Vakantiehuis Brazilië

0 vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Brazilië

De vakantiehuizen in Brazilië bieden tal van mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Verblijf in je eigen strandvilla in Brazilië die je doet denken aan een tropische filmset. Heb je meer behoefte aan een vakantie vol culturele uitstapjes, dan is een appartement in Rio de Janeiro wellicht iets voor jou. Als je dan toch in de buurt bent, bezoek dan ook voor enkele dagen het immense Amazone gebied gevolgd door een ontspannen verblijf in een penthouse in Brazilië met privé zwembad. Wat jouw voorkeur ook heeft, bij Micazu kun je terecht voor een voordelig vakantiehuis in Brazilië. Wij zorgen dat je rechtstreeks boekt bij de eigenaar van de vakantiewoning, zodat je nooit teveel betaalt. Boek snel je huis voor de komende vakantie!

Geniet van het leven in je vakantiehuis in Brazilië

Waarschijnlijk is het eerste waar je aan denkt als je Brazilië hoort: Carnaval. Maar Brazilië heeft behalve de feesten, ontzettend veel te bieden op cultureel gebied. Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en is het enige land in dit continent dat Portugees als officiële voertaal heeft. Echter spreken veel Brazilianen ook Italiaans of Duits. Brazilië bestaat voornamelijk uit tropisch regenwoud met in de Kuststreek de grootste en belangrijkste steden van het land. Kies voor een vakantiehuis in Pipa een van de bekendste bestemmingen voor de jetset. ’s Avonds verandert deze rustige badplaats in een bruisend nachtleven met gezellige bars, restaurants en terrasjes. De plaats is tevens een paradijs om te surfen en andere watersport te beoefenen.

De Braziliaanse keuken

Net als het land zelf, is ook de Braziliaanse keuken erg verschillend. Gerechten verschillen van Noord tot Zuid en is beïnvloed door culturen van buitenaf. Zo kun je in de ene regio alligatorvlees of schildpadden eten, terwijl ergens anders rijst en sojabonen de basis zijn voor elk gerecht. Tropische vruchten worden veel gegeten, zo worden ook vele cakes gemaakt met bananen, sinaasappel of passievrucht.

Tijdsverschil Brazilië

Brazilië valt binnen verschillende tijdszones en zijn onderverdeeld over 6 regio's.
Tijdens onze zomertijd is het in de eerste regio van Brazilië 7 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 6 uur vroeger.
Tijdens onze zomertijd is het in de tweede regio van Brazilië 6 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 5 uur vroeger.
Tijdens onze zomertijd is het in de derde regio van Brazilië 6 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 4 uur vroeger.
Tijdens onze zomertijd is het in de vierde regio van Brazilië 5 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 4 uur vroeger.
Tijdens onze zomertijd is het in de vijfde regio van Brazilië 5 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 3 uur vroeger.
Tijdens onze zomertijd is het in de zesde regio van Brazilië 4 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 3 uur vroeger.

Maak kennis met dit dynamische vakantieland en bekijk direct het volledige aanbod van particuliere vakantiehuizen in Brazilië.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Brazilië kiest:

  • Brazilianen zijn gek op voetbal.
  • Brazilië is het op vijf na grootste land ter wereld.
  • De Olympische Zomerspelen van 2016 zijn in Rio de Janeiro
  • Brazilië heeft een van de snelst groeiende economieën ter wereld.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren