Appartement

VT-443882-A

Appartement Amarillo Albir

9,3

Appartement Amarillo Albir is onderdeel van een appartementencomplex van 21 appartementen, gebouwd in 3 bouwlagen (begane grond, 1e en 2e verdieping). Het gebouw is voorzien van een lift en er zijn bewakingscamera´s aanwezig. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Appartement Amarillo is een hoekappartement, gelegen op de 1e verdieping en gesitueerd op het Zuiden. Het appartement is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

De verhuurder, Harry & Karla

Bij Micazu sinds januari 2012

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 uur

Wij zijn Harry en Karla Mijnhout.
Wij hopen dat u zult genieten in ons comfortabele Appartement Amarillo Albir.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

U kunt inchecken tussen 16.00 en 19.00 uur.
Na 22.00 uur ontvangen wij geen gasten meer.
In de periode van 1 oktober tot eind april gelden overwinteraarstarieven. Minimale huurperiode 8 weken.
Informeer naar onze overwinteraarstarieven en voorwaarden.
Energiekosten voor overwinteraars worden maandelijks contant afgerekend. De borgsom is gelijk aan de huurprijs voor 4 weken.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
01-12-2020
tot
01-05-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 280,00
Midweek -
Nacht € 40,00
Weekend -
van
01-05-2021
tot
01-07-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 385,00
Midweek -
Nacht € 55,00
Weekend -
van
01-07-2021
tot
01-09-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 490,00
Midweek -
Nacht € 70,00
Weekend -
van
01-09-2021
tot
01-10-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 385,00
Midweek -
Nacht € 55,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Bedlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 80,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Internet
€ 0,00
Per week
Inbegrepen in prijs
Water
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Appartement Amarillo in Albir is onderdeel van een appartementencomplex met de naam "El Balcon del Albir". Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Appartement Amarillo heeft een royaal terras en is gesitueerd op het Zuiden. Vanaf het balkon kijkt u uit op de bergketen "Sierra Helada. Het appartement heeft een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en een aparte ruimte voor de wasmachine. Het appartement is rustig gelegen en toch maar 300 meter vanaf de supermarkt, winkels, restaurants, bars, bushalte en circa 1 kilometer vanaf het strand Playa Albir. Albir behoort tot de gemeente Alfas del Pi dat drie kilometer landinwaarts gelegen is. In de afgelopen jaren is Albir uitgegroeid tot een zelfstandige badplaats. De gemeente heeft circa 20.000 inwoners. Het is een kleine, mooie badplaats met veel en hele goede voorzieningen. Langs het strand loopt een prachtige marmeren wandelpromenade met palmen en diverse restaurants en terrassen. De wandelpromenade heeft een 'Walk of Fame', waar diverse bekende (Spaanse) acteurs en actrices tijdens het jaarlijkse filmfestival van Alfas del Pi een tegel leggen. Het klimaat is mediterraan en buitengewoon mild. Een fantastische plek voor uw (zomer) vakantie maar ook bijzonder geschikt voor overwinteraars.
Algemene voorwaarden

Het is verstandig deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als Appartement Amarillo Albir (hierna te noemen “verhuurder”) vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij Appartement Amarillo Albir bevestigt u met deze voorwaarden akkoord te gaan.

1. Reserveren
Via internet kunt u een aanvraag indienen voor een reservering. Een uiteindelijke reservering van het appartement geschiedt altijd per email. Deze manier van reserveren is voor u en ons bindend.
Wij zullen u de reservering binnen 48 uur na de datum van de aanvraag per email bevestigen en factureren. Bent u binnen 48 uur na de boeking niet in het bezit van een schriftelijke bevestiging, tevens factuur, dan dient u contact met de verhuurder op te nemen.

2. Prijzen
Aan de prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich het recht voor deze prijzen te wijzigen. Bij reservering wordt u de juiste prijs medegedeeld. De uiteindelijk op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

3. Betaling
Bij reservering wordt u 20% van de huursom in rekening gebracht, met een minimum van € 150,00. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum, vermeld op de bevestiging/factuur. Het restant van het reserveringsbedrag, moet uiterlijk 6 weken voor uw aankomst in het bezit van verhuurder zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf, moet het gehele bedrag ineens betaald worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling is verhuurder gerechtigd de reservering te annuleren. Verhuurder stuurt u hiervan een bevestiging per email.. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald.
De borgsom, kosten voor de eindschoonmaak en eventuele extra’s dienen ter plaatse bij aankomst betaald te worden.

4. Waarborgsom
U dient een waarborgsom te betalen van € 250,00. Bij een huurperiode van meer dan 4 weken, is de borgsom gelijk aan 4 weken huur. De kosten van eventuele schade in en aan het gehuurde appartement of de inrichting daarvan veroorzaakt door de huurder, één van diens medehuurders, of één van diens gasten worden in mindering gebracht op de borgsom. Als er
geen schade is veroorzaakt wordt uw borgsom teruggestort, binnen 14 dagen na uw vertrek.

5. Annulering
Bij annulering gelden de volgende voorwaarden.
Annulering: U betaalt:
Meer dan 8 weken voor aankomst het bedrag van de aanbetaling
Minder dan 8 weken voor aankomst de aanbetaling + 20% van de huursom
Minder dan 6 weken voor aankomst de aanbetaling + 40 % van de huursom
Minder dan 4 weken voor aankomst de aanbetaling + 60 % van de huursom
Minder dan 2 weken voor aankomst de aanbetaling + 80 % van de huursom

Annuleringen dienen zowel telefonisch als schriftelijk aan verhuurder doorgegeven te worden. Direct na ontvangst van de annulering stuurt verhuurder u een annuleringsbevestiging/nota. Indien verhuurder door enige omstandigheid genoodzaakt worden tot annulering van de reeds gereserveerde vakantiewoning, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder en, indien mogelijk, onder aanbieding van een alternatief. Bij niet aanvaarden van dit alternatief, of bij het niet kunnen aanbieden, zal verhuurder onmiddellijk het reeds door huurder betaalde bedrag terugstorten. Huurder heeft geen ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan bij elke willekeurige verzekeringsmaatschappij afgesloten worden binnen 14 dagen na de factuurdatum.

6. Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

7. Zorg voor appartement en omgeving
Het gehuurde appartement dient met de vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust van de omgeving. Indien de huurder zich niet als een goede huurder gedraagt of ernstige hinder of last veroorzaakt voor zijn omgeving, kan hem de verdere toegang tot het appartement worden ontzegd, zonder aanspraak op restitutie van de huursom. Indien de huurder onverhoopt schade toebrengt aan de gehuurde vakantiewoning en/of inventaris, dient dit onmiddellijk aan de verhuurder gemeld te worden. De daarmee verband houdende reparatie- en /of vervangingskosten dienen onmiddellijk ter plaatse te worden vergoed. De huurder is aansprakelijk voor de door hem/haar of door medehuurders en eventuele bezoekers veroorzaakte schade, ook indien deze na vertrek geconstateerd wordt.

8. Water en elektriciteit
De prijzen die Appartement Amarillo Albir aanbiedt zijn exclusief verbruik van water en elektriciteit, tenzij anders aangegeven. Aan het einde van de huurperiode wordt het elektraverbruik en het waterverbruik opgenomen. De kosten hiervoor dienen ter plaatse te worden afgerekend. Bij een huurperiode van meer dan 4 weken, dient het verbruik per periode van 4 weken contant te worden afgerekend.

9. Maximaal aantal personen
De beschrijving op de site vermeldt het maximale aantal personen dat in het appartement mag overnachten. Dit aantal kan in geen geval overschreden worden, tenzij u schriftelijke toestemming heeft van ons. Bij overschrijding kan de huurder de verdere toegang tot het appartement worden ontzegd, zonder aanspraak op restitutie van de huursom.

10. Aankomst en vertrek
Het appartement kunt u vanaf 16.00 uur betrekken en dient op de dag van vertrek het appartement uiterlijk om 11.00 uur te verlaten. Andere tijden kunnen alleen in overleg met de verhuurder geaccepteerd worden.
Bij aankomst dienen de huurder en zijn medereizigers zich te legitimeren. Een kopie van de legitimatiebewijzen dient overhandigd te worden aan verhuurder.
Tijdens uw verblijf dient u het appartement zelf schoon te houden. Het appartement dient altijd bezemschoon te worden opgeleverd. Keukenapparatuur dient te zijn gereinigd en het serviesgoed schoon in de kasten.

11. Overige kosten
Verhuurder brengt u verplichte eindschoonmaakkosten voor het appartement in rekening. Deze is vermeld op uw factuur en dient bij aankomst ter plaatse voldaan te worden.
In de eindschoonmaak zijn de kosten voor het wassen van uw laatste handdoeken en linnengoed inbegrepen.
Verhuurder berekent u een borgsom van € 250,00 tenzij anders aangegeven. Deze wordt na aftrek van eventuele schade per bank of per giro terugbetaald, na controle door de beheerder. Bij eventuele schade zal verhuurder, de huurder per email hierover informeren.


12. Aansprakelijkheid
Verhuurder draagt geen aansprakelijkheid voor:
• diefstal, verlies of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf in het door u gehuurde appartement
• het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen van stroom en/of water
• eventuele bouwactiviteiten in de omgeving van het gehuurde object.

13. Klachten
Mocht de huurder onverhoopt klachten hebben tijdens diens verblijf, dan dient dit altijd aan verhuurder te worden doorgegeven. Via overleg zal dan getracht worden de klachten zo snel mogelijk en goed mogelijk op te lossen. Kan een en ander toch niet naar tevredenheid van beide partijen worden geregeld, dan dienen de klachten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na afloop van de huurperiode, schriftelijk te worden bevestigd en toegelicht aan verhuurder.
Verhuurder is niet aansprakelijk voor zelfstandig ondernomen acties door de huurder, zoals het aanvaarden van een ander huurhuis of hotel. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder.

Route:

U volgt in Spanje de A7. Dit is de AutoPista (tolweg) komende vanuit Valencia of Alicante.
U neemt afslag 65 "Benidorm Levante".
Direct na de tolpoortjes houdt u richting Valencia aan.
U rijdt nu op de Avenida de Europa (N332).
U volgt de weg tot aan de stoplichten in Albir.
Voor de Mc Donalds slaat u rechts af (Avenida d’Albir).
Op de rotonde (links ziet u de Lidl supermarkt) gaat u rechts af.
Daarna gaat u weer de eerste weg rechts.
Deze weg volgen, de rotonde recht oversteken.
Wanneer u aan uw linkerhand een grote supermarkt “Mendoza” ziet, gaat u de 2e weg links (de 1e weg is eenrichtingverkeer). U volgt deze weg tot aan de kruising. Op de kruising slaat u links af. Dit is de Calle Tritó. Na circa 50 meter ziet u aan de rechterkant een geel appartementencomplex "El Balcon del Albir" met huisnummer 15. Aan de rechterzijde van de hoofdentree kunt u uw auto parkeren op parkeerplaats nummer 14.

Openbaar vervoer:

U kunt eenvoudig en goedkoop met de bus vanaf vliegveld Alicante naar Benidorm. In Benidorm kunt u overstappen en de bus nemen naar Albir.
http://www.viw-costablanca.com/luchthavenbussen.shtml
Albir is een kleine rustige badplaats en ligt ca. 50 km van het vliegveld van Alicante. Achter het brede strand ligt een gezellige boulevard en wandelpromenade.
De omgeving leent zich geweldig voor fietstrips en wandeltochten. Er kan bijvoorbeeld naar Altea worden gelopen of gefietst, waar langs de gehele route zonovergoten terrasjes te vinden zijn.

Als U op zoek bent naar een gezellige bestemming voor een vakantie of om te overwinteren, dan is Albir een perfecte locatie.

De omgeving van Albir biedt talloze mogelijkheden op recreatief en cultureel gebied.

De populaire badplaats Benidorm staat garant voor veel vakantieplezier in alle seizoenen. Behalve de restaurants en terrasjes vindt u hier ook het bekende Benidorm Palace waar avond aan avond mooie dansshows worden gegeven. Maar ook de nabij gelegen plaatjes Alfaz del Pi, La Nucia, Altea en Calpe zijn een bezoek waard.

Ook op het gebied van pretparken heeft de omgeving van Albir u veel te bieden. Terra Mitica, Aqualandia en Mundomar bieden voor elk (en iedere leeftijd) wat wils. In de directe omgeving zijn er ook diverse golfbanen te vinden.

Op nog geen half uur rijden van Albir ligt Guadelest.
Guadalest heeft enkele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het Kasteel van San José uit de 11de eeuw, Het Fort van Alcozaiba eveneens uit de 11de eeuw, Casa Orduña (Museum), De 18de eeuwse Parochiale Kerk in Barokstijl en De Gevangenis uit de XII eeuw gelegen onder het gemeentehuis.
Elke zondag van 09.00 tot 14.00 is er een markt in Albir.

Wilt u lekker luieren op uw vakantie? Geen probleem, want de mooiste stranden vindt u ook aan de Costa Blanca. Het strand van Albir is slechts ca. 1 kilometer van Appartement Amarillo vandaan.

Zoals u begrijpt is dit slechts een greep uit van de vele mogelijkheden die een bezoek aan Albir u biedt.
Appartement Amarillo is geregistreerd bij
Generalitat Valencia, No. Registro VT-443882-A.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tegels

Badkamer
1e verdieping

Bidet

Toilet

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Appartement

Woonoppervlakte

 • 68 m2

Sport & recreatie

 • Bergsport
 • Fietsen
 • Golf
 • Wandelen
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Attractieparken
 • Cultuur & historie
 • Luxe accommodatie
 • Overwinteren
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Electrische verwarming
 • Boiler
 • Airconditioning

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Radio
 • Cd-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm:
 • Nederlandstalige zenders (13)

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Buitenverlichting
 • Grillplaat
 • Ligstoel(en) (2)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (1)
 • Tuinstoel(en) (4)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Tuin volledig omheind
 • Asbak(ken)

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Hal
 • Berging
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Kluis
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken (14)
 • Keukenlinnen
 • Strandlakens (4)

Mindervaliden

 • Lift


280,-
per week v.a.
280,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Residence Bougainville A

9,3
Vanaf per nacht 40,- per week 280,-