Vakantiehuis Canada

0 gevonden vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Canada

De vakantiehuizen in Canada staan garant voor zowel een heerlijke zomer- als wintervakantie. Kies uit onder meer een chalet in Canada direct aan de piste gelegen of een appartement in downtown Vancouver tussen de gezellige winkelstraten. Houd je liever van een stevige wandeling door een adembenemend natuurgebied, dan ben je met een vakantiehuis in Canada tevens aan de juiste adres. Kies ook voor Micazu, dan boek je direct bij de eigenaar. Zo huur je voordelig een vakantiehuis in Canada!

Ontdek Canada vanuit je vakantiehuis

Canada grenst aan de Verenigde Staten, is een tweetalig land en het op één na grootste land ter wereld. Canada kent grote meren, de Niagara-watervallen, de Rocky Mountains, koude winters, tornado’s, nationale parken en ijshockey. Kies voor een vakantiehuis in de prachtige provincie Alberta, een gebied vol wildernis prairies en waar je de Rocky Mountains kunt bewonderen. Ben je op zoek naar wat meer drukte? Met een vakantiehuis in de streek British Columbia kun je een bezoek brengen aan de dynamische stad Vancouver. Hier kun je uren winkelen of het bruisende nachtleven ontdekken.

Vakantiehuis in Canada: bewonder onaangetaste natuur

Door de grote oppervlakte van Canada, zijn de landschappen zeer gevarieerd en kent het land verschillende klimaten. Het noorden van Canada, dat ver boven de poolcirkel uitkomt, heeft koude winters en zijn er zelfs uitschieters tot -40 graden Celsius. Het dunbevolkte land kent nog veel ongerepte en onaangetaste natuur. Hier kun je heerlijke wandeltochten maken, paardrijden door de wildernis en zelfs fietsen.

Dynamische steden in Canada

Canada kent redelijk wat grote steden. De hoofdstad van Canada is Ottawa, een stad met bijna één miljoen inwoners. De grootste stad van Canada is zonder meer de belangrijkste financiële stad Toronto. De CN Tower is een voorbeeld van de hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk, van deze grote stad. Na Toronto is Montréal de grootste stad van Canada. De naam is afgeleid van de koninklijke berg ‘Mont Royal’ naast de stad. Montréal is gesticht door de Fransen en is daarom ook Franstalig. De stad wordt ook wel het ‘Parijs van Noord-Amerika’ genoemd.

Tijdsverschil Canada

Canada kent 6 verschillende tijdszones:
In de Newfoundland tijdszone is het 4,5 uur vroeger.
In de Atlantic tijdszone is het 5 uur vroeger.
In de Eastern tijdszone is het 6 uur vroeger.
In de Central tijdszone is het 7 uur vroeger.
In de Mountain tijdszone is het 8 uur vroeger.
In de Pacific tijdszone is het 9 uur vroeger.

Verken dit veelzijdige land zelf en bekijk direct het volledige aanbod van particuliere vakantiehuizen in Canada.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Canada kiest:

  • Canada is afgeleid van het woord ‘kanata’, dat ‘nederzetting’ betekent.
  • 1 juli is de nationale feestdag van Canada. Namelijk Canada-day, een feest dat wordt gevierd met vuurwerk en optochten ter ere van de Confederatie van Canada.
  • In de Niagara-watervallen valt ongeveer 1,6 biljard liter water per jaar naar beneden.
  • Toronto was in de Tweede Wereldoorlog de geboorteplaats van Prinses Juliana.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Vakantiehuizen in de aanbieding
Bekijk onze nieuwste vakantiehuizen