Vakantiehuis


Welkom bij Casa Haffert, een eigentijdse bungalow die in 2022 volledig is gerenoveerd en gelegen is op een rustig en groen park. Ons familiehuis combineert klassieke elementen met moderne accenten en biedt alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Beheerd door een Belgisch gastvrouw, staat Casa Haffert op het bekende Seru Coral Resort, waar al meer dan twintig jaar een prachtig groot zwembad en ruime accommodaties te vinden zijn. De bungalow met één slaapkamer is geschikt voor twee tot vier personen, met een slaapbank voor extra gasten in de woonkamer. Geniet van een zorgeloze zonvakantie met alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder een tropisch zwembad, beveiliging, gratis parkeergelegenheid en weelderige tuinen. Bovendien kunnen we je helpen met het regelen van een huurauto op het park of wijzen we je de weg naar de mini-supermarkt op loopafstand. Ontdek de bezienswaardigheden van het eiland, zoals de bruisende Mambo Beach, het historische centrum van Willemstad, en de prachtige stranden van Jan Thiel en St. Joris Baai, allemaal binnen handbereik van Casa Haffert.

De verhuurder, Familie Haffert

Advertentie online sinds november 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Onze band met Curaçao begon in 1990 toen we voor drie jaar werden uitgezonden voor de marine. Met talloze prachtige herinneringen, waaronder de geboorte van onze oudste zoon op het eiland, groeide het verlangen om hier een vakantiehuis te creëren. Na achtentwintig jaar en vele vakanties later is onze droom van Casa Haffert eindelijk werkelijkheid geworden. Het is onze geliefde plek op het prachtige Dushi Korsou, waar we graag vertoeven en waar we u met open armen verwelkomen. Danny & Silvia

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijs is per nacht 50 -euro minimaal 5 nachten verhuur. Korting voor een periode van 3 weken of langer 

Bijkomende kosten:

Water & Elektriciteit naar verbruik (lokaal verbruik)

Begin/eind schoonmaak 75 euro.
( incl bed- en linnengoed  ook voor handdoeken is gezorgd.)

Toeristen belasting namens de Curaçaose overheid moeten we 7% toeristenbelasting in rekening brengen.

De borg is 100 euro per week dit in verband met de water en elektriciteit kosten die worden met u borg verrekend. ( tegen lokaal tarief )

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 350,00
Midweek -
Nacht € 50,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 350,00
Midweek -
Nacht € 50,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Boodschappenpakket
€ 30,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 100,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Kinderbed
€ 2,50
Per persoon per nacht
Wordt verrekend met de borg.
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Seru Coral ligt dicht bij Jorisbaai, een groot binnenwater waar kitesurfers zich volop kunnen uitleven met de passaatwind. 

Bij kitesurfen in de Caribbean denken wij Nederlanders al snel aan Bonaire. De spot Atlantis met aflandige wind en helblauw, vlak water maar ook klein Bonaire waar je in een klein tripje met de boot fantastisch kan varen tussen de vliegende vissen. Curaçao heeft echter ook een een tweetal mooie spots:

Sint Jorisbaai: toegankelijk en lekker rustig
Klein Curaçao: heel rustig maar wel 2,5 uur varen en dus vaak in combinatie met een dagtrip
De wind is hier praktisch gelijk aan die van Bonaire. Variërend tussen de 14-32 knopen waarbij 17-23 veel voorkomend is. De wind is hier wat lichter dan in Nederland dus neem vooral ook grote maten mee.

Sint Jorisbaai
Even zoeken hoe je er moet komen maar als je kitesurfschool Nix aanhoudt dan kom je er vanzelf. Na zware regenval even goed de paden aanhouden anders heb je echt een 4×4 nodig. Je kan je auto direct op de spot parkeren en er liggen kunstgras matten om je kite op op te tuigen. Superrelaxt!
Het water op Sint Jorisbaai is wat minder blauw dan Bonaire maar dat wil de pret niet drukken. De spot heeft her en der wat obstakels zoals de Mangroven downwind en een enkele ondiepte. Het helpt altijd om even te vragen bij de locals waar je op moet letten. Je kan op een heleboel plekken staan; denk aan Oostvoorne – iets kleiner – met hier en daar een zee-egel. Als je beginner bent, zijn schoentjes aan te raden gezien de stenen en de zee-egels. Gevorderd kan hier prima uit de voeten. Blijf bij het oefenen van nieuwe risicovolle tricks wel weg van de ‘roestige steiger?’ en de Mangroves.

https://youtu.be/tEZUFF0QQ-Y

Serena"s Art Factory dicht in de buurt van Seru Coral.

Interessant • Professioneel • Gratis

Serena’s Art Factory en de aangrenzende kunst- en souvenirwinkel bevinden zich in de buurt van de CurAloë-plantage en de struisvogelboerderij aan de serene en mooie oostkant van Curaçao. Bezoekers kunnen gratis de “Factory” en de winkel bezoeken en bekijken hoe Serena’s verbazingwekkende souvenirs en sculpturen worden gemaakt.
Serena’s Art Factory is een geregistreerd concept en bedrijf. Het is ook de plaats waar Serena professioneel sculpturen in gips en steen restaureert voor kerken, musea, particulieren en bedrijven. De tropische tuin rondom Serena’s Art Factory wordt gebruikt voor levendige openluchtworkshops voor individuen en groepen, die genieten van het zelf schilderen van Serena’s sculpturen en souvenirs.
Bij Serena’s Art Factory worden zelfs de groter dan levensgrote sculpturen individueel geproduceerd en haar delicate souvenirs worden gegoten in siliconen mallen en gemaakt van verschillende materialen zoals gips, epoxy en beton. Dit wordt gedaan door een team van lokale vakmensen die ervaren zijn in zowel moderne als traditionele technieken.
De Chichi®-sculpturen en andere Caribische beeldjes worden gepolijst, gefinaliseerd op de factory en naar de meer dan vijftig lokale schilders getransporteerd. In hun huizen komen de Chichi®-sculpturen tot leven, wanneer ze zijn geschilderd worden in 25 prachtige Caribische kleuren. Het team van getalenteerde, lokale vrouwen is opgeleid door Serena zelf.
Elke vrouw schildert de Chichi®-sculpturen en andere souvenirs in haar eigen kleurrijke stijl, maar volgt specifieke richtlijnen om een ??bepaalde productconsistentie te garanderen. Veel vrouwen hebben hun vaardigheden in die mate ontwikkeld, dat Serena’s Art Factory vaak wordt benaderd door klanten voor op maat gemaakte opdrachten en speciale verzoeken.
Serena’s Art Factory straalt artistieke energie uit en heeft een atmosfeer van geïnspireerde multiculturele samenwerking. De Chichi®-sculpturen en andere souvenirs van Serena dragen de passie en geest van al degenen die helpen ze te creeren. Het duitse vakmanschap wordt gemengd met de caribische kleuren en er wordt gewerkt in een hecht team.
Workshops
Verf de Chichi® sculptuur naar je keuze, klein, medium of groot, of je nu een gelegenheid wilt vieren, je innerlijke muze wilt bevrijden of zelf een souvenir wilt maken ter herinnering aan een onvergetelijke vakantie op Curaçao. Scroll naar beneden voor ons overzicht van workshops.
Doe mee met onze Chichi® Curaçao Walk-in Workshop voor een onvergetelijke ‘Verf je eigen Chichi®’ ervaring op dinsdag- of zaterdagochtend!
Steun onze lokale kunst en laat de wereld je creatieve kant zien. We garanderen een levendige en creatieve wellness-ervaring en je eigen prachtige handgeschilderde Chichi®, een origineel kunstwerk dat je mee naar huis kunt nemen.
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen ANG 20,- / $12,- plus de kosten van het Chichi® scultuur naar keuze.

