Vakantiehuis

Blue Miles Estate


Blue Miles estate ligt op de heuvel van Santa Barbera. Halverwege een doodlopende en zeer rustige straat.

Het huis is van alle gemakken voorzien. In de exotische tuin met palmen en rots partijen diverse plekken in de zon en schaduw om te genieten Maar dat is ook mogelijk op de ligbedden aan het zwembad. Het zwembad is een zogenaamd magnesium bad. Goed voor het lichaam. Het huis ligt op circa 8 minuten van het centrum van Kralendijk.

De ontsluiting richting zowel het noorden van Bonaire (Hato en Goto meer) als het zuiden (Sorobon) is uitstekend. Voor het huis of op de oprit volop ruimte om de auto te parkeren. Het huis heeft drie ruime slaapkamers. De tuinkamer/3e slaapkamer kan extra bijgeboekt worden. De slaapkamers zijn voorzien van Airco en Vans. Met een aparte deur toegang tot de badkamers met toilet, wastafel en douchecabine. De hoofdbadkamer heeft een wasmachine. De tweede slaapkemer heeft een eigen toegang bij de entree. De derde slaapkamer/tuinkamer heeft ook een eigen entree met eigen sleutelkastje. Beiden zijn voorzien van een waterkoker en koffiezetapparaat.

Voor de gastenkamer in de groene voortuin is een zitje. Om tijdens het ontbijt of een kopje koffie te genieten van de kolibrie die afkomt op de nectar. De derde slaapkamer (tuinkamer) heeft een zitje tuingericht.  De woonkamer is ruim en heeft alle benodigde faciliteiten zoals eettafel, relax stoelen, televisie met legio kanalen, WIFI (overal op terrein is internet bereikbaar), bar, kluis, enz. Ook de woonkamer heeft airco. De keuken heeft alles om heerlijke maaltijden te bereiden. Magnetron, oven, gasfornuis, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, tosti ijzer, uitgebreid servies, ijsblokjesmachine, enz. De schuifdeur geeft entree tot het terras en de pool. In de hangmatten kunt u relaxen. Een trap geeft toegang tot het dakterras met een zitje en twee ligstoelen. Hier is altijd een verkoelend briesje. En een fantastisch uitzicht op Kralendijk, Klein Bonaire en de oceaan.

S'avonds is het genieten met een glas wijn met zicht op het verlichte zwembad en tuin, Kralendijk en de sterrenhemel. Stoeltjes aanwezig om mee te nemen naar het strand. Zit/lig plekken halverwege en achterin de tuin. Een buitendouche voor de verkoeling en om het zoute water af te spoelen voordat u het zwembad in gaat. Achterin de tuin het tuinhuis met loungeset. Hier staat ook de barbecue waar u gebruik van kunt maken.

Minimaal 7 dagen verhuur. Op aanvraag 1 tm 3 maanden mogelijk.

De verhuurder, Brenda en Jaap de Louw

Advertentie online sinds november 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Blue Miles Estate is ons familiehuis voor ons gezin. Maar ook voor onze familie, vrienden en kennissen Het bijzondere gevoel hopen wij te kunnen delen. Wij waren per direct verliefd op het prachtige idyllische eiland Bonaire en ons plekje op Kaya Kuarts. Een soort van back to the basic. Zodra wij hier zijn lijkt het net alsof niets meer hoeft. Relaxen en genieten.
Blue Miles, onze 2 honden, symboliseren de naam van ons huis
De blauwe zee en kilometerslange kust.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Hoogseizoen 125 euro per nacht. Laagseizoen 120 euro per nacht. 

Tuinkamer (3e slaap/badkamer) 20 euro toeslag. 

Lang verhuur van 1 tm 3 maanden mogelijk. Op aanvraag.

Kinderen vanaf 4 jaar welkom (niet jonger dan 4 jaar ivm veiligheid). Zwembad grenst direct aan terras.
Huisdieren niet toegestaan. Roken in de woning niet toegestaan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 20-feb-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
do 20-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
do 20-feb-2025
tot
zo 14-dec-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 90,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra slaapkamer 3
€ 20,00
Per nacht
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Tips Bonaire:

To do
1. Je hebt langs de gehele kuststrook snorkelplekken. Ze worden aangegeven met witte stenen. Auto kan je altijd parkeren langs de weg of je kunt het strand oprijden.
2. Geweldige snorkelplekken zijn: Saltpier (Indien er geen schip aangemeerd ligt en rechterkant van de pier) onherroepelijk zwemmen met schildpadden. Thousands steps. Andrea 2 en 3 (vanaf P linksaf na 100 meter rieten parasol). Begin van de boulevard (noordkant) in Kralendijk (nu er geen cruiseschepen zijn kan je er pijlstaartroggen treffen tussen de voor anker liggende bootjes).
3. Duiken kun je langs de gehele kust vanaf het strand. Je kunt ook via een duikschool inschrijven voor een boottocht naar bijzondere plekken of Klein Bonaire. Een drift dive (op 1 plaats erin en paar kilometer verder eruit) of een wrakduik (Hilma Hooker).
4. Flessen kun je bij iedere duikschool afnemen en/of laten vullen. Dat geldt ook voor huren van dive equipment. Ik regel altijd alles via “Between the Corals”. AB rental heeft een vulstation.
5. National Park Washington Slagbaai: neem je id mee! Zonder id word je niet doorgelaten. Het kost 45 euro pp. Daarmee ben je voor het kalenderjaar bevoegd in de wateren van Bonaire te mogen duiken (Stinapa). Briefje niet kwijtraken kan je nogmaals met korting het park in. Neem de lange Route van het park. Je ontmoet papagaaien op de cactussen, leguanen, hagedissen, roofvogels. Je kunt een verkoeling zoeken in waterbassins in een inham of een fraai zandstrand. Met zicht op een zoetwatermeer met flamingo’s en pelikanen. Wakaya 2 is een van de mooiste zandstrandjes (wel heel klein dus daar moet je op tijd zijn). Boka Slagbaai is groter en erg relaxt. Zicht op de baai, zandstrand en in de rug het zoutmeer met diversiteit aan vogels. Hier is een toilet, enkele bankjes en parasollen.
6. Je kunt een rondje toeren om het Salt Lake. Op diverse plaatsen flamingo’s. Langs het kite strand. En langs de slavenhuisjes.
7. Strand Sorobon Beach resort: een prachtige zoutwater binnenzee voor surfers (onze Olympisch kampioen Kyran Badloe leerde hier surfen) en strand liefhebbers. Lekker vroeg heen gaan en een 2 persoons strandbed huren voor 20 USD per dag. Je krijgt er een emmertje met 2 flesjes koud water. Bij de bar melden. Je wordt bediend. Tussen de middag kun je er op het terras lunchen. Er naast is een Hang Out Beachbar. Een surf en relax plek voor de jeugdigen. Er is altijd muziek. Maar je ligt er wel dicht op elkaar.
8. Lac Bai: Richting Sorobon neem je links de afslag naar Le Lac. Minder toeristisch strand, heerlijke plek om te vertoeven voor een paar uurtjes. Ga hier niet de eerste dagen heen want je verbrandt er snel (veel wind en nauwelijks beschutting). Je kunt om de struiken wadend door het water om op de strand punt plaats te nemen. DE strook tussen het mangrove natuurreservaat en de zee. Advies; een goed gevulde koelbox meenemen. Leuk om te zien zijn daar de vele pelikanen.
9. Mangrove tocht. Op de weg richting Le lac kan je een kano huren om de mangrove in te gaan. Is wel altijd georganiseerd (met gids) en heeft een prijskaartje (95 USD pp).
10. Tocht maken langs kustlijn (noordkant) naar GOTO meer en Rincon. Onderweg mooie vergezichten. En plekken om een wandeling heuvel op te maken met geweldige blik op het eiland.
11. Klein Bonaire ; Op 2 plekken kun je met een bootje overvaren naar Klein Bonaire. Inchecken bij de haven of bij Karels. Voor Klein Bonaire ligt een heel mooi rif. Een wit zandstrand maar geen beschutting en geen eet en drink gelegenheid. De kapitein geeft je de keus om zelf een stukje te lopen en langs het rif met stroom mee te gaan snorkelen of op weg terug bij de boei over boord te gaan en met stroom mee terug te snorkelen naar aankomstplek Klein Bonaire.
12. Een strand bed huren is ook mogelijk bij Delfins beach resort (bij slagboom melden) of Ocean Oasis. OP de weg richting Belnem.

13. Eten en drinken:
Boodschappen kun je doen bij van Tweel. Dat is de AH van het eiland. Goedkoper kan je terecht bij WAREHOUSE (soort Jumbo). Er zijn veel Chinese supermarkten die food en non food verkopen. Ze zijn niet altijd goedkoper.
14. Een prachtige DA drogist vind je in Hato. Kaya Amsterdam af en bij rotonde aan de rechterkant zie je het winkelcentrum. In dit centrum tref je ook een “Jamin”.
15. Vlakbij het huis is ook een heerlijke Nederlandse bakker : The Dutch Bakery.

Restaurants:

16. De rode dubbeldekker aan de weg richting het vliegveld. Neem stoeltjes mee het strand op, bestel je hamburger/vegaburger/zoete friet etc. en geniet van de ondergaande zon.
17. Italiaans restaurant Sebastian’s: iedere zondagavond Italiaanse avond. Voordelig eten en ook nog eens genieten van een prachtige zonsondergang. Wel altijd ruim van tevoren reserveren voor een tafel op het buitenterras. Sfeervol restaurant.
18. Brass Boer (Jonnie en Therese Boer), prachtig restaurant, wel iets duurder maar voor een 3 gangen diner valt het nog mee. Als kunst opgediend. Gave locatie.
1. Sorobon Beach voor strandgenot, helderblauwe zee, cabana huren met bediening en eventueel surfen.
2. Sebastian restaurant / beach club ; geen kosten stoelen, surf mogelijkheden, vertier en mooi uitzicht op surfers.
3. Jibes ; voor jonger publiek. Surf locatie
Thousand steps of Salt Pier snorkelen met turtles

Indeling

Woonkamer
Begane grond
80 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
25 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Kledingkast(en)

Slaapkamer 3
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Granito / beton

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Föhn

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • C

Woonoppervlakte

  • 135 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (8)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (30)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (8)

Kinderen

  • Kinderspeelgoed

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Strip)boeken


€ 840,-
per week v.a.
€ 840,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: