Chalet


Zwitserland vrijstaand 8 persoons chalet Brienz, Berner-Oberland

Zomervakantie, per week. Zaterdag wisseldag
Meer dan 2 weken buiten hoogseizoen met reductie. 

Er Internet via WIFI en een Smarttv.!

Het vrijstaande chalet, geschikt voor 6-8 personen is gelegen op circa 900 meter hoogte.
Heeft een bergtuin van circa 1600 m2 met een aantal terrassen. Bij de buren lopen soms koeien en of geiten.
Het chalet is gelegen op een berg en heeft een aflopend toegangspad (50 meter)
De woning ligt in de natuur (herten en gemsen springen af en toe door de tuin!).
Het huis (ruim 110 m2) beschikt over 4 slaapkamers (4 (losse) tweepersoons bedden (twee boxspring twee hemnes die separaat zijn opgemaakt). De ruime eetkeuken heeft een grote koelkast met vriesvak, combi magnetron, 4 pits inductie fornuis, combi stoomoven  en vaatwasser. Daarnaast een eettafel voor 8 personen
Separaat een ruime woonkamer.( TV, DVD, banken, stoelen). 2 badkamers. Kelder met wasmachine en droger.

Het is ons eigen huis en we maken geen gebruik van een verhuurorganisatie. De prijs is daarom gunstig. U moet echter wel zelf schoonmaken en afspraken maken over beddengoed. Van te voren willen wij dan ook voor we tot verhuur overgaan telefonisch alles even doorspreken, zodat van beide kanten alles duidelijk is.
Prijs per week (zaterdag/zaterdag) hoogseizoen rond de 950euro inclusief  (Wintersport €1000-1300 inclusief (beddengoed handdoeken, eigen schoonmaak!!) (excl toeristen belasting 3 pp).
Laag seizoen 625
prijzen deels afhankelijk van aantal personen.
(genoemde prijs tot 6 personen)

Het Chalet is geschikt voor de zomer en wintersport. Diverse pisten op 6 km (Axalp 15 km pisten) of 13 km Hasliberg( 60 km pisten) Jungfrau Grindelwald (45minuten- 60minuten met 200 km pisten). Daarnaast wandelen treinen, kabelbanen boten enzo voorts omgeving Brienz.
Het Berner-Oberland is een regio van het kanton Bern en is een van de oudste vakantiegebieden van Zwitserland. Alles wat u zich bij Zwitserland voorstelt zult u in het Berner Oberland aantreffen: bergen met besneeuwde toppen, frisgroene weiden, bossen, blauwe meren, leuke dorpjes en kabelbanen naar prachtige uitzichtpunten. Het Berner Oberland is goed bereikbaar en ligt centraal in Zwitserland. Dat kan ook een reden zijn om dit gebied uit te zoeken als vakantiebestemming: u kunt vanuit deze regio gemakkelijk dagtochten maken naar andere gebieden van Zwitserland zoals Wallis. Ook steden als Bern, Luzern en Zürich zijn goed te bereiken.

De verhuurder, Hans en monique

Advertentie online sinds maart 2012

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 2 uur

Beste mensen,
Ons leuke chalet in de Berneroberlander bergen is al sinds 2004 in ons bezit en eind 2016 volledig gerenoveerd. Daar onze kinderen (wij, begin 60) het huis uit zijn en zelf erg reislustig verhuren wij het chalet vooral in de zomer. Dit doen we al vele jaren en bevalt ons, en gezien de recensies, de huurders, goed.
Ook voor de wintersport is veel animo, en de vakanties zijn bijna altijd meer dan een jaar vooruit geboekt!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

 • 50% aanbetaling bij reservering resterende 50%  6 weken voor aankomst
 • andere aankomst / vertrekdag in overleg mogelijk (tegen meerprijs)
 • € 200,00 borg te betalen bij boeking. Teruggave na aftrek van kosten voor evt. schade 
 • In principe zelf schoonmaken (anders €175,00)
 • toeristenbelasting  €3 pppd. Overleg mogelijk.
 • indien elektische auto, graag aangeven ivm eventuele laadkosten
 • Bij langere perioden is korting bespreekbaar
 • roken binnen is niet toegestaan
 • huisdieren na overleg
Alles is aanwezig, badlinnen, bedlinnen etc. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt met dekbedden.
Het Chalet  opleveren zoals bij aankomst. Zelf schoonmaken heeft de voorkeur, daar de kosten van schoonmaak € 150 nogal hoog zijn. Het chalet is voor gebruik gecontroleerd, het kan echter zijn dat er enkele weken geen gasten geweest zijn. Ook na gebruik controle achteraf (schoonmaakkosten €150 worden zonodig met borg verrekend! Wassen dekbedhoezen in overleg. Dit is niet altijd mogelijk door vertrektijden.
Toeristenbelasting wordt van tevoren berekend. (gezien kosten en weinig voordeel is hierover te overleggen.) Na boeking wordt contractje opgezonden, boeking is definitief na retour en betaling 50%. Sleutelinformatie en route beschrijving circa 1 week voor vertrek. Het heeft de voorkeur om telefonisch te overleggen. tevens via whatsapp.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 02-apr-2022
tot
za 19-nov-2022
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
za 19-nov-2022
tot
za 17-dec-2022
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 625,00
Midweek -
Nacht € 89,00
Weekend -
van
za 17-dec-2022
tot
za 07-jan-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1250,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
za 07-jan-2023
tot
za 14-jan-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
za 14-jan-2023
tot
za 01-apr-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
za 01-apr-2023
tot
za 18-nov-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 975,00
Midweek -
Nacht € 139,00
Weekend -
van
za 18-nov-2023
tot
za 16-dec-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 3,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wij zijn familie dus misschien gekleurd.
Wij komen al een aantal jaren om te skieen.
Het huis is perfect ingericht lekker ruim en zelfs met z'n tienen heeft iedereen zijn eigen plekje. Elk jaar een nieuw spel om met z'n allen te spelen.
 •             Juridische verantwoordelijkheid van M.W.M 

Artikel 3. Betaling van de huurprijs.Voor iedere reservering moet 50% van de huurprijs worden aanbetaald. Deze aanbetaling moet binnen 13 dagen na de factuurdatum door M.W.M ontvangen zijn. Het restant moet uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het verblijf in de vakantiewoning door M.W.M Z zijn ontvangen. Indien dit niet heeft plaats gevonden, zal de huurder een brief ontvangen met het verzoek het restant binnen 5 werkdagen te betalen. Gebeurt dit niet, dan zal dit gezien worden als een annulering van de woning door de huurder en zijn de annuleringsvoorwaarden van artikel 4 van toepassing. M.W.M  heeft dan tegelijkertijd het recht de betreffende vakantiewoning opnieuw voor verhuur aan te bieden.Indien de reservering minder dan 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaats vindt, dan 
 1. Annulering door de huurder.
Elke annulering moet schriftelijk aan M.W.M  worden gemeld.M.W brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de huurder:
 • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: 10% van de huur.
 • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huur.
 • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huur.
 • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huur.
Indien de huurder geen gebruik maakt van de vakantiewoning of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkel restitutie plaats vinden.
 1. Annulering door M.W.M Z.
Indien door onvoorziene omstandigheden M.W.M ZEGWAARD een huurovereenkomst moet annuleren, zal de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en restitutie van aanbetalingen plaatsvinden. Indien de annulering van de huurovereenkomst niet het resultaat is van overmacht, dan zal M.W.M  bovendien een extra bedrag van 20% van de huursom betalen, zijnde de gebruikelijke vergoeding voor schade en ongemak.
 1. Klachten en geschillen.
Geen enkele klacht zal in behandeling worden genomen, indien deze niet binnen 48 uur na het in bezit nemen van de vakantiewoning telefonisch wordt gemeld en wordt gevolgd door een aangetekend schrijven. Dezelfde regel geldt, indien er zich tijdens het verblijf in de vakantiewoning iets ernstigs voordoet. Indien de huurder weigert bezit te nemen van de vakantiewoning, omdat de staat van de woning niet overeenkomst met wat hij er redelijkerwijs van mag verwachten, dan dient hij onmiddellijk contact op te nemen met M.W.M . Indien het niet mogelijk is om tot overeenstemming te komen, dan moet hij de klacht door een ter zake kundige, een deurwaarder of een notaris laten verifiëren, teneinde een objectief oordeel te verkrijgen.Het huidige contract is opgesteld en moet worden geïnterpreteerd naar Nederlands recht. Alle geschillen, die uit dit contract zouden kunnen rijzen vallen onder de exclusieve jurisdictie van het Nederlandse kantongerecht.
 1. Omschrijving.
Alle losbladige informatie of informatie op de Internet site van M.W.M  betreffende de vakantiewoning, de indeling, het meubilair of de desbetreffende voorzieningen is te goeder trouw verstrekt, op basis van gegevens van de eigenaar of geconstateerd naar aanleiding van controles ter plekke door M.W.M . Indien hierin een verandering plaats vindt tussen het moment van reservering en de aanvang van de huurperiode, zal M.W.M  de huurder hierover informeren, doch dan kan M.W.M Z hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Indien, ondanks alles, de informatie betreffende de vakantiewoning, de indeling, het meubilair, het maximum aantal bewoners of de desbetreffende voorzieningen niet juist blijkt te zijn, dan dient de huurder M.W.M Z hiervan onmiddellijk in kennis te stellen, zodat deze het één en ander kan herstellen.Alle informatie betreffende toerisme en sportieve activiteiten is door derden verstrekt en valt buiten de verantwoordelijkheid van M.W.M.
 1. Aankomst en vertrek.
De aankomst in een vakantiewoning vindt normaliter plaats tussen 16 en 19 uur, tenzij anders is overeengekomen. De vakantiewoning moet uiterlijk om 10 uur verlaten worden op de dag van vertrek.
 1. Maximum aantal bewoners.
In een vakantiewoning mogen niet meer dan 6 personen logeren, tenzij vooraf toestemming is verleend door M.W.M ZE. Indien dit aantal overschreden wordt, kan de toegang tot de vakantiewoning aan deze extra personen ontzegd worden. Indien er op een later tijdstip, buiten medeweten van degene, die de ontvangst regelt, toch extra personen in de woning komen logeren, ontstaat er onmiddellijk een vordering van 25% van de huursom per extra persoon, die, indien nodig, zal worden ingehouden op de waarborg.
 1. Huisdieren, Roken.
In de woning is het niet toegestaan om een huisdier mee te nemen. Ook is het niet toegestaan in de woning te roken.
 1. Waarborg.

 1. Bijkomende kosten.

 1. Schoonmaak.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Parket

Bank 2 zits (1)

Bank 3 zits (2)

Slaapkamer 1
1e verdieping
10 m2

Bed: Onderschuifbed 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
6 m2

Bed: Onderschuifbed 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
1e verdieping
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Openbaar zwembad (op 4 km afstand)

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Chalet

Woonoppervlakte

 • 110 m2

Sport & recreatie

 • Bergsport
 • Fietsen
 • Mountainbiken
 • Wandelen
 • Wintersport

Populaire thema's

 • Privacy
 • Overwinteren
 • Natuurhuisjes

Verwarming

 • Electrische verwarming
 • Houtkachel
 • Boiler
 • Open haard

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Radio
 • Cd-speler
 • Blu-ray-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (70)

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Grillplaat
 • Ligstoel(en) (2)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (8)
 • Veranda
 • Buitenkeuken
 • Slee (2)
 • Schuur
 • Asbak(ken)

Privacy

 • Van buiten zichtbaar
 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning

Faciliteiten

 • Wasdroger
 • Wasmachine
 • Hal
 • Berging
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Wijnkelder
 • Apart toilet
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdieren in overleg

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken (18)
 • Keukenlinnen

Kinderen

 • Kinderspeelgoed

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken
 • Dvd's / Blu-ray's

Wintersport

 • Piste 50km of minder
 • Skilift meer dan 500m
 • Hoogte 1000m - 2000m
 • Hoogte boven de 2000m
 • Skiberging


€ 625,-
per week v.a.
€ 625,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: