Appartement

VT-473888-A

Club Chameleon (Ibiza-style) at sea


Beschrijving
Heerlijk IBIZA-Style appartement (Club Chameleon)
Aan de zonnige Costa Blanca tussen Alicante en Benidorm ligt – in een rustige wijk van de badplaats El Campello – een mooi appartementencomplex met de naam: Cala Merced. Als u in alle rust wilt genieten van het heerlijke Spaanse klimaat, maar toch de drukte in de grote plaatsen met lange stranden, boulevards, restaurants en winkels binnen enkele autominuten wilt kunnen bereiken, dan bent u in dit complex helemaal op uw plaats.

Het complex bestaat uit 2 gebouwen, blok A en blok B. Beide blokken hebben uitzicht op zee, maar blok B heeft een veel betere zonligging. Ons appartement nummer 13 bevindt zich op de begane grond (met groot terras) in blok B.

Op het complex vindt u een tropische tuin met twee zwembaden, een gemeenschappelijke recreatieruimte , een speeltuin en een fitnessruimte. Het complex is geheel afgesloten en daardoor zeer kindvriendelijk. Vanaf ons terras heeft u een vrij uitzicht over de zee, de tropische tuin, de zwembaden en de speeltuin.

GESCHIKT VOOR MAX 4 Volwassenen en 2 kinderen.

OVER HET APPARTEMENT
Appartement No.13 ligt aan de goede zonzijde met vrij zicht op zee, het grote zwembad en de fraaie tropische tuin. Er is een ruim terras op de begane grond dat geheel overdekt en afgeschermd kan worden.
Het appartement is het gehele jaar te huur voor 4 tot max. 6 personen.

Onlangs is het appartement voorzien van een geheel nieuwe moderne (IBIZA-style) inrichting!

INDELING APPARTEMENT NR. 13Terras
Ruim (afsluitbaar)terras op de begane grond met volledig uitzicht op zee, zwembad, speeltuin.
Ideaal voor gezinnen met kinderen. Het terras kan geheel overdekt worden.

Slaapkamer 1
Twee eenpersoonsbedden (goede boxsprings) en een grote kledingkast.

Slaapkamer 2 (zeer ruim)
Twee eenpersoonsbedden (goede boxsprings), een stapelbed en een grote kledingkast. Deze kamer is geschikt voor maximaal
4 personen (plus eventueel een babybed). Babybed en kinderstoel op aanvraag.

Badkamer
Voorzien van ligbad/douche, wastafel, toilet en bidet.

Woon- en eetkamer
Voorzien van eethoek voor 6 personen, lekkere loungebank en comfortabele stoel.
HD smart TV met alle Nederlandse TV zenders en dvd speler.

Open keuken
Voorzien van vier pits kookplaat, koelkast/diepvriezer, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat (Senseo) en waterkoker. Verder geheel compleet en ruim geoutilleerd.

Overig
– Snelle WIFI is gratis aanwezig.
– Eigen wasmachine, droger, kluisje, strijkplank met strijkijzer.
– Linnengoed, handdoeken & badlakens zijn aanwezig. Gedurende het verblijf dient men zelf linnengoed & handdoeken wassen.
– Men dient tijdens het verblijf het appartement zelf schoon te houden, uitgezonderd de eindschoonmaak.
– Gratis gebruik van eigen afgesloten parking in de garage onder het complex.

Tenslotte
Airco & verwarming door het hele appartement. Huiskamer is tevens voorzien van een plafondventilator. Alles in keurige staat en ZEER compleet!

Vliegveld Alicante op ca 25-30 min rijden.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is alleen toegestaan op het terras.

Prijzen:
Verhuur is voor minimaal één week.
Flexibele aankomst- en vertrektijden.
Behalve de verplichte eindschoonmaak van € 70,00 / Borg € 350,00

De prijzen van de verhuur (per week) in 2023 bedragen:
01-01-23 t/m 28-04-23€ 395,00
29-04-23 t/m 07-05-23€ 425,00
08-05-23 t/m 06-07-23€ 395,00
07-07-23 t/m 03-09-23€ 795,00
04-09-23 t/m 31-12-23€ 425,00

LET OP: VOOR LONG-STAY OVERWINTERAARS MAKEN WIJ GRAAG EEN AANTREKKELIJKE AANBIEDING OP MAAT.

De verhuurder, Bob

Advertentie online sinds maart 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Bob en ik woon in Almere (Nederland). Een aantal keer per jaar geniet ik van mijn appartement aan zee in Spanje. De resterende tijd kunnen kennissen en vrienden er gebruik van maken. Ik verhuur het ook af en toe aan mensen die een leuke zonnige vakantie in een rustig complex zoeken. Pal aan zee! Met een heerlijk zwembad, eigen parking en een groot terras op de begane grond. Ideeal voor mensen met kinderen. Ligging: tussen Alicante en Benidorm in.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Checkin va 14u / Checkout uiterlijk 10u. Flexibele aankomst- en vertrektijden in overleg mogelijk.Prijzen zijn excl. de verplichte eindschoonmaak van € 80,00 / Borg € 350,00Max. bezetting: 4 volwassenen en 2 kinderen (max 6 pers.)
Bij meer dan 4 personen, berekenen wij 20,- per dag per persoon extra.

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).

Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per email te worden bevestigd. Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot de 60e dag vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 60% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot de 2e dag 90% en bij annulering tot de dag van aankomst 100% van de huurprijs. Dringend wordt aangeraden om een reis-en annuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 31-okt-2023
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 567,00
Midweek -
Nacht € 81,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 658,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 917,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 658,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
wo 16-apr-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 623,00
Midweek -
Nacht € 89,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 80,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Terra Mitica
Ontdek oude mediterraanse beschavingen bij Terra Mitica in Benidorm. Het park brengt u terug naar de geschiedenis van Griekenland, Egypte en Rome. Terra Mitica laat u genieten van het mooie weer met shows en ritten die u fascineren en prikkelen, terwijl uw adrenaline een nieuw niveau bereikt. Bent u er klaar voor?

Terra Mitica is een waanzinnig mooi, groot en uitgebreid attractiepark in de sfeer van de Efteling/Disney. Heel ruim en breed opgezet met veel palmen. Het is slechts 15 km van het appartement. U kunt ter plaatse een kaartje kopen voor 1 dag en de 2e dag is voor de halve prijs. Het is tevens mogelijk via internet een kaartje aan te schaffen. Een echte aanrader!
MundoMar
In Benidorm bevindt zich MundoMar. MundoMar is een dieren park, ontworpen ter vermaak van kinderen, jongeren en volwassenen en perfect voor een familiebezoek. Het park heeft verschillende soorten zoogdieren, vogels en reptielen die leuk zijn om te zien. Tevens zijn er diverse shows en is er de mogelijkheid om een speciale ervaring op te doen, zoals zwemmen met zeeleeuwen of een ontmoeting met dolfijnen. Je kunt zelfs foto’s laten maken van jezelf met de verschillende dieren. Geniet van een dag met natuur!
Aqualandia
Aqualandia in Benidorm heeft 15 fantastische waterglijbanen, die zijn aangepast op verschillende leeftijden en variëren in moeilijkheidsgraad en spanningsniveau. Europa’s hoogste staande glijbaan én de hoogste capsule glijbaan bevinden zich beiden in Aqualandia.

Pret, genot, adrenaline en veiligheid. Dat zijn de Aqualandia glijbanen. Dat wilt u toch niet missen?
Grotten: Cuevas del Canelobre
De Canelobre grotten zijn één van de belangrijkste attracties niet alleen van Busot, maar van de hele provincie Alicante. De grotten bevinden zich op 700 meter hoogte aan de noordzijde van de berg Cabeco d’Or, wat één van de weinige prehistorische bergketens in de provincie is. De grotten zijn een prachtig voorbeeld van een “karst holte”. Een karst holte is een ondergrondse holte die sinds de oudheid diende als thuis voor de dieren en primitieve mensen.

Binnenin de grotten is een ruimte van meer dan 80.000 m2, die men kan bereiken door een tunnel van 45 meter, waar het water en de rotsen hebben geleid tot indrukwekkende vormen als stalagmieten, stalactieten en zuilen.
Terra Natura Zoo
Terra Natura is een dierentuin van de volgende generatie waar u “Zoo immersion” kunt ontdekken. Dit is “het zich onderdompelen in de wereld van de dierentuin”. Het kenmerkt zich door een nieuw concept in het ontwerp van de leefgebieden van de dieren. Hierdoor kunt u in contact komen met dieren door afscheidingen die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Er zijn in deze dierentuin meer dan 1500 dieren van in totaal 200 verschillende soorten. Terra Natura Zoo is verdeeld in 4 verschillende gebieden: Pangea, America, Azië en Europa.

Golf: Bonalba Golf Club
Prachtige uitzichten maken deel uit van deze 18 holes golfbaan. Gelegen in de buitenwijken van Alicante stad aan de achterkant van de gouden stranden van San Juan, kunt u het hele jaar door genieten van deze golfbaan. Het ingewikkelde ontwerp, dat een par van 72 is gegeven, daagt de golfer uit met strategisch geplaatste meren, ruggen en golvende greens. De golfbaan ligt op ongeveer 5 kilometer van het appartement.
Bezoek eiland Tabarca. Leuke dagtrip!
Uniek een bezoek aan de haven van Alicante! Vergeet geen paella te bestellen.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
17 m2

Bed: 2-persoons 210 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
25 m2

Bed: 1-persoons 210 x 80 cm

Bed: 1-persoons 210 x 80 cm

Bed: Stapelbed 200 x 70 cm

Badkamer
Begane grond
7 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 86 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fitness
  • Jeu de boules
  • Speeltuin
  • Tennis
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Stedentrip
  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuintafel(s) (1)
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Wellness

  • Fitnessruimte


€ 623,-
per week v.a.
€ 623,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: