Villa

VT-447120-A

Villa Roxie ligt in het charmante stadje Benitachell. In ons huis vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie in Spanje. Ongerepte stranden, authentieke steden en prachtige bergen liggen op een steenworp afstand. De mooie en huiselijke villa is van alle gemakken voorzien om je een ontspannen en onvergetelijke tijd te bezorgen. Buiten word je bovendien getrakteerd op een prachtig panoramisch uitzicht, met onder andere het pittoreske dorpje en de iconische Montgo van Javea voor je.

De ruimte
Vanuit de entree loop je de gezellige woonkamer binnen. Daar is een zithoek bestaande uit twee banken en verder een SMART-televisie met Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse zenders.Vlak daarnaast ligt een sfeervolle open keuken met een bar & stoelen, een gloednieuwe 2-meter hoge Samsung no-frost koelkast, een magnetron, een oven, een vaatwasser, een Senseo-koffiezetapparaat en een French Press coffee maker.Er is ook een serre met een eethoek en een aangrenzend balkon. Dit balkon heeft een groot terras met verschillende zit- en ligstoelen. Vanaf hier kun je genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving, zoals het pittoreske dorp van Benitachell, de in de verte gelegen oceaan en de Montgo (ook bekend als de 'Olifantenberg') van Javea. Vergeet niet om 's avonds op dit balkon te zitten, want vanaf hier zie je spectaculaire zonsondergangen.

Een ander ding dat het vermelden waard is, is de zeer sterke wifi-verbinding door het hele huis.Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een trap die naar het benedengedeelte leidt, waar zich de ruime slaapkamers bevinden:
- Slaapkamer 1: een tweepersoonsbed, schuifdeuren naar het zwembad, een plafondventilator en een badkamer (zie 'Badkamer 2' hieronder).
- Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden schuifdeuren naar het zwembad en een plafondventilator. Het is goed om te weten dat al deze slaapkamers nieuwe comfortabele matrassen hebben om je een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen geven. Naast de gordijnen heeft elke slaapkamer een rolluik beschikbaar om het zo donker te maken als je wilt.

Verder vind je twee badkamers in de villa:
- Badkamer 1: douche en toilet.
- Badkamer 2: bad / douche en toilet.Beneden -en naast slaapkamer 1 en 2 - ligt het geweldige zwembad en het bijbehorende terras dat perfect is om te doen wat je maar wilt. Er staan fijne ligbedden met kussens, een barbecue is aanwezig en er is een met mozaïek-gedecoreerde tafel waar je lekker wat kunt eten en drinken. Kinderen kunnen zich prima vermaken op het terrein. Er is zeer veel ruimte om te kunnen spelen. Een citroenboom is er ook, dus als je van verse citroenen houdt, pak er dan een :-).Naast het zwembad is een buitendouche beschikbaar, versierd met prachtige blauwe mozaïektegeltjes. In de schuur ernaast vind je veel stoelen, twee barbecues (gas en houtskool), een koelkast, een wasmachine en een extra toilet. Een strijkplank en strijkijzer zijn ook beschikbaar. Verder is er een babystoel, babybedje en een buggy aanwezig.

Overigens is het tevens mogelijk om via een buitentrap naast het huis het zwembad te betreden.Tenslotte is het goed om te weten dat er voor de villa een hek aanwezig is Laten we beginnen met uw perfecte vakantie.

Inchecken kan vanaf 16.00 tot  21.00. Na 21.00 uur alleen in overleg en kost €30,00.
Uitchecken tot 10.00 uur.




De verhuurder, Saskia & Paul

Advertentie online sinds juli 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Saskia en Paul hebben hun hart verpand aan de Costa Blanca (Benitachell)en willen onze villa en deze prachtige omgeving graag met anderen delen.
Het dagelijks leven is vol met afspraken, verplichtingen ,routines , geluk en verdriet. Wij hebben dit huis ooit gekocht om aan deze dagelijkse beslommeringen te ontkomen en om samen met vrienden en familie dit te kunnen delen.
Ons motto: leef je leven op een zo prettig mogelijke manier en maak anderen deelgenoot van ons geluk.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Annulering door de huurder. Elke annulering moet schriftelijk aan verhuurder worden gemeld. Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de huurder:

? annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: 10 euro.
? annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huur.
? annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huur.
? annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huur.

Indien de huurder geen gebruik maakt van het vakantiehuis of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkel restitutie plaats vinden.

Annulering door verhuurder Indien door onvoorziene omstandigheden een huurovereenkomst moet annuleren, zal de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en restitutie van aanbetalingen plaatsvinden.

In 2024 gelden de volgende tarieven:
juli en augustus €235
mei, juni , september €160
oktober tot april €135

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 09-okt-2023
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1120,00
Midweek -
Nacht € 160,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1120,00
Midweek -
Nacht € 160,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
wo 30-apr-2025
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1120,00
Midweek -
Nacht € 160,00
Weekend -
van
ma 30-jun-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 120,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Linnengoed
€ 15,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder


We hebben op locatie een sleutelhouder die u bij aankomst (checkin) alles zal vertellen. Zij s ook het vaste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Op de tafel vindt u een blauwe informatiemap waarin alle belangrijke informatie is gebundeld (huisregels, leuke restaurantjes, dokter, tandarts, ziekenhuis etc.)

Inchecken vanaf 16.00 uur. in overleg met de sleutelhouder zijn andere tijden eventueel mogelijk. Altijd even bellen.
Uitchecken voor 10.00 uur in verband met eindschoonmaak.

Zorg altijd dat de vluchtgegevens zodra die bekend zijn, gemaild worden aan de sleutelhouder. Dit in verband met zijn planning. Als je ariiveert op het vliegveld, even bellen met de sleutelhouder om aan te geven hoe laat je aankomt.
Hij kan dan tijdig aanwezig zijn om jullie te verwelkomen.
Als je met de auto komt ook een paar uur van te voren bellen hoe laat je aankomt in het huis.


Villa Roxie ligt in het leuke en authentieke plaatsje Benitachell. Hier tref je alles wat je nodig heeft voor de perfecte vakantie in Spanje met zowel de mooiste stranden als leukste Spaanse dorpjes op een steenworp afstand. Het huis is comfortabel, compleet en gezellig ingericht, maar het allermooiste van dit huis vinden we het panoramische uitzicht over de wijde omgeving met centraal het pittoreske dorp met blauwe koepeltje.

Zittend op het terras is zelfs, in de verte, de azuurblauwe zee bij Javea zichtbaar. Op ieder uur van de dag verandert het landschap in een andere kleur door de stand van de zon. Je raakt nooit uitgekeken. Op het niveau van de slaapkamers is het heerlijke privé zwembad gelegen. Deze ligging is een groot voordeel indien je met kleine kinderen op vakantie bent die nog niet kunnen zwemmen. Ze kunnen niet vanaf de woonkamer het zwembad in wandelen. Een stukje veiliger dus.

Ligging Villa Roxie

Al jaren komen we in deze regio. Benitachell is voor ons thuiskomen.We zijn erg gecharmeerd van de locatie omdat het een perfecte uitvalsbasis vormt voor de mooiste plekken op korte afstand in de omgeving. Villa Roxie ligt prettig tegen een berg aan in een rustige villawijk met een weergaloos uitzicht op onder andere de “olifantenberg” van Javea. Dit is de berg Montgo en lijkt sprekend op een olifantenkop met oog en slurf die tot aan zee reikt. Een tochtje over de “slurf” naar Denia is overigens een aanrader. Er liggen diverse stranden op zeer korte rijafstand van de villa. Binnen 10 minuten ben je op de stranden van Javea, Moraira en de Cumbre del Sol. Benitachell staat bekend als een rustig en prettig plaatsje om te verblijven. Het heeft geen hoogbouw en grote toeristische gelegenheden.

De omgeving
Vanaf de kust zijn er verschillende routes die je het prachtige binnenland van de Costa Blanca laten zien. Een aanrader is de route naar de Jalon vallei (20 km). Hier heb je adembenemende uitzichten over wijngaarden en amandelplantages. Grote uitgestrekte boomgaarden van sinaasappels, mandarijnen en citroenen kleuren de streek oranje en geel. Het afwisselende landschap van de Costa Blanca is ideaal voor wandelaars. De schitterende natuur wordt afgewisseld met steile beklimmingen, diepe afgronden en open vlaktes. Er is ruime keuze uit (rond-)wandelingen, van eenvoudig tot zwaar.

De regio heeft vele mooie baaien met hier en daar een restaurant / loungebar op of aan het strand. Vooral de kustweg van Moraira naar Calpe kent diverse kleine cala’s verscholen tussen de rotsen. Het strand van El Portet is één van de mooiste zandstrandjes van deze streek. Hoewel er veel te doen is in de omgeving van Benitachell, blijft het kleinschalige karakter van dit stukje Costa Blanca behouden. Je vindt hier authenticiteit en dus ook die heerlijke locale tapasbar met een menuutje voor nog geen € 10,- per persoon.

Alles wat je zoekt in een vakantie is aanwezig. In de omgeving is het heerlijk golfen (enkele honderden meters), duiken, catamaran zeilen en winkelen.

Voor de kinderen kun je de drukte opzoeken van één van de (water)pretparken bij Benidorm (ca. 20 min.). Om daarna in alle rust terug te keren naar uw eigen privé villa voor een fijne zwoele barbecue avond.

Natuurlijk mag ook een bezoek aan de stad Valencia (ca. 1 uur en 15 minuten) niet ontbreken, hier vind je vele prachtige gebouwen, pleinen en musea. Op één van de vele gezellige terrasjes kun je genieten van de lokale wijn en heerlijke tapas!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
32 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche (2)

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 132 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel

Mindervaliden

  • Geen drempels

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 945,-
per week v.a.
€ 945,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Pura Vida!

9,7
Vanaf per nacht € 120,- v.a. per week per week € 843,-