Geschakelde woning

Casa L’ Emperador


Casa L' Emperador is een comfortabel en fraai, typisch Spaans vakantiehuis direct gelegen in een fijne en rustige privéhaven, dichtbij zee met 3 slaapkamers, 2 badkamers, zonnig gelegen terras met zwembad en mooi uitzicht op de privé haven.

Dit fraaie, traditioneel spaans vakantiehuis met terras en zwembad is van alle gemakken voorzien en is in de zomer maanden Juli en Augustus per week te huur.
Het ruime huis is gelegen in een kleine, rustige privé haven met een fijn uitzicht met haar boten. De afstand naar het brede zandstrand is 450m, op loopafstand naar de hoofd haven van Empuriabrava en diverse winkeltjes. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen en biedt woon- en slaapgelegenheid voor maximaal 6 personen / kinderen. Mooi gelegen in het ''Spaanse Venetië'' van de Costa Brava!

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers en een klein balkon. Een zeer ruime slaapkamer met twee persoonsbed en toegang en-suite tot een eigen badkamer compleet uitgerust met een douchecabine. Aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich een klein balkon met uitzicht over de haven. De tweede en derde slaapkamer hebben ook een twee persoonsbed.  

Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte met een moderne open keuken. Een tv met satelliet aansluiting en WIFI internet staan tot uw beschikking. 

Vanuit de woonkamer geven 4 openslaande deuren toegang tot het zonnige buiten terras (zuid/oosten) met een fijne veranda voor een heerlijke schaduwplek. Er bevindt zich een klein maar fijn zwembad met de afmetingen: Lengte 5.10m Breedte 2.10m Diepte 0.90m Het zwembad is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Aanwezig moderne tuinmeubels. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de privé haven. Het huis heeft aan de voorzijde een parkeerplaats op het afgesloten terrein. In de garage bevindt zich een wasmachine. Aanwezig airconditioning (woonkamer en 2 grote slaapkamers) en plafond ventilator (kleine slaapkamer). 

In deze vakantiewoning zijn (groep) feestjes helaas niet toegestaan. Kinderen zijn welkom. Huisdieren zijn helaas niet welkom. Toegestane en maximaal aantal gasten is 6 personen inclusief kinderen. Deze vakantiewoning wordt niet verhuurd aan een groep jongeren. 

Er is een balkon aanwezig, grenzend aan een slaapkamer. Het balkon biedt een prachtig uitzicht op de privé haven. Het buiten terras is uitgerust met een elektrisch bedienbaar zonnescherm voor een fijne schaduw plaats.

Unieke voordelen!
Heerlijk zonnig terras met uitzicht op privé haven. 

Betegelde voortuin en buiten terras fijne veranda met loungestoelen op buiten terras.

Heerlijk vakantie vieren in een mooie goed onderhouden vakantiewoning gelegen in een kleine en rustige privé haven, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van vakantie vieren aan het water. De woning is van alle luxe en moderne gemakken voorzien. Heerlijk een drankje drinken op het zonnige terras of genieten van een eigen gemaakte maaltijd aan de grote terras eettafel tijdens een zwoele zomeravond op het gezellig verlichte buitenterras. Na een goede nachtrust in de gekoelde slaapkamers genieten van de zonsopkomst met een heerlijk ontbijt met vers brood van de bakker en koffie op het buiten terras. Na een verkoelende sprong in het zwembad, wandelen om de omgeving te verkennen en de lunch te nuttigen in de vele restaurants met de fijnste keukens en mooiste terrassen in de omgeving.     

Het leven is mooi in Casa L'Emperador
La vida es bella!          
Life s Beautiful!                                                             
La vie est belle!      
Das Leben is schön! 



De verhuurder, Sandra

Advertentie online sinds november 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Sinds vele jaren verhuren wij ons mooie 'secunda Casa' met veel plezier! Al jaren komen wij in deze mooie en waterrijke streek aan de Costa Brava. Wij wonen in Nederland maar als het even kan zijn wij in Ampuriabrava te vinden vanwege het heerlijke en warme klimaat, de Spaanse cultuur, de middellandse zee en de gastronomie. Ampuriabrava wordt ook wel het Spaanse Venetië genoemd. Het vakantiedorp bestaat uit 20 km waterkanalen welke je kunt bevaren.

Welkom in Casa L' Emperador!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Periode:
De vakantiewoning wordt verhuurd in de zomermaanden Juli en Augustus. Onze nederlandse beheerder heet u van harte welkom en verzorgt de sleutel overdracht. De bedden zijn reeds opgemaakt. De woning is beschikbaar voor onze gasten op de dag dat de huurperiode ingaat vanaf 16:00 uur. De dag van vertrek dient de woning voor 10:00 uur te zijn verlaten. 

Prijzen
Onze huurprijs heeft veel inclusief: bed linnengoed, handdoeken, keukentextiel, verbruik elektriciteit, gas en water, WIFI-internet en 1 x p.w. controle en/of schoonmaken zwembad. 
Huurprijs vakantiewoning in Juli en Augustus €1550 per week (za/za).
Voor de eindschoonmaak (verplicht) wordt €175 berekend.
De borgsom is €500. 
Als er geen schade en defecten zijn geconstateerd, wordt de borg binnen een week teruggestort.

Verbruik elektriciteit
Gezien de gestegen energie prijzen vragen wij een eigen bijdrage voor het elektriciteit verbruik. Deze is reeds verwerkt in de huurprijs vakantiewoning.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1550,00
Midweek -
Nacht € 221,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 175,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Toeristenbelasting vanaf 16 jaar
€ 5,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Zwembad
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Ampuriabrava, direct gelegen aan de Middellandse zee tussen Barcelona en de Franse grens, kan het beste omschreven worden als het 'Spaanse Venetië'. Een bewoonbare haven met meer dan 20 km bevaarbare kanalen. De afstand vanuit de privéhaven Port Argonautus naar de Middellandse Zee is 5 minuten, waarna u heerlijk kunt varen, waterskiën, boarden, vissen, zwemmen, vaartochten kunt maken en de mooiste baaien van de Costa Brava kunt bezoeken. Rondom Ampuriabrava is een groot natuurreservaat. Ampuriabrava heeft het grootste para centrum van Europa, er worden jaarlijks vele sprongen gemaakt.

Unieke voordelen
Heerlijk vakantie vieren in een mooie, luxe vakantiewoning gelegen in een kleine en rustige privé haven, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van wonen aan het water.
De woning is van alle luxe en moderne gemakken voorzien.

Heerlijk een drankje drinken op het zonnige terras of genieten van een eigen gemaakte maaltijd aan de grote terras eettafel tijdens een zwoele zomeravond op het gezellig verlichte buitenterras. Na een goede nachtrust in de gekoelde slaapkamers genieten van de zonsopkomst met een heerlijk ontbijt met vers brood van de bakker en koffie op het buiten terras.

Na een verkoelende sprong in het zwembad, op de fiets de omgeving verkennen om de lunch te nuttigen in de vele restaurants met de fijnste keukens en mooiste terrassen in de omgeving.
Casa L'Emperador wordt al vele jaren aan tevreden gasten verhuurd. Voordat wij onze casa op de site van Micazu.nl hebben geplaatst, verhuurden wij via andere online platforms.
Graag delen wij ook deze reviews en zijn deze hieronder terug te lezen.
Welkom in Casa L'Emperador

"We hebben een uitstekende vakantie gehad.
Aufenthalt im Aug. 2014
Reiziger R.
De woning voldeed aan onze verwachtingen. De inrichting van de woning was goed, huiselijk en zeer compleet. De netheid was uitstekend en de ligging van de woning was goed, centraal én gezellig gelegen.
We zijn tevreden over de service en bemiddeling bij dit vakantiehuis.
Kortom, we hebben een uitstekende vakantie gehad in een prettig, compleet en goed verzorgd huis.

Veröffentlicht: 7. Nov. 2014
Vermieter-Kommentar:
Het doet ons genoegen dat u een fijne vakantie heeft beleefd in onze vakantie woning. Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zien u graag nog eens terug in

Casa L'Emperador!
Sandra

*****
Sehr, sehr schönes Haus
Aufenthalt im Juli 2017
Nadine S.
Hat uns super gut gefallen !

Veröffentlicht: 25. Juli 2017
Vermieter-Kommentar:
Wir danken Ihnen für die positive Bewertung. Wir freuen uns, zu hören, dass Sie einen schönen Urlaub in unserem Ferienhaus hatte!
Urlaub im Casa L'Emperador ist schön!

Casa L'Emperador
Sandra

*****
Very good
Aufenthalt im Juli 2015
R. R.
The house live up to our expectations. It was clean, located in a nice and quiet area, good location and close to the centre.

Veröffentlicht: 6. Aug. 2015
Vermieter-Kommentar:
Thank you very much for your review.
We offer a very nice holiday house with all modern conveniences in a quiet, privat and small marina, close to the centre and beaches.

Casa L'Emperador
Sandra

***
magnifique
Aufenthalt im Juli 2015
marie-pierre l.

Nous avons passés 15 jours( avec 3 ados et 1 enfant) dans cette très belle maison où rien de manque sauf peut-être la climatisation dans la plus petite des chambres.
Le calme , le beau temps étaient de la partie et nous avons apprécié la terrasse ainsi que le petit bassin .
N' hésitez pas cette maison est celle de vos vacances!!!

Veröffentlicht: 23. Juli 2015
Vermieter-Kommentar:
Merci pour votre commentaire positif.
Nous sommes heureux que vous avez vécu une grande fête dans notre maison de vacances. Merci pour vos commentaires positifs! Rendez-vous à nouveau dans le courant de Casa L'Emperador!
Casa L'Emperador propose un merveilleux temps des vacances dans une belle maison de vacances de luxe situé dans un petit et calme marina privée. La maison a été rénové et équipé de toutes les commodités modernes.
La vie est belle!

Casa L'Emperador
Sandra

***
Maison de charme au cœur de la marina d'empuriabrava
Aufenthalt im Aug. 2018
Florence C.

Maison fonctionnelle et charmante avec une petite piscine très appréciable par temps très chaud (bien adaptée aux jeunes enfants). Nous avons plus particulièrement apprécié la terrasse et sa vue superbe sur les voiliers ainsi que son calme à toute heure de la journée et de la nuit. Nous recommandons cette location pour un séjour en famille.

Veröffentlicht: 25. Aug. 2018
Vermieter-Kommentar:
Chère famille Cheval,
Merci pour l'examen postitif. Nous sommes heureux d'apprendre que votre famille a apprécié notre maison de vacances.

Casa L'Emperador
Sandra

Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
7 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
6 m2

Bidet

Douche (1)

Ligbad

Toilet
Begane grond

3 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Geschakelde woning

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Paardrijden
  • Tennis
  • Watersport
  • Windsurfen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen


€ 1.550,-
per week v.a.
€ 1.550,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

CostaCabana - Villa Pilar

Vanaf per nacht € 536,- v.a. per week per week € 3.750,-

Huis van huis

Vanaf per nacht € 192,- v.a. per week per week € 1.344,-