Villa

Caribbean Dream Bonaire


Caribbean Dream Bonaire biedt comfortabele luxe, verpakt in een relaxte sfeer.

Villa Caribbean Dream ligt in het exclusieve park Bona Bista Estate, centraal op het eiland Bonaire, in een mooi glooiende omgeving en op slechts 5 minuten rijden van Kralendijk, Rincon, de mooie stranden en het vliegveld.
 
Het Bona Bista Estate is een rustig en misschien wel het mooiste villapark op Bonaire, bereikbaar via één enkele toegangsweg. Deze toegang is beveiligd met een automatische poort.

Caribbean Dream  is een modern gebouwde villa met al het bijbehorende westerse comfort, maar wel gebouwd met een puur Caribische uitstraling en sfeer.Volgens lokaal gebruik, is Caribbean Dream “op de wind gebouwd”, waardoor continue een heerlijk verkoelend passaatwindje door de geopende shutters voelbaar is.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en plafond ventilatoren. De villa is 210 m2 groot, beschikt over een master bedroom met een en suite badkamer en toilet. Vervolgens zijn er nog twee slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. De slaap- & badkamers zijn voorzien van mosquitoscreens geplaatst voor de mahoniehouten shutters en elk bed is eveneens voorzien van een klamboe.  De villa beschikt over nog een apart toilet, een aparte bergruimte met wasmachine, grote living , een volledig ingerichte open keuken met eetbar en natuurlijk de grote overdekte porch.

Met haar totaal 755 m2 grondoppervlakte heeft de villa een ruime en mooi aangelegde tropische tuin en meerdere terrassen. Ook kun je gebruik maken van een 20 m2 groot dakterras met een schitterend 360 graden panorama uitzicht over de ‘kunuku’ in de heuvels en uitzicht op de kustlijn, met haar cruiseschepen, aan de horizon. Op het dakterras kun je heerlijk vanuit een ligbed genieten van de schitterende Bonairiaanse zonsopgang en ondergang!

De tuin staat in verbinding met het aangrenzende zwembad gedeelte van maar liefst 800 m2,ook met een mooi aangelegde tropische tuin, het zwembad zelf heeft een oppervlakte van 50 m2 (5 x 10 m) en is 1.5 m diep, gevuld met kraakhelder verkoelend water. Na het zwemmen kun je je heerlijk in de zon afspoelen onder de stortdouche buiten

Na een lange en spannende dag duiken of snorkelen, is het mogelijk om je duikuitrusting op het terras bij de buiten-stortdouche af te spoelen en schoon te maken. Wanneer de uitrusting te drogen hangt, is er voldoende tijd om te ontspannen op de veranda, voordat je de barbecue aansteekt en je voorbereidt op het buiten-diner. 


Indien gewenst helpen wij met het reserveren van een taxi voor het transfer van Flamingo Airport naar Villa Caribbean Dream. Wij kunnen ook bemiddelen in autoverhuur, de auto kan eventueel meteen bij aankomst  op Flamingo Airport aan je meegegeven worden, zodat je op eigen gelegenheid naar Caribbean Dream kunt komen. Het is een ritje van slechts 15 minuutjes, maar uiteraard ontvang je van ons een duidelijke routebeschrijving en kaart.

Eenmaal aangekomen bij Caribbean Dream  zal  jullie gastvrouw de incheck verzorgen, zijn de bedden opgemaakt en staat niets in de weg om meteen een verfrissende duik te maken.

Wil je relaxed aan de vakantie beginnen dan is de ontbijtservice een optie zodat je de volgende ochtend kan genieten van een vers broodje, een eitje en nog meer lekkernijen.

Ook kunnen wij  kortingen op  duiktrips, snorkeltrips etc. voor je regelen.
Boodschappenservice voor de eerste boodschapjes is ook een optie, zodat bijvoorbeeld de drankjes al koud in de koelkast liggen bij aankomst.
Na boeking van Villa Caribbean Dream mailen wij ons "Reis- & Verblijfformulier", waarop alle mogelijke opties zijn aangegeven.

Tijdens de incheck wordt je wegwijs gemaakt in en om het huis en jullie gastvrouw blijft ook tijdens het hele verblijf, 24/7 beschikbaar voor eventuele vragen.

Wij wensen alvast een hele fijne vakantie op Bonaire en een heel fijn verblijf in ons huis Villa Caribbean Dream.!



Gastenboek

Enkele ervaringen van onze gasten, vind je hier op Micazu.
Meer recensies ? Check  G. Maps, Bonaire , Villa Caribbean Dream  , of kijk op HuisjeHurenBonaire.nl  en VacationRentalsBonaire.com




De verhuurder, Brenda

Advertentie online sinds februari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Brenda

Fervent snorkelaarster en zonaanbidster.
Geïnteresseerd in een verblijf in Villa Caribbean Dream?
Neem dan contact op met Brenda voor al je vragen en boekingsinformatie.

Rob

Ondernemer, duiker en levensgenieter. Rob vertelt je alles over de mooiste duikspots, beste restaurants en gezelligste cafés op Bonaire.


Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De minimale verblijfsperiode is 7 nachten.
Het basistarief geldt voor een verblijf van maximaal 2 personen.
Voor meer dan 2 personen wordt een toeslag per persoon in rekening gebracht.
Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis in Caribbean Dream

Betaling:

Na boeking ontvang je van ons een factuur
Aanbetaling 20 % , betaling uiterlijk binnen 7 dagen na factuurdatum.
Restant 80 %, betaling uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Om jouw vakantie goed te laten beginnen en eindigen, kunnen wij eventueel helpen met het transfer van Flamingo Airport naar Villa Caribbean Dream. Ook een auto huren helpen we je eventueel graag mee !
.
 
Het gebruik van elektriciteit, gas en water is, bij normaal verbruik, bij de prijs inbegrepen.

Linnengoed:
Per persoon wordt er één set (bad)handdoeken, bestaande uit twee grote en drie kleine handdoekken en één set beddengoed, bestaande uit één dekbed, sloop en hoeslaken, gerekend. Meerdere sets mogelijk op aanvraag. 
Er is een wasmachine aanwezig wanneer er de behoefte is om een was te draaien.

Ontbijt eerste ochtend & Boodschappenservice:
Ook kan er gekozen worden voor een ontbijt op de eerste ochtend na aankomst en/of eerste boodschapjes afgeleverd voordat je aankomt. Door het tijdsverschil en de soms late aankomst van de vlucht is het fijn een volle koelkast aan te treffen.

Zie alle mogelijke opties op ons "reis- & verblijfformulier" , die wij zullen mailen na ontvangst van de boeking.

Koffie, thee & (ijs)water is standaard in de villa aanwezig. 


De Check-In is vanaf 15:00 uur en de Check-Out tijd is om 12:00 uur. Mocht je op de vertrekdag pas laat vliegen, dan kun je, indien dit mogelijk is, tegen een vergoeding van een halve dag huur tot maximaal 20:00 uur gebruik maken van de accommodatie.
Indien je eerder aankomt, dan zullen we in overleg proberen of de accommodatie eerder beschikbaar kan zijn.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1232,00
Midweek -
Nacht € 176,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1344,00
Midweek -
Nacht € 192,00
Weekend -
van
di 01-apr-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1232,00
Midweek -
Nacht € 176,00
Weekend -
van
za 01-nov-2025
tot
wo 01-apr-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1344,00
Midweek -
Nacht € 192,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Baby
€ 0,00
Per persoon per nacht
Gratis
Borgsom
€ 275,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 22,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Servicekosten
€ 189,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder


ALGEMENE VOORWAARDEN:

Om jouw vakantie goed te laten beginnen en eindigen, kunnen wij eventueel helpen met het transfer van Flamingo Airport naar Villa Caribbean Dream.

Het gebruik van elektriciteit, gas en water is, bij normaal verbruik, bij de prijs inbegrepen. Ook helpen we je graag met het regelen van andere zaken voor de vakantie, als bijvoorbeeld het huren van een auto of scooter, het volgen van duiklessen, etc., etc. Zie voor alle mogelijke opties ons "reis- & verblijfformulier", die wij na de boeking zullen mailen.

De drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Vergeet niet de shutters in de slaapkamers en naastgelegen badkamers te sluiten bij gebruik van de airco en vergeet deze ook niet uit te zetten als je er geen gebruik van maakt, anders kan het energieverbruik namelijk stevig oplopen. En bovenmatig energiegebruik zullen wij verrekenen met de borg. Tip: Bij voldoende wind is slapen met geopende shutters, zonder airco het fijnst en bij iets minder wind, alleen gebruik van de plafondventilator vaak voldoende !

De huurprijzen zijn exclusief:

Bijdrage servicekosten: € 169,00
(hieronder vallen o.a. het beheer, de begin- & eindschoonmaak, laundry, etc.)
Borg: € 275,00

Eventuele extra kosten voortvloeiende uit bovengemiddeld verbruik van elektriciteit, gas en/of water tijdens het verblijf, of door jou (of onder jouw verantwoordelijkheid) veroorzaakte schade aan de accommodatie, zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Tijdens de incheck en uitcheck zullen de begin- en eindstanden van elektriciteit en water worden opgenomen door onze beheerster. Een tabel, met daarin weergegeven het maximaal inbegrepen verbruik, kun je terugvinden in het gastenboek van de Villa en de meters zijn vrij toegankelijk, zodat je nooit voor onaangename verrassingen hoeft komen te staan. (vraag er naar tijdens de
incheck !)

Eventuele extra kosten zullen in mindering worden gebracht van de borg, voor zover de hoogte van de extra kosten niet hoger zijn dan de borg. Het eventueel, na verrekening met de borg, resterende te betalen bedrag dient vervolgens zo spoedig mogelijk te worden voldaan, doch uiterlijk binnen de op de betreffende rekening vermelde betalingstermijn.

Zijn er geen extra kosten, of zijn deze minder dan de borg, dan zal de (resterende) borg uiterlijk binnen acht dagen na vertrek worden gerestitueerd.

De Check-In is vanaf 15:00 uur en de Check-Out tijd is om 12:00 uur. Mocht je op de vertrekdag pas laat vliegen, dan kan, indien dit mogelijk is, tegen een vergoeding van een halve dag huur tot maximaal 20:00 uur gebruik worden gemaakt van de accommodatie.

Indien je eerder aankomt, dan zullen we in overleg proberen of de accommodatie eerder beschikbaar kan zijn.

RESERVERING EN BETALINGSVOORWAARDEN:

Na de reservering ontvang je een factuur met het totaalbedrag. Om de reservering te kunnen garanderen ontvangen wij 20% van dit totaalbedrag, uiterlijk een week na de reservering.

De overige 80% van het totaalbedrag ontvangen wij uiterlijk acht weken voor de geplande aankomstdatum. Als deze betaling niet op deze datum door ons is ontvangen, dan wordt de reservering automatisch geannuleerd, en zal er geen restitutie van de 20% aanbetaling plaatsvinden.

De gevolgen bij een eventuele annulering van de reservering:

Als de annulering schriftelijk (per brief / e-mail) uiterlijk vier weken na de boeking door ons wordt ontvangen, restitueren wij 100% van de door ons ontvangen (aan)betaling.

Als de annulering schriftelijk (per brief / e-mail) tussen vier weken na de boeking en uiterlijk acht weken voor de aankomstdatum door ons wordt ontvangen, restitueren wij 50% van de door ons ontvangen (aan)betaling.

Als wij de annulering later dan de genoemde acht weken voor de aankomstdatum ontvangen, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Hoewel dit nog nooit is voorgekomen, kunnen er omstandigheden zijn waardoor wij de boeking moeten annuleren.
Bij een dergelijke annulering, zullen wij uiteraard eventueel al gedane betalingen per omgaande restitueren.
Voor eventuele overige (financiële) schade als gevolg van een dergelijke annulering, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een geplande vakantie niet door kan gaan.

Wij adviseren dan ook altijd om een reis/annuleringsverzekering af te sluiten !

Huisje Huren Bonaire
Bona Bista Estate
Bona Bista A-46
Bona Bista
Bonaire

Indeling

Woonkamer
Begane grond
67 m2

Granito / beton

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
18 m2

Bed: King-size 210 x 180 cm

Granito / beton

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Granito / beton

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Granito / beton

Badkamer 1
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
7 m2

Douche (1)

Wastafel (2)

Föhn

Wasruimte
Begane grond

8 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 210 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Windsurfen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (6)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (5)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wellness

  • Massagedouche


€ 1.232,-
per week v.a.
€ 1.232,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Casa Barracuda Bonaire

9,4
Vanaf per nacht € 210,- v.a. per week per week € 1.470,-