Villa

Vakantiehuis Lo Crispin


Schitterende vrijdaande villa, direct naast het grote gezamenlijke zwembad met mooi aangelegde tuinen en ligweide. Gelegen in een villawijk, dus een hele rustige en veilige omgeving, zeker als je hier met kinderen bent. Omdat deze villa direct naast het zwembad staat kun je vanuit de tuin of de zonneterrassen de kinderen in de gaten houden als ze bij het zwembad spelen.

Binnen beschikt de woning over een ruime woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte in L-vorm voor 6 personen en een semi open keuken voorzien van alle comfort en een bijkeuken met wasmachine, afwasmachine en droger. Er is tevens op de begane grond een twee persoons slaapkamer (losse bedden) met inbouwkasten en een badkamer voorzien van toilet, vaste wastafel en douchecabine.

Boven zijn er nog 2 slaapkamers (elk met een twee persoons bed) met ingebouwde kasten en een badkamer met wastafel, ligbad/douche, toilet en bidet. Hier si ook een mooi zonneterras/solarium met uitzicht op de bergen, de omgeving en het zwembad.

Naast en achter de woning is er een tuin, die op het zuiden is gericht, en die ook volledig uitzicht biedt over het zwembad en de gemeenschappelijke tuinen. In de vrij gelegen tuin achter de woning kun je jontspannen en genieten van al het goede dat Spanje te bieden heeft. Het is de hele dag door mogelijk om naar keuze een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. Hier is een 8 eettafel met comfortabele stoelen aanwezig. Er zijn vier ligstoelen aanwezig die naar behoefte in de tuin, bij het zonneterras of bij het zwembad gebruikt kunnen worden. Ook is er een voorterras met zitje. Er is een oprit om twee auto´s op eigen terrein te parkeren.

De villa is gelegen in Lo Crispin aan de Costa Blanca bij Ciudad Quesada en Guardamar in Provincie Alicante. Ideaal voor rustzoekers, gezinnen met kinderen, overwinteraars, stappers of sportievelingen (fietsen, golfen, duiken, zeilen, tennissen). De rustige villawijk Lo Crispin ligt in een wijds dal tussen zee en bergen en slechts 10 tot 15 autominuten van de mooiste 5 sterren 'Blue Flag' stranden van Spanje. In de stadjes rondom de villawijk heerst een internationale maar toch authentiek Spaanse sfeer. De villawijk zelf wordt omgeven door sinaasappel- en manderijnenplantages en ligt op één tot vier kilometer afstand van de omliggende drie stadjes.
De villa is ingericht voor 6 personen met 3 tweepersoons slaapkamers. Een extra kinderbed voor een jong kind is aanwezig. 

De inrichting en uitrusting zijn modern en comfortabel. De bedden zijn van een goede kwaliteit. De villa heeft een gezellige zit/eetkamer met flatscreen smart TV zodat u uw eigen televisieprofider en Netflix kunt streamen, satelliet ontvanger, dvd's en muziekinstallatie. Er zijn veel cd en dvd's voor zowel volwassenen als kinderen. Er is een aparte moderne keuken met koelkast met diepvries, keramische 4-pits kookplaat, oven en magnetron. Uiteraard is volledige keukenuitrusting als broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, tostimaker e.d. aanwezig. In de aparte bijkeuken staat de wasmachine de afwasmachine, en de wasdroger. Vanuit de keuken komt u in de vrij gelegen tuin. De gehele woning is voorzien van van airco (warm en koud). Kortom een uniek plek waar je alles binnen handbereik hebt voor een vakantie in een internationale Spaanse sfeer.
In de winter kan verwarmd worden met de airco, electrische olieradiators of de houtkachel.

Bijzonderheden: Het huis is uitgevoerd als allergiearme niet rokerswoning. Er is nergens vloerbedekking of andere stof opleverende materialen. Roken kan (moet) buiten. Huisdieren zijn daarom niet toegestaan. In de omgeving is echt heel veel te doen en te zien. De prachtige natuur biedt elk jaargetijde weer nieuwe mogelijkheden. Binnen een straal van 50 km is meer te bezichtigen en mee te maken dan in 5 vakanties afgewerkt kan worden.

Een sterk punt van dit huis is, naast comfort en luxe, zonder meer het grote zwembad waarbij de foto's voor zich spreken! Vanuit de eigen tuin en het zonneterras is direct toezicht te houden op de kinderen bij het zwembad.


De verhuurder, Peter

Advertentie online sinds januari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Wij zijn een Nederlands gezin dat deze woning direct naast het zwembad heeft gekocht en comfortabel ingericht om zelf leuke tijden in deze mooi streek van Spanje te beleven. Om de kosten betaalbaar te houden hebben we gekozen voor verhuur via Micazu waardoor ook andere mensen van deze plek kunnen genieten. We doen er alles aan om jullie een zo fijn mogelijke en betaalbare vakantiebeleving te bezorgen. We hebben een verhuurvergunning en alle veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De prijs is gebasserd op maximaal 6 personen. Een baby of klein kind kan op aanvraag als 7 persoon worden aangemeld.

Elektrisch wordt verrekend met de borg tegen een kostendekend stroomtarief per kWh ((nu 0,35 euro/kWh). Matig gebruik kunt u rekening op 60 kWh/week, gemiddeld gebruik 120 kWh/week en (zeer) hoog verbruik 180 kWh/week (afhankelijk of er veel wordt gekoeld of verwarmd in warme zomers of koude winters)

Bij boekingen voor 2 of 3 personen of huurperiodes langer dan 3 weken buiten het hoogseizoen geef ik een korting op de huur die in overleg is te bepalen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jan-2024
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 490,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 05-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 05-okt-2024
tot
za 29-mrt-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 29-mrt-2025
tot
za 28-jun-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 28-jun-2025
tot
za 30-aug-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
za 30-aug-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 01-nov-2025
tot
za 28-mrt-2026
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 60,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 7,50
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Toeslag bij meer dan 6 personen
€ 7,50
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op afstand van respectievelijk één, drie en vier km liggen de stadjes Ciudad Quesada, Benijofar en Rogales. Echt Spaans maar met een internationaal publiek en elk met meerdere grote supermarkten, winkels, restaurantjes, cafeetjes terrassen en alles wat je verder nodig hebt voor een vakantie in een internationaal/Spaanse sfeer. Een drie gangen menu kan hier al vanaf € 5 inclusief alle drankjes. Een en een biertje vanaf € 0,80! In de drie stadjes is evenals in de nabijgelegen kustplaatsen 365 dagen per jaar activiteit, op sommige plaatsen veel activiteit, maar altijd een gezellige sfeer en drukte.
Het gebied ligt midden in een 20 km breed kustdal met zowel de zee als de bergen op 10 km afstand. De natuurreservaten rondom de grote zoutmeren liggen op 2 km afstand van de villa en het natuurpark El Hodon ligt op 8 km afstand.
Bijzonderheden: Het huis is uitgevoerd als allergiearme niet rokerswoning. Er is nergens vloerbedekking of andere stof opleverende materialen. Roken kan (moet) buiten Huisdieren zijn daarom niet toegestaan. In de omgeving is echt heel veel te doen en te zien. De prachtige natuur biedt elk jaargetijde weer nieuwe mogelijkheden. Binnen een straal van 50 km is meer te bezichtigen en mee te maken dan in 5 vakanties afgewerkt kan worden.
Bezienswaardigheden vanuit Lo Crispin
Alicante: op 40 auto minuten van de villa. Hoofdstad van de gelijknamige provincie met het volledige aanbod wat je van een Spaanse hoofdstad mag verwachten. Het vliegveld van Alicante ligt op 40 km via de kustweg vanaf Lo Crispin en op 55 km via de tolvrije autoweg.
Torrevieja: op 10 auto minuten van de villa, bekend door zijn gunstig klimaat, de meeste zonne-uren en de minste regen van Spanje. Is door zijn micro klimaat door de Wereld Gezondheidsorganisatie uitgeroepen tot een van de gezondste plaatsen op aarde. Ook is het bekend door het prachtige 6 km lange La Mata-strand en het drukke levendige centrum van, waar het iedere dag op de boulevard, markt en kinderkermis is.
Guardamar: Gezellige authentiek Spaanse kustplaats op 10 auto minuten van de villa met een lange strandpromenade en goudgele zandstranden.
Santa Pola: Gezellige kustplaats op 25 auto minuten van de villa. Een pretpark (Pola Park), een Safaripark (www.riosafari.com en een groot zee aquarium (www.santapola.com). Excursies per boot naar het wondermooie Isla Tarbarca.
Ciudad Quesada, Benijofar en Rojales: De drie stadjes in de onmiddellijke omgeving van de vakantievilla. Echt Spaans maar met een internationaal publiek en elk met meerdere grote supermarkten, winkels, restaurantjes, cafeetjes, terrassen en alles wat je verder nodig hebt voor een vakantie in een internationaal/Spaanse sfeer. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig. Ciudad Quesada ligt op loopafstand (1,5 km). Hier is ook een groot waterpretpark aanwezig.
Elch (Elx): op 30 auto minuten van de villa. Deze eeuwenoude studentenstad biedt naast een bruisend stadsleven een heel bijzonder natuurmonument, namelijk een palmbomenbos met meer dan 500.000 palmen.
Murcia: op 50 auto minuten van de villa. Echte Spaanse stad groot historisch centrum en goed voor een hele dag kijk, cultuur en shopping plezier.
Cartagena: Mooie havenstad op 50 auto minuten van de villa. De geschiedenis gaat terug tot de tijd van de Cartagenen, ver voor de Romeinen. De Romeinen hebben er grote amfitheaters, badhuizen en aquaducten hebben gebouwd die allemaal zijn te bewonderen. Een absolute aanrader ook al om de prachtige "art deco" architectuur.
Valencia: Op 180 auto minuten. Spaanse metropool en hoofdstad van de gelijknamige regio
De zoutlagunes: De hele kuststrook tussen Santa Pola en Torrevieja wordt gedomineerd door fantastische zoutlagunes. De zoutlagunes vormen een uniek natuurgebied dat huisvesting geeft aan honderden bijzondere vogelsoorten waaronder de bekende roze Flamingo. De kleur van het water wisselt afhankelijk van de lichtinval. Mooie wandelroutes aanwezig.
De bergen: Op 10 km van de vakantievilla beginnen de bergen. In het bergachtige achterland lijkt het of de tijd 200 jaar heeft stil gestaan, eeuwenoude verstilde dorpjes, imposante natuur en oneindige wandelpaden en vergezichten. Kortom het Spanje van toen.
Pretparken en waterpretparken: Voor jong en oud is er een groot pretpark en een safaripark in Santa Pola. In Torrevieja en in Ciudad Quesada zijn waterpretparken met veel grote en spannende glijbanen (www.aquapolis.es).
Mega winkelcentra: In Torrevieja (Habaneras) en in La Zenia zijn splinternieuwe en mega grote winkelcentra gebouwd. Voor iedereen en vooral voor tieners goed voor uren "shopplezier" en 365 dagen per jaar open.
Sportieve activiteiten: Sportieve activiteiten zijn in dit gebied volop mogelijk. Fietsen, duiken, golfen, karten, noem maar op.
Golfen: Er zijn drie golfbanen in de onmiddellijke omgeving van de villa. De golfbaan in Rojales ligt op 4 km afstand en de wereldberoemde golfbanen La Marquesa Golf Course in Ciudad Quesada en de La Finca Golf Course in Algorfa ligt op 6 km afstand. In een straal van 30 km zijn er 10 golfbanen.
Fietsen: De kustplaatsen Guardamar en Torrevieja zijn via autovrije fietspaden te bereiken. Het gebied tussen Lo Crispin en de bergen op 10 km afstand is een uitstekend fietsgebied voor zowel toerfietsers als recreanten. Ook Ciudad Quesada is via autovrije fiets/wandelpaden bereikbaar. Mountainbiken kan in de natuurreservaten rondom de villa en in de bergen op 10 km afstand
Duiken: Zowel in Guardamar, Torrevieja en in Santa Pola zijn er duikclubs. Vanuit Santa Pola wordt op de natuurreservaten rondom de Isla Tabarca gedoken.
Wandelen: Strandwandelingen zijn ongehinderd langs de kust mogelijk. In de omliggende natuurreservaten zijn talloze wandelroutes uitgezet. Sportievelingen kunnen in de bergen talloze wandelroutes volgen.
Uitgaan: In Quesada en Benijofar zijn tientallen meer dan betaalbare restaurants in elke keuken van Spaans tot Indiaas. Overal eet je voor 10 tot 12 euro een 3 gangen menu inclusief glas wijn. Goedkoper kan ook bij de diverse Chinese- en wok restaurants. Duurder natuurlijk ook! Gezellig borrelen kan bij Pub Don Carlos in Quesada. Ga vooral ´s avonds naar de bovenverdiepingen van de diverse loungebars met uitzicht op de sterrenhemel en de gehele omgeving.



Indeling

Woonkamer
Begane grond
35 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 190 x 140 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 190 x 130 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons

Badkamer 1
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Bijkeuken
Begane grond

4 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Kinderen

  • Campingbed (1)


€ 490,-
per week v.a.
€ 490,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: