Vakantiehuis

Nido Aguila Blanca


Nido Aguila Blanca is een kleine, knusse vakantiestek bestaande uit 3 appartementen met hele ruime tuin en zwembad. Ideaal om met de hele familie of een groep vrienden op vakantie te gaan. Wij kunne maximaal 16 personen ontvangen.
Toch met de hele groep weg maar wel de privacy van een eigen huisje. De tuin met zwembad hebben jullie dan voor jullie zelf.
Wij kunnen heerlijke ontbijtjes of het avondeten bereiden. De hele dag relaxen en dan ´s avonds alleen maar aan hoeven schuiven voor een heerlijke barbecue of paella.
Ook eten met de hele groep in het dorp Guaro, wat op loopafstand ligt, is mogelijk.

Nido Aguila Blanca is een geweldige locatie voor een droomvakantie in Andalusië. Het is hier heel erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Kinderbedjes en stoelen te leen.

U verblijft midden in de overweldigende natuur van park Sierra de las Nieves. De kust met plaatsen als Marbella en Granada ligt op rijafstand. Maak kennis met vakantiecomplex Nido Aguila Blanca.

Het complex
El Nido bestaat uit  drie appartementen voor een tot vijf personen. Het vakantiecomplex is zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen. Op het één hectare grote terrein beschik je over een zwembad, een trampoline en vooral veel natuurschoon. Uiteraard beschikt het complex over WIFI. De Nederlandse Bianca Popelier runt het vakantiecomplex samen met haar Roemeense partner. Zij zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

De omgeving
Het vakantiecomplex ligt in het binnenland van Malaga, aan de voet van natuurpark Sierra de las Nieves. Dit maakt het complex zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In het gebied zie je veel verschillende vogelsoorten.

Wie een ander soort vertier zoekt, rijdt binnen het half uur naar de Costa del Sol. In het bruisende Marbella kun je heerlijk winkelen, prima aan het strand liggen of flaneren door de jetset straten. Zowel in de zomer als in de milde winter is in de regio van alles te doen. Ook excursies naar bijvoorbeeld Ronda, Granada, Gibraltar en Cordobo zijn vanaf ons goed mogelijk.

Activiteiten
Naast het natuurschoon en de vele mogelijke dagtripjes, organiseert El Nido zelf ook activiteiten om de vakantie nog specialer te maken. Uiteraard is dit op vrijblijvende basis. Wij organiseren verschillende activiteiten voor kinderen en verzorgen maaltijden waarbij iedereen kan aanschuiven. Lekker makkelijk. Je maakt zo nog beter kennis met de cultuur in Andalusië.

Dankzij een samenwerking met een even verderop gelegen manege, bieden wij ook paardrijden aan. Je kunt meedoen aan een dagje paardrijden, maar ook een complete week is mogelijk. Nido Aguila Blanca organiseert daarnaast yogaweken. Vraag naar de mogelijkheden.


De verhuurder, Dan & Bianca

Advertentie online sinds september 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Hallo
Wij zijn Dan en Bianca en hebben 2 kinderen. Cat uit `05 en Sam uit `08
Wij wonen 12 jaar in Spanje en vanaf 2008 tot 2015 hebben wij La Molineta gerund. Hier hebben wij twee keer een award gewonnen.
Per 2016 zijn wij verhuisd naar El Nido,waar wij met hetzelfde concept verder gaan.
Wij houden van de gezelligheid als de gasten er zijn en genieten elke dag van de prachtige natuur waar wij in wonen

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

* Vraag voor een prijs op maat informatie, bijvoorbeeld voor minder dan 20 personen of met kinderen onder de 4 jaar.
* Deze prijs is op basis van 20 personen. Buiten deze 20 personen is er nog plaats voor 3 babybedjes, hier betaal je +5 euro per nacht voor (kinderbedje en stoel inbegrepen in de prijs);
* Hoogseizoen is van 1 juli tot 1 september en van 23 december tot 8 januari. De rest van het jaar gelden de laagseizoenprijzen;
* Hoogseizoen minimaal verblijf van 4 nachten;
* Eindschoonmaak 25 euro per verblijf, per appartement;
* Wij vragen een aanbetaling van 30% bij boeking en een maand voor aankomst het resterende bedrag;
* Prijzen zijn incl. BTW, linnengoed, handdoeken, water en electriciteit (airco voor eigen rekening 0,25 per KW verbruik );
* Incheck vanaf 15 uur en uitcheck voor 12 uur.

* bij annulering tot 56 dagen voor vertrek de aanbetaling (30% van de reissom);
* bij annulering van 56 tot 30 dagen voor vertrek 50% van de reissom;
* bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Bijzonderheden

* Wij accepteren geen creditcards en beschikken niet over pin apparatuur;
* Wij verzorgen op verzoek het ontbijt voor 6 euro p.p;
* Onze accommodaties zijn rookvrij;
* Verhuur van badlakens voor zwembad 1 euro per gebruik;


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 01-nov-2023
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 960,00
Nacht € 240,00
Weekend € 720,00
van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3300,00
Midweek € 1936,00
Nacht € 484,00
Weekend € 1452,00
van
zo 30-jun-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3720,00
Midweek € 2176,00
Nacht € 544,00
Weekend € 1632,00
van
zo 01-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3300,00
Midweek € 1936,00
Nacht € 484,00
Weekend € 1452,00
van
vr 01-nov-2024
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 960,00
Nacht € 240,00
Weekend € 720,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Schoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Voor de kinderen is er een trampoline en natuurlijk het zwembad. Ook is er een sjoelbak en speeltafel met kleurtjes, boeken, puzzels en andere speeltjes. Voor de kleintjes is er ook een kinderbadje.In het hoogseizoen kunnen zij zich opgeven voor verschillende activiteiten zoals kinderdisco, knutselen of ouderwets hollandse spelletjes spelen.Zelf hebben wij ook 2 kinderen die het leuk vinden om nieuwe vriendjes te maken.
Twee kilometer bij ons vandaan heeft een Spaanse man Juan een paarden verhuur bedrijf.De paarden zien er goed uit en er zijn prachtige ritten te maken door het natuurpark Sierra de las Nieves.Dit onder professionele begeleiding.
Wij organiseren ook paardrijweken.
In de directe omgeving van El Nido kunt u heerlijk wandelen. Er zijn ook wat uitgezette wandelingen. Met de auto kom je in ongeveer een kwartier bij verschillende locaties waar een aantal prachtige uitgezette wandelroutes beginnen.
In Coin ligt een winkelcentrum waar gewinkeld kan worden.In de plaatsen om ons heen is elke dag wel een markt.En aan de kust in Marbella, Malaga etc is het volop shop paradijs.
Banken vindt je in het dorpje Guaro wat op loopafstand van ons afligt.
Guaro is het dorpje wat op loopafstand bij ons vandaan ligt.Het is een wit lieflijk dorpje waar wat kleine winkeltjes te vinden zijn.Ook kan je er heerlijk een kopje koffie drinken met churros erbij.Guaro ligt in het dal van de rivier de Guadalhorce, in een heuvelachtig landschap met vooral amandel- en olijfbomen. Het dorp ligt tegen een heuvel. Bovenin bevindt zich de 16e-eeuwse kerk van San Miguel. Deze kerk werd in 1505 gebouwd en in 1605 aanzienlijk uitgebreid. Zoals veel kerken in de regio werd ook deze kerk in de Burgeroorlog (1936-39) vernield en moest daarna worden hersteld.Naast de gebruikelijke jaarlijkse feesten, vindt in september in Guaro sinds enkele jaren het Festival de Luna Mora plaats. Dit festival in Guaro is beroemd in de hele streek. Het festival biedt diverse culturele activiteiten met als thema de Christelijke, Moorse en Joodse tradities die samen Andalusië hebben gevormd. Luna Mora trekt zoveel bezoekers, dat inmiddels is besloten om hiervoor in Guaro een van de grootste openluchttheaters van de provincie Málaga te bouwen.
Bij ons in de buurt kan je fantastische dagjes uit in de natuur maken.
Dan heb je nog een aantal rivieren waar in zomer genoeg water in staat zodat je er kan zwemmen.
Vaak vind je er schildpadjes en vissen en het water is heerlijk helder.
In de directe omgeving zijn er ook een aantal goede vogelspot plaatsen.
Er is gratis WIFI bij de receptie.
El Nido Aguila Blanca ligt aan de rand van dit natuurpark.Witachtig kalksteen formaties worden gecontrasteerd met steile heuvels heuvelachtig rode kleur in het natuurpark Sierra de las Nieves, een gebied ten oosten van de stad Ronda (Malaga).Bergbeklimmers in het park hebben een afspraak met Turret Peak van 1919 meter hoogte, terwijl liefhebbers van speleologie de natuurlijke kuilen en putten als GESM liever met 1101 meter diepte. Zowel de boven-en ondergrondse wereld zijn grillige karstvormen veroorzaakt door erosie en de daaropvolgende neerslag van kalksteen. Bij lagere hoogtes, de peridotieten kleuren het landschap rood. Het is veel meer dan ondoordringbare rotsen van kalksteen en met een speciale samenstelling die de opkomst van interessante soorten flora gunsten. Uit de naam van het park blijkt de aanwezigheid van sneeuw in de hoge bergen, die vroeger bleef liggen gedurende het hele jaar.Een andere attractie van de bergen zijn de overgebleven bossen pinsapos . Deze Mediterrane spar leeft in de koude en vochtige schaduwrijke omgeving, een botanische overblijfsel uit de ijstijd van het schiereiland. Sommige van deze bomen zijn ongeveer 500 jaar oud, net als de Escalereta, een verklaard natuurmonument. Oplopende in stand hoge eiken en kurkeiken bossen van Istan en Monda en groepjes van johannesbroodbomen en kastanjebomen in Tolox en Parauta. Een leuke manier om al deze diversiteit te leren is door het bos een van de fietsroutes te nemen, zoals Monda-Istan.Het natuurpark huist zoogdieren zoals de berggeit, gemakkelijk waargenomen in de hoogten. Andere soorten van belang zijn de herten, otters, aanwezig in de rivieren. Onder de vogels, zijn er vele grote roofdieren, zoals de gouden adelaar en Bonelli en uil. Ook karakteristiek zijn de havik en de sperwer.Dit gebied werd bewoond door vele culturen, maar ongetwijfeld zijn de moslims degene die de historische erfenis van het gebied het meest markeren . Voorbeelden zijn de kastelen en de wanden die bestaan in Monda, El Burgo, Istan of Tolox. De Arabische invloed is ook aanwezig in hun voedsel met bloem pap met honing en amandel kaas.
Wij hebben geen restaurant op El Nido Aguila Blanca. Wel serveren wij maaltijden op aanvraag.'s Morgens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid ontbijt a 6 euro p/p.Bij voldoende animo organiseren wij in het hoogseizoen regelmatig een gezellige barbecue, pizza, tapas of paella avond.
Nido Aguila Blanca ligt in de buurt van verschillende dorpen waar wekelijks markten zijn.In Guaro is elke donderdag een markt met kleding en etenswaar. In Coin op 10 km afstand is op zaterdag een wat grotere markt.
Paardrijarrangement ( 550 p/p laagseizoen o.b.v 2 pers per kamer)

U kunt bij ons ook een week paardrijden boeken.

Wij werken samen met een paardenstal die 2 kilometer bij ons vandaan ligt, deze wordt gerund door een Spanjaard genaamd Juan. Deze stal is kleinschalig zodat wij met kleine groepen rijden.

In vergelijking met andere aanbieders zijn onze weken scherp geprijsd en wanneer u in het laagseizoen boekt kunt u profiteren van de lage ticketprijzen. Er zitten geen maaltijden in de prijs, maar aangezien u in een huis of appartement verblijft met ingerichte keuken kunt u het zo duur maken als u zelf wilt.

In de week dat u hier bent heeft u 4 dagen met een rit van 2 uur, 2 dagen met een rit van 4 uur en 1 dag vrij. De ritten van 2 uur zullen in de namiddag gehouden worden zodat u ook tijd heeft om het prachtige Andalusie te verkennen.


Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
20 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 190 x 140 cm

Tegels

Dekens (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
8 m2

Bed: Stapelbed 190 x 90 cm

Bed: Stapelbed 190 x 90 cm

Tegels

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Campingbed

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (5)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Trampoline


€ 1.600,-
per week v.a.
€ 1.600,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder