Villa

CR/MA/01449

CASA LA NARANJERA 
Mei nog vrij: 2 weken = korting!

Dit vakantiehuis, Casa La Naranjera, ligt op loopafstand van Canillas de Albaida en Cómpeta, een half uurtje rijden van de kust.
Het is een mooie, ruime, moderne, luxe, vrijstaande villa voor 8 personen in de regio Axarquía, met 4 slaapkamers, 2 badkamers, uitstekend uitgeruste keuken, comfortabele lange bedden en overal horren.
Weg van het massatoerisme biedt dit vakantiehuis u prachtige uitzichten naar de indrukwekkende bergketens, het vruchtbare heuvellandschap, de witte dorpjes, de Middellandse zee en de kust van Afrika.
Gelegen in een volwassen tuin met terracotta betegelde terrassen, groen, bloemen en met een fraai betegeld privézwembad met douche.

PAREL VAN RUST IN EEN PARADIJSELIJKE OMGEVING
Rustige locatie met privacy, nabij het nationaal park Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama (wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten etc). Het park is een natuurlijke grens tussen de provincies Málaga en Granada. 
De vrijstaande villa ligt halverwege de prachtige witte plaatsjes Canillas de Albaida en Cómpeta. De villa is rustig gelegen aan het einde van een weggetje zonder doorgaand verkeer. Anders dan bij veel vakantiehuizen in dit gebied is de hele toegangsweg verhard. Een kort steil (verhard) stukje naar beneden brengt u bij de villa.

* Wij hebben onze villa met liefde en zorg verbouwd en ingericht. Wij willen de villa daarom uitsluitend verhuren aan mensen die bereid zijn onze eigendommen met respect te behandelen. Door bij ons te boeken geeft u te kennen die bereidheid te hebben en zo te zullen handelen.
Roken in de villa en op het perceel is verboden, huisdieren zijn niet toegestaan en we accepteren geen groepen van jonge volwassenen.

HET VAKANTIEHUIS:
De villa is ongeveer 145 m2 en bestaat uit:
- Een entree (veiligheidsdeur) met kapstok.
- Een lichte zit/slaapkamer.
- Grote moderne keuken met granieten aanrecht, vaatwasser, dubbele spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven, grote koelvriescombinatie, magnetron, koffiezetapparaat, Nespressomachine, broodrooster enz. en tafel voor 4 personen.
- Eetruimte met tafel voor 8 personen.
- Ruime woonkamer met houtkachel, comfortabele zitmeubelen, flatscreen satelliet televisie met o.a. Nederlandse zenders, dvd-speler, cd-speler, iPod docking station.
- Hal naar 3 slaapkamers en de badkamers.
- Totaal 4 slaapkamers (2 met groot tweepersoonsbed, 2 met 2 eenpersoonsbedden), alle met comfortabele matrassen; de matrassen in het kingsize bed in de masterbedroom zijn 2,10m lang (!), de andere matrassen zijn 2 m lang. Dekbedden aanwezig.
- 2 moderne badkamers (1 en suite) met douchecabines, wastafels, bidet en toiletten.
De villa is gelijkvloers (bungalow); er zijn geen trappen.

EXTRA'S:
* Er is gratis draadloos internet.
* De belangrijkste ruimtes (woonkamer/eetruimte/keuken, hoofdslaapkamer, zit/slaapkamer) beschikken over airconditioningeenheden voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Ventilatoren eveneens aanwezig. Verder zijn er voor koude tijden overal elektrische radiatoren en in de lounge is een grote houthaard. Het huis is daardoor geschikt om te overwinteren.
* De ramen zijn voorzien van rolluiken, tralies en horren. Alle ramen hebben dubbel glas.
* Er zijn ruime inbouwkasten en er is genoeg bergruimte.
* Er zijn (gezelschaps)spellen, en leesboeken in verschillende talen aanwezig.
* Rookmelders geïnstalleerd.
* Buiten is er een was/bergruimte met de wasmachine.

HET PERCEEL:
Het geheel is op het zuiden georiënteerd.
Er is een grote overdekte veranda die leidt naar de terracotta-betegelde terrassen, zowel met plekken in de zon als in de schaduw, waar u heerlijk, met veel privacy, kunt relaxen en zonnebaden. Geniet hier van de geweldige zonsondergangen! Er zijn tuinmeubelen en ligbedden. Er is een mooie, betegelde barbecue.

Het betegelde privézwembad is 7 bij 3 meter (voorzichtig met kinderen!), de fraaie trappartij niet meegerekend. Er is een prachtige buitendouche. Het zwembad is NIET omheind, dus wees alert met kleine kinderen. Het is te gebruiken van ongeveer eind april tot half oktober (in de winter is het zwembad leeg).

De tuin is het hele jaar door groen als gevolg van het irrigatiesysteem. U vindt onder meer een mandarijnenboom, een citroen- en een sinaasappelboom en zelfs een 200 jaar oude olijfboom. De omliggende percelen staan ook vol met onder meer sinaasappelbomen, avocado's, olijfbomen. Onweerstaanbaar!
Het perceel is omheind, met een hek bij de ingang. Er is parkeerplaats voor twee auto's.

BOEKINGEN: 
Onze boeking- en huurvoorwaarden zijn van toepassing.
Aankomst na 15.00 uur (in overleg met de beheerder), vertrek uiterlijk 10.00 uur.
Het toegangshek dient altijd afgesloten te zijn. 
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.
Vanwege de Andalusische wetgeving dienen alle gasten boven de 16 jaar ons op ons verzoek tijdig te voorzien van personalia en paspoortgegevens.
Voor meer informatie: lanaranjera . nl


De verhuurder, Harry en Esther

Advertentie online sinds september 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn een Nederlands gezin met twee volwassen kinderen. We raakten verslingerd aan deze prachtige regio en kochten dit heerlijke vakantiehuis vanwege de ruime opzet en de prachtige, vredige locatie vlakbij het natuurpark. Onze kinderen zijn er ook graag.
We hebben de villa helemaal naar onze zin gemaakt en willen dat graag zo houden. Wij vinden het fijn om te weten wie er in ons huis komt voordat we het verhuren. Stuur ons gerust een berichtje. Onze kalender is bijgewerkt.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Maximaal 8 gasten; uitsluitend de bij ons aangemelde gasten mogen op het perceel verblijven.
De 7e en 8e gast betalen elk € 150 p.w. extra. Voor het aantal gasten tellen kinderen/baby’s als volwassene mee. Bij reservering het aantal gasten vermelden bij volwassenen svp.

Linnengoed (geen strandlakens), internet, normaal gebruik van gas, water, elektriciteit, en zwembadonderhoud zijn inbegrepen. In de wintermaanden geldt een energietoeslag.

Wisseldag in de zomer voorkeur voor zaterdag, zodat geen gaten ontstaan, daarbuiten flexibel.

Onze boeking- en huurvoorwaarden zijn van toepassing.

Er is geen mogelijkheid tot annulering. Er wordt geen geld terugbetaald (behoudens de borg).

U komt in een schoon en verzorgd huis. U (en uw groep) dient zich als een goed huurder te gedragen. Het gehuurde moet in goede staat, netjes en opgeruimd worden achtergelaten. Keuken(apparatuur) dient schoon te zijn, de afwas gedaan, en al het afval afgevoerd.
Indien tijdens de huurperiode iets van het gehuurde kapot is (gegaan), beschadigd of kwijt geraakt, dient u dit aan de beheerder te melden, zodat wij voor herstel kunnen zorgen.
De borg wordt één week na vertrek teruggestort, minus schade die door uw toedoen of nalaten is ontstaan, waaronder begrepen extra schoonmaakkosten. Schade boven het borgbedrag zal aan u worden doorbelast.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook opgelopen tijdens of ten gevolge van uw verblijf in onze villa. Hieronder is mede begrepen alle schade vanwege persoonlijk letsel en/of andere schade door ongevallen in of rond de villa (inclusief zwembadongevallen), door diefstal en verlies van voorwerpen en/of door (het uitvallen van) gas, water, elektriciteit, internet of (defecte) apparatuur en/of door natuurgeweld. In ieder geval kunnen wij voor niet meer aansprakelijk worden gesteld dan voor maximaal de totaal door u betaalde huursom. Wij adviseren u een toereikende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 11-feb-2024
tot
zo 28-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
zo 28-apr-2024
tot
vr 28-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1650,00
Midweek -
Nacht € 236,00
Weekend -
van
vr 28-jun-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1450,00
Midweek -
Nacht € 208,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
vr 07-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
vr 07-feb-2025
tot
za 26-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1435,00
Midweek -
Nacht € 205,00
Weekend -
van
za 26-apr-2025
tot
vr 27-jun-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1575,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 6 personen)
€ 150,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het nationaal park met La Maroma (hoogste berg van Málaga, 2.065 m), de 'pueblos blancos' (witte dorpjes), Frigiliana, Nerja (grotten), de stranden, Málaga, Granada, Lake Vinuela, Marbella, Natuurpark El Torcal, Gibraltar/Marokko, de Sierra Nevada, Córdoba, Ronda, Sevilla, enzovoorts.
Het vakantieverblijf staat tussen Canillas de Albaida en Cómpeta in.

Canillas de Albaida, met een bevolking van rond 700 mensen, ligt op ongeveer 580 meter boven de zeespiegel op de hellingen van de Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Het dorpje is op 10 minuten lopen vanaf onze vakantievilla. Er zijn een paar kleine supermarkten, bars en restaurants.
Canillas de Albaida ligt op 17 kilometer van de kust van de Costa del Sol (strand, aqua park, golf) en ruim een uur rijden van het vliegveld van Málaga. Er is enkele malen per dag een busverbinding van Canillas de Albaida en Cómpeta naar het strand en Málaga.

De villa is 2 km van Cómpeta, een meer toeristisch plaatsje met volop winkels, restaurants en bars. Cómpeta is bekend als de parel van de Axarquía. De plaats is bij velen bekend vanwege de lokaal geproduceerde wijn, zowel droge als zoete.
Cómpeta heeft tal van jaarlijkse fiesta's waaronder de Noche del Vino (nacht van de wijn) op 15 augustus.

BEREIKBAARHEID:
Om onze villa snel te bereiken vanuit Nederland kunt u (goedkoop) vliegen naar Málaga met Ryanair (vanaf Eindhoven, Düsseldorf-Weeze of Brussel), Transavia (vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven), Easyjet, Vueling, Tuifly of Air Berlin. Vervolgens is het verstandig om een auto te huren, waarmee u in een uur naar onze villa rijdt.

Zie onze Nederlandstalige website voor meer informatie.
Ervaar hier nog het authentieke Spanje!
Wandelend tussen de sinaasappel- en avocadoboomgaarden.
Het Plaza Mayor in Canillas de Albaida, met de balkonnetjes omringd door bloemen, de Spaanse heren op leeftijd op een bankje.
Competa, met de plaatselijke wijn, de tapas op een terras, de heerlijke specialiteiten, de ‘hangende’ huizen tegen de rots, de keramiekwinkeltjes.
Het heerlijke eten, de bijzondere bloemen, de vriendelijke mensen.
De Axarquia is een geweldig gebied om te wandelen; je komt bijna niemand tegen. De eerste vijf foto’s tonen beelden van wandelingen naar de Fabrica la la Luz (Canillas de Albaida-Archez), naar Competa, een kustwandeling bij Maro, El Saltillo, een wandeling bij Otivar maar er is nog zo veel meer keuze.
In ons huis liggen wandelboeken en kaarten.
Ook fietsers kunnen hun hart ophalen. Desgewenst kunt u mountainbikes of racefietsen huren. Golfliefhebbers hebben de keuze uit diverse uitdagende banen in de buurt. Lekker afslaan met uitzicht op zee…Tennissen kunt u in Competa, maar ook voor yoga, pilates, spinning etc. bestaan daar diverse opties. En aan de kust heeft u uiteraard allerlei watersportmogelijkheden. Voor de kinderen zal het glijbanenpark een fijn vooruitzicht zijn.
Natuurlijk moet je een keer in het Alhambra in Granada zijn geweest. Heel Andalusië is een bron van culturele wonderen. Maar ook dichterbij, zelfs op loopafstand, kom je de boeiende historie van deze regio op allerlei plekken tegen. De fraaie keramieken afbeeldingen op de foto’s vind je op veel plekken. Een kunstwerk, een processie, je kunt er opeens door worden verrast.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Bank 2 zits

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux 210 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: Onderschuifbed 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Wasruimte
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 145 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Gaskachel
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Verhoogd bed

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.050,-
per week v.a.
€ 1.050,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: