Villa

Villa Sorpresa


Villa Sorpresa,

Op slechts 10 minuten van de Costa Tropical en 5 minuten van Motril ligt deze prachtige luxueuze en zeer ruime villa met privé zwembad en adembenemende uitzichten op zee en bergen. De Sierra Nevada beschermt de kuststreek tegen regen en kou en levert water. De Costa Tropical heeft een micro klimaat en de meeste zonuren van Europa. Met name in de zomer regent het er zelden. In dit gebied groeien dan ook diverse subtropische vruchten zoals mango's en avocado's.

De Alhambra in Granada dat tot het wereld erfgoed behoort alsmede het nationale park van de Sierra Nevada zijn in slechts 3 kwartiertjes te bereiken. Prachtige kustplaatsen zoals Salobreña, Almunecar en Nerja zijn snel bereikbaar. Het vliegveld van Malaga ligt op 5 kwartier rijden.

De villa ligt op een groot volledig ommuurd perceel aan een geasfalteerde weg en is prima bereikbaar via een elektrische poort. Op het perceel kunnen meerdere auto's worden geparkeerd. In de schitterende op meerdere niveaus aangelegde tuin zijn diverse terrassen en chill plekjes te vinden. De volledige tuin wordt automatisch geirrigeerd zodat de planten en bomen er steeds mooi bij staan. Er groeien diverse citrusbomen, granaatappel, vijgen-, amandelbomen en talloze andere subtropische planten en bloemen.

Rondom het zwembad is een groot terras met buitendouche dat voor de veiligheid van kinderen, kan worden afgesloten. Dit terras evenals het zwembad kunnen worden verlicht hetgeen zorgt voor veel sfeer. Ook tijdens een zwoele zomeravond kunt u er genieten van een nightswim en of eventueel een drankje. Vlakbij het huis is er ook een ruim overdekt terras met loungestoelen en een gasbarbeque.

De villa is modern, maar heeft vele mooie Andalusische details. De inrichting is zéér smaakvol. De keuken is volledig ingericht en heeft voldoende kastruimte. De zitkamer heeft een open haard, een smart tv met Nederlandse zenders en een soundbar met bluetooth. Het Wifi signaal is sterk genoeg voor Netflix. Verder is er een aparte zit/leeshoek met uitzicht op de voortuin met sinaasappelbomen. Ook is er nog een apart toilet met wastafel. De villa heeft 3 ruime slk's, elk met zowel eigen toilet, wastafel en douche en of ligbad en allemaal voorzien van airco. De masterbedroom beschikt bovendien over een groot terrasbalkon met uitzicht op zee. Dit is een heerlijke plek om 's morgens te genieten van een ontbijt of 's avonds van een wijntje onder de sterrenhemel. Alle slaapkamers hebben voldoende kastruimte en de ramen zijn voorzien van horren zodat u 's avonds gerust uw raam open kunt houden. 

Villa Sorpresa ligt op loopafstand van het kleine gehucht La Garnatilla dat deel uitmaakt van de gemeente Motril. Motril is een middelgroot stadje dat hoewel het veel kleiner is dan de stad Granada, de hoofdstad is van de provincie Granada. Het is een authentiek Spaans stadje met vele boetiekjes en talloze terrasjes, bars en (tapas)restaurants. Hier vindt men ook meerdere grote supermarkten en banken. Motril heeft een haven met veerdiensten naar Marokko en een eigen strand. Het ligt aan de costa Tropical en er zijn vele strand restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden waarvan de meesten het gehele jaar door zijn geopend.
Bij Playa Granada nabij Motril zijn grote golfterreinen te vinden.

De verbindingswegen in dit gebied zijn van prima kwaliteit. De westelijke kustweg N340 naar o.m. het witte stadje Salobreña, maar ook Almunecar, La Herradura en Nerja is prachtig. Het door toeristen vanuit de hele wereld druk bezochte Nerja is zeker een of meerdere bezoeken waard. Het is vooral bekend vanwege het balkon van Europa en de druipsteengrotten. Er zijn vele smalle straatjes met talloze souvenirs winkeltjes, bars en restaurantjes. Er zijn goede parkeermogelijkheden waar men voor een zeer redelijk bedrag de auto bij het centrum kan parkeren.

