Villa

2015/562-5

Villa Hofseth - aan het Vravatn meer


Villa Hofseth is rechtstreeks gelegen aan het Vravatn meer en beschikt zelfs over een prive strandje (zie de beschrijving onder aanvullende informatie). Deze vakantiewoning bestaat uit twee grote, slim geschakelde woningen. Een apart woonhuis verbonden met een apart slaaphuis. Deze slimme indeling garandeert maximale rust en privacy. Vanuit de entree komt u in het woongedeelte dat zich kenmerkt door de grote raampartijen. De living heeft een 3 zits loungebank en 2 aparte loungestoelen. Naast de stand alone haard staan nog eens 2 comfortabele stoelen. Door de houten vloeren en muren is het een warme ruimte die zelfs zonder de haard aan heel warm aandoet. Vanuit de woonkamer heeft u door de hoge ramen een ruimtelijke ervaring, met een prachtig uitzicht op het Vravatn meer en de bergen. Alle deuren naar buiten hebben een schuifbaar horsysteem om eventuele insecten buiten te houden.

Bij binnenkomst in de entree is er een aparte droogruimte waar u de jassen, schoenen, skispullen of wandeluitrusting op kunt hangen of neer kunt zetten. Ook bevindt zich hier de luxe wasmachine en wasdroger met ruime capaciteit. In de entree is ook een extra toilet. Deze hele ruimte heeft vloerverwarming.

De moderne keuken staat in open verbinding met de woonkamer waardoor deze twee aparte vertrekken eigenlijk als 1 ruimte wordt ervaren. De keuken staat in een hoekopstelling met een ruim en breed aanrecht waaraan kan worden gekookt. De inductie kookplaat zorgt voor een veilige kookomgeving en alle kookgerief is aanwezig. Er staat een koel-vriescombinatie met in de vriezer lades. Verder staat er een vaatwasser, Nespresso koffiemachine, oven en aparte magnetron. Er staat een keukentafel die uitschuifbaar is tot een capaciteit voor 8 personen.

Villa Hofseth heeft gekozen voor een slaapgedeelte dat apart staat van het woonhuis. Dit garandeert een goede nachtrust voor gasten die eerder naar bed willen, zonder geluiden te ervaren uit de woonkamer. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 verdiepingen met op iedere verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. In 3 slaapkamers staan 2 persoonsbedden van uitstekende kwaliteit met stevige maar zeer comfortabele hotel matrassen. Elk bed is voorzien met een donzen dekbed en kussen. 

Er zijn twee badkamers in het huis. De badkamer op de eerste verdieping heeft naast de doche ruimte met regendouchekop ook een ligbad. Er zijn 2 wastafels aanwezig en een toilet. De tweede badkamer op de begane grond heeft een douche met regen douchekop, dubbele wastafels, een toilet en een ruime sauna. Vanuit deze badkamer is er rechtstreeks toegang tot de veranda met uitzicht over het meer en naar de hottub.

Villa Hofseth heeft een grote veranda die in alle behoeften voorziet. De afmeting, over de gehele breedte van het huis, voorziet in een riante eettafel, een lounge set en een buitenhaard. Er zijn ook buitenverwarmingen aangebracht aan de muur van het huis voor de wat koelere avonden, zodat u toch lekker nog buiten kunt zitten met een dekentje over u heen. Deze buitenverwarming geeft u net even die extra warmte die u dan nodig hebt. Met het zicht op het meer en de bergen en met de haard aan kunt u helemaal tot rust komen. Ook kunt u dan nog heerlijk genieten van de hottub die aan de veranda staat. Door middel van houtvuur gestookt warm water in de tub heeft u een echt spa gevoel als u in het hete water zit met een drankje in uw hand.

De verhuurder, Erik, Rene & Ingrid.

Advertentie online sinds maart 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Hallo,
Wij zijn Erik, Rene en Ingrid. Noorwegen is ons tweede thuis, het geboorteland van onze moeder. Wij hebben dit vakantiehuis gebouwd in Vradal, Telemark, omdat het de meest gevarieerde provincie is van het land. Ons gezellige en sfeervolle vakantiehuis is geschikt voor verblijf met twee gezinnen, maar ook met bijvoorbeeld 4 personen. Stel ons alle vragen die je hebt en wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen. Ha det bra!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Inbegrepen
  • Servicekosten (onderhoud van het huis, terras, hottub, etc.)
  • Sleutelservice
  • Gebruik van donzen dekbedden
  • Electra/water verbruik tijdens verblijf
  • Sauna
  • Hottub
  • Gratis gebruik van wifi/draadloos internet
  • Satelliet TV
Niet inbegrepen
  • Eindschoonmaak €125,- per verblijf
  • Gebruik van bedlinnengoed en badlakens (€20,- per set en verplicht af te nemen voor iedere gast)
Er wordt een borg van €300,- gevraagd bij reservering, welke na de huurperiode wordt teruggestort, na akkoord van de beheerder. De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van maximaal acht personen (drie luxe tweepersoonsbedden, een tweepersoons stapelbed).

Huisdieren en roken binnenshuis is niet toegestaan en zorgt ervoor dat iedere huurder een schoon en gezond huis aantreft, vrij van allergieen.

De check-in tijd is altijd om 16 uur 's middags. De check-out tijd is altijd uiterlijk om 11 uur 's ochtends! 

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering van uw boeking zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen:
  • Van de dag van reservering tot en met de 43e dag voor aankomstdatum: 50%
  • Van de 42e dag tot en met de 29ste dag voor aankomstdatum: 70%
  • Van de 28e dag tot en met een dag voor aankomst: 100%

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 03-mrt-2024
tot
vr 26-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
vr 26-apr-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1855,00
Midweek -
Nacht € 265,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
ma 09-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1855,00
Midweek -
Nacht € 265,00
Weekend -
van
ma 09-sep-2024
tot
vr 18-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
vr 18-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1855,00
Midweek -
Nacht € 265,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1855,00
Midweek -
Nacht € 265,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Linnengoed
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De hyttegrend Vradal beschikt over een prive strandje, gelegen aan een beschutte en ondiepe baai waar heerlijk gezwommen kan worden. Voor kinderen is het een veilige omgeving. Op het strandje staan twee permanente BBQ’s waar gezellig gegeten kan worden. Bij een van de vele eilandjes in het meer bij Vradal kan men ook overal BBQ-en op de kleine strandjes. Ideaal om met vrienden of gezin van een prachtige buitendag te genieten.

Voor bootverhuur (met motor), kunt u terecht bij onze buurman, op 5 minuten lopen van het huis. Ook is er boot- kano of kayak verhuur bij de plaatselijke VVV (www.vraadal.com of [email protected]).
Voor de actieve fietser kan er in de omgeving van Vradal van alles gedaan worden.

MTB
In Treungen (40 min rijden) is recentelijk een mountainbike mekka ontstaan met meer dan 100 kilometer aan singletrack trails. Mountainbikes (Trek) worden verhuurd bij Hotel Canvas Telemark in Heimdalsheia (+47 370 30 400) en kosten ongeveer 50,- euro per MTB. Ook in Vradal zelf zijn er MTB trails op de langlaufroutes in het bos. Deze zijn wel erg technisch van aard en het vereist een goede conditie.

Race
Er is een overzichtelijke fietskaart te koop bij de VVV in Vradal. Daarop staan prachtige routes zoals een rondje rondom het Vravatn meer of via Kviteseid een stuk langs het Telemark kanaal. Racefietsen zijn niet te huur in de buurt dus neem je eigen fiets mee.
Het nabij gelegen skigebied (5 minuten rijden) is ideaal voor gezinnen met kinderen. Vrådal Panorama Ski center heeft 15 verschillende afdalingen. Er is een 8-seat skilift, vier stoeltjesliften en een oefen gebied voor kinderen. Voor langlaufliefhebbers is het gebied onovertroffen met 40 km aan geprepareerde loipes (www.vradal.panorama.no).

In de winter kan op een uur rijden in Haukeli korte of lange huskytochten gemaakt worden bij Svein Magne Myklebust. Hij is al meer dan 20 jaar gids en organiseert samen met zijn vrouw spectaculaire hondensledetochten met zijn 40 Alaska huskies. Svein Magne is zeer gedreven en een echte liefhebber. Veiligheid staat voorop om te kunnen genieten van een onvergetelijke trip met lunch in een iglo of overnachting in een tent, midden in de wildernis (www.hundespann.no).
Rotsklimmen in de Haegefjell. Een populair en prachtig gebied met tientallen klimroutes. Het gebied is te bereiken via het pontje bij Fjone. Ieder jaar in het laatste weekend van augustus is er een rotsklim festival aan de zuidkant van de Haegefjell. Voor de rotsklimmer zijn Haegefjell maar ook de Baremlandsfjellet geweldige gebieden met steile granieten wanden en lange klimroutes. Boulder routes zijn er ook.
Gaustatoppen is met 1.883 meter de hoogste berg in Telemark en kent prachtige wandelingen in de omgeving en naar de top. Sommigen zeggen dat deze berg de mooiste is van Noorwegen, vanwege zijn vorm en overweldigende aanblik. Op een heldere dag kan men zelfs tot aan de zee in het zuiden en Zweden in het oosten kijken.

Op de top kunt u zelf een steen laten stempelen om te bewijzen dat u er geweest bent.

(http://www.visitrjukan.com/en/theme/gaustatoppen).

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Parket

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Parket

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: Stapelbed 200 x 120 cm

Parket

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Parket

Dekbedden

Slaapkamer 4
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Parket

Dekbedden

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel (2)

Vide
1e verdieping
Droogruimte
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 195 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Wellness

  • Sauna
  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Skilift 100m tot 500m
  • Skiberging


€ 1.645,-
per week v.a.
€ 1.645,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: