Appartement

VT-498527-A

Dit volledig gerenoveerd prachtig beneden -appartement gelegen op 1min wandelen van "Zenia-Boulevard" en is voorzien van alle luxe en biedt plaats voor 4 personen. Er is een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Wij hebben Nederlandstalige mensen ter plaatse die u ontvangen bij aankomst en bijstaan bij eventuele vragen.U kan in het appartement genieten van Vlaamse en Nederlandstalige TV (TV Vlaanderen). Er is internet voorzien door middel van een fiber aansluiting en natuurlijk wifi. Het appartement heeft een ruime living en open keuken, volledige ingericht inclusief vaatwasser, 2 badkamers  met douche en 2 slaapkamers met 1 x 2 en 2x 1 slaapplaatsen, ieder met airco.
Er is een overdekt terras en open terras aangrenzend aan de gemeenschappelijk tuin waarin zich het zwembad bevindt. De ruime tuin heeft tevens een kinderspeeltuintje, fontein en 2 petanque-banen. Het complex ligt op wandelafstand van de mooiste zandstranden van de Costa Blanca als La Zenia, Playa Flamenca en Cabo Roig.
Juist naast het complex is er een heel verzorgde Mercadona supermarkt met daarboven tal van restaurantjes. Op 1 minuut wandelen is er het grootste winkelcomplex van Alicante “La Zenia Boulevard” opgetrokken.Het appartement ligt op slechts 10 min wandelen van de zee. De urbanisaties La Zenia en Cabo Roig worden aanzien als het juweel van Zuid-Costa Blanca, en zijn gekend door hun mooie zandstranden, luxe villa’s en niet-te-evenaren boulevards en uitkijkpunten vanaf ‘El cabo’ tot aan de Middellandse Zee.
Er heerst een droog klimaat, één van de meest gezonde in de wereld, met meer dan 300 dagen zon. Dit luxe vakantiedomein is vlot bereikbaar via de luchthaven van Alicante, 40 min. met de auto en de luchthaven van Murcia op 45 minuten rijafstand.
Sinds 1 januari  2024 is het appartement volledig gerenoveerd.Het appartement biedt u in alle luxe plaats voor MAX 4 personen.


De verhuurder, Jean-Paul & Charlotte

Advertentie online sinds maart 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Hallo,
Wij zijn Charlotte, Lotte en Jean-Paul uit Geraardsbergen.Wij komen al jaren naar Orihuela Costa om even te ontstressen en hebben hier ons hart verloren.Kom ook meegenieten van de zon, de zee en het strand!
Vanuit België slechts 2 uur 15 min vliegen naar de zon!
Heb je vragen of wil je iets aanpassen van datums? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Arrangement

Toelichting op de prijzen

De waarborg is 300 euro per verblijf en wordt na controle en eventuele afrekening elektriciteit terug gestort binnen de 8 dagen na einde verblijf.
De eindschoonmaak van de woning is 95 euro ter plaatste te betalen aan de sleutelbeheerder en is niet inbegrepen in de huurprijs.
Extra schoonmaaktaken (vuilnis/overdadig vuil opruimen) waarvoor de huurder verantwoordelijk is worden in rekening gebracht.
Bedlinnen en handdoeken zjin gratis inbegrepen!
Er is per week 80 kWh ingebrepen in de de prijs.(per week).
Meerverbruik zal gerekend worden aan 0.35 euro/kWh en wordt verrekend met de waarborg.
Prijzen voor overwinteren kunnen in overleg besproken worden.
We houden de woning binnen graag rookvrij.

Annuleringen: dienen telefonisch aan ons worden opgegeven en schriftelijk te worden bevestigd met bijvoeging van de reserveringsbevestiging, waarna wij een annuleringsbevestiging opsturen.
  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode: 50 euro
  • Bij annulering tussen de 90e en de 60e dag voor aanvang van de verhuurperiode wordt 25% van de totale huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen de 60e en de 30e dag voor aanvang van de verhuurperiode wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van de huurperiode is het volledig gefactureerde bedrag verschuldigd.
  • De waarborg wordt bij annulering teruggestort.
Reserveringsvoorwaarden:    
    •    Waarborg: €300, te betalen bij reservatie 
    •    Voorschot 50% bij reservatie,
    •    Saldo: te betalen, minstens 6 weken voor aankomst
    •    Huisdieren niet toegelaten

Er is reeds een prijsvoordeel vanaf 2 weken huren (wordt automatisch verrekend)!
Indien je van plan bent na 22 uur of voor 6 uur in het appartement aan te komen,dien je dit op voorhand te verwittigen.Er zal een toeslag gevraagd worden door de sleutelbeheerder.

 


Arrangementen

Kies een arrangement.

Krokusvakantie 2025
Van 02-03-2025
Tot 09-03-2025
Tarief € 700,00

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 23-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek € 425,00
Nacht € 85,00
Weekend -
van
zo 23-jun-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 840,00
Midweek € 600,00
Nacht € 120,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek € 450,00
Nacht € 85,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 455,00
Midweek € 325,00
Nacht € 65,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
vr 03-jan-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 665,00
Midweek € 475,00
Nacht € 95,00
Weekend -
van
vr 03-jan-2025
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 455,00
Midweek € 325,00
Nacht € 65,00
Weekend -
van
ma 31-mrt-2025
tot
za 05-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek € 450,00
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 05-apr-2025
tot
zo 20-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 665,00
Midweek € 475,00
Nacht € 95,00
Weekend -
van
zo 20-apr-2025
tot
zo 22-jun-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 595,00
Midweek € 450,00
Nacht € 85,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 95,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Kinderbed
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Kinderstoel
€ 15,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

OMGEVING ORIHUELA COSTA
Orihuela Costa is direct aan zee gelegen in het meest zuidelijk deel van de Costa Blanca ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Alicante Luchthaven. Orihuela Costa grenst aan het gebied van Torrevieja. Door de uitgestrektheid van het gebied stoort de steeds toenemende uitbreiding van de residentiële woonwijken in geen geval. Deze uitbreiding wordt gecombineerd met voldoende groenzones wat de leefbaarheid van dit gebied uitzonderlijk maakt.

In dit gebied vind u de stranden Cabo Roig, La Zenia, La Glea, Aqua Marina, Mill Palmeras, Punta Prima, Playa Flamenca en Campoamor. Deze kuststreek heeft zeer mooie zandstranden met glashelder water, afgewisseld met rotsenpartijen en veelal kleine baaitjes, wat dit gebied een van de mooiste streken aan de Costa Blanca maakt.

De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de Europese Unie, vandaar er enkele stranden het ´Bleu Flag` kwaliteit keurmerk hebben gekregen. Door de perfecte ligging, een gemiddelde temperatuur van 18°C, en de meer dan 300 zonnedagen per jaar, maken dat stranden, baaien en watersporthavens het hele jaar door redelijk druk bezocht worden.

Orihuela Costa is net zoals Torrevieja een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. Ook vindt men hier alle noodzakelijke dienstverlening en uitgaansleven die toeristen en bezoekers nodig hebben om te ontspannen en heerlijk te kunnen genieten van het Spaanse leven. Orihuela Costa herbergt ook de 3 prominente golfterreinen van de Costa Blanca zoals Real Club de Golf Campoamor , Club de Golf Las Ramblas en Villamartín Golf Club.

Het centrum van Murcia stad is een verborgen juweeltje met leuke bezienswaardigheden dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en bruisende cultuur is deze stad een perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar iets unieks en authentieks. Samen met Cartagena, is Murcia 1 van de 2 populaire grote steden bij uitstek aan de Costa Cálida. Hopelijk kunnen we jou met dit artikel alvast wat gidsen voor een leuke dag in de stad.Murcia is zeker een must see en ligt op een 45 tal minuten rijden van het appartement.
In de regio van Murcia ligt de havenstad Cartagena met een Romeinse geschiedenis. De stad met 215.418 inwoners aan de Costa Calida trekt jaarlijks veel toeristen, mede vanwege de cruiseschepen die aanmeren in een van de belangrijkste havens in Spanje. De inham van Cartagena kon vanuit twee forten goed bewaakt worden. In de 20e eeuw brachten de mijnen in de regio veel welvaart naar de stad waardoor het centrum veel modernistische huizen bevat. Tegenwoordig is de haven van Cartagena nog steeds belangrijk voor de Spaanse handel, het toerisme en als basis voor de marinevloot.
Alicante is een prachtige bestemming met een van de beste stranden van Spanje. Deze provincie aan de Costa Blanca staat niet alleen bekend voor haar goudkleurig strand, maar ook voor het lekkere lokale eten. In de baai van Altea bijvoorbeeld, kan je verschillende soorten visgerechten proeven zoals een paella de marisco. Wat ik ook uniek vind aan Alicante, is haar charme en cultuur. Wanneer je de oude stad van Alicante bezoekt kan je al wandelend door de kleine straatjes authentieke architectuur bewonderen. Een en al sfeer en schoonheid!

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
20 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

overdekt terras
Begane grond

13 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 75 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Verwarming

  • Airconditioning


€ 455,-
per week v.a.
€ 455,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: