Vakantiehuis Chili

0 gevonden vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Chili

De vakantiehuizen in Chili zijn uniek in hun soort. Geniet bijvoorbeeld ongestoord van een verblijf in een karakteristieke zomerse vakantiewoning in Chili in het prachtige Chileense Merengebied. Maar vanwege het uitgestrekte land en de verschillende klimaten, behoort skiën vanuit je vakantiehuis in Chili ook tot de mogelijkheden. Ga je voor de echte unieke ervaring, plak er dan tijdens je verblijf een toer naar Antarctica aan vast. Kies ook voor Micazu, dan boek je direct bij de eigenaar. Zo huur je voordelig jouw vakantiehuis in Chili!

Ontdek Chili vanuit je vakantiehuis

Chili ligt in Zuid-Amerika en is een van de meest geografisch geïsoleerde landen ter wereld. Chili grenst aan de Grote Oceaan aan de westkant, in het Noorden ligt de meest droge woestijn ter wereld en in het Oosten ligt het gigantische Andesgebergte. Tussen dit gebergte en het kustgebied is de grond erg vruchtbaar, hier liggen de valleien van Chili en is de bevolkingsdichtheid het hoogst. Kies voor een vakantiehuis in de hoofdstad van Chili, Santiago de Chile, één van de meest welvarende en modernste steden van Zuid-Amerika. In Santiago de Chile is veel te vinden op het gebied van cultuur, van bijzondere historische bouwwerken tot interessante musea. Het “Bruna” Paleis en het presidentiële paleis “La Moneda” zijn grote toeristische attracties van deze stad en absoluut een bezoek waardig. Ten zuiden van de hoofdstad bevindt zich het Chileens Meren District. Hier vind je prachtige meren en indrukwekkende vulkanen. Een vakantiehuis in het Meren District is de ideale uitvalbasis wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie. Je kunt hier paardrijden, rafting en zelfs een vulkaan beklimmen!

Vakantiehuis in Chili: cactussen en lianen

Het zuidelijke deel van Chili is bedekt met grote ijsvlaktes en beschikken over, op Antarctica na, de grootste zoetwaterreserves ter wereld. Door de enorme lengte van het land, kent Chili meerdere klimaten variërend van een woestijnklimaat tot een subtropisch klimaat. Door deze verschillende landschappen en klimaten, heeft Chili een grote diversiteit in de vegetatie. Zo zijn er cactussen in de woestijn te vinden en lianen en varens in de Chileense bossen. Voor de vakantieganger die graag van de Chileense natuur wil genieten, is er door het hele land wel iets te vinden. Ook beschikt Chili over meerdere natuurparken, waarvan het park ‘Papa Nui’ de grootste toeristische attractie is. Dit park is ook wel bekend als Paaseiland. Wil je tijdens jouw vakantie in Chili genieten van deze prachtige natuur? Boek dan je vakantiewoning in het mooie Chili.

Tijdsverschil Chili

Tijdens onze zomertijd is het in Chili 6 uur vroeger, tijdens onze wintertijd is het er 4 uur vroeger.

Geniet van de schoonheden van dit Zuid-Amerikaanse land en bekijk het aanbod van particuliere vakantiehuizen in Chili.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Chili kiest:

  • Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika.
  • Chili is een paradijs voor mensen die willen raften of kajakken.
  • Chili heeft een lengte van ongeveer 4.000 kilometer en het breedste deel van het land is slechts enkele honderd kilometers.
  • Chili wordt ook wel liefkozend “Schoenveterland” genoemd.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren