Appartement

Casa Andries Steenrijk


Casa Andries the place to be

Casa Andries is al meer dan 10 jaar de plek voor mensen die een leuk adresje zoeken voor een vakantie op Curacao. Een adres waar persoonlijke aandacht voorop staat en waar gastvrijheid nog echt oprecht is. Een adres die echt iets toevoegt aan je vakantie op Curacao.

Dit een zalige plek met een woning voor maximaal 5 personen in de gezellige woonwijk Steenrijk. Voor iedereen is Casa Andries een plek waar je je thuis voelt,
Welkom op onze advertentie en bekijk onze bungalow en boek een vakantie naar Curacao. 
Casa Andries is ook ideaal wanneer u met of zonder huurauto een leuke vakantie zoekt.

Casa Andries is voorzien van een terras met hekwerk aan de zijde. Bij binnenkomst door de voordeur staat u direct in de zitkamer en eetkamer. Links, naast het eetgedeelte, bevind zich de keuken. In de keuken is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie aanwezig, of een langer verblijf, o.a. een grote koelkast en gasfornuis. Aan de achterkant van Casa Andries zijn 3 slaapkamers, 2 slaapkamers met airco, plafon ventilator en 2 persoonsbed, 1 slaapkamers met plafon ventilator en 1 persoonbed. Er is een badkamer met warm water.

Parkeren is op straat voor het appartement Het vakantiehuis is voorzien van een inbraak alarminstallatie en is geschikt en ingericht voor in totaal 5 personen. De buurt is zeer veilig, rustig, en gunstig gelegen tussen nabijgelegen stranden en het centrum.Het appartement bevat o.a.: Keuken: Magnetron, Water koker ,Powerblender, koelkast, grote gasfornuis met oven, rijst koker, Koelbox (grote en kleine) etc. Woonkamer: 2 plafond ventilatoren, 32 inch HD TV met Flow interactieve TV zenders, radio en alarm installatie etc. Terras: Met gesloten hekwerk en terras set en semi automatische wasmachine. Slaapkamers; 2 slaapkamers met 2 persoonsbed en airco, 1 slaapkamer met 1 persoonbed en plafonventilator

De bijkomende leveringen en diensten inbegrepen:
Internet: ja
Gas: ja
Water: ja

Exclusief
Elektra:   Via de Prepaid system pagatinu, op die manier heb je alle controle op jouw stroom verbruikt en kan op iedere moment zien wat u heft gebruikt.

Pagatinu: Noteer a.u.b. bij aankomst de stroom tegoed op meterstand. Controleer bij vertrek de stroom tegoed, deze dient u met dezelfde tegoed achter te laten.



De verhuurder, Javier & Jetta

Advertentie online sinds januari 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Wij zijn Javier en Jetta Andries. Onze liefde voor Curaçao is groot en die delen we graag met onze gasten
“Bon Bini”,

Ontdek de relaxte eilandsfeer van Curaçao
Houdt u van zon, zee, strand en… romantiek? Boek vliegtickets naar Curaçao voor een onvergetelijke vakantie en ontdek dit relaxte eiland in de Caribische Zee. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, snorkel tussen honderden gekleurde vissen en dineer op het strand bij zonsondergang of de historische straten van Willemstad

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De bungalow is geschikt voor 5 personen en 1 kind die in een campingbedje past . 
we hebben regelmatig aanbiedingen

Verhuur is inclusief water, gas en internet. 
Exclusief elektriciteit gebruikt, doormiddel van het "Pagatinu systeem" kunt u met tegoed kaarten stroom makkelijk opwaarderen.
Bij het reserveren, gaarne uw vluchtnummer en aankomsttijd op Curaçao doorgeven.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 31-dec-2022
tot
vr 31-dec-2027
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 315,00
Midweek -
Nacht € 45,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 100,00
Per item
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 90,00
Per item
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wat een heerlijke 2 weken hebben wij weer gehad. Alles wat op jullie site staat klopt. Toen we binnen kwamen voelde Casa Andries gelijk als een warme deken. We voelden ons direct op ons gemak en het belangrijkste ook de kinderen. We zaten met 3 tieners die zich heel gauw kunnen vervelen. Maar we zaten overal zo dicht bij dat ze vaak lopend naar manbo toe gingen. Er was letterlijk niets wat we miste in het huis alles was er. Ook de straat was een zaligheid. 3 minuten lopen en we zaten in de supermarkt. 6 minuten en we zaten in de stad. Ook konden de kinderen op eigen gelegenheid terug met het busje die ze als ze er om vroegen voor de deur af zetten.
We willen jullie ook bedanken voor al de vragen die we hadden die beantwoord werden en dat we het gevoel hadden dat we onze vragen altijd aan jullie konden stellen. Ook miste we geen enkele keer een ressort waar we normaal altijd zaten. veel geld voor een ressort terwijl onze kinderen misschien maar 1 keer het zwembad gebruikte. We hebben al plannen om voor volgend jaar te boeken.
Beste jetta en javier, Wat een te gekke vakantie hebben we gehad in een heerlijk huis. Doordat Casa Andries zo dicht bij de zee lag gingen we iedere avond langs de zee een wandeling maken, pfff ik mis het. Ook waren de buren heerlijke mensen die elkaar nog gedag zeggen en vragen hoe het met je is. Ook in het huis zelf voelde we ons gelijk thuis. Toen we binnen kwamen voelde het huis als een jas die goed zat. Vanaf dag 1 was het ons huis en we komen zeker terug. Ook de aandacht en geduld die we kregen van jullie, met al onze vragen, waarderen we zeer. De vele tips die we mee kregen en toen we er 2 dagen waren de belangstelling of we goed aangekomen waren. We komen zeker volgend jaar terug en we gaan het aan iedereen promoten
Jetta en javier we hebben een heerlijke week gehad in casa andries. En alles wat op de site stond klopte. Heerlijk buurt, aardige buren, fantastisch huis waar je gelijk in thuis voelt. We komen zeker terug volgend jaar. En bedankt voor het beantwoorden van al onze vragen.
Hoi Jetta en Javier, we zijn weer terug hoor hier en t is ons enorm goed bevallen in jullie woning!!. Jullie huis was zo gezellig in een knusse woonwijk met allemaal leuke mensen zoals wij dat ervaarden. Alles klopte daar gewoon en gaf helemaal t gevoel thuis te zijn op Curaçao. Mensen waren op allerlei tijden lekker buiten aan t kletsen en we groetten elkaar vriendelijk op alle tijden van de dag en avond of maakten een praatje. En die buurvrouw kwam ook ineens tevoorschijn met haar pasteitjes toen ik n keer over t hekje leunde en stond te genieten.
Gilma hebben we ook n paar keer gezien en gesproken over de huishoudelijke zaken. Ook zij heeft n goeie bijdrage geleverd aan onze positieve ervaring en natuurlijk ook jullie met de mails vanuit Nederland.
We hebben de woning inmiddels al aangeprezen aan familie daar en hier en wijzelf hadden al n soort plan daar terug te komen zodra de gelegenheid zich voordoet.
Het weer hier is natuurlijk niet te vergelijken met dat van daar maar ja..... dat wisten we maar al te goed en er is nu eenmaal geen andere oplossing dan dat we gauw weer teruggaan.

Jullie ook bedankt voor jullie aandeel bij ons super aangename verblijf in de woning
Hebben maar liefst 5 weken in Casa Andries gezeten. En het was weer fantastisch net als vorig jaar.
Weer genoten van de grote leguaan in de tuin , de haan smorgens op het dak en het suikerdiefje in de porch.
Ook het huisje was weer wat meer aangekleed met leuke assecoires. Ook genoten van de lekkere pasteitjes van de buurvrouw op nummer 3.
Komen zeker weer terug.

Marius en Dory
Wat een heerlijke 8 dagen hebben we in casa Andries gehad.we zaten er vanaf 17 februari en hadden achteraf langer willen blijven. Bij het boeken van casa Andries waren wat huiverig voor de buurt. Maar wat een zalige straat is het met zeer lieve hulpvaardige buren. Iedereen groet je en vraagt hoe het met je is, ben dat niet gewend in Nederland. We zaten er met zijn vieren en er zat inderdaad alles in, wat je thuis ook heb. In de ochtend zaten we op het terras waar we de mooie vogels konden bewonderen. Op loop afstand stand, supermarkt en wasserette. En ondanks we een auto hadden gehuurd gingen we ook wel eens met het busje naar het strand. jetta, javier en Gilma bedankt voor alles. Jetta en javier voor al onze vragen die we mochten stellen. En gilma als beheerster van casa andries. We komen zeker weer terug. Casa andries is een toppertje
Zelf vind ik het altijd eng om bij particulieren via internet te boeken. Je weet niet wat je aantreft en zeker ook de negatieve berichtgevingen in de media. Je moet inderdaad heel goed oppassn.

Maar god wat hebben wij het naar ons zin gehad. De locatie dicht bij alles, de supermarkt om de hoek, de wasserete om de hoek. en de handige busjes die, als je het vraagt, je voor de deur afzetten.

Ook heeft Casa Andries Alles in huis om lang te kunnen verblijven. En wat een heerlijke buren, vriendelijk en hulpvaardig.

Kieze wij weer voor een vakantie in Curacao dan kiezen wij weer voor Casa Andries. En dit is vreemd te noemen omdat wij ressorts gewend zijn.

Bedankt ook dat we op alle vragen antwoord kregen.

De vorige gasten hebben Casa Andries een 10 gegeven wij geven Casa Andries een 10 met een gouden griffel
Jetta en Javier
Wij zijn net terug van een leuke vakantie in uw vakantiehuis Casa Andries. Wij zijn mensen die vaak op vakantie gaan en huizen via reisburos boeken, maar Casa Andries was fantastisch, alles wat je nodig heb om je thuis te voelen heb je bij Casa Andries. Zelfs meer dat je nodig zou hebben. De locatie is fantastisch, uitgangsleven, bakker, stad niet eens 5 minuten met de auto. Als je geen auto zou hebben alles is op loop afstand te doen en heb je geen auto of heb je geen zin om te lopen er is een bushalte voor de deur.
De strand, mamboo beach, restaurants, Adventure city voor de kids, supermarket, benzine station, wasserette echt veel om te benoemen voor een succesvolle vakantie.
Goeie contact met de verhuurders. Ik zal iedereen aanraden om bij Casa Andries je vakantie door te brengen.
Ik geef Casa Andries een 10.
10 heerlijke dagen doorgebracht met een goed onderkomen op de Tielstraat in Casa Andries!

Een goede centrale ligging aangezien we het hele eiland zijn overgeweest.

Heel fijn contact in Nederland met Javier en Jetta en erg leuk om een mailtje te ontvangen toen we net waren aangekomen en na afloop om zeker te zijn dat alles naar wens was. Ook onze feedback werd heel goed ontvangen!

Bedankt voor de service
We zijn al weer twee weken terug, de tijd vliegt… Echter die twee weken in Casa Andries zijn voor ons gevoel nog sneller gegaan. Een heerlijke vakantie op een van de centraalste plekken in Curacao. Casa Andries bevindt zich in Marie Pampoen, een leuke volkswijk waar wij ons direct thuis voelde, vooral omdat je midden tussen de lokale Curacaose bevolking verblijft. Dicht bij het strand, het centrum Punda en een supermarket voor onze dagelijkse boodschappen. Geweldig genoten van North Sea Jazz festival en de verschillende stranden. De dames hebben volop gewinkeld, er zijn véél mooie kledingzaken, waar je, als je niet uitkijkt, zo met een extra koffer teruggaat naar Nederland. Het is zeker een aanrader om een auto te huren, absoluut niet duur en het verrijkt je vakantie omdat je zéér mobiel bent. Binnen een uur ben je bijvoorbeeld zo op de stranden de Grote Knip en Jan Thiel beach, buiten Willemstad…. Tevens willen wij Casa Andries bedanken voor de goede begeleiding en support tijdens ons verblijf in hun knusse huisje met de leguanen in de achtertuin……,
We hebben twee heerlijke weken gehad in Casa Andries. Een goed (en snel) contact met de verhuurders, vriendelijke ontvangst door de beheerster, gezellige wijk, prettig huis van alle gemakken voorzien, zeer centraal gelegen. Allen belangrijk voor een aangenaam verblijf en heerlijke vakantie! We zouden er zo weer gaan zitten voor een volgend verblijf!
Weer een tijdje terug in Nederland, maar nog steeds nagenietend van een heerlijke vakantie op het zonnige eiland Curaçao! Wat hebben we genoten. Casa Andries is een erg fijn huis, voorzien van heel veel gemakken. Gelegen in een rustige buurt met aardige mensen om ons heen. Buren die erg behulpzaam zijn en onze vragen altijd willen beantwoorden. Fijn dat we al lopen de stranden konden bereiken en dat de supermarkt om de hoek zit! We konden gemakkelijk de bus pakken en waren dan zo in Punda of bijvoorbeeld het Sea Aquarium. Super relaxt allemaal en we hebben volop kunnen genieten van onze vakantie. Casa Andries is zeker een aanrader, bedankt!
het verblijf in casa Andries is mij erg goed bevallen, overal is aan gedacht en omdat we maar met zijn 2en waren en casa Andries voor 5 personen is ingericht, was er veel ruimte. Een rustig strand was lopend te bereiken in een paar minuten en ook een aantal andere stranden waren lopend goed te doen. Er wonen vrijwel alleen lokale mensen in de straat, zodat wij echt het gevoel hadden veel van de gezellige Antilliaanse sfeer mee te krijgen. Echt een aanrader!
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Casa Andries. Het is heerlijk dat er op loopafstand een supermarkt is en ook een tankstation en wasserette zijn heel handig zo dichtbij! Het huis is van alle gemakken voorzien. Het aanwezig zijn van wifi,televisie, airco, fans, extra telefoons etc maken het tot een heel compleet verblijf.
We hebben ons heel erg thuis gevoeld en komen zeker nog een keer terug. De communicatie liep perfect en er is overal aan gedacht.
Dank voor het verblijf in Casa Andries!! Het was geweldig,
Afgelopen 3 maanden verbleven wij met 4 volwassenen in Casa Andries. We hebben een heerlijke tijd gehad. Casa Andries ligt zeer centraal en er is leuk contact met de buren. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld in deze buurt. Naar het centrum deden wij met de auto of een taxibusje. Lopend naar Mambo beach is goed te doen. Daarnaast is er een supermarkt en wasserette in de nabije omgeving. Het contact met de eigenaren heb ik al zeer prettig ervaren. Er werd altijd meegedacht en als er een vraag was had ik meestal binnen een dag antwoord.
Geachte jetta en javier,

Wij zijn heel tevreden over ons verblijf in Casa Andries. Je wordt 's-morgens gewekt door allerlei vogelgeluiden en soms zie je ene stel leguanen spelen op het achterterras. Het huis is praktisch ingedeeld en heeft veel ruimte. Het overdekte terras aan de voorkant is handig als je buiten wilt zitten of eten. De omgeving doet veilig en rustig aan. Het strand is op loopafstand. Wij aten af en toe in een van de restaurants daar en genoten tegelijkertijd van de zonsopgang. de supermarkt is ook op loopafstand en heeft een ruim assortiment. kortom, van Curaçao genieten vanuit Casa Andries, een aanrader!

met vriendelijke groet,

Jetty en Jaap Mosselaar
Hey Jetta en Javier

Wij hebben zeker genoten in casa Andries. We hebben een fantastische tijd gehad en voelden ons gelijk thuis toen we binnen stapten in het huis. Je heb er echt alles, en mochten we vragen hebben konden we het stellen aan de beheerster, overbuurvouw gilma. Het zit dicht bij alles en ook zonder auto kan je er goed verblijven. Het is ook zeker een huis voor een langere periode. Ook voelde we ons erg veilig in de buurt zeker met de sociale controlle.

Mocht we terug keren naar curacao , dan kiezen we zeker weer voor casa Andries.
Wij zullen jullie Facebookpage van casa andries delen en door mailen.
Beste Jette en Javier,

Na een hele fijne tijd op Curacao zijn wij afgelopen maandag teruggekeerd naar het koude Nederland. Wij hebben een heerlijke tijd gehad in jullie appartement! Alles was aanwezig, de buurt veilig en op loopafstand van zowel supermarkt als strand. Ik zou iedereen willen aanbevelen om in jullie appartement te verblijven en ik hoop zelf ook snel terug te keren!

Groet, Tanja
Hallo Javier en Jetta

Net terug uit t heerlijke warme Curacao en een hele fijne tijd gehad in jullie geweldige huis. Leuke buurt aardige mensen en lekker centraal, s morgens lopend naar t strand en smiddags met t lokale busje naar Punda 5 minuten in t busje{ en we stapte bij de supermarkt Boulevard op} In t huis was alles compleet aanwezig heel fijn ook internet en tv. Wij hebben alweer geboekt voor vlgd jaar een betere reclame kan niet toch, Echt een aanrader voor een geweldige fijne vakantie in een zeer leuk compleet huis op Curacao
CASA ANDRIES:MOOI RUIM HUIS,IDEAL GELEGEN, RUSTIG BUURT,VRIENDELIJK BUREN. ZEKER AANRADER VOOR EEN GESLAAGDE VAKANTIE OP CURACAO!!!!
FAMILIE ANDRIES COMPLIMENT VOOR DE SERVICE EN AANDACHT! BEDANKT NAMENS MIJ EN MIJN COLLEGA'S.
NAZMA
We hebben een te gekke vakantie gehad in Casa Andries. Alles zat in het huis wat we nodig hadden, en eigenlijk nog veel meer. Ook qua locatie zaten we perfect. Als we naar de stad gingen en we kwamen terug vroegen we aan de chauffeur of hij in de straat wou stoppen en werden voor de deur afgezet. Ook de supermarkt om de hoek was ideaal. We zijn wandelaars en naar mambo beach was een leuke wandeling we hebben in de vakantie maar 2 keer een auto gehuurd om naar westpunt te gaan. Volgend jaar gaan we zeker weer
Een te gekke tijd gekke tijd gehad in Casa Andries. Er zat alles en meer in het huis wat we nodig hadden. Een leuke buurt met gezellige mensen die erg behulpzaam zijn. Zit dicht bij alles. We wandelde iedere avond naar de zee. We zijn echt ontspannen terug gekomen. We komen zeker volgend jaar weer terug. bedankt voor alles :D
Erg fijne tijd gehad aan de Tielstraat. Hele gezellige buurt, vlakbij alles. Supermarkt en Tankstation op de hoek. 2min lopen en je staat in de zee. Ook aan veiligheid is gedacht je kon merken dat javier in de beveiliging zat. Omdat het de eerste keer op Curacao was hadden wij een heleboel vragen. En die konden we ook echt stellen aan javier en Jetta, nooit wat hun iets te veel. Alles wat we in Nederland hebben in huis hadden we ook in Casa Andries. We gaan zeker voorstellen aan onze ouders om een keer i.p.v. spanje in casa Andries te overwinteren. Rodney bedankt voor de goede service!
Casa Andries ligt aan de Tielstraat in de wijk Steenrijk Gelegen in een karakteristieke wijk. Deze wijk is centraal gelegen ten opzichte van het centrum Punda en Otrabanda. Aan deze zuidkust ligt; Mambo Beach, Cabana Beach, Sea Aquarium Marie Pampoen Beach, en veel meer.

