Vakantiehuis


Casa Ana is een gelijkvloerse vakantiewoning die deel uit maakt van een vrijstaande villa gelegen in de rustige urbanisatie Llanos de los Pastores, die wordt omringd door bergen. Uitzicht op de vallei richting de zee en de skyline van Alicante. De villa had oorspronkelijk 2 casas, maar deze worden vanaf 1 oktober 2022 beiden onder de naam Casa Ana verhuurd en kan dan slaapplaats bieden aan 10 volwassenen en 3 kinderen tot 10 jaar.

Casa Ana ligt op een omheind perceel van ruim 2000 m2 en heeft een prachtige tuin met palm- en fruitbomen, cactussen en prachtige beelden. Er wordt hiervoor natuurlijk onderhoud verricht. Er zijn meerdere zitjes, ligbedden en parasols aanwezig om heerlijk bij te komen, te genieten van een drankje of een goed boek te lezen.

De villa heeft een eigen zwembad (10x5 mtr.) met een zoutsysteem, zodat er geen last is van zgn. "chloorogen". De ph wordt automatisch gecontroleerd en het zwembad heeft ontkalkt water en wordt wekelijks schoongemaakt. Daarnaast zijn er allerlei spe(e)lelementen aanwezig, zoals een schommel voor de kleintjes en een tafelvoetbalspel en tafeltennistafel voor de groteren.

Naast rust kan natuurlijk ook de gezellige drukte van Alicante of Benidorm worden opgezocht. Slechts op 15-20 minuten rijden bevindt zich de bekende Esplanada de España in Alicante met de vele palmen, mozaïeksteentjes, kraampjes, straatartiesten en andere optredens. De oeroude bomen, gezellige terrasjes, restaurantjes, het kasteel Santa Barbara, maar ook de grote haven met de kapitale jachten en het aanliggende casino zijn leuk om er tijd door te brengen.
Benidorm met allerlei attractieparken in de buurt ligt naar het noorden op circa 30 km. afstand.

De stranden van El Campello (op 8 km. afstand) en San Juan (15 km.) zijn geweldig; beiden hebben een breed zandstrand met allerlei speeltoestellen. El Campello heeft een prachtige boulevard met leuke winkeltjes en San Juan heeft ook fitnessapparaten en strandbarretjes.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de 18 holes golfbaan "Bonalba" op 3 km. afstand.

Kijk bij "Tips van de verhuurder" voor de huurvoorwaarden.

De verhuurder

Advertentie online sinds januari 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Welkom op de advertentie van onze vakantiewoning op Micazu!
Wij zijn vlak voor ons pensioen het avontuur aangegaan en hebben een stuk berg gekocht. Na veel bloed, zweet en tranen mag het resultaat er zijn, een prachtige villa, die in het jaar 2000 in gebruik is genomen en waar het heerlijk vertoeven is. Onze trots, die we graag met gasten delen.

Kom alvast in de vakantiestemming door de foto's en de volledige beschrijving te bekijken, waarna wij vertrouwen op een reservering :-).


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

LET OP: geadverteerde prijs is basisprijs voor

Januari t/m Maart*: 2 personen (aantal kamers, schoonmaakkosten, toeslag extra personen in overleg +/- €40,00 p.p)
April t/m Juni*: 6 personen (aantal kamers, schoonmaakkosten, toeslag extra personen in overleg +/- €55,00 p.p.)
Juli & Augustus: vaste prijs, maximaal 10 volwassenen + 3 kinderen t/m 10 jaar
September & Oktober*: 6 personen (aantal kamers, schoonmaakkosten, toeslag extra personen in overleg +/- €55,00 p.p.)
November & December*: 2 personen (aantal kamers, schoonmaakkosten, toeslag extra personen in overleg +/- €40,00 p.p)

(*= indien het aangegeven aantal personen, dan behoren minder kamers tot de basisprijs en worden minder schoonmaakkosten in rekening gebracht)

Gebruik de button "Stel een vraag aan de verhuurder" voor meer informatie.

Één baby tot 2 jaar wordt niet meegerekend als persoon. Er is een campingbedje en een kinderstoel aanwezig en kosten niets extra.

Het minimaal aantal overnachtingen is 7 en vertegenwoordigen de weekprijs. Extra dagen worden naar rato verrekend.

Gratis WiFi.

Aankomst: na 16.00 uur
Vertrek: voor 10.30 uur

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op grond van persoonlijke omstandigheden een huurovereenkomst niet kunt nakomen. Conform onze huurvoorwaarden zijn er kosten aan annuleren verbonden. Het is raadzaam om u af te vragen of een annuleringsverzekering eventueel bij uw wensen past. Micazu biedt deze mogelijkheid aan. Huurvoorwaarden te vinden bij "Tips van de verhuurder".




Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 625,00
Midweek -
Nacht € 89,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 709,00
Midweek -
Nacht € 101,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1625,00
Midweek -
Nacht € 232,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 709,00
Midweek -
Nacht € 101,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 749,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 509,00
Midweek -
Nacht € 73,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 549,00
Midweek -
Nacht € 78,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Linnengoed
€ 15,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Water
€ 0,40
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De Costa Blanca ligt aan de oostzijde van het Spaanse vasteland, in de Comunidad Valenciana, grenzend aan de Middellandse Zee. In het zuiden grenst de streek aan de Costa Almeria en in het noorden aan de Costa Dorada. De witte zandstranden, afgewisseld met steil uit zee oprijzende rotsen, maken de kustlijn tot een prachtig geheel. De Costa Blanca heeft overigens zijn naam niet te danken aan de beroemde stranden, maar aan de wit bloeiende amandelbomen. Mondaine badplaatsen, beschutte baaien, vele zonne-uren en een aangename temperatuur die zelfs 's winters gemiddeld 16 graden is, maken de streek het hele jaar door tot een prima vakantiebestemming. De gemiddelde temperatuur in het voor- en najaar is 20 graden en in de zomer 35 graden. Het groene achterland is glooiend. Bosrijke dalen, wijnranken, amandeltuinen en uitgestrekte fruitboomgaarden; een uniek landschap. Met name de streek rondom Valencia wordt gesierd door boomgaarden, waar "onze" sinaasappeltjes rijpen in de warme Spaanse zon. De valleien, met hun terrasvormige bouwgronden en ontelbare palmbomen houden de herinnering aan het Moorse verleden nog steeds levendig. Zowel de kust als het binnenland is zeer aantrekkelijk om leuke tochten te maken. Bijvoorbeeld een tocht met de trein die tussen Alicante en Denia heen en weer pendelt en onderweg de verschillende kustplaatsjes aandoet is leuk om te doen. Het ritje biedt u prachtige uitzichten over het heuvelachtige landschap en over zee. Bekende vakantie plaatsen zijn o.a. Benidorm, Altea, Alicante en Torrevieja.
De twee meest gevierde feesten zijn het feest van de Moren en Christenen en San Juan. Het feest van de Moren en Christenen waar het historisch verleden van de streek steeds opnieuw wordt beleefd, is de viering bij uitstek voor de inwoners van de provincie Alicante. Het wordt in elk dorp op een ander tijdstip gevierd, maar allen worden gekenmerkt door dansen in de straten, optochten, muziek, vuurwerk, de indrukwekkende processies van de aankomst van de Moren, de (schijn)gevechten in de straten en de uiteindelijke verdrijving van de Moren door de Christenen. Zo rond half juni wordt het feest van Los Fogueres de San Juan gevierd, waarbij op elk plein wel een kunstwerk van papier-mach is opgesteld. Aan het eind van de feestperiode, in de nacht van San Juan worden alle kunstwerken in brand gestoken en levert een flink spektakel op. Andere vuurrituelen, zoals de Fallas in maart, worden vooral gehouden in Valencia, hoewel deze ook in Denia en Benidorm gevierd worden.
Als de zon onder is en het wat koeler wordt dan kan er worden genoten van het nachtelijke uitgaansleven aan de Costa Blanca. Alicante, Elche (Elx), Benidorm en Torrevieja beschikken over drukbezochte uitgaanszones met trendy discotheken, bars en restaurants, veelal gelegen in het hart van het historisch centrum. Wie het wat rustiger wil, kan naar de kleinere badplaatsen lekker op een terrasje zitten met een lekker drankje en een hapje genietend van de Spaanse sfeer.
De typisch Spaanse gerechten zijn ook aan de Costa Blanca rijkelijk vertegenwoordigd. De talloze (vis)restaurants aan de haventjes bieden u de heerlijkste lokale specialiteiten. Wie zich onder een stralende zon thuis wil voelen vindt aan de Costa Blanca zeker zijn gading. In de vele restaurants vindt men uiteraard de typisch Spaanse keuken, maar ook de favoriete gerechten van iedere Europeaan terug. De "tapa" is een bekend Spaans tussendoortje, een soort (borrel-)hapje. De tapas kennen een eeuwenoude traditie in het leven van de Spanjaard. Vanaf elf uur 's morgens gaat iedereen naar zijn of haar kroeg voor een (koele) sherry, wijn of biertje met tapas. Eind van de middag gebeurt dat weer, vanaf vijf uur. U zult regelmatig tapas-barretjes ontdekken; we hopen dat u er eens binnenloopt. U kunt zich tegoed doen aan bijvoorbeeld Gambas, L'Ajillo (grote garnalen in knoflook), verse sardientjes, Calamares Fritos (gefrituurde inktvisringen) of olijven.
Watersport: Voor watersportliefhebbers zijn er grote plezierhavens, waar zeilboten en surfplanken gehuurd kunnen worden. In verschillende plaatsen zijn duikscholen, die zowel cursussen als eendaagse duikinstructies verzorgen. Voor wie liever "droog" het onderwaterleven van dichterbij bekijkt, zijn er diverse mogelijkheden om boottochtjes te maken, zoals bijvoorbeeld met een "glazenbodemboot". Natuurlijk zijn er ook in diverse plaatsen jetski's en waterfietsen te huur. Golf: Aan de Costa Blanca kun je 365 dagen per jaar golf spelen in ideale temperaturen en vaak in een prachtige omgeving. Aan de Costa Blanca zijn vele golfbanen met een grote variëteit te vinden in het mediterrane landschap. De dichtsbijzijnde golfbaan Bonalba ligt op 5 minuten rijden van de villa. Bonalba Golf Course is een 18 hole par 72 baan met een lengte van 6.367 meter. Na de oplevering in 1995, hebben hier al diverse zeer belangrijke evenementen plaats gevonden, zoals the Final of Spanisch National Professionals Tour 97/98, the Spanisch Junior Boys Championship 2000 en the "Costa Blanca" European Challenge' Tour Event 2000. De variatie in bomen, water, fonteinen, de hellingsfactor en het hoge aantal bunkers met grote greens maken deze baan zowel voor professionals als amateur golfers zeer interessant. Wielersport: De Costa Brava met behoorlijke klimmen (tot 1500 mtr.) is door het lekkere klimaat (vooral 's winters) uitermate geschikt voor de fanatieke wielrenner, maar heeft ook vlakke gedeeltes voor de fietsrecreant. Zo zijn er diverse fietstochten vanuit de villa te maken met verschillende moeilijkheidsgradaties. Zo is er bijvoorbeeld een vlakke route van ongeveer 100 km.: El Campello - Muchamiel - San Vincente - Agost - Monforde del Sid - Aspe - La Alcoraya - San Vincente - Muchamiel - Bonalba - El Campello. Maar een moeilijke route met een zware klim en een afstand van ongeveer 150 km.: El Campello-Muchamiel-Agost-Novelda-Elda-Petrer-(Xorret de Cati). Wandelen: De bergen van Cabeco d'Oro zijn uitlopers van het Jurakalkgesteente gevormd tijdens de Alpine Oregenic bewegingen. Er zijn meerdere wandelroutes uitgezet met verschillende moeilijkheidsgraad en zijn zeker de moeite waard om te doen. Zo duurt de PR-CV2 route bijvoorbeeld 4 uur en vereist een matig fysieke inspanning. Onderweg naar de top een prachtige natuur en eenmaal boven (een klim van ongeveer 700 mtr.) biedt het uitzicht mooie vergezichten. De Cabeco d'Oro ligt niet ver van de villa, ongeveer 3 km. ten noorden van Busot. aan de voet, op de zuidelijke helling zijn de grotten van Canelobre (zie ook: diverse uitjes).
Allereerst is een auto noodzakelijk tijdens uw verblijf. Het huren van een auto kan via internet vanuit Nederland, zodat uw huurauto bij aankomst op de vlieghaven al klaar staat. Zie bijvoorbeeld google "goedkope autohuur Alicante" of via Micazu. Routebeschrijving vanaf vlieghaven Alicante: Volg de witte borden A70 richting Valencia en blijf de weg volgen (niet Valencia peaje volgen). Vervolgens de CV-800 richting Jijona (Xixona) volgen, dit is afslag 1 direct na de tunnel. Dan de 2e splitsing links aanhouden richting Bonalba/Busot. Busot blijven volgen, dus bij de T-splitsing rechtsaf de CV 773 op en bij de rotonde 3/4 en bij de volgende rotonde 2/3 rond nog steeds richting Busot. Vervolgens bij de T-splitsing weer rechtsaf, is ook de CV 773 en deze alsmaar blijven volgen. Direct aan het einde van de tomatenkassen aan de linkerzijde, linksaf. Dit