Appartement

Marazul Dive Resort Apartment F1


Welkom, bon bini op Curaçao!
En hartelijk welkom op Marazul Dive Resort. Op dit mooie en rustgevende Resort, bevindt zich ons appartement wat bestaat uit twee niveau's. Compleet ingericht met o.a. airco, horren, flatscreen, internet, warmwater enz.
Het Resort is kleinschalig en is gelegen op Banda Abou te westpunt.
Het appartement heeft een schitterend uitzicht over de Caraïbische zee.

Heerlijk zonnebaden aan het  zwembad, een frisse duik nemen in de Caraïbische zee
of naar één van de mooiste koraalriffen duiken, het kan allemaal op Marazul Dive Resort.

Snorkelen is hier adembenemend. Een dagje strand kan hier om de hoek, waar tal van mooie baaien zijn.
Zoals Playa kalki of Grote Knip en vergeet vooral Cas Abao Beach niet! Het eerste strandje is hier nog geen 400 meter vandaan.

Wel is het raadzaam om een auto te huren om al het mooie  van Curaçao te ontdekken.
Zeker een aanrader is om met uw auto het Christoffelpark te bezoeken.
Dit natuurpark is hier nog geen tien autominuten vandaan.
En zo heeft Curaçao nog veel meer bijzondere plekken om van te genieten!

Kom, en beleef het zelf en laat je verrassen door dit veelkleurige eiland onder de Caraïbische zon.
Bon bini na kòrsou!De verhuurder, Marcel & Grace

Advertentie online sinds oktober 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Curaçao is een prachtig zonnig eiland met een heerlijke temperatuur en passaat wind! We genoten van vele vakanties en besloten een appartement te kopen voor eigen gebruik maar ook voor verhuur, zodat andere ook kunnen genieten als wij in Nederland zijn. We hopen dat het appartement u zal bevallen en dat u een hele fijne vakantie zult hebben.

Met vriendelijke groet,

Marcel en Grace

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Verblijf minimaal 5 nachten.
Niet helemaal duidelijk? Mail ons gerust!


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 01-mrt-2023
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 725,00
Midweek -
Nacht € 104,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 65,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 55,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Er is veel te doen in de omgeving van Curaçao.
Zeker op westpunt waar Marazul gelokaliseerd is zijn mooie en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Zoals de Boka's, het Christoffelpark en verschillende landhuizen. Ook zijn de stranden op Banda Abou (het westen van Curaçao) de mooiste stranden.

Het is verstandig deze voorwaarden vooraf aandachtig door te lezen. Zowel u, als Marazul Dive Apartments vinden hierin de rechten en plichten. Door uw betaling aan Marazul Dive Apartments  (hierna te noemen ‘de verhuurder’) verklaart u akkoord te zijn met de algemene voorwaarden, data en aantal personen vermeld in de factuur.                                                              
Reserveren
Via de kalender onder de button [Reserveren/Beschikbaarheid] kunt u bij de verhuurder een aanvraag indienen voor het appartement en een bepaalde huurperiode. Een definitieve reservering geschiedt altijd schriftelijk via de mail. Deze manier van reserveren is zowel voor u als de verhuurder bindend. De verhuurder zal de reservering binnen 5 dagen na datum van aanvraag per e-mail aan u bevestigen. Bent u binnen 14 dagen na de aanvraag niet in het bezit van een factuur, dan kunt u contact op nemen met de verhuurder via de mail.

Prijzen
Aan de prijzen op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. De verhuurder behoudt zich het recht voor deze prijzen, indien nodig, te wijzigen. Bij reservering wordt u de juiste prijs medegedeeld. De uiteindelijk op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Betaling
Bij reservering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 14  dagen na de factuurdatum, vermeld op de bevestiging/factuur. Pas nadat wij uw betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Bij niet tijdige of onvolledige betaling is de verhuurder gerechtigd de reservering te annuleren. Mocht de reservering worden geannuleerd, stuurt de verhuurder u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald. Als het volledige bedrag nog niet overgemaakt is, worden er annuleringskosten in rekening gebracht. U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.

Borgsom
U dient een borgsom te betalen van € 500-,  als dit vermeld wordt in de berekening van de factuur. De kosten van eventuele schade in en/of aan het gehuurde appartement, de inrichting daarvan en/of de omgeving, veroorzaakt door de huurder of één van diens gasten, worden in mindering gebracht op de borgsom of indien er geen borgsom betaald is wordt er een factuur opgemaakt en verstuurd via de mail.Als er geen schade is veroorzaakt wordt uw borgsom teruggestort binnen 8 weken na uw vertrek. Bij achteraf geconstateerde schade zal de verhuurder u per e-mail hierover informeren.

Annulering
Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:Annuleringen dienen via email met verzoek om leesbevestiging aan de verhuurder te worden doorgegeven. De reeds betaalde bedragen komen te vervallen en wordt niet geroutineerd.Indien door welke omstandigheid dan ook de verhuurder genoodzaakt wordt tot annulering van het reeds gereserveerde appartement over te gaan, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder en indien mogelijk, onder aanbieding van een alternatief. Mocht een alternatief niet voor handen of acceptabel zijn voor de huurder, zal de verhuurder  het reeds door de  huurder betaalde bedrag terugstorten binnen 14 dagen. De huurder heeft geen ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag. De verhuurder adviseert u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Huisdieren
Het meenemen van een huisdier is niet toegestaan.

Roken
Om het iedereen naar de zin te maken is roken in het appartement niet toegestaan.      

Zorg voor appartement en omgeving.
Het gehuurde appartement dient met de vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust van de omgeving. Indien de huurder zich niet als een goede huurder gedraagtof ernstige hinder of overlast veroorzaakt voor zijn omgeving, kan hem/haar de verdere toegang tot het appartement worden ontzegd, zonder aanspraak te kunnen maken op restitutie van de huursom. Indien de huurder onverhoopt schade toebrengt aan het gehuurde appartement, de omgeving hiervan en/of inventaris, dient dit direct aan de verhuurder te worden gemeld. De daarmee verband houdende reparatie- en /of vervangingskosten dienen onmiddellijk ter plaatse te worden vergoed aan de parkmanager. De huurder is aansprakelijk voor de door hem/haar of door medehuurders en eventuele bezoekers veroorzaakte schade, ook indien deze na vertrek geconstateerd wordt.

Water, gas en elektra.
De prijzen die de verhuurder u aanbiedt zijn inclusief water, gas en elektra, bij normaal gebruik. (zie website) Bij gebruik buiten de gestelde normen van bovengenoemde items wordt dit ook verrekend met de borgsom of wordt in rekening gebracht.

Maximum aantal personen
De beschrijving op de site vermeldt het maximale aantal personen (twee) dat in het appartement kan overnachten. Bij het niet nakomen van dit artikel kan de huurder de verdere toegang tot het appartement worden ontzegd, zonder aanspraak te kunnen maken op restitutie van de huursom.

Aankomst en vertrek
Het appartement kunt u op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur betrekken en dient u op de dag van vertrek uiterlijk om 12.00 uur te verlaten. Andere tijden kunnen in overleg met de verhuurder  worden overeengekomen. De verhuurder zal hier extra kosten voor in rekening brengen. (zie website)

Schoonmaakkosten
De verhuurder brengt u een verplichte eindschoonmaak voor het totale appartement in rekening. Deze is vermeldt op uw factuur. Tijdens uw verblijf dient u het appartement zelf schoon te houden. Het gehuurde vakantieverblijf dient altijd bezemschoon te worden opgeleverd na afloop van uw verblijf. Pannen, serviesgoed en toebehoren dienen eveneens schoon in de kasten te worden achtergelaten.Let er op dat u tijdens uw verblijf geen etensresten en ander afval achterlaat in de woning in verband met ongedierte vanwege het tropische klimaat. Het advies is om dagelijks uw afval naar de container te brengen.  

Aansprakelijkheid
De verhuurder draagt geen enkele aansprakelijkheid voor: – diefstal, verlies en/of schade in welke hoedanigheid en van welke aard dan ook, geleden  tijdens of ten gevolge van een verblijf in het door u gehuurde appartement – het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen van stroom, gas en/of water.

Klachten
Mocht huurder onverhoopt klachten hebben tijdens diens verblijf, dan dient dit per direct aan de verhuurder te worden doorgegeven en aan de parkmanager. Via overleg zal dan getracht worden de eventuele klachten zo snel en goed als mogelijk is op te lossen. Kan een en ander toch niet naar tevredenheid van beide partijen worden geregeld, dan dienen de klachten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na afloop van de huurperiode, schriftelijk te worden bevestigd en toegelicht aan de verhuurder. De verhuurder is niet aansprakelijk voor zelfstandig ondernomen acties door de huurder, zoals het aanvaarden van een ander huuronderkomen of hotel. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
37 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Kledingkast(en) (1)

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Appartement

Woonoppervlakte

 • 78 m2

Sport & recreatie

 • Duiken / snorkelen
 • Sportvissen
 • Wandelen
 • Watersport
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Cultuur & historie
 • Privacy
 • Overwinteren
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • Wifi
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Buitenverlichting
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en)
 • Tuinstoel(en) (6)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Veranda
 • Dakterras

Privacy

 • Beheerder op terrein

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Strandlakens

Faciliteiten

 • Kluis
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Verwarming

 • Airconditioning


€ 725,-
per week v.a.
€ 725,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Iguana View Studio JK Lodges Curacao

Vanaf per nacht € 95,- per week € 665,-