Indien er begeleider(s) geen Chichi® sculptuur willen schilderen en alleen willen kijken (niet schilderen), dan betaalt hij of zij ANG 10,- / $ 6,-

De kosten van het scultuur zijn afhankelijk van de maat en het model dat je kiest:
Kleine Chichi ANG 48,-/ $ 28,-
Medium Chichi ANG 148,-/ $79,-
Vliegende Chichi ANG 68,-/ $39,- en anderen.
Zodra jij en je dierbaren bij Serena’s Art Factory aankomen, zul je zien dat we nog veel meer sculptuurs hebben om uit te kiezen.
Op nog geen 10 minuten van het appartement ligt de hypermarket Mangusa. In deze supermarkt vind je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie om zelf lekker thuis te koken en om te genieten van een dagje aan het zwembad. 

Adres: Cas Coraweg 43 Willemstad Curacao.

Openingstijden: ma-za van 07:30-20:00. zo 08:00-14:00.
Een strand waar de Curaçaoënaren in de weekenden graag komen (en soms feesten tot diep in de nacht). Doordeweeks kunt u af en toe de Korps Mariniers tegen komen die aan het oefenen zijn. Treft u dit aan, dan is het zeker de moeite waard om te blijven kijken.

Maar u komt sowieso Captain Goodlife tegen, eigenaar van Let's Go Watersports. Capatina Goodlife is een begrip op Curacao. Menige beroemdheid heeft hem een bezoekje gebracht.

U kunt hier eten en drinken in z'n bar & restaurant, een kayak huren, of meegaan met de watertaxi (enorm leuk) naar kleine strandjes waar men alleen kan komen per boot. Maar u kunt (wel onderwater zwemmend) de bijzondere grot The Blue Room (Blauwe Kamer) zien.
Hoe kom je in de Blue Room op Curaçao?
Er zijn drie opties.
#1 Op Playa Santa Cruz vind je Captain Goodlife aan de linkerkant. Hij brengt je naar de Blue Room en het strand van Santa Pretu. De trip kost $ 22 en wordt dagelijks om 13:00 en 15:00 uitgevoerd. Ben je hongerig na de trip? Dan bereidt hij graag een grote schaal met zeevruchten voor je.
#2 Als je er liever een sportieve middag van maakt, kan je ook een kajak huren bij Captain Goodlife. Voor 2 uur betaal je $ 35 en kun je zelf naar de grot peddelen, dit duurt ongeveer 25 minuten. Vervolgens knoop je je kajak vast aan de boei voor de grot en zwem je erin.
#3 Voor de echte wandelaars onder ons: vanaf de parkeerplaats bij Playa Santa Cruz kun je zelf naar de grot lopen. Via een wandelpad loop je naar beneden. Houd rekening met wat klim en klauterwerk onderweg!
De Blue Room Curaçao is een absolute must-see op het eiland!

Maar een absolute must see is Boka Hulu een privé strand met een pracht strand en uitzicht net de blue lagoon. ( zelf bij Captain Good Live een Kajak huren en rond 10:00 vertrekken dan heb je de beste trip ook omdat het dan nog niet zo warm is kan je heerlijk op je gemak Kajakken en alles zien het is nog voorbij de Blue Room volg de rotswand aan je linker kant en je komt vanzelf bij Boka Hulu. Tip: neem voldoende water mee op de kajak is er voldoende plaats voor.
Pasawa Box Eatery Curacao

Ontzettend gezellig in de avond! Goede sfeer en fantastisch eten voor een fijne prijs. Parkeren is goed geregeld.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Ventilator

2-persoonsslaapbank (1)

Slaapkamer
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 210 x 180 cm

Tegels

Kledingkast(en) (2)

Badkamer
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • B

Woonoppervlakte

  • 70 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golfsurfen
  • Watersport
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Overwinteren
  • Vakantieparken
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (1)

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Kinderen

  • Campingbed (1)


€ 350,-
per week v.a.
€ 350,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: