Vakantiehuis

The Little Lake House



De verhuurder, Robert

Advertentie online sinds januari 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Toen we voor jaren terug voor het eerst op dit leuke vakantiepark kwamen, waren we gelijk verkocht en hebben meerdere vakanties hier gevierd.

Dit huisje hebben we uiteindelijk in 2020 gekocht. Het zal in de komende tijd aan een flinke opknapbeurt ondergaan. Nieuwe keuken, nieuwe WC, nieuwe badkamer en een nieuwe vloer staan op het programma!

Kijk gerust rond en stel vragen als je ze hebt!

Groetjes van Robert, Nathalie en Max

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen zijn voor het verblijf inclusief BTW echter excl. de volgende kosten welke bij aankomst moeten worden betaald!

- toeristenbelasting a EUR 1,95 per persoon per nacht 
- verplicht lakenpakket EUR 8,95 per persoon
- verplichte eindschoonmaak EUR 60,00


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 15-apr-2024
tot
ma 06-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 483,00
Midweek € 276,00
Nacht € 69,00
Weekend € 207,00
van
ma 06-mei-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 483,00
Midweek € 276,00
Nacht € 69,00
Weekend € 207,00
van
ma 01-jul-2024
tot
ma 02-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
ma 02-sep-2024
tot
ma 14-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 483,00
Midweek € 276,00
Nacht € 69,00
Weekend € 207,00
van
ma 14-okt-2024
tot
ma 28-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 749,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
ma 28-okt-2024
tot
ma 23-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 483,00
Midweek € 276,00
Nacht € 69,00
Weekend € 207,00
van
ma 23-dec-2024
tot
ma 06-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 749,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 8,95
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 60,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,95
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Gramsbergen ligt in het Vechtdal in Overijssel, een omgeving met een mooie natuur, veel fiets- en wandelroutes en verschillende historische stadjes. Ook Duitsland ligt op een steenworp afstand. Op de kaart van de omgeving (hierboven) zetten wij een aantal uitgaanstips voor u op een rij. Wilt u het nog eens rustig nalezen? In de bungalow ligt een map met de uitgaanstips voor u klaar.
Als jij je een dagje in Afrika, Zuid-Amerika of op de Noordpool wilt wanen, dan is Wildlands Adventure Zoo in Emmen waar jij naar op zoek bent. Deze gloednieuwe dierentuin ligt op een half uurtje rijden vanaf vakantiepark ‘t Hooge Holt; perfect voor een gezellige dag uit! Het park is opgedeeld in vier verschillende geografische zones, elk met haar eigen flora en fauna. In Animazia bijvoorbeeld vind je allerlei tropische vissen, en zeeschildpadden, terwijl je in Jungola kennis maakt met slingerapen, maki’s en Aziatische olifanten. In Serenga rijd je in een safaribus tussen de savannedieren, en in Nortica krijg je de kans om pinguïns en ijsberen van dichtbij te bekijken.

Naast het bewonderen van tientallen diersoorten kan je bij Wildlands ook genieten van verschillende attracties (de achtbaan Tweestryd bijvoorbeeld!) en van spectaculaire shows en informatieve presentaties. Dit alles maakt een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo een geheid succes voor elke leeftijdscategorie.
Weer of geen weer, laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Ontmoet Studio 100 helden zoals K3, Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy. Gegarandeerd een leuke dag! Op slechts 15km van het vakantiepark.
Attractiepark Slagharen is een van de oudste en bekendste pretparken van ons land. Slagharen werd in de jaren 60 opgericht als ‘ponypark’, maar groeide al snel uit tot een echt pretpark. Er kwamen attracties bij, net als een groot zwembad en een monorail. Tegenwoordig worden bezoekers vooral getrokken door het Wilde Westen thema dat terugkomt bij de meeste attracties, zoals in de achtbaan Gold Rush, de waterbaan Wild West Adventure en de octopus Tomahawk. Het zwembad is tegenwoordig vervangen een heus tropisch waterpark; het Aqua Mexicana, met een leuk Mexicaans tintje.

