Boerderij


Nabij de nationale parken "Muranska Planina" en "Lage Tatra" gelegen vrijstaand boerderijtje. In de directe omgeving kunt u volop wandelen, bergbeklimmen, mountainbiken, zwemmen, paardrijden en golfen. `s Winters kunt u in de omgeving volop skieen.

De verhuurder, Roelof, Annet & Max

Advertentie online sinds april 2010

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur

Welkom op de advertentie van ons vakantiehuis op Micazu!

Bekijk op je gemak onze foto's en volledige beschrijving van het vakantiehuis en kom alvast in een echte vakantiestemming.


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De prijs per week is voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Toeslag;
€ 7,50 per volwassene (12 jaar en ouder) per nacht
€ 5,-- per kind (vanaf 4 jaar) per nacht

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 350,00
Midweek € 250,00
Nacht € 50,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 30,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 15,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Openhaardhout
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Dit park is gevormd door een karstachtige bergvlakte in het westelijke gedeelte van het Slowaakse Ertsgebergte op de grens tussen Centraal-Slowakije en Oost-Slowakije. Het nationaal park heeft een oppervlakte van 20 318 ha. en een beschermde zone van 21.698 ha. Het nationaal park ligt in drie districten: Brezno, Revúca en Rimavská Sobota. Het kern van het karstgebied is gevormd door een kalksteen – dolomieten bergvlakte met een groot aantal karstvormen. De hoogste berg is Fabová hola (1439 m) en het laagst gelegen punt is het dal van de beek Muránka (400 m boven de zeespiegel). De totale lengte van het karstgebied tussen Cervená skala tot de westelijke grens bij Tisovec is ongeveer 25 km. In dit gebied liggen meer dan 150 belanrijke, maar voor de mensen ontoegankelijke grotten; meer dan 50 grondmeertjes en riviertjes, alsook grote hoeveelheden karstvormen op de grond, zoals bijvoorbeeld greppels, karstgaten, kloven, ravijnen, rotstorens, grote stenen en dergelijke. Het grootste grottensysteem is Bobacka (2221 m lange vulcanische grot met sifonen, grondmeertjes en druipsteenversiering). Muránska planina, kent ook dichte bossen met dominante beuken en dennen op de kalksteenbodem. Op de rotsachtige bodem zijn het vooral pijnbomen en sparren. Er groeien hier meer dan 90 plantensoorten. Van de dieren zijn hier beren, wolven, lynxen, wilde katten, otters, steenarenden, falken, oehoes en andere vogelsoorten te vinden. In de grotten leven meerdere soorten vleermuizen. Een bijzonderheid van Muránska planina is het fokken van een Slowaakse paardensoort, namelijk de bergpaard voor moeilijke terreinen. Deze soort is een kruising van hucul en het noordische paard. Dwars door het nationaal park leidt een tandradbaan, die de regio´s Pohronie en Gemer verbindt (Brezno – Tisovec – Hnúšta). Over de belangrijke rol van de regio in het verleden getuigen de ruïnes van de burcht Murán, die uit 27 delen bestond en de ruïnes van de burcht in Predná Hora. In de regio zijn heel veel afgescheiden nederzettingen, die uitstekende mogelijkheden voor het plattelandstoerisme bieden (in de omgeving van Pohronská Polhora, Tisovca, Zlatno of Muránska Zdychava). Muránska planina is een gebied, dat geschikt is voor met name toerisme en wandelingen. Er zijn hier rond de 300 km bewegwijzerde wandelroutes. De toeristische punten en tegelijkertijd toegangen tot het nationaal park zijn de gemeentes aan de grens van het nationaal park – vooral Murán, Tisovec, Pohronská Polhora-Michalová, Cervená Skala en Závadka nad Hronom. Er zijn hier ook goede mogelijkheden voor skiën en bergfietsen, bergklimmen en paragliding.
Dit park ligt ten zuidoost van de Hoge Tatra in het noordoostelijke gedeelte van het Slowaakse Ertsgebergte. Het nationaal park ligt op een oppervlakte van 19.763 ha. en het beschermde gebied heeft een oppervlakte van 13.011 ha. Het nationaal park ligt in de districten Brezno, Poprad, Rožnava en Spišská Nová Ves. Typerend voor het nationaal park zijn nauwe kloven en ravijnen, die in het kalksteen en dolomiet gevormd zijn door riviertjes met een diepte van 150 tot 450 m. Tot de meest bekende ravijnen tellen Suchá Belá, Piecky, Sokol en Kysel met talrijke watervallen. De hoogste berg is Javorina /1186 m/. Bijna het hele gebied is begroeid met beuken en sparren die goed op kalksteen groeien. Ook meerdere beschermde planten zijn hier te vinden – aster, gentiaan, trolbloem, klokjesbloem, edelweiss, tongbloem en andere. Van de fauna zijn beren, lynxen, arenden, valken, oehoes, zwarte ooievaars te noemen. In Slowaaks paradijs zijn bijna 200 grotten en kloven. Al vanaf het jaar 1870 is de Dobšinská ijsgrot begaanbaar. Deze grot staat ook op de lijst van UNESCO-monumentenzorg. In de omgeving van de ijsgrot is een reservaat met bonte en weinig voorkomende fauna. In het jaar 1972 werd de 21 km lange Stratenskágrot ontdekt, die de langste en grootste grot van Slowakije is. Noordelijk van de gemeente Stratená ligt op een hoogte van 1153 m een prachtige rotsformatie Havrania skala. Het nationaal park Slowaaks Paradijs is erg in trek bij Slowaken, maar ook bij buitenlanders. Liefhebbers van avonturen en geheimen willen zeker niet de uitstap naar het ravijn van de rivier Hornád missen. Tijdens de tocht van 16 km passeert de bezoeker het dal van de rivier Hornád van Velká Biela voda tot Smižany. Hornád vormt hier een prachtig dal in de vorm van een canyon met steile bergwanden met meer dan 300 m hoogteverschil. Op deze bewegwijzerde route zijn 7 metalen bruggen en banken, rond 320 m kettingen in de steile bergwanden, 140 treden en ongeveer 70 m houten banken. Dankzij de lange geschiedenis heeft het ravijn van Hornád een speciale positie te midden van de natuurschoonheden van het Slowaaks Paradijs. Tot de meest bekende toeristische centra tellen Dedinky, Mlynky, Cingov. Het stuwmeer Palcmanská Maša in de buurt van Dedinky wordt in de zomer voor watersporten, baden en visserij gebruikt. In de winter zijn er in de centra Dedinky en Mlynky goede omstandigheden voor langlaufen en skiën. Het Slowaaks Paradijs telt met zijn veel natuurschoonheden tot de mooiste nationale parken in Centraal-Europa.
Het nationaal park heeft een oppervlakte van 81.100 ha en de beschermde zone is 12.400 ha groot. Het nationaal park ligt in de districten Banská Bystrica, Brezno, Liptovský Mikuláš, Poprad en Ružomberok. Het bergmassief strekt zich van west naar oost uit over een lengte van ongeveer 100 km. Het westelijke gedeelte van dit nationaal park vormt Dumbierske Tatra met de hoogste top Dumbier – 2043 m en het oostelijke gedeelte heet Králova Hola - 1948 m. Het bergmassief Králova Hola is een punt, waar 4 belangrijke Slowaakse rivieren ontspringen – Hron, Váh, Hornád en Hnilec. Het centrale en zuidelijke gedeelte van de Lage Tatra is van graniet en gneis. In het noorden zijn dat meestal kalksteen en dolomiet met rijke karstvormen. Noordelijke hellingen zijn vrij steil, met veel stenen en gletsjerbergvlakken. Gedurende de eeuwen heeft het water hier een hele ondergrondse wereld gevormd. Tegenwoordig zijn er in de Lage Tatra 5 voor het publiek toegankelijke grotten: Demänovská druipsteengrot van de Vrijheid, Demänovská ijsgrot, Bystrianskagrot, De grot van de dode vleermuizen en Važeckágrot. De langste grot is de Demänovská druipsteengrot van de Vijheid met een labyrint van 23 km. Het grootste bergmeer van het nationaal park is Vrbické pleso in Demänovskádal. Vanwege het geneeskrachtige water is de locatie Korytnica en zijn de thermale bronnen in Liptovsý Ján heel bekend. De flora en de fauna van het nationaal park zijn heel rijk. Het symbool van dit nationaal park is de bruine beer. De Lage Tatra biedt uitstekende mogelijkheden voor sportieve activiteiten en ontspanning. Tot de meest bekende en beste toeristenplaatsen tellen Jasná, Bystrá dolina – Tále en Certovica.Een van de meest bekende en beste toeristenplaatsen voor wintersporten,Jasná, heeft uitstekend geprepareerde skipisten. Maar ook de liefhebbers van ski-alpinisme, snowboarding en niet typische adrenalinesporten zijn hier van harte welkom.Voor de liefhebbers van golf ligt er de 18-holes golfterrein Gray Bear in Tále, de eerste in zijn soort in Slowakije. In de winter is het gebied rondom Tale een centrum voor skiën en langlaufen. In de Lage Tatra is een dicht net aan bewegwijzerde wandelroutes van verschillende moeilijkheidsgraden. De terreinen aan de noordelijke hellingen van Dumbier, Machnaté, Siná, Bystrá zijn druk bezocht door bergklimmers. Van de fietspaden is het circuit rond het stuwmeer Liptovská Mara bekend, als ook het fietspad in het Demänovskádal, het circuit van Dolný Liptov, het 73 km lange circuit van Horný Liptov door het dal van Cierny Váh tot Podbanské in de Hoge Tatra en het fietspad door het bergmassief Lage Tatra.Het nabij gelegen stuwmeer Liptovská Mara biedt een rijk scala aan watersporten. In Liptovský Mikuláš is een kunstmatig kanaal voor watersporten, met name waterslalom dat ook aan de olympische parameters voldoet. Na een zware dag of na een vermoeiende wandeling kunnen de bezoekers van het nationaal park uitrusten in het zwembad van Bešeová met zes baden gevuld met thermaalwater, of in het zwembad en openluchtbad te Liptovský Ján. Een grote trekpleister van deze regio is tegenwoordig het nieuwe aquapark Tatralandia. Dit biedt een breed scala aan activiteiten: zwemmen, massages, wellness en ook een splinternieuw westernstadje. Ook de liefhebbers van adrenalinesporten komen hier aan hun trekken. Uitstekende terreinen in Jasná, Certovica, in Mýto pod Dumbierom en in Šachticka in het gebergte Starohorské vrchy zijn zeer geschikt voor paragliding. Rondvluchten bieden aeroclubs op de sportvliegvelden te Martin en Ružomberok aan.
(Spišské podhradie, Spišská Kapitula en het kerkje van Žehra) is een unieke historische residentieeenheid. De burcht van Spiš stam uit de 12de eeuw en behoort tot de omvangrijkste in Midden-Europa. De geschiedenis van Spišské podhradie en Spišská kapitula hangt nauw aan de Burcht van Spiš. Spišské podhradie als een dorp bij de burcht werd later een zelfstandig stadje met handwerken en landbouw. Spišská Kapitula is een kerkelijk centrum dat uit kostbare objecten bestaat die voor het uitvoeren van geestelijke en administratieve functie van het episcopaat van Spiš dienen. Het hele interieur van het gotische kerkje van de Heilige Geest in Žehra uit de 14de eeuw is met fresco’s uit de 14de en 15de eeuw versierd. De fresco’s vormen een hele galerij en lessen, een soort van de bijbel voor de armen, volgens welke de gelovigen de hoofdwaarheden van de religie onthouden
Deze grot is een uniek natuurverschijnsel; ze representeert de onderaardse pracht van het gebergte Slovenské Rudohorie. Het interieur van de grot dankt zijn pracht aan aragoniet – wit-bruine calciet. In de grot zie je melkwitte aragonietformaties in de vorm van trosjes, takjes en struikjes. De „Melkwegzaal“ wordt beschouwd als de mooiste plek in de grot en is rijkelijk versierd met witte aragonietbosjes die in het licht van de lampen als sterren van de melkweg schijnen. 1/6 tot 31/8: op maandag gesloten; 9.00 u. – 16.00 u.; rondleidingen elk uur op het uur1/4 tot 31/5: rondleidingen om 9.30 u., 11.00

Indeling

Woonkamer
Begane grond
34 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
Begane grond
6 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Laminaat

Dekbedden (4)

Slaapkamer 4
Begane grond
6 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Laminaat

Dekbedden (4)

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Boerderij

Woonoppervlakte

 • 95 m2

Sport & recreatie

 • Bergsport
 • Mountainbiken
 • Sportvissen
 • Wandelen
 • Wintersport

Populaire thema's

 • Budget
 • Cultuur & historie
 • Kindvriendelijk
 • Lange termijn verhuur
 • Privacy
 • Natuurhuisjes

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Houtkachel
 • Boiler
 • Open haard

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Cd-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Internetaansluiting

Games & entertainment

 • Spelcomputer
 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken
 • Dvd's / Blu-ray's
 • Trampoline

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Grillplaat
 • Ligstoel(en) (1)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Speeltoestel(len) (1)
 • Terras (2)
 • Terrasverwarmer
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (12)
 • Tuintafel(s) (3)
 • Veranda
 • Slee (2)
 • Schuur
 • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Hal
 • Beveiligingsinstallatie
 • Berging
 • Apart toilet (1)
 • Huisdieren in overleg

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken (25)
 • Keukenlinnen
 • Strandlakens (5)

Kinderen

 • Kinderspeelgoed

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning

Wintersport

 • Piste 50km tot 100km
 • Skilift meer dan 500m
 • Skiberging


€ 350,-
per week v.a.
€ 350,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online