Villa

Cas Bon Majeti


Uw eigen villa, studio en zwembad! (Long term only)

 “Cas Bon Majeti”.  Deze prachtige villa in Bonairiaanse stijl met eigen zwembad en aparte studio is gebouwd op bijna 900 vierkante meter grond. Omdat het huis op de wind is gebouwd, zijn alle 4 porches en verblijven heerlijk koel. De vrijstaande woning en studio staan in een zeer prettige en rustige wijk en zijn omgeven door bomen en planten in een grote tuin.
De locatie is perfect; in Belnem, een van de mooiste wijken van Bonaire, dichtbij stranden en slechts 8 minuten vanaf het centrum van Kralendijk met zijn winkels en restaurants en 10 minuten vanaf Lac Bay, het windsurfparadijs en Sorobon beach. In de villa kunnen maximaal 8 volwassenen (inclusief studio) verblijven.

Alle slaapkamers zijn voorzien van goede airconditioning.  De combinatie van wind, ventilatoren en het gebruik van zeer isolerende materialen zorgt ervoor dat airconditioning slechts minimaal hoeft te worden gebruikt.


Hoofdwoning
Leefruimte: Grote kamer met een open keuken, vide, zithoek, tv en stereoset. Moderne keuken, volledig en zeer compleet ingericht met o.a. een 6-pits gasfornuis, vaatwasmachine, combimagnetron en grote koelkast met vriezer en ijsblokjesdispenser.
Slaapkamers: Drie slaapkamers met comfortabele bedden. 2 slaapkamers zijn bereikbaar via de buitenzijde en een gang, de derde slaapkamer wordt gevestigd op de vide.  Er is ruimte voor een kinderbedje. Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van airconditioning, klamboes (box formaat) en moderne inloop badkamers met douche en toilet. Er is een grote barbeque, wasmachine, een apart gastentoilet en de mogelijkheid tot opslag van duikmateriaal. Ruime voorraad lakens, (bad)handdoeken e.d. Het gehele huis is voorzien van mahonie deuren met shutters. De gelijkvloerse hoofdwoning kan voor mindervaliden desgewenst ook via de auto bereikt worden.

Studio met porch
Een vrijstaande studio met een groot 2-persoonsbed, keuken, airconditioning, zitjes en een moderne inloop badkamer met douche en toilet. Ruimte voor een kinderbedje, een extra 1-persoonsbed of bureau's (werkplek). De studio wordt alleen verhuurd in combinatie met de hoofdwoning.

Porches
Het hoofdverblijf is omgeven met 3 overdekte porches, waarvan 1 aangrenzend aan het zwembad en voorzien van 6 ligstoelen, een grote tafel met 8 comfortabele stoelen en een grote barbecue. Een kinderstoel is beschikbaar. De studio heeft een smallere, overdekte porch.

Zwembad
Groot zwembad van 10 x 3 meter, voorzien van inlooptrap, buitendouche, verlichting en accessoires. Diepte: 1,75 meter. Snorkelmaskers zijn aanwezig.

Voor kinderen
Voor de kleinste vakantieganger hebben we een kinderbed met eigen klamboe en een kinderstoel voor aan de grote tafel beschikbaar. Daarnaast hebben we een box met allerlei buitenspeelgoed.


Duiken op Bonaire
Bonaire heet niet voor niets 'Divers Paradise'.  Wil je kennismaken met de wondere onderwaterwereld, ben je al duiker en heb je materialen en/of een check-up nodig of wil je je vaardigheden uitbreiden? We hebben een unieke samenwerking met twee duikscholen van het eiland waar de veiligheid en persoonlijke begeleiding hoog in het vandaal staan.  Hierdoor kunnen we je een groot deel van het assortiment met een zeer aantrekkelijke korting aanbieden.  Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Er ligt een volledige A-B-C lijst voor u klaar met aanwijzingen, tips, informatie over de toeristische trekpleisters, handige adressen en verder alles wat uw verblijf aangenaam maakt. Desgewenst voorzien we u van extra informatie tijdens uw verblijf.

Eigenschappen en ligging
  • Ongeveer 8 minuten vanaf het centrum van Kralendijk
  • Lokatie: Lima/Belnem, in de omgeving Sorobon / Lac Cai, kitebeach Atlantis en de openbare stranden Bachelors beach (op loopafstand) en Donkey beach
  • Ventilatie: Shutters / wind / ventilatoren / airconditioning
  • Voltage: 110 and 220 Volt. (220V normale Europese stekker) , WiFi, ethernet 50 Mbps
  • Water: het leidingwater is uitstekend drinkbaar.
  • De tuin is omringd met een natuurstenen muur en een kadushi (cactus)haag. Aan de achterzijde bevindt zich een toegang voor een auto (mindervaliden) Materiaal: Vrijwel alle wanden in de verblijven bestaan grotendeels uit EPS, een waterbestendige materiaalsoort die niet alleen licht is, maar tevens isoleert; de binnenruimtes zijn altijd koeler dan buiten. Op Bonaire is het overdag doorgaans 30-33 graden, ‘s nachts koelt het af tot 24-27 graden. Cas Bon Majeti is ‘op de wind’ gebouwd, dus de verkoelende wind waait vrijwel altijd door de verblijven heen.






De verhuurder, Marcel

Advertentie online sinds juli 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Marcel maakte voor het eerst kennis met Bonaire in 2007 en werd direct besmet met het 'Bonaire virus'; de prachtige natuur, het gezonde klimaat, de rust, de mooie zee, de vele duik- en snorkelspots, de vriendelijke bevolking en ga zo maar door... Bonaire is genieten en ontspannen!
Hij heeft zijn vriendin Maria op Bonaire ontmoet. Maria is zelfstandig duikinstructeur.
We vertellen u graag alles over het eiland en geven u op veel tips. Bon bini!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Lange termijn huurprijzen en voorwaarden t/m augustus 2025:

Vanaf € 2700,- per maand t/m 6 personen, exclusief elektra en water, inclusief gebruik van beddengoed, badhanddoeken, snorkelsets en WIFI. Verbruik van water en elektra wordt apart in rekening gebracht.
De verhuurprijs is inclusief het gebruik van internet/TV,  zwembad- en tuinonderhoud.
Minimum verblijfsduur: 6 maanden.
De borgsom bedraagt 1 maand huur. De eindschoonmaak bedraagt €200.
Huisdieren in overleg.

Bij reserveringen/boekingen dient de totale borgsom aanbetaald te worden (binnen 14 dagen na reservering). De boeking is hiermede definitief en accepteert u onze Algemene Voorwaarden.

Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering en een WA-verzekering af te sluiten.




Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 10-apr-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1049,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 30-aug-2025
Minimaal verblijf 180 nachten
Week € 644,00
Midweek -
Nacht € 92,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Reistips

Je kunt rechtstreeks naar Bonaire via KLM en Tuifly. De prijzen zijn vrijwel hetzelfde (Vanaf 499,-), maar KLM is all-in en bij Arkefly moet je de service nog los betalen.
KLM heef 2 keer per jaar de Werelddealweken, in januari en september.

Dingen die we je zeker aanraden te doen als je Bonaire bezoekt:

Onderweg naar Rincon – neem een milkshake of wat te eten bij Le-Ma-Se, het simpele  restaurantje aan de rechterkant van de weg vanaf Kralendijk. Het bord zegt ‘ Your first stop in Rincon’. Norman, de eigenaar, vertelt je alles over Bonaire wat je wilt weten! Als je geluk hebt, heeft hij net verse soep gemaakt.

Je kunt met de auto veel mooie routes over Bonaire rijden. Een van de leukste routes is om via Lagoen de oostkust te volgen richting Rincon. Je ziet er vervallen vuurtorenhuisjes en bovenal veel grotten. Zaklamp aanbevolen! Op het eind kom je uit bij de ‘Indian caves’ .Laat anderen weten dat je er naartoe gaat, want GSM bereik is niet overal optimaal daar.

Als je het hebt gehad met de (dure) touristenrestaurants of een hotelbuffet, dan hier wat smakelijke low budget tips: Bobbejan’s BBQ,  Kaya Albert Engelhart, Kralendijk. Overheerlijke spareribs, frites en salades voor rond de US 11,-. Alleen op vrijdag t/m zondag geopend. Voor de (afhaal) Chinees ga je naar de Kaya Simon Bolivar (vlakbij de Kerk),een goede hap vanaf US 6,-.. In het weekend verkoopt men vlak voor Kaya Grandi meestal eten zoals roti vanuit een busje.

Hoe viert de lokale bevolking een feestje? Voornamelijk in het weekend, op het strand van Donkey beach. Vaak perfect om contact te leggen!

Snorkelen kan al vanaf het strand. Leuk is rondom Klein Bonaire vanwege de schildpadden. Je komt er met de watertaxi, die twee per dag (naast Karels Beach bar) die komt op gaat.

Te weinig tijd om tours te maken, maar wel nieuwsgierig hoe Bonaire er uitziet? Boek dan een rondvlucht bij Divi Divi air. In principe is er vrijwel elke dag ruimte tussen 10.30 uur – 11.30 uur. Je kunt zelf aangeven welke route er gevlogen dient te worden. Kosten ongeveer US 9,- per minuut. Een rondje eiland kost een half uur tijd. Er is plaats voor 7 personen.


Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

Natuursteen

Ventilator

Hoekbank

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
Begane grond
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
Begane grond
19 m2

Bed: 2-persoons 200 x 200 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 4
1e verdieping
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Parket

Kledingkast(en) (1)

Badkamer 1
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Porches
Begane grond

107 m2

Berging
Begane grond

16 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (6 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 162 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Mindervaliden
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (4)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (5)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (14)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (6)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Eldorado

9,2
Vanaf per nacht € 214,- v.a. per week per week € 1.500,-