Appartement

Ezgi's Apartment in Nişantası


Welkom bij mijn Appartement. Mijn huis is volledig uitgerust met alles wat je maar kunt bedenken. Het is een 1+1 met een bank waar je een bed van kunt maken. Er is een tv, home theater soundbar (met bluetooth) en een Apple TV met Netflix.

Ook over handdoeken of bestek hoef je je geen zorgen te maken. Alles wat je nodig hebt zit hier in.
Het is 5 minuten lopen van de hoofdstraat (Vali Konagi) van Nisantasi, een van de meest luxueuze wijken van Istanbul, vol met restaurants, cafés en winkels.

Ezgi's appartement in Nisantasi-Istanbul

Gezinsvriendelijk appartement in de buurt van de toeristische attracties.
Een gezellig appartement verhuur vakantie appartement. De afstand tot Vali Konagi Caddesi is 100 meter. Een goed restaurant/café ligt op slechts 100 meter afstand.Tweekamerhoekappartement gelegen op de eerste verdieping en ongeveer 65 m², bestaande uit een slaapkamer met kingsize tweepersoonsbed en woonkamer met slaapbank, tafel met 4 stoelen, keuken met Nespresso-apparaat, broodrooster, blender, fruitpersmachine, waterkoker, grote koelkast met vriesvak, badkamer met inloopdouche. Het appartement is uitgerust met zelf inchecken smart-lock, wasmachine met droger, oven en fornuis, Smart TV Netflix, Spotify, elke kamer heeft een airconditioning.

Altijd zonnige woonkamer dankzij de grote ramen, deze appartementen worden zeer gewaardeerd door stellen en vriendengroepen.

Het is een plek die overal dichtbij is voor diegenen die komen voor gezondheids- en esthetische behandelingen. We mogen de designerwinkels en de leukste winkelstraat niet vergeten.

Het appartement van Ezgi in Istanbul/Nisantasi biedt gratis WiFi. Er is een slimme televisie met Netflix, YouTube, Spotify.

Er is een schoonmaakservice beschikbaar.
Niet inclusief de prijs.

Ezgi's Apartment in Heart of Nisantasi ligt in Istanbul, op 1,2 km van het congrescentrum van Istanbul en op 2,6 km van de Dolmabahce Clock Tower. Het biedt accommodatie met voorzieningen zoals gratis WiFi en een flatscreen-tv. Dit appartement ligt op 3,3 km van het metrostation Taksim en op 3,3 km van het Taksimplein. Het metrostation Osmanbey ligt op 600 meter

Het appartement met airconditioning bestaat uit 1 slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een koffiezetapparaat, en 1 badkamer met een douche en een haardroger. Handdoeken en beddengoed worden aangeboden in het appartement.

Het Dolmabahçe Paleis ligt op 3,4 km van het appartement, en de straat Istiklal bevindt zich op 3,9 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Istanbul, op 34 km van Ezgi's Apartment in Heart of Nisantasi.

De verhuurder, Denise

Advertentie online sinds januari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Hoi
Welkom bij Ezgi's Apartment, we verwelkomen u graag in onze moderne appartementen. Wij bieden u graag de stilte en het comfort die u zoekt in Europese stijl.
Mijn huis is volledig uitgerust met alles wat je maar kunt bedenken. Het is een 1+1 met een bank waar je een bed van kunt maken. Er is een tv, home theater soundbar (met bluetooth) en een Apple TV met Netflix.
Ook over handdoeken of bestek hoef je je geen zorge
Ik en Ezgi wensen u een rustige vakantie.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het appartement van Ezgi is beschikbaar voor langdurige verhuur. Gasten die een verblijf van 28 dagen of langer willen reserveren, worden vriendelijk verzocht om contact met ons op te nemen. prijs is per maand!
Non refundable 


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 01-jan-2023
tot
vr 31-dec-2027
Minimaal verblijf 28 nachten
Week € 455,00
Midweek -
Nacht € 65,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 1000,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 49,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 110,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Appartement is dichtbij de wereld bekend beste Bahçeci Fulya IVF-centrum
Natuurlijk ligt ons appartement op loopafstand van 150 meter van de beroemdste designerstraat van Istanbul.
Vali Konagi caddesi
Waar je super goed kan lunchen en zondag brunchen is 2,4km in loop aftand vanaf het huis.
Het Dolmabahçe-paleis behoort tot de mooiste monumenten in Istanbul. Dit overmatig gedecoreerde paleis werd in 1853 het huis voor de sultans. Het Topkapi-paleis had een weinig moderne inrichting en het Dolmabahçe-paleis wel, dat pas in 1858 werd gebouwd.
Maçka Democracy Park Het merkbegrip van Istanbul en een van de prachtige parken. Er zijn veel activiteiten in de omgeving, meestal een park waar jongeren tijd doorbrengen. Maar blijf in het park en op goede grasvelden en blijf weg van de stadsgeluiden tijdens wandelingen. Hiervoor moet je natuurlijk niet naar het nest gaan waar het park druk is. De toegang tot het park is geheel gratis.

Maçka Democracy Park is een perfecte plek om 's ochtends een wandeling te maken. In het weekend is het park erg druk. In de zomer kan het een beetje een uitdaging zijn om 's middags in de zomer een verblijfplaats te vinden in een schaduwrijk gebied.

Het is een plek waar mensen van alle leeftijden zich kunnen vermaken, verblijven, picknicken, sporten, een boek lezen of nemazilicerg ori doen, met kinderspeelplaatsen, sopr-gereedschappen en gras onder verschillende oude bomen. Naast deze formatie maken de unieke geuren die uit de ontkiemende en zomerbomen komen mensen dronken. Je kunt heerlijk picknicken op het grasveld door zo'n mooie huishoes, je verwachtingen en je drankje mee te nemen.
Het Ihlamur-paviljoen is een voormalige keizerlijke Osmaanse paviljoen gevestigd in Istanboel, Turkije. Het werd gebouwd onder het bewind van Sultan Abdülmecit. Tegenwoordig is het onder het beheer van het Turkse Ministerie van Nationale paleizen
De locaties in deze straat, die is afgesloten voor verkeer op de Abdi Ipekçi-straat, behoren tot de beroemdste locaties van Nisantasi. Deze straat, de thuisbasis van populaire plaatsen zoals Nopa en Salomanje, is een plek waar je langs kunt gaan om de beroemde plaatsen te bekijken, hoewel er niets te bezoeken en te zien is.
De Tesvikiye-moskee, beroemd om de verlovingsstenen op de binnenplaats, werd gebouwd in 1853. In het verleden stond dit gebied waar de moskee stond bekend als het Haseki-plein en werd het vaak gebruikt door de Ottomaanse sultans voor sightseeing en sportactiviteiten.

De eerste moskee in de regio, III. Het werd gebouwd door Selim in 1795. De moskee, die in de loop van de tijd verwoest was, werd herbouwd tijdens het bewind van sultan Abdülmecit en kreeg zijn huidige vorm terug als resultaat van de uitgebreide restauratiewerkzaamheden die in de jaren tachtig werden uitgevoerd.
Vali Konagi Street, een van de meest populaire en bekende straten van Nisantasi, ontleent zijn naam aan het gouverneurshuis aan de straat. De straat, die vol staat met historische gebouwen, is een van de meest levendige plekken van de wijk. In deze straat, een van de favoriete adresjes van shopliefhebbers, vind je winkels van vele wereldberoemde merken. Het winkelcentrum City's Nisantasi ligt op korte loopafstand van de straat.
Çesme Bazlama, een van de populaire ontbijttentjes in Nisantasi, staat bekend onder de slogan "Het is verboden om op te staan ??voordat je vol zit". Hij is ook geliefd. Het weekend zit boordevol ontbijtjes in een ander concept. We kunnen zeggen dat de ontbijtprijzen vrij normaal zijn volgens de buurt en andere plaatsen in de buurt.
Als je het gebouw verlaat, ga dan naar rechts en beklim de trappen tot het einde. Loop rechtdoor en na ongeveer 50 meter beklim je opnieuw trappen. Ga vervolgens rechtdoor de Elhan Sokak in en blijf rechtdoor gaan op de Baytar Ahmet Sk. Wanneer je de Rumeli Cd ziet, sla dan rechtsaf en zoek het Osmanbey metrostation. Het appartement bevindt zich op ongeveer 600-700 meter loopafstand van het metrostation.
Akkirman sk 35 deze supermarkt is alleen 70mt lopen
Met Getir kunnen gebruikers via een mobiele app producten bestellen en deze binnen enkele minuten bij hun deur laten bezorgen. Het assortiment omvat dagelijkse boodschappen, zoals vers fruit, groenten, zuivelproducten, snacks, drankjes en zelfs huishoudelijke artikelen. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers hun gewenste items kunnen selecteren en bestellen.

Het unieke verkoopargument van Getir is de belofte van snelle bezorging. Ze hebben een netwerk van lokale bezorgers die zich in de buurt van de gebruikers bevinden en de bestelde producten binnen gemiddeld 10 minuten bij de klant kunnen afleveren. Dit maakt het ideaal voor mensen die snel iets nodig hebben en niet de tijd of gelegenheid hebben om naar de winkel te gaan.
https://getir.com
Yemeksepeti.com is een populaire online voedselbestelwebsite en -app die actief is in verschillende landen, waaronder Turkije. Het is een handige en betrouwbare manier om maaltijden van lokale restaurants te bestellen en bij jou thuis of op kantoor te laten bezorgen.
Het bestellen van eten via Yemeksepeti is eenvoudig. Gebruikers kunnen de website bezoeken of de mobiele app downloaden, hun locatie invoeren en vervolgens door het brede aanbod van restaurants bladeren. Elk restaurant heeft een uitgebreid menu waaruit gasten kunnen kiezen. Nadat de bestelling is geplaatst, kunnen gasten hun voorkeursbetaalmethode selecteren, zoals online betalen of contant bij levering.



Dus, als je op zoek bent naar een eenvoudige en handige manier om eten te bestellen en te genieten van de lokale culinaire scene, is Yemeksepeti.com de ideale bestemming om je honger te stillen.
Als je op zoek bent naar een authentieke Turkse eetervaring in Nisantasi, is Nisantasi Manticisi zeker een bezoek waard. Of je nu wilt genieten van traditionele manti of andere smakelijke gerechten uit de Turkse keuken, het restaurant biedt een combinatie van smaken en gastvrijheid die je niet wilt missen.
dit ie een gezellige pup :)

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Laminaat

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
Begane grond
20 m2

Bed: King-size 210 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 70 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Fitness
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Budget
  • Stedentrip
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Privacy

  • Volledige privacy


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Ezgi's Suite met Terras in Marmaris

Vanaf per nacht € 59,- v.a. per week per week € 413,-

Ezgi's Apartment in Cihangir

Vanaf per nacht € 99,- v.a. per week per week € 693,-

Ezgi's Apartment with Garden

Vanaf per nacht € 69,- v.a. per week per week € 483,-