De oostelijke kustweg richting Almeria is iets minder bekend maar met name deze wordt steeds meer ontdekt door toeristen omdat juist hier prachtige baaien en snorkelplekken te vinden zijn, evenals rustige gewone- en naturisten stranden.

De snelwegen naar Malaga, Almeria en Granada zijn zonder tol. Ook andere grotere steden zoals Sevilla, Ronda en Cordoba zijn een bezoek meer dan waard en eventueel binnen een dag te doen.

Of je nu sportief bent ingesteld, of liever luiert op het strand, of houdt van lekker eten met een goed glas wijn of meer cultureel bent ingesteld? Het maakt niet uit want Iedereen komt hier aan zijn trekken.
Andalusie is Spanje ten top. De natuur is prachtig, met name vanwege de Moorse invloed is er veel cultuur te vinden, het kent prachtige tradities, de mensen zijn zeer relaxt en vriendelijk, de gastronomie is uitstekend en het klimaat is heerlijk

Wij heten u graag welkom om bij ons van uw vakantie te komen genieten en hopen dat u hetzelfde verwonderde gevoel gaat ervaren als wij toen we hier voor het eerst binnenstapten!


De verhuurder, Wiel Zautsen

Advertentie online sinds maart 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Mientje en Wiel. Sinds najaar '21 zijn wij eigenaar van dit prachtige complex dat bestaat uit een villa, een 'guesthouse' en een klein gebouw dat u boven aan de trap kunt zien liggen. Omdat het 'guesthouse' nog wat aandacht nodig heeft, hebben we besloten om dit seizoen alleen de villa te verhuren.
Wij zijn heel blij en trots met onze nieuwe aanwinst.
Ons hoofdadres bevindt zich vooralsnog in Nederland, maar grote gedeelten van het jaar buiten de seizoenen zijn we in Spanje te vinden.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen



We hanteren een borgsom van 250 euro die vooraf moet worden betaald en bij geen verwijtbare schade volledig wordt teruggestort op uw bankrekening

Wij betalen het geld dat u voor uw boeking aan ons heeft overgemaakt onmiddellijk terug indien tijdens uw boekingsperiode het reizen naar Spanje vanwege de Corona pandemie niet mogelijk is of door de overheden dringend wordt afgeraden en u uw vakantie in Villa Sorpresa niet kunt houden.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1300,00
Midweek -
Nacht € 186,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
zo 09-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
zo 09-jun-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1550,00
Midweek -
Nacht € 221,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
wo 31-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1395,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
wo 31-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1550,00
Midweek -
Nacht € 221,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1300,00
Midweek -
Nacht € 186,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder


Villa Sorpresa ligt aan de zuidkant aan de voet van de Sierra Nevada. Een hooggebergte met prachtige natuur waar je zelfs tot april kunt skiën. De Mulhacén is de hoogste bergtop van het Spaanse vasteland.
Aan de noordzijde op 3 kwartier rijden ligt Granada, een stad om verliefd op te worden. Het heeft onze harten dan ook gestolen. Granada heeft zeer veel te bieden. Er zijn prachtige stadswijken zoals de Moorse wijk Albaicin en de grottenwijk Sacromonte, een van de bakermatten van de Flamenco waar het gehele jaar door optredens worden verzorgd. Je wordt meegesleept door het temperament, de emotie, de energie, de muziek, de dans en vooral het ritme. Een bezoek aan een Flamenco optreden is een absolute aanrader. Granada heeft talloze sfeervolle smalle straatjes en gezellige pleinen met bars en restaurants in de schaduw van grote platanen, diverse stadsparken en ontelbaar vele winkels en boetieks.
Granada heeft ook een prachtige kathedraal. Het Alhambra behoort tot het werelderfgoed en is de grootste trekpleister die bezocht wordt door toeristen uit de hele wereld.
Andere steden zijn Malaga en Almeria (beide liggen op 75 minuten). Verder zijn Sevilla, Ronda en Cordoba prachtige steden die binnen 'n dag bereikbaar zijn en een bezoek meer dan waard zijn. Tot slot zijn ook steden als Marbella, Cadiz, Gibraltar of Jerez de la Frontera binnen een dag bereikbaar.
De kustweg N340 in westelijke richting is schitterend mooi. Je komt achtereenvolgens langs de kustplaatsen Salobreña (klein wit stadje in een berghelling gebouwd met een oud Moors kasteel op de top), het sfeervolle stadje Almuñecar en niet te vergeten Nerja met zijn druipsteengrotten, prachtige stranden en het balkon van Europa waar haast altijd straatmuzikanten zorgen voor de echte Spaanse sfeer en waar toeristen uit alle delen van de wereld naar toe komen.
Op slechts 10 minuten rijden ligt Playa Granada met talloze strandrestaurants waar je tegen een zeer betaalbare prijs overdag kunt genieten van Tapasgerechten en een drankje en 's avonds heerlijk kunt dineren. Hier zijn ook golfterreinen te vinden. De oostelijke kant van de N 340 is (nog) minder bekend, maar komt steeds meer in trek omdat hier juist vele rustige baaien met snorkelplekken te vinden zijn evenals naturistenstranden. Als voorbeeld wil ik noemen Playa de la Rijana. De zee aan deze kleine idyllische door rotsen omgeven baai is een snorkelplek met kraakhelder water waar je in de onderwaterwereld kunt genieten van vissen en koraal zoals bv zeesterren. De plek ligt direct aan de N340 op slechts 20 minuten rijden tussen Calahonda en Castell de Ferro. Er is over het algemeen ruime parkeermogelijkheid. Let op! deze ligt links van de weg. De baai bereik je van daaruit te voet door een tunnel onder de weg door.
De stad Motril ligt op 7 minuten en heeft behalve grote supermarkten en andere winkels, banken, restaurants, gezellige terrasjes enz. ook een haven met veerpont verbindingen naar o.a. Marokko.
Als je van natuur houdt, dan is behalve de Sierra Nevada, zeker ook een wandeling door de Caminito del Rey een 'must do'. De rit ernaar toe is in twee uurtjes te doen.
Restaurants:
Binnen een straal van 15 km liggen zoveel restaurants dat je bij wijze van spreken een jaar lang iedere dag in een ander restaurant kunt eten. De meeste restaurants zijn van prima kwaliteit en zeker als je de locatie in ogenschouw neemt, liggen de prijzen i.h.a. beduidend lager dan in Nederland en bij een drankje wordt bijna altijd een Tapas geserveerd.
Als favoriet willen we er vier noemen:
1. Hotel Mibo heeft een culinair toprestaurant met een haute cuisine keuken. Het is prachtig gelegen direct aan de N340 net voorbij Salobreña. Vanuit het restaurant heb je een adembenemend uitzicht op de vallei van Playa Granada en het verlichte kasteel van Salobreña.
2. Playa del Peñon is een restaurant dat op een rotspunt ligt aan het strand van Salobreña. Het restaurant serveert o.a. heerlijke visgerechten zoals Pulpa Brasa (vers op open vuur geroosterde inktvis) en Mejiliones à la Andaluza (verse grote mosselen in een heerlijke tomatensaus). 's Avonds heb je een prachtig sfeervol uitzicht op de zee en het verlichte stadje Salobreña.
3. L'Osteria is een supergezellig restaurantje aan de boulevard van Almuñecar met een Italiaanse keuken. Voor een alleszins redelijke prijs kun je hier heerlijk eten en de bediening is ontzettend vriendelijk. Mientje en ik eten hier iedere week wel een keer.
4. Suhnara Beach club is een gezellig restaurant aan het strand van Playa Granada. Het ligt op zo'n 10 minuten rijden en heeft een Spaanse keuken. De gerechten zijn van hele goede kwaliteit en de bediening is zeer vriendelijk.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
120 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
17 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
1e verdieping
7 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 3
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 180 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Blu-ray-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (8)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (16)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 900,-
per week v.a.
€ 900,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Maria

9,6
Vanaf per nacht € 73,- v.a. per week per week € 511,-