Villa

VT-478846-A

Casa Japara 'Long views' & Privacy


Wilt u een villa die rustig gelegen is en toch vlakbij het leven van de Old Town die op andere sites beoordelingen met een 10  krijgt? Deze unieke combinatie vindt u bij de Spaanse villa Casa Japara, een bijzonder sfeervolle en romantische villa in Javea aan de
Costa Blanca . Een grote mooie tuin met gazon en gravel, ruime terrassen, een privé zwembad van 5 x 9 m. en prachtig vrij weids uitzicht op de bergen (Montgo) en vallei. De accommodatie ligt zeer rustig aan het einde van een doodlopende weg in een residentiële omgeving waardoor 100% privacy en rust wordt gewaarborgd.
Casa Japara is zonnig gelegen en biedt ruimte aan maximaal 6 personen. De villa en tuin zijn gelijkvloers en dus makkelijk begaanbaar. Casa Japara ligt op een volledig omheind perceel van zo’n 2000m2 en beschikt over een privé zwembad met ruime terrassen, tuinmeubilair, waaronder 6 ligbedden, 2 buitendouches, een buitenkeuken en overdekte BBQ. Direct aan het huis bevindt zich nog een grote veranda met loungeset en eettafel.  Ook is er een aparte buitenkeuken met sfeervolle zit. Zowel het zwembad als de terrassen kunnen ’s avonds sfeervol worden verlicht.
U heeft een schitterend uitzicht op de omringende heuvels en de prachitge Montgo (Olifantenberg).
De woonkamer is ruim, comfortabel en huiselijk ingericht. Er staat een muziekinstallatie en u heeft de beschikking over een Smarttv met Airplay en chromecast en app NL Ziet voor het casten en gewoon kijken naar de Nederlandse televisie met of zonder uw mobiele apparaat.
De slaapkamers zijn alle voorzien van een airconditioning, nieuwe bedden en matrassen, inbouwkasten, horren en houten luiken. Casa Japara heeft 2 badkamers met inloopdouches, waarvan één en suite aan de slaapkamer met 2-persoonsbed . Het comfort en de nabijheid van het strand, restaurants, gelegenheden om te winkelen, mogelijkheden om te sporten, uitgaansgelegenheden, bezienswaardigheden en cultuur maken dit een geschikte villa om uw vakantie te vieren met familie en/of vrienden.

Wat gasten zeiden:

Peaceful - Fantastic pool - Beautiful garden and scenery. Beautiful villa, with all the amenities you can think of. Very well kept! Loved the poolhouse with a minifridge. Fantastic pool. Two outdoors showers with hot and cold water. Outdoor kitchen. Lovely garden. In the kitchen you will find all the things/equipment you have at home. Two beautiful bathrooms. Three great bedrooms. magical scenery. Great view. Loved loved the beach Arenal - it's about 10 min drive - We had dinner almost every night at restaurants close to the beach - great food all over."

We were a family of 4 - (kids 5 and 7) and had an amazing time in this beautiful villa. Cynthia and Rolf were so helpful, the communication was excellent and we felt very well informed at all times. The villa was so well equipped and felt like a cherished home rather than just a holiday house. It was in a safe, quiet area that was so peaceful with amazing views of the Montgo - this is the first view we’ve seen that made us realise why it is called elephant mountain - you can see the elephant eyes, face and trunk from the garden! We visited Arenal, Calpe and Granadella beaches and the fun markets at Jesús Pobre and Javea but mostly we liked to stay in the beautiful villa. There are some fantastic restaurants nearby in Javea (Volta I Volta, Tasca rebotica) and surrounding areas (can sueno - 50 mins drive in to the mountains - a bucket list event!) - we made memories for a lifetime here and hope to return again one day! Thank you!

Interieur van de villa:
  • ruime woonkamer met airconditioning, televisie, dvd-speler
  • open haard in de woonkamer (hout)
  • smarttv met mogelijkheid tot streamen
  • twee ruime badkamers met toilet, bidet, inloopdouche, wastafels en kastjes
  • grote keuken met gasfornuis, electrische oven, magnetron, wasmachine, afwasmachine, grote koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, broodrooster en citruspers. Keuken is zeer goed uitgerust.
  • master bedroom met tweepersoonsbed, airconditioning, ventilator en badkamer en suite
  • 2 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden, airconditioning en ventilatoren
  • badkamer en suite met dubbele wastafel, kastjes, ruime douche, bidet en toilet
  • 2e badkamer met wastafel, kastjes, ruime inloopdouche en toilet
  • 2 buitendouches waarvan 1 met warm en koud water
  • buitenkeuken met vaste zit
  • zwembadhuis met vaste zit, overdekte bbq en koelkastje
  • groot omheind perceel van meer dan 2000m2
  • privé zwembad van 9m x 5m oplopend tot 2m diep
  • prachtige tuin met gazon, zeer groot terras, gravel, tuinmeubelen en 6 ligbedden
  • overdekt terras aan huis en tweede overdekte terras bij zwembad
  • overdekte barbecue
  • meerdere privé parkeerplaatsen op terrein

Meer info
  • Features en diensten inbegrepen in de huurprijs van de villa
  • high speed internet (glasvezel), NETFLIX
  • 4 kamers met airconditioning, diverse ventilatoren
  • strijkijzer en strijkplank
  • beddengoed en handdoeken via 'caretaker'
  • extra babybed(op aanvraag)

De verhuurder, Rolf & Cynthia

Advertentie online sinds december 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 8 uur
Inmiddels overwinteren we alweer ruim 10 jaar met heel veel plezier in Casa Japara in Javea. We vielen als een blok voor dit sfeervolle huis door de unieke ligging en het uitzicht. In de zomer stellen we ons huis ter beschikking om anderen ook van onze casa in het heerlijke Javea te laten genieten. Onze huurders zijn net zo enthousiast zodat Casa Japara 5* beoordelingen krijgt.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen


Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 30-okt-2023
tot
di 25-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
di 25-jun-2024
tot
wo 31-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2380,00
Midweek -
Nacht € 340,00
Weekend -
van
wo 31-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2495,00
Midweek -
Nacht € 356,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
vr 27-jun-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1295,00
Midweek -
Nacht € 185,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ 50,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Bedlinnen
€ 17,50
Per persoon
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Jávea
Javea ligt aan de noordkust van de provincie Alicante, in de regio Marina Alta. Het is een perfecte plek om van de natuur, de zee en cultuur te genieten. Jávea biedt een breed scala aan landschappen, variërend van de vallei tussen de Montgó en Kaap Nao, tot de Saladar-vlakte en Kaap San Antonio. De Montgó, de meest prominente top met een hoogte van meer dan 750 meter, beschermt Jávea tegen stormen uit het noorden. Kaap Nao, het meest oostelijke punt van het Iberisch Schiereiland, biedt spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee.
Jávea heeft een kustlijn van meer dan 20 kilometer met stranden en baaien van zand, grind of rotsen. Het strand van de Arenal, het meest populaire en bezochte, heeft een boulevard vol voorzieningen en recreatieve activiteiten. Andere stranden zijn Portichol, Granadella en Barraca. Er zijn ook inhammen zoals Tangó, Ambolo en Granadella, ideaal voor duiken en snorkelen.

Bovendien heeft Jávea een rijke historische en culturele erfenis, zichtbaar in zijn monumenten, musea en feesten. Het oude stadscentrum heeft zijn middeleeuwse opzet behouden, met gebouwen zoals de kerk-fort van San Bartolomé, het stadhuis en de markt. De vissershaven, daterend uit de 15e eeuw, herbergt de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Loreto, geschonken door de Britten en uniek door haar vorm die een schip nabootst.
Een ander mooi strandje.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
50 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Kledingkast(en) (3)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
12 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Contra naya met BBQ
Begane grond

8 m2

Overdekte naya
Begane grond

20 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 200 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (8)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.995,-
per week v.a.
€ 1.995,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

La Casa Roja Benissa

9,3
Vanaf per nacht € 160,- v.a. per week per week € 1.120,-