Villa

Villa Dushi Arembos, privézwembad 6p


Lees de fantastische reviews en kom lekker zelf beoordelen of deze prachtige score terecht is!
Wat doen wij anders dan anderen? De prijs is de prijs. Kom je lekker met zijn 2tjes of gezellig met 6 personen, het wordt er niet duurder door. Verder zijn de late checkout en de transfer van/naar Hato altijd inbegrepen. Dus ook die laatste vakantiedag is een dag om van te genieten! Een laatste keer naar het strand met de auto, lekkere lunch, daarna fijn douchen en fris het vliegtuig in!

Villa Dushi Arembos 🥰
Onze met liefde verbouwd en ingerichte, vrijstaande vakantiewoning (135 m2) is van alle gemakken voorzien. Een echt thuis op vakantie! Ruime hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, porch op de wind met grote eettafel en comfortabele loungebank, prachtige palapa en uiteraard een héérlijk zwembad van 6x4 meter. Ligt in een klein hofje en heeft een ruime, mooi volgroeide, tropische tuin. Op eigen terrein is parkeergelegenheid, omsloten met een muur met stalen en houten hekwerk. Daar staat de fijne Nissan X-Trail (7 seater, automaat) op jullie te wachten! Zuinig, comfortabel, degelijk en betrouwbaar, dus laat het zoeken naar een huurauto maar achterwege! 

Vakantiehuis & auto worden alleen samen verhuurd, de prijs voor de X-Trail is 55 euro per dag. Inclusief transfer van en naar Hato, gebruik van de auto, verzekering, evt autostoeltjes en (indien mogelijk) ook een late checkout op de vertrekdag! Een heel mooi prijsje, al zeggen we het zelf 😁.

De buitenruimte is heerlijk, de porch op de wind met gezellige grote eettafel, lekkere loungebank en grote gas-BBQ. De meeste foto's zijn van '21 toen de tuin net klaar was, de palapa en buitendouche staan nog niet overal op. Alles is superhard gegroeid, er is veel privacy! Mooie grote tropische planten, bloemen, (palm)bomen en véél vogeltjes.

Modern ingericht, comfortabele meubels in rustige kleurtonen. Een smart tv met firestick, je kunt eindeloos tv kijken naar allerlei zenders wereldwijd, daarnaast films en series. WiFi werkt uitstekend en heeft goed bereik op het hele perceel.

De slaapkamers zijn ingericht met luxe Kingsize boxspringbedden van 90x200cm.
In de grote slaapkamer opgesteld als 2 persoonsbed, maar kan ook los van elkaar. In de kleinere slaapkamers staan ze los van elkaar. Wil je deze liever als Kingsize gebruiken, kun je dat voor aankomst aangeven. Wij zorgen dat de bedden in een andere opstelling worden gezet/gedekt.

Ook aan de kleintjes is gedacht, we hebben een ledikantje, extra campingbedje voor een 2e kleintje, kinderstoel, verschoningskussen, autostoelen, enz.

De luxe keuken heeft een Nespresso apparaat, melkopschuimer, broodrooster, blender, tostiapparaat, hete lucht oven, magnetron, inductiekookplaat, grote koel/vrieskast en nog veel meer. In de bijkeuken staan de vaatwasser en wasmachine, grote koelbox voor het strand, enzovoort.

Het hele huis heeft 220V als ook 110V aansluitingen, ook zijn er adapters aanwezig. Hiermee kun je (hiervoor geschikte) apparaten zoals een telefoonoplader ook in een 110V stopcontact opladen. Op de porch zijn alleen 110V stopcontacten.

Kaya Arembos; een gezellig, kleurig hofje met allemaal oud-defensiewoningen gebouwd door de Nederlandse overheid. Omgeven door tropisch groen, talrijke vlinders, vogels en kolibries. 

Grote Berg; een fijne, veilige, rustige wijk, heerlijk op de wind gelegen, lekker centraal midden op het smalste gedeelte van het eiland. Dichtbij het vliegveld en Willemstad, maar vooral heel dicht bij de allermooiste stranden van het eiland! Onze favorieten zijn Portomari, Cas Abou, Daaibooi en Kokomo en wat verder naar Westpunt vind je bijv. Grote Knip, Lagun, Kalki en Piskado. Je kunt hier naar hartenlust zwemmen zelfs met de schildpadden, lekker zonnen, snorkelen, fantastisch duiken en genieten van alle andere watersporten.