Slagharen bevindt zich op slechts 10 kilometer afstand vanaf vakantiepark ‘t Hooge Holt, en is een gegarandeerd succes als dagje uit met de kinderen. Voor meer informatie over openingstijden check je de website.
Borger is de hunebedhoofdstad van Nederland. In de bossen rondom dit Drentse dorpje vind je maar liefst 16 verschillende hunebedden, waaronder de grootste van ons land. Je waant je er echt in de prehistorie! In heb bijbehorende informatiecentrum maak je kennis met de vroegste bewoners van Europa; de ijstijd-boeren die de hunebedden bijna 5500 jaar geleden hebben gebouwd. Via multimedia producties leer je van alles over hun lokale gebruiken en rituelen, over hoe ze leefden en woonden, over jachttradities en natuurlijk over hun bouwmethodes. Daarnaast zijn er drie oertijd boerderijen gebouwd; eentje uit de steentijd, uit de bronstijd en uit de ijzertijd. Kinderen vinden het fantastisch om door deze oude monumenten te dwalen en om zich te verplaatsen in onze prehistorische voorouders!

Borger ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf vakantiepark ‘t Hooge Holt. Een bezoek aan het Hunebedcentrum is ook goed te combineren met een dagje Emmen, dat op de route ligt. Voor meer informatie over de openingstijden over exposities check je de website.
In het buitengebied tussen Hardenberg en Gramsbergen, vlak bij de Duits grens, liggen de vijvertuinen van Ada Hofman. Dit tuincomplex is ruim twee hectare groot en omvat tientallen vijvers. Twee hiervan zijn grote natuurvijvers, terwijl de anderen kleiner en aangelegd zijn. Ada Hofman werd bekend door het schrijven van verschillende vijver- en tuinbouwboeken. In de jaren 80 van de vorige eeuw besloot zij haar visie op vijvers vorm te geven in een echte vijvertuin, welke in 1987 werd aangelegd. Hofman is erin geslaagd om één van de grootste verzamelingen planten, struiken en bomen van ons land bijeen te brengen. Als bezoeker wandel je tussen al dit natuurlijk groen heen via de vele kiezel paadjes die door de tuinen lopen. Ondertussen kan je je vergapen aan de rijke flora en fauna: Hofman’s tuin zijn namelijk ook rijk aan allerlei diersoorten: er leven verschillende soorten vissen en vogels (waaronder het ijsvogeltje), en de kikkerpopulatie is er de grootste van ons land. Neem een picknickmand mee, neem plaats in het gazon en geniet van de rust en ruimte in dit betoverende stukje Overijssel.
Ommen ligt op ongeveer 25 kilometer van vakantiepark ‘t Hooge Holt. Een bezoekje aan deze stad is een absolute aanrader. Natuur en cultuur zijn hier mooi met elkaar verweven. Ommen kent namelijk een rijke geschiedenis, en staat bekend om de bosrijke omgeving. Dankzij haar ligging aan de Vecht groeide het stadje in de Middeleeuwen uit tot een belangrijke lokale handelsplaats, en de sporen daarvan zijn tegenwoordig nog steeds te zien. Wie een rondje loopt door het bruisende hart van de stad, ziet dat de oude handelspanden grotendeels bewaard zijn gebleven. Ook de directe omgeving van Ommen is interessant. Ten zuiden vind je het stuifzand De Sahara, een uitgestrekt wandelgebied met grote stukken bos, duinen en heide. Hier kan je urenlang lopen, fietsen of paardrijden en lekker genieten van de natuur.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
22 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tapijt

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tapijt

Slaapkamer 3
1e verdieping
11 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tapijt

Badkamer
Begane grond
5 m2

Douche (1)

Ligbad

Wastafel (1)

Toilet
Begane grond

2 m2

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 59 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Fitness
  • Jeu de boules
  • Sportvissen
  • Zwemmen
  • Recreatie/animatieteam

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Vakantieparken
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Terras (1)
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg


€ 483,-
per week v.a.
€ 483,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: