
- alcohol buiten de accommodatie te gebruiken, zich schuldig te maken aan -openbare dronkenschap of op het park drugs te gebruiken of in bezit te hebben
- (overige) overlast te veroorzaken, waaronder hinderlijke muziek of lawaai

13. In alle gevallen geldt:
- overlast kan tot verwijdering van en ontzegging van toegang tot het park leiden, waar nodig in combinatie met op te leggen (hoge) boetes.
- inschakelen van de bewakingsdienst wordt aan verhuurder doorbelast, maar komt en is voor rekening van huurder.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
35 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
7 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Slaapkamer 3
1e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer 1
Begane grond
4 m2

Douche (1)

Ligbad

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Overdekt zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Openbaar zwembad (op 0,7 km afstand)

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

 • 100 m2

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Golf
 • Sportvissen
 • Wandelen
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Cultuur & historie
 • Privacy
 • Vakantieparken

Verwarming

 • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

 • Kabeltelevisie
 • Televisie
 • Radio
 • Blu-ray-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (101)
 • Nederlandstalige zenders
 • USB-aansluiting
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (2)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Speeltoestel(len)
 • Tafeltennistafel
 • Terras (1)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (8)
 • Tuintafel(s) (2)
 • Jeu de Boulesbaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Linnen voor kinderbed

Kinderen

 • Kinderstoel (1)
 • Kinderbadje
 • Campingbed (1)

Faciliteiten

 • Hal
 • Berging
 • Apart toilet (1)
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning


445,-
per week v.a.
445,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer

Anderen bekeken ook: