Appartement


Royaal recent (2013) gerenoveerd en volledig nieuw gemeubileerd appartement van 40m2 voor 4 personen met balkon van 4m2. Eventueel in combinatie te huur met naast gelegen appartement van 60m2.
Tschagguns ligt centraal in Montafon en biedt toegang tot 240 km skipisten en vele wandelmogelijkheden in de zomer. Zowel in de zomer als in de winter zijn er diverse andere aktiviteiten (Bijv. Roller Coster, klimpark, Aktiv park en zwembad). Tschagguns en het naast gelegen Schruns zijn levendige gezellige dorpjes met volop gelegenheid om uit eten te gaan en om inkopen te doen.

De woning bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, aparte keuken en badkamer.
Wij hebben de woning in 2013 gekocht waarna de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd
- Kozijnen in de hele huis zijn vervangen.
- Plafonds, muren en houtwerk geschilderd in frisse (bijna) witte kleuren.
- Nieuwe massief essen houten vloer.
- Nieuwe WC en thermostaatkranen.
- Nieuw meubilair.
- Deels nieuwe keuken
- Nieuw servies, glaswerk en keukengerei.
Wij zijn graag bereid om te bekijken of aankomst op zondag mogelijk is. Hiermee kunt u wellicht de nodige reistijd besparen vooral tijdens Kerst, Nieuwjaar en Carnaval.

De verhuurder

Advertentie online sinds augustus 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wie zijn wij? Wij zijn een gezin met 3 dochters die graag in het buitenland verblijven. Aangemoedigd door de vele goede recensies voor onze woning in Frankrijk, sinds 2008 in ons bezit, hebben wij in 2013 een "ski appartement" gekocht wat tevens volop mogelijkheden biedt in de zomer.
Wij vinden het erg belangrijk dat de woningen kwaliteit bieden en sfeervol zijn zodat u zich goed ontspant en tevreden kunt terugkijken op uw vakantie.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Graag bespreken wij met u bijzondere voorwaarden zoals een andere aankomst dag en/of een verblijf met afwijkende duur. Voor meer recensies kunt u ook kijken op Enzian en/of Enzian-Almrausch. Het zijn 2 appartementen die los maar ook samen geboekt kunnen worden.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 24-feb-2024
tot
za 30-mrt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 699,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
za 30-mrt-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 499,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 699,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 12-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 499,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 12-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 499,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 799,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 12,50
Per persoon
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Totaal 235 km piste
Golm 35 km
Hochjoch 45 km verbonden met Silvretta Nova
Silvretta Nova 114 verbonden met Hochjoch
Gargellen 39 km
Daarnaast nog enkele kleine gebiedjes van enkele km.

Liften
17 gondels
26 stoeltjesliften
18 sleepliften

Afstand vanuit onze woning tot liften:
Golm (Tschagguns/Vandans) 4 km
Hochjoch (Schruns) 4 km
Silvretta Nova (St. Gallenkirchen/Gaschurn) 9 km
Gargellen 17 km

Met uitzondering van Gargellen stapt u altijd in de lift op dalniveau waardoor u zich over de bereikbaarheid met de auto geen zorgen hoeft te maken.

Voor meer details en pisteplan kijk op www.montafon.at

Het Montafon-dal is, vreemd genoeg, niet bijzonder bekend bij de Nederlandse wintersporters. Onterecht, want het heeft aan wintersportmogelijkheden veel te bieden, qua sneeuwzekerheid doet het zeker niet onder voor Tirol én het ligt dichterbij.
Het Montafon-dal bezit zes skigebieden met geheel eigen karakters die toegankelijk zijn met één skipas. De blikvanger in Montafon blijft evenwel het gebied van Silvretta Montafon. Dit grote skigebied is ontstaan door de verbinding van het Hochjoch skigebied met Silvretta Nova. Vooral die laatste is een opvallende topper. Het gebied strekt zich uit over twee bergruggen en is gescheiden door het Nova-dal.
Golm is een bijzonder kind/familie vriendelijk gebied en ook het gebied Gargellen is interessant en biedt een bijzondere sfeer. Daarnaast zijn er nog enkele zeer kleine gebiedjes in het Silbertal en Partenen. De auto is noodzakelijk om de diversiteit van dit gebied ten volle te benutten. U krijgt er dan een fantastische belevening voor terug. Met uitzondering van Gargellen stapt u altijd in op dalniveau zodat u zich over de bereikbaarheid geen zorgen hoeft te maken.
Zomervakantie in Oostenrijk

Vorarlberg heeft een landklimaat zodat het reeds vanaf april tot en met oktober lekker warm kan zijn.
In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden om ook in de zomer de bergen in te trekken om (al dan niet georganiseerd) te wandelen. Er zijn ook diverse wandelroutes speciaal voor kinderen waarbij onderweg volop activiteiten worden aangeboden.
Ook in de zomer kunt u hoog in de bergen genieten van de gastvrijheid in de charmante berghutten.
Tschagguns heeft een bijzonder fraai en verzorgd zwembad en het activ park van waaruit diverse sportieve activiteiten worden aangeboden. Daarnaast de roller coaster, een klimbos, de flying box en een 9 holes golfbaan.
Vanuit Vorarlberg bent u in een half uur in Zwitserland en Liechenstein en binnen 1 uur in Italie.
Ook treft in Vorarlberg diverse gezellige dorpjes/stadjes waar tijdens het hoogseizoen vele activiteiten worden georganiseerd.
Het Alpenbad Montafon in Tschagguns is recent vernieuwd. Het is een prachtig openlucht zwembad geworden met 2 glijbanen, een springbekken en 2 kinderbaden. Nieuw is een natuurbad met kiezelstrand, een 25 meter bad, een grote zandbak met gravers, en een mooie speeltuin. Mooie kleed, bad en wc ruimtes zijn er nu, ook met speciaal kindersanitair. Eten en drinken kan in het restaurantje, en volleyen kan op het zand van het beachvolleybalveld.
Mocht het weer een openlucht zwempartij in de weg staan, dan zijn er meerdere mogelijkheden in de buurt om binnen te zwemmen. In St Gallenkirchen is een klein maar leuk zwembad. En wilt u helemaal los, dan rijdt u een kwartier naar Bludenz naar zwembad Val Blu. Naast zwembad biedt Val Blu ook sauna, fitness en zelfs een indoor en outdoor klimwand.
Binnen een straal van 30 autominuten vanaf Tschagguns liggen vijf golfbanen, twee 9-holes, en drie 18-holes banen. Een 6e baan ligt verder weg in Vorarlberg. Allemaal prachtig gelegen en goed onderhouden. Waar kunt u nu op een redelijke afstand van Nederland genieten van het golf spelen tegen een schitterende bergachtergrond?
Tschagguns zelf biedt een 9-holes golfbaan.
Tschagguns is het kleinere en rustigere broertje van Schruns aan de overzijde van de Ill. Het weids opgezette dorp bestaat voornamelijk uit vakantiehuizen en is ideaal gelegen ten opzichte van de diverse skigebieden in het Montafon. De centrale ligging maakt het mogelijk om iedere dag in een ander skigebied te skiën. De pistes van het skigebied Golm (35 km) en Hochjoch (150 km) bevinden zich op 4 km afstand.

De laatste jaren zijn Tschagguns en Schruns steeds meer naar elkaar toe gegroeid en worden beide in een adem genoemd. Het Aktivpark Montafon is een van de grote trekpleisters van het dorp. ’s Winters vind je hier een overdekte ijshal waar je de ijzers onder kunt binden wanneer je een dag geen zin hebt om te skiën.

Ook in de zomer biedt Tschagguns het nodige. Er is een prachtig uitermate goed verzorgd zwembad, een klimpark, golfbaan, de roller coaster en flying fox. Kijkt u eens op www.montafon.at voor een goed idee wat de directe omgeving van Tschagguns te bieden heeft.

Schruns en Tschagguns worden altijd in één adem genoemd omdat zij samen het centrum van het Montafon-gebied vormen. Schruns kenmerkt zich door weids opgezette chaletachtige bebouwing. Het lijkt of het ruime dal aan de voet van de Mittagspitze zo eerlijk mogelijk is verdeeld over de bewoners.

Aan de oostkant van Schruns, gaan twee cabinebanen omhoog naar Kapell op 1850 m. Vanaf Kapell ontsluiten elf liften de noordhellingen onder drie imposante bergtoppen. Bovenin en onderin het skigebied Hochjoch zijn uitsluitend blauwe pistes. De verbinding wordt gevormd door een fraaie rode piste en een zwarte variant boven Kapell.

Sinds 2011 zijn de pistes van Schruns verbonden met die van St. Gallenkirch, Gortipohl en Gaschurn. In één klap is een skigebied ontstaan met meer dan 150 kilometer aan pistes. Silvretta Montafon is daarmee het grootste skigebied van Vorarlberg. Vanuit Schruns heb je toegang tot de pistes van de Hochjoch. Een aantrekkelijk gebied met voornamelijk brede, eenvoudige afdalingen. Via de nieuwe Grasjochbahn liggen nu dus ook de pistes aan de overzijde van de berg binnen handbereik.

Over de kinderen hoef je je geen zorgen te maken in Schruns. Op de brede pistes kunnen zij in alle rust leren skiën en daarnaast zijn er in het Montafon ook genoeg andere activiteiten te ondernemen. Wat te denken van de Alpine-Coaster op de Golm? Een overdekt zwembad? Of schaatsen in het Aktivpark Montafon? Vervelen gaan ze zich hier zeker niet!

Schruns + après-ski = Urmonti

Als je vraagt naar de gezelligste après-ski bar in Schruns dan zal je negen van de tien keer Urmonti te horen krijgen. Bij het dalstation van de Hochjochbahn barst de après-ski al vroeg in de middag los. Dorst? Bestel gewoon een liter bier! Zin in schnapps? Bestel gelijk een meter! Ondanks de populaire en drukbezochte après-skibar is de rest van het dorp gemoedelijk, en nemen de après-skiënde toeristen niet de overhand in het dorp. Hierdoor is het dorp ook geliefd onder vakantiegangers die van rust houden.

Wandelen rond Schruns

Het Montafon is een prachtig dal om al wandelend te ontdekken. Rond Schruns liggen meerdere routes die variëren van enkele kilometers tot bijna tien. Aanrader is de wandeling naar Kloster Gauenstein. De schoonheid van het Montafon komt tijdens deze wandelroute goed naar voren. Alle routes rond Schruns gehad? In de andere dorpen van het Montafon liggen nog tientallen kilometers aan wandelroutes.


St. Gallenkirch ligt aan de voet van een aantal bergketens en vormt samen met Gortipohl de gelijknamige gemeente.

Vanuit het dorp kun je aan weerszijden het skigebied Silvretta Montafon betreden. Met de nieuwe Grassjochbahn kun je de pistes van de Hochjoch bereiken, de Garfrescha en Valisera Bahn brengen je naar de pistes van Nova. Zowel beginners, gevorderden als kinderen kunnen uitstekend uit de voeten in dit veelzijdige skigebied.

Silvretta Montafon

Het skigebied van St. Gallenkirch Gortipohl is door de aansluiting met de pistes van Schruns in één klap de grootste van het Vorarlberg met meer dan 150 km piste. Silvretta Montafon biedt voor ieder type skiër ideale mogelijkheden. Voor kinderen liggen er in het gebied van laag gelegen oefenweiden, experts kunnen los op off-piste stroken en beginners vermaken zich op de brede, blauwe afdalingen. Een afwisselend skigebied waar je bovendien nooit lang hoef te wachten voor de lift. De massa heeft het Montafon nog altijd niet ontdekt.

In alle rust leren skiën

Dit rustige dorp zal ook bij gezinnen in de smaak vallen. Bij het middelstation van de Valisera Bahn is een oefenlift waar de eerste meters op de ski’s gemaakt kunnen worden. Helaas is er geen oefenweide in het dal waar kinderen kunnen spelen en skiën. Ook op de hoger gelegen pistes kunnen de kinderen uit de voeten. De pistes zijn zeer breed en niet al te moeilijk.

Nova Park

Snowboarders voelen zich ook wel thuis in het skigebied van St. Gallenkirch Gortipohl. Het Nova Park is een funpark dat hoort bij een skigebied van dit kaliber. Meer dan vijftig obstakels en een gigantische halfpipe liggen voor je klaar. Tel de echte freestyle sfeer hierbij op en je begrijpt dat het Nova Park niet zomaar een funpark is.

Langlaufen in het Montafon

Het Montafon is een prachtig dal om in te langlaufen. De loipes in het dal zijn helaas niet allemaal met elkaar verbonden. In St. Gallenkirch Gortipohl heb je de 3 kilometer lange Ringloipe Galgenul en de 16 kilometer lange Ill loipe, die bovendien tot tien uur ’s avonds is verlicht.

Wandelen rond St. Gallenkirch Gortipohl

De omgeving rond St. Gallenkirch Gortipohl leent zich uitstekend voor het maken van een winterse wandeling. Via de Valisera Bahn bereik je de routes Gampabing en Älpili, in het dal ligt een geprepareerde wandelroute richting Gaschurn. Als je echt de smaak te pakken hebt dan kun je deelnemen aan de wandelsafari die ’s morgens al om kwart over zeven start bij het dalstation van de Grasjoch Bahn.

Aan het einde van een steile kronkelweg ligt, omringd door indrukwekkende toppen, het mooie dorp Gargellen. De oude kern van het dorp is klein maar beschikt over alle voorzieningen. Het dorp is een uiterst sfeervolle wintersportplaats met een klein skigebied waar met name beginners en gezinnen zich thuis voelen. Skiërs die op zoek zijn naar uitdaging zoeken direct de ongeprepareerde skiroutes op, de Madrisa route is hiervan veruit de bekendste.

Gargellen (1423 meter) is vanwege de ligging in een ‘schneeloch’ één van de sneeuwzekerste wintersportplaatsen van Oostenrijk. Massatoerisme komt hier nog absoluut niet voor, het dorp heeft zijn authentieke uitstraling weten te behouden. Off-piste skiërs en rustzoekers willen dit graag zo houden.

Skigebied op de Schafberg

Het skigebied op de Schafberg biedt totaal 39 km piste en bestaat voor het grootste deel uit blauwe pistes. Niet voor niks komen families met kinderen hier ieder jaar weer terug. De compactheid van het skigebied maakt het ideaal voor gezinnen. Experts weten echter beter. Waar de piste ophoudt begint voor hun het avontuur. Vanuit Gargellen start de bekende Madrisa-Rundtour waarbij je tweemaal de Zwitserse grens passeert en ook de mogelijkheid hebt om door te steken naar Klosters. Allemaal off-piste welteverstaan! De andere skigebieden in het Montafon zijn via een goede skibusverbinding snel bereikbaar.

Gargellen, rustig en compact skigebied

Families met kinderen kiezen Gargellen als wintersportbestemming vanwege de rust. Geen wachttijden bij de lift, geen overvolle restaurants en voldoende ruimte op de piste. De skiklasjes zijn hier vaak niet al te groot waardoor de kinderen alle aandacht krijgen tijdens het lessen. Eén centraal bergrestaurant, de Schafberhüsli, zorgt voor overzicht en hier zie je je kinderen tussen de middag en na het lessen altijd weer terug.


In de loop der jaren zijn de dorpen Gaschurn en Partenen aan elkaar gegroeid en sindsdien worden beiden in één adem genoemd. Het dorp heeft haar gewone uitstraling behouden.

Partenen ligt enkele voorbij Gaschurn aan het einde van het Montafon en is niet alleen een absolute toerskihit maar er kan ook behoorlijk worden geskied. Vanuit Gaschurn gaat een cabinebaan omhoog naar het skigebied Silvretta Montafon. Een prachtig skigebied waar zowel ervaren wintersporters als beginners goed uit de voeten kunnen. Over de sneeuw hoef je je in dit ‘schneeloch’ ook geen zorgen te maken.

Vanuit Gaschurn sta je binnen een mum van tijd midden in skigebied Silvretta Montafon. Door de aansluiting van Silvretta Nova op Silvretta Hochjoch is het grootste skigebied van Vorarlberg ontstaan. Tussen de 150 pistekilometers zit zowel voor beginners als gevorderden voldoende uitdaging. Aan het eind van de dag bereik je via de dalafdaling het dalstation van de Versettla Bahn in Gaschurn.

Partenen heeft ook nog een heel klein skigebiedje van enkele km en 1 gondel en 1 sleeplift.

Dit dorpje staat vooral bekend om de mooie wandelmogelijkheden dat het biedt. De romantische omgeving met de bloemenweiden is wandelend bijna volledig te ontdekken. Je bent slechts een halfuurtje wandelen verwijderd van de prachtige waterval bij de Gravesertobel. Deze is ongeveer 30 meter hoog! De meeste van de wandelwegen kan je ook met de mountainbike gebruiken.
Slechts 6 kilometer van Tschagguns ligt het 22 kilometer lange Silbertal. Een echt dorp is dit niet te noemen, het kleine aantal huizen is zo uitgewaaierd dat het met recht een heel dal genoemd wordt. Dit wil niet zeggen dat het Silbertal saai is. Het feit dat het dorp ongeveer net zoveel inwoners heeft als gastenbedden voorspeld veel goeds. De omgeving van het Silbertal is uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Wandelen en fietsen zijn hier tot een kunst verheven. Ruim 200 kilometer aan gemarkeerde routes liggen hier voor je klaar. Daarbij is ook een bijzondere panoramaweg die je langs de mooiste uitzichten van het Silbertal leidt.

Silbertal heeft een klein skigebied van 4 km met 2 sleepliften en 1 gondel.
Alle details vindt u op www.montafon.at. Wij raden u aan om ook eens te kijken naar seizoenkaarten. Als u iets meer dan 1 week skiet zijn deze al goedkoper.

Om u een voorbeeld te geven de prijzen voor een 6 daagse pas bedragen:

Volwassenen van 120 (laagseizoen) tot 212 Euro (hoogseizoen).
Kinderen van 72 (laagseizoen) tot 138.50 Euro (hoogseizoen).
Met de Montafon-Silvretta-Card kunt u genieten van Montafon en daarbij ook nog geld besparen. Met deze voordeelkaart kunt u op 3, 5, 7, 10 en 14 op elkaar volgende dagen onbeperkt gebruik maken van talrijke aanbiedingen in Montafon, Brandnertal, Klostertal, Walgau.

Dagen volw. Senioren Kinderen
3 dagen 43,00 38,50 25,50
5 dagen 54,00 48,00 32,50
7 dagen 57,00 50,50 34,50
10 dagen 69,50 60,50 42,00
14 dagen 86,00 75,00 52,00

Kabelbanen en stoeltjesliften
in Montafon, Walgau, Brandertal en Klostertal (normale zomerdienstregeling).
Openbare openluchtzwembaden
Alpenbad Montafon in Schruns-Tschagguns, Rätikonbad Vandans, buitenbad Partenen, avonturenpark “Mountain Beach” in Gaschurn, het zwembad voor alle weersomstandigheden “Aquarena” in St. Gallenkirch, VAL BLU-buitenbad in Bludenz, zwembad Braz, zwembad Dalaas, Alvierbad Brand, zwembad Klösterle).
Musea
Toerismemuseum Gaschurn, streekmuseum Schruns, streekmuseum Schruns, Frühmesshaus Bartholomäberg, wintersportcollectie Tschagguns, Klostertal Museum in Wald, stadsmuseum Bludenz en Paarhof Buacher in Bürserberg)
Openbaar vervoer op basis van de geldende dienstregeling van de regio 3, 4, 5, 6 en 7: buslijnen in Montafon, post- en landbussen in Brandnertal, Großes Walsertal, Klostertal, Walgau tot Feldkirch, Montafonerbahn: Bludenz – Schruns en ÖBB: Feldkirch – Bludenz – St. Anton a. Arlberg. Let op: Voor wandelaarsbussen (pictogram “WB” op kaart van Montafon) geldt de Montafon-Silvretta-Card niet.
Tolvrijstelling op de Silvretta-Hochalpenstraße voor kaarthouders die onderweg zijn met eigen auto, motorfiets of bus
25% korting op boottochten (excl. lijnvaart, en eten en drinken) van de Vorarlberg Lines-Bodenseeschifffahrt. Voor eventuele toeslagen, bijvoorbeeld voor eten en drinken op de boot, krijgt u geen korting. Informatie/uitzonderingen: +43 557442868 of www.vorarlberg-lines.at
20% korting op de baanhuur bij het Montafoner Tenniscenter in Tschagguns
20% korting op de huurprijs voor een mountainbike bij MUK Sport in Brand
20% korting op paragliding-tandemvluchten bij www.tandemkurt.at
20% korting op de entreeprijzen bij concertevenementen in het Vitalzentrum Felbermayer in Gaschurn.


Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
14 m2

Vloerdelen

Eethoek / Eettafel

Bank 3 zits (1)

Slaapkamer
1e verdieping
11 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Vloerdelen

Dekbedden (2)

Badkamer
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 40 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Faciliteiten

  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Hoogte boven de 2000m
  • Schoendroger
  • Skiberging


€ 499,-
per week v.a.
€ 499,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Enzian

8,7
Vanaf per nacht € 128,- v.a. per week per week € 899,-

Enzian - Almrausch

8,8
Vanaf per nacht € 143,- v.a. per week per week € 999,-

Villa Aloisia

9,1