Appartement

VTAR/MA/-01638

Casa la Florista-luxe en GRATIS golf


Casa la Florista wordt gekenmerkt door haar rustige ligging in de heuvels nabij Marbella, op 10 minuten afstand van het zandstrand van Elviria, de luxe inrichting, een grote tuin, prachtige uitzicht over de Middellandse Zee tot Marokko en de vele GRATIS faciliteiten zoals golf op onze 9-holes par 3 baan, tennis, padel, fitness en glasvezel internet.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig, rustig gelegen complex. De urbanisatie is gelegen in een door Unesco beschermd natuurgebied in de heuvels boven Marbella-Elviria, op tien autominuten afstand van het dorp Elviria met winkels, banken, restaurants en het mooie zandstrand met allerlei uitspanningen zoals het geweldige Beach House restaurant en het beroemde Nikki Beach. Het complex bevindt zich op circa 40 minuten vanaf het vliegveld van Malaga en biedt een geweldig uitzicht over de kust en de Middellandse Zee. Ryanair, Transavia, KLM, easyJet en Vueling vliegen u vanaf Schiphol, Rotterdam en/of Eindhoven in ongeveer 2,5 uur naar Malaga.   

Het smaakvol ingerichte appartement bestaat uit:
  • Woonkamer met zit- en eethoek, 50" tv met 200+ Nederlandse- en buitenlandse zenders en een Bluetooth audiosysteem.
  • Ruime master bedroom met een comfortabel 180x200 boxspring bed met Swiss Sense matrassen (november 2023), inbouwkasten
  • Badkamer en-suite met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met spiegel. 
  • Tweede slaapkamer met twee heerlijke eenpersoonsbedden (90x200) en inbouwkasten.
  • Tweede badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel met spiegel.
  • Compleet ingerichte open keuken met (inbouw)apparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel- en vrieskast, oven, magnetron, koffie apparaat, waterkoker et cetera. Er is ruim voldoende servies en keukengerei aanwezig.
  • Bijkeuken met wasmachine, strijkplank, wasrek en kluis.
  • Groot terras met loungeset, eethoek, ligbedden en een elektrisch zonnescherm. Vanaf het terras hebt u uitzicht op de Middellandse Zee tot aan Marokko en het door Unesco beschermde natuurgebied.
Vanuit de tuin loopt u naar het zwemband dat zich op 25 meter afstand bevindt. In de tuin rondom het zwembad bevinden zich zonnebedden, tafeltjes, parasols, buitendouches en toiletten.  

Het appartement biedt u verder de volgende voorzieningen en faciliteiten:
  • 4G glasvezelaansluiting die garant staat voor supersnel en stabiel internet
  • Alle kamers zijn aangesloten op een centraal geregelde aircosysteem (koud en warm). 
  • Een eigen parkeerplek op het afgesloten parkeerterrein bij het complex.
  • Huurders van ons huis mogen gratis en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de nabijgelegen El Soto-club. Dat betreft onder andere een 9-holes Par 3 golfbaan met puttinggreen, tennis- en padelbanen, goed uitgeruste fitnessruimte, sauna en jacuzzi.
Het appartement is een oase voor degenen die hechten aan rust, ruimte en uitzicht. De uitstekende beoordelingen spreken in dit verband voor zichzelf. De omgeving biedt voor iedereen wat wils. Liefhebbers van strand, natuur, rust en ruimte en heerlijk eten kunnen hun hart ophalen, maar ook de sportievelingen en shopaholics komen ruim aan hun trekken!

De verhuurder, Gerard

Advertentie online sinds maart 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij hebben onze droom gerealiseerd met de aankoop van dit schitterende appartement. De moderne, luxe afwerking, rustige ligging, zeezicht tot aan Afrika, prachtige omgeving met geweldige stranden en de (ook voor u!) GRATIS faciliteiten zoals golf, padel, tennis en fitness trokken ons snel over de streep. Dat geldt ook voor de ideale ligging t.o.v. Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada, Ronda en andere prachtige plaatsen. De ruim 80 gastrecensies spreken voor zichzelf. Wij heten u van harte welkom!

Prijzen & reserveren

Flexibel annuleren

Annuleren tot vier weken voor de aankomstdatum is te allen tijde (tegen beperkte kosten) mogelijk.

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  1. Genoemde prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten maar inclusief linnengoed en handdoeken. Strandlakens kunnen op verzoek verstrekt worden.
  2. Een aanbetaling van 25% van de totale som is van toepassing. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst te worden voldaan.
  3. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 23-feb-2024
tot
ma 01-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
van
ma 01-apr-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 149,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
zo 01-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
zo 01-dec-2024
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 165,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Greenfee
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderbed
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Strand badhanddoeken
€ 5,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Dit deel van Spanje biedt tussen Malaga en Tarifa vele prachtige stranden waar het heerlijk toeven is. De stranden lopen glooiend af in de zee waardoor het heerlijk zwemmen is. Op de meeste stranden zijn in het hoogseizoen strandwachten aanwezig die waken over uw veiligheid. Vrijwel alle stranden beschikken over chiringuitos en restaurants waar u tot laat in de avond heerlijk kunt eten. Buiten de periode april - oktober zijn niet alle restaurants meer geopend dus even controleren voordat u vertrekt kan in die periode geen kwaad.

Enkele aanbevelingen:
  • Het strand bij het haventje van Cabopino is een strand van fijn zand. Heel geschikt voor gezinnen.
  • Op het strand van Elviria bevindt zich restaurant Beach House waar u kunt genieten van de geweldige keuken, live muziek en comfortabel ligbedden voor alleszins redelijke prijzen. Iets verderop, richting Marbella maar nog steeds dichtbij, bevindt zich Bono Beach waar het eveneens geweldig toeven is.
  • Het strand langs de boulevard van Marbella
  • Lunchen op Mistral Beach, net voorbij Marbella
  • Het strand langs de boulevard van San Pedro de Alcantara
  • Guyaba Beach in San Pedro de Alcantara
  • Nikki Beach en Orange Beach Club in Elviria
Bij de huur van het appartement is gratis gebruik van alle faciliteiten van de El Soto-golfclub (9 hole Par 3) inbegrepen. Een putting green is aanwezig. Alle holes bieden prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het clubhuis beschikt over een restaurant, fitnessruimte, sauna en Turks stoombad.

Golfers die meer uitdaging zoeken kunnen hun hart ophalen op de prachtige 3 x 18 holes wedstrijdbanen van het nabij gelegen beroemde La Cala Golf Resort.  De verschillende courses bieden uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee. Een clubhuis met restaurant, shop en overige voorzieningen is aanwezig. Zie http://www.lacala.com/golf-costa-del-sol.

Verder bevindt de 18 holes Santa Maria Golf Club zich vlak bij ons appartement, http://www.santamariagolfclub.com/en. Alle holes bieden zicht op de Middellandse Zee. Een restaurant en pro shop zijn aanwezig.

Iets verder weg, maar nog steeds comfortabel dichtbij, bevinden zich de prachtige banen van Marbella Golf Club Resort, Rio Real, Santa Clara, Alhaurín, Cabopino, Santana en El Chapparal.

Deze regio staat terecht als een walhalla voor golfers te boek. 

Veel banen beschikken over een eigen shop waar materiaal gekocht en gehuurd kan worden. Pro's zijn vrijwel overal beschikbaar voor groeps- en privelessen.

Formeel hanteren de Spaanse banen de regel dat de heren minimaal over hcp 28 dienen te beschikken en de dames over hcp 36. De praktijk is dat er, behalve op Valderrama, vrijwel nergens om een GVB gevraagd. Desalniettemin verdient het aanbeveling uw GVB wel mee te nemen.
Op ongeveer tien minuten rijden vanaf het dorp Elviria bevindt zich Marbella, de mondaine havenstad van Zuid Spanje. Al wandelend over de aanlegsteigers in de haven van Puerto Banus kijkt u uw ogen uit naar de mooiste en duurste jachten ter de wereld. Geniet van een lekker drankje op een van de terrasjes in de Muelle de Galera en bekijk de voorbij lopende en rijdende jetset en hun Porches, Ferrari's, Lamborghini's en Rolls Royces.

Marbella is een waar genot als u van winkelen houdt. Van exclusieve winkels en boetiques in Puerto Banus tot de bijna weggestopte en unieke winkeltjes in het historische centrum van de oude binnenstad. Aan de rand van Marbella bevindt zich La Canada, een groot overdekt winkelcentrum met restaurants. In Marbella vindt u El Corte Ingles, een groot Bijenkorf-achtig warenhuis.

De beroemde markt (zaterdag van 09.00 tot 14.00) van Nueva Andalucia, nabij Puerto Banus, is zeer populair en trekt veel bezoekers. Het is één van de grootste markten die plaatsvinden in Marbella en wij bevelen u deze markt aan met name als u op bent naar kleding, muziek en accessoires tegen scherpe prijzen. Ook vindt u er diverse tweedehands spullen. De markt ligt in de buurt van de Plaza de Toros van Nueva Andalucía.

Marbella biedt langs de mooie promenade en in de straatjes daarachter een keur aan restaurants waar u heerlijk kunt eten. Een die u niet mag missen is Lekune waar u kunt genieten van pinxtos, kleine hapjes die langs de tafels worden geserveerd en waar u betaalt aan de hand van het aantal stokjes dat u hebt gebruikt.
In het oude centrum bevinden zich ook vele leuke restaurants. Reserveren is verstandig, zeker in het weekend tijdens het hoogseizoen.
De regio biedt een schier oneindige lijst met attracties die voor kinderen en volwassenen geweldig zijn. Onderstaand een aantal opties, maar er zijn er uiteraard nog veel meer.

Waterparken
Er zijn twee waterparken in de regio: Aqualand in Torremolinos en Parque Aquatico in Mijas. Beide staan garant voor een heerlijke dag uit. Aqualand wordt over het algemeen beter gewaardeerd dan Parque Aquatico vanwege de spectaculaire attracties. Wel op tijd vertrekken want in het hoogseizoen vullen de wegen naar het park zich al snel.

Outdoor en spektakel
In het dorp Elviria, op circa 8 minuten rijden van ons appartement, bevindt zich Aventura Amazonia, een klimpark in een bos. Absolute aanrader!

In San Pedro de Alcantara, net voorbij Marbella, bevindt zich Costa Jump, een spectaculair indoor trampoline park. Staat garant voor een adrenaline boost. Daarna lekker afkoelen aan/in zee, langs de mooie boulevard van San Pedro de Alcantara.

Op ongeveer een uurtje rijden, in El Chorro nabij Ardales, bevindt zich de Caminito del Rey, ook wel bekend als de meest angstwekkende wandelroute ter wereld. Het betreft een 8 kilometer lange adembenemende route over smalle paden die u langs rotsen en door kloven leidt. Minimum leeftijd is 8 jaar.

Strand en zee
Op heel veel locaties langs de kust kunt u jetski's en paddle boards huren, aan parasailing doen of met een speeboat varen.

Langs de kust vindt u in de periode juni - september een aantal Costa Water Parks, drijvende attractieparken voor een spetterende dag uit. 

Vanuit Tarifa kunt u met een boot de zee op om walvissen en dolfijnen te spotten. Orca's zijn in de periode juli - september zichtbaar.

Dierenparken
In Fuengirola bevindt zich Bioparc, een niet al te groot maar mooi aangelegd dierenpark met o.a. tijgers, gorillas, krokodillen, slangen en nog veel meer.

In Arroyo de la Miel (Benalmadena) is dolfinarium Selwo Marina gevestigd. Er worden onder andere shows met dolfijnen en zeeleeuwen gegeven.

Wat verder weg, nabij Sotogrande, vindt u een verborgen pareltje, de Zoo de Castellar. Een bijzonder dierenpark waar u en uw kinderen de dieren mogen voeden en aaien.

Dichterbij, in Estepona, bevindt zich het Selwo Aventura park, de gootste dierentuin aan de Costa del Sol.

Ook het Sealife Aquarium in Benalmadena met een reuze octopus, haaien en andere zeedieren is zeer de moeite van een bezoek waard.

In het centrum van Benalmadena kunt u (gratis!) terecht in het Paloma Park met prachtige tuinen, een meer met schildpadden en grote vissen, een speeltuintje en veel vrij rondlopende dieren.

Net buiten Benalmadena, nabij de Tibetaanse stupa met de gouden Budha, is het Butterfly Park aanwezig.

Iets verder weg, naast Aqualand in Torremolinos, kunt u in het Crocodile Park terecht.  

Overige
Op diverse locaties kunt u mountainbiken, paardrijden, buggy's huren, karten en nog veel meer activiteiten ontplooien. Check the net!
Wie van shoppen houdt komt in deze regio ruimschoots aan zijn trekken. Of het nou gaat om markten met lokale producten zoals keramiek en handgemaakte juwelen en siervoorwerpen of kleine, in het oude centrum weggestopte winkeltjes met kleding en schoenen of de chique boutiques van Cartier, Bvlgari, Gucci, Jimmy Choo en andere welklinkende namen in en om Puerto Banus: u vindt het hier allemaal.

In de regio bevinden zich twee grote winkelcentra: La Canada bij Marbella en Miramar bij Fuengirola. Bij dezelfde plaatsen bevinden zich filialen van El Corte Ingles, de Bijenkorf van Spanje.    
Mocht u behoefte hebben aan een stedentrip of willen slenteren door prachtige Andalusische dorpjes: Malaga met zijn authentieke centrum en prachtige dorpjes zoals Ronda en Casares zijn binnen handbereik.

Iets verder weg maar nog steeds goed bereikbaar is Sevilla, een prachtige stad die uw hart snel zal veroveren. Voor degenen voor wie dat nog niet genoeg is, die kunnen hun hart ophalen aan een trip naar het nabijgelegen Gibraltar (paspoort meenemen!).

En dan is er nog Tarifa, op iets meer dan een uur rijden afstand. Wereldberoemd vanwege de creme de la creme kitestranden met superchille strandtenten en uitvalsbasis voor whalewatch trips en dagtrips naar Tanger in Marokko.

Als u een keer een ander deel van Zuid Spanje wilt bezoeken dan is Nerja, op ongeveer een uur rijden afstand, een echte aanrader! Nabij Nerja bevindt zich het schilderachtig gelegen dorpje Frigliana.
Verhuur van vakantiewoningen is in Andalusië aan strenge regels onderworpen. De lokale regering stelt hoge eisen aan technische en organisatorische aspecten van de te verhuren woning. Alleen woningen die aan alle eisen voldoen en over een licentie beschikken mogen worden verhuurd. Wij beschikken over zo'n licentie (nr VTAR/MA/01638).

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
32 m2

Natuursteen

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Sport & recreatie

  • Fitness
  • Golf
  • Tennis
  • Zwemmen
  • Padel

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Wellness

  • Sauna
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Fitnessruimte

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Strip)boeken

Verwarming

  • Airconditioning


€ 675,-
per week v.a.
€ 675,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Mediterra

8,6
Vanaf per nacht € 99,- v.a. per week per week € 695,-