Grote Berg is genoemd naar het landhuis Grote Berg op de route van Willemstad naar Westpunt. Op korte afstand zijn de supermarkten en leuke restaurantjes. In de wijk zelf, op loopafstand, zit Bali waar je heerlijk Aziatisch en Surinaams kunt eten. Naast Bali zit een heel mooi ingericht buiten-cocktailbarretje, Tabu en daarnaast een delicatessenzaakje. Sinds kort is ook Shots erbij gekomen, ook hier lekker drankjes en een goede keuken. Net buiten de wijk vind je De Buurvrouw en Landhuis Daniel. Er zijn zoveel leuke plekjes om te eten of drinken. Met nog geen 10 minuutjes in de auto vind je bij Willibrordus een uniek plekje. Hier kun je happen bij Williwood waar ze o.a. de fameuze Kabritu Burger hebben, meteen ook even stoppen bij de flamingos of de kunst van Nena Sanchez bekijken in Landhuis Jan Kok!

Wil je lekker genieten met je gezin of vrienden, terwijl je kennismaakt met Curacao, kies dan voor het gemak, comfort, buitengevoel en de vrijheid die je krijgt bij onze heel complete vakantiewoning met privézwembad en geweldige auto! Voor een langere verblijfsperiode (meer dan 4 weken) kunnen we een korting geven.

De verhuurder, Xander, Sacha, Luuk & Bo

Advertentie online sinds augustus 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn Xander, Sacha, Luuk en Bo, een gezellig gezin uit Brabant. Verliefd op Curacao, al bij onze eerste kennismaking met het eiland was het meteen raak! De vrolijke kleuren, lieve mensen, prachtige stranden, het héérlijke klimaat, het buitenleven; wij waren verkocht. Na vele fijne vakanties en rondrijden wisten we het; hier willen we een huis. En daar mag iedereen van meegenieten!!! Sinds eind 2023 wonen wij permanent op Curaçao en kunnen we jullie dus zelf ontvangen.
Tot snel, ayó ??????

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Ook staat onze multifunctionele Nissan X-Trail bij boeking van het huis klaar, voor 55 euro per dag maak je gebruik van dit grote gemak. Hierbij is de transfer van en naar Hato inbegrepen, gebruik van de auto en (indien mogelijk) ook een late check-out op de vertrekdag!

Verder:
Bij vertrek is de eindschoonmaak verplicht. Indien je ook een tussentijdse schoonmaakbeurt en beddengoed- en handdoekenwissel wenst, kun je dit voor aankomst aangeven. De kosten hiervoor bedragen 125 euro.

Er wordt de 7% toeristenbelasting in rekening gebracht, deze wordt enkel geheven over het kale overnachtingstarief, dus excl. schoonmaak- en andere bijkomende kosten.

De huurprijs is exclusief uw verbruik van water en elektra. Zuinig zijn met energie en water vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen om energie en water afzonderlijk in rekening te brengen.

Bij de aankoop van de apparatuur hebben we gelet op duurzaamheid. Het energieverbruik van de airconditioners, koelkast en andere apparatuur in de villa is laag, maar de prijs van water en elektra is op Curacao erg hoog. De uiteindelijke kosten hangen dus sterk af van uw gebruik, met name de airco's gebruiken veel energie, dus gebruik deze verstandig.
Op basis van meterstanden die we samen met u opnemen bij aankomst en vertrek zullen we het bedrag aan het einde van uw verblijf afrekenen of verrekenen. Meestal ligt dat tussen de 5 en 10 euro per dag bij een bezetting van 2 tot 4 personen.

Uiteraard brengen we de kosten voor de dripinstallatie, bijvullen zwembad en verbruik van de zwembadpomp niet in rekening!

Het verbruik tijdens uw verblijf wordt tegen het tarief € 9,- per m3 voor water en € 0,50 per kWh voor elektra aan u doorberekend. Alle gasten betalen een borg en wanneer de woning netjes wordt opgeleverd kan het verbruik van water en elektra worden verrekend met de borg. Indien er wel schade aan de woning of apparatuur is, worden de verbruikskosten apart in rekening gebracht.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
vr 05-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1085,00
Midweek -
Nacht € 155,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 9 nachten
Week € 1225,00
Midweek -
Nacht € 175,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1085,00
Midweek -
Nacht € 155,00
Weekend -
van
wo 30-apr-2025
tot
vr 04-jul-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
vr 04-jul-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Overige kosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Prachtig resort waar je na checken van je ID op mag rijden om bij Karakter te kunnen eten en drinken met de voetjes in het zand.
Strand bij Westpunt, kiezelig maar wel mooi snorkelen
Mooi uitkijkpunt, hier kun je cliffdiven bij het restaurantje. Gewoon een lekkere smoothie of cocktail drinken mag ook hoor ;-)
Lekker buiten eten onder de lampjes van een enorme ficus. Ietsie duurder maar heel lekker eten!

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Ventilator

Bank 2.5 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: King-size 200 x 180 cm

Kledingkast(en) (2)

Airconditioning

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Kledingkast(en) (1)

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Kledingkast(en) (1)

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Gastentoilet
Begane grond

3 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 134 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Sportvissen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 945,-
per week v.a.
€ 945,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Tropisch paradijsje met privezwembad

8,7
Vanaf per nacht € 132,- v.a. per week per week € 922,-