wordt aangegeven door een groen bord Llano de los Pastores en door een wit bord "Meson la Estrella". Volg de weg langs het natuurgebied en neem de 2e straat rechts (schuin tegenover Meson la Estrella), dit is een doodlopende straat. Bel bij het 2e huis aan de linkerzijde, bestemming bereikt. Als de villa ondanks de routebeschrijving niet kan worden gevonden, bel dan +34690068890 zodat begeleiding kan worden geboden. Ons adres: Urbanización Llanos de los Pastores, Calle Poniente 3, 03111 Busot, Alicante. Vanuit Nederland met de auto zijn meerdere routes mogelijk, zowel via de tolwegen, maar ook via perfecte routes zonder tol. Persoonlijke voorkeur speelt hierin een rol.
1. Een reservering via Micazu is bindend als de verhuurder de boekingsaanvraag heeft geaccepteerd.
2. Een aanbetaling van 30% van de kale huurprijs dient uiterlijk 7 dagen na de boekingsdatum op het betaalplatform van Micazu te zijn overgeschreven.
3. De restbetaling en de borg dienen 4 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan via het betaalplatform van Micazu. Bij niet-nakoming heeft de verhuurder het recht de overeenkomst te ontbinden en vervalt het betaalde voorschot aan verhuurder.
4. Annulering dient schriftelijk te geschieden. Bij annulering vervalt te allen tijde de aanbetaling van 30% aan de verhuurder of blijft verschuldigd aan verhuurder. Bij annulering tot 2 weken voor de ingangsdatum vervalt de totale huursom aan de verhuurder.
5. Eventuele bijkomende kosten die contant aan verhuurder moeten worden betaald, dienen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 1 dag na aankomst te worden voldaan.
6. Binnen 7 dagen na het eind van de verhuurperiode zal de waarborgsom per bank worden gerestitueerd onder verrekening van water- en energiekosten, verplichte schoonmaakkosten en eventuele schade.
7. Tijdens het verblijf wordt het gehuurde niet schoongemaakt. Daarvoor dient u zelf zorg te dragen. Bij vertrek dient u het servies schoon achter te laten.
8. Het gehuurde mag onder geen enkele voorwaarde worden onderverhuurd dan wel bewoond door meer dan het aantal overeengekomen personen. Dit op straffe van directe ontbinding van de huurovereenkomst en ontzegging van de toegang tot het verhuurde door verhuurder of beheerder.
9. Meubilair en inventaris mogen slechts een waardevermindering ondergaan ten gevolge van normaal gebruik. Dientengevolge dient de huurder alle kosten die de verhuurder moet maken om hetgeen wat na de huurperiode ontbreekt of onbruikbaar is of als gevolg van kennelijk abnormaal gebruik te laten vervangen of repareren, te vergoeden. De huurder verplicht zich tot volledige vergoeding van alle in dit artikel vermelde kosten, ook indien deze het bedrag van de waarborgsom te boven gaan.
10. Huismeubelen mogen nooit buiten worden gebruikt. Huishoudtextiel mag niet van het eigen terrein af worden meegenomen.
11. Indien gebreken aan het gehuurde optreden, t.a.v. het functioneren van apparaten e.d. is huurder verplicht deze onverwijld, doch in elk geval binnen 24 uur, te melden bij verhuurder of beheerder.
12. Het gehuurde is ter beschikking van de huurder na 16:00 uur op de dag van aanvang.
Het gehuurde dient op de dag van vertrek om 10:30 uur vrij te zijn.
13. Na controle van het gehuurde en de inventaris dienen de sleutels te worden afgegeven bij de verhuurder of beheerder.
14. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een eventuele uitval van de internetverbinding.
15. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of tengevolge van een verblijf op de accommodatie van verhuurder, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van verhuurder.


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 4
Begane grond

Bed: Stapelbed

Bed: 1-persoons

Tegels

Slaapkamer 5
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 6
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux

Tegels

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 77 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Commode
  • Campingbed

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Tafelvoetbal
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel


€ 509,-
per week v.a.
€ 509,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Ca La Morada

8,3
Vanaf per nacht € 400,- v.a. per week per week € 2.800,-