De locatie is zonder meer perfect te noemen gezien de centrale ligging t.o.v. stranden, winkels, restaurants en centrum van Willemstad. Gezellig, comfortabel, veilig, centraal, privacy en tropisch zijn de tops van  Casa Andries. Een geliefde plek voor veel Nederlanders!

 Casa Andries ligt op 5 minuten loop afstand van de gratis beach van Marie Pampoen aan de zuidkust. Door deze centrale ligging bent u in no time in Willemstad. Op loop afstand van  Casa Andries, om de hoek, heb je een Supermarkt, wasserette, benzinepomp, restaurant pin automaat, copyshop en apotheek. Vlakbij ons stopt de bus naar het centrum.

Om de hoek kan je de bus nemen. Even je hand opsteken en je kunt instappen! De kleine busjes zetten je voor de deur af. Ook een leuke en efficiente manier van transport op het eiland is de scooter. Lekker goedkoop, geen file, altijd een parkeerplek en je kunt overal komen!

Kortom  Casa Andries is ook ideaal wanneer u met of zonder huurauto een leuke vakantie zoekt
Casa Andries ligt aan de Tielstraat in de wijk Steenrijk Gelegen in een karakteristieke wijk.

Deze wijk is centraal gelegen ten opzichte van het centrum Punda en Otrabanda. Aan deze zuidkust ligt; Mambo Beach, Cabana Beach, Sea Aquarium Marie Pampoen Beach, en veel meer. De locatie is zonder meer perfect te noemen gezien de centrale ligging t.o.v. stranden, winkels, restaurants en centrum van Willemstad. Gezellig, comfortabel, veilig, centraal, privacy en tropisch zijn de tops van onze accommodatie Casa Andries.

Een geliefde plek voor veel Nederlanders! Casa Andries ligt op 5 minuten loop afstand van de gratis beach van Marie Pampoen aan de zuidkust. Door deze centrale ligging bent u in no time in Willemstad. ook op loop afstand van Mambo, om de hoek, heb je een Supermarkt, wasserette, benzinepomp, restaurant pin automaat, copyshop en apotheek.

Vlakbij ons stopt de bus naar het centrum. Om de hoek kan je de bus nemen. Even je hand opsteken en je kunt instappen! De kleine busjes zetten je voor de deur af. Ook een leuke en efficiente manier van transport op het eiland is de scooter. Lekker goedkoop, geen file, altijd een parkeerplek en je kunt overal komen!

Heb je geen zin om te koken maar ook niet om naar een restaurant te gaan, om de hoek 3 minuten lopen heb je de supermarkt Boulevard waar je zalig lokaal eten kan kopen voor fl. 12,00 genoeg voor 2 personen. Dagelijks een ander menu. vanaf 12.00 uur.

Kortom Casa Andries is ook ideaal wanneer u met of zonder huurauto een leuke vakantie zoekt
Bij de Dolphin Academy Curaçao kun je met dolfijnen zwemmen, snorkelen en zelfs duiken!
De Dolphin Encounter is voor alle leeftijden en leert je de dolfijnen van dichtbij kennen. Je staat op een platform in het water dat tot aan je middel komt. De trainer kan alles over de dolfijnen vertellen. Bezoekers krijgen als bedankje van de dolfijn een grote kus en een omhelzing. Alle aandacht en knuffels die je aan de dolfijn geeft, krijg je dus gewoon weer terug.
Voor de ultieme ervaring is er de Dolphin Swim. Dit programma biedt een unieke ervaring waarbij de dolfijn naast je zwemt, zodat je de dolfijn kunt aaien. Zwemmers geven signalen aan de dolfijnen die dan zullen zingen, draaien, zwaaien en nog veel meer. Het hoogtepunt van de Dolphin Swim is de 'Dorsal Ride' waarbij twee dolfijnen de zwemmers oppakken en meenemen voor een ritje.
Voor diegenen die zichzelf helemaal in de wereld van de dolfijnen willen wanen, is er de Dolphin Snorkel of zelfs een Dolphin openwater-duik waarbij je bij een mooi koraalrif duikt samen met de dolfijnen.
Voor de echte fanatiekelingen biedt Dolphin Academy de kans om een dolfijnentrainer te worden. In twee cursussen – één voor de kinderen en één voor de volwassenen – zul je de eerste beginselen leren van het trainen van een dolfijn. De cursus bestaat uit 2 niveaus die over twee of drie dagen zijn verdeeld.

Mambo Beach is misschien wel het bekendste strand van Curaçao. Het is met name bekend omdat het een plek is waar veel jongeren naartoe komen om ’s avonds uit te gaan en te feesten. In het weekend en in de vakanties kan het hierdoor ook behoorlijk druk worden op Mambo Beach.
Buiten de vakanties en weekenden om is het doordeweeks meestal juist een heerlijk rustig strand. Je vindt er dan onder andere toeristen en gezinnen met jonge kinderen die komen genieten van zon, zee en strand.

Martin Luther King Boulevard
Curaçao heeft er een nieuw strand bij. Op Marie Pampoen, langs de Martin Luther King Boulevard. Dat is op dezelfde weg waar ook de populaire stranden Mambo Beach en Kontiki Beach te vinden zijn. Vanaf de pier bij Marie Pampoen tot aan het sportveld van bolas krioyas, een kilometer verder, is er een strand worden aangelegd. Naast de aanleg van het strand is er in zee golfbrekers geplaatst, zoals dat ook op Mambo Beach is gedaan. Zowel voor de lokale bewoners, als voor de bezoekers van Curaçao is dit een aantrekkelijk strand geworden.

Duikschool Twin Divers
Wat Twindivers bijzonder maakt is dat de broers twee van de weinige lokalen zijn met hun eigen duikschool. Hun combinatie van kennis van het duiken en van het eiland zorgt voor een unieke duikervaring. Zij weten waar ze moeten zoeken en je zult dan ook dieren ontdekken die je zelf nooit had gespot.
Van spannende duiktrips naar inspirerende verhalen over plaatsen op het eiland en de lokale tradities: bij Twindivers vindt u alles wat u nodig heeft en wordt er veel gelachen. Twindivers ligt aan het strand van Marie Pompoen, nabij Sea Aquarium beach. Marie Pompoen is een idyllisch strandje met diverse lokale restaurantjes. De duikschool ligt dan ook direct aan het water, ideaal!
De duikschool is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur.

Restaurants vlak bij Casa Andries
Nemo Bar Restaurant Vis en zeevruchten

Hemingway Beach Bar Internationaal, Amerikaans,
Caraïben

Chill Beach Bar and Grill Caraïben, Bar, Barbecue

Pizza Mare Italiaans, Pizzeria, Mediterraan

El Mexicano & Grill Steakhouse, Mexicaans, Grill

Limoncello by the Sea Italiaans, Pizzeria, Vis en zeevruchten, Mediterraan

Origami Sushi Bar Japans, Vis en zeevruchten, Sushi,

Oriental Bae Chinees, Aziatisch

Bollywood Lounge Indiaas

El Restaurant Mexicaans, Latijns

The Green House – Vis en zeevruchten, Mediterraan

Madero Ocean Club Amerikaans, Caraïben, Internationaal,

Sea Side Terrace
Als je wil genieten van verse vis tegen een goede prijs, terwijl je lekker in de schaduw van een Appeldamboom zit, of met je voeten in het water van de zee, dan moet je zeker naar Sea Side Terrace. Dit eenvoudige restaurant is gelegen naar Breezes Hotel. Vanuit de vrolijk geschilderde container wordt eten geserveerd door vriendelijk, lokaal personeel. Zittend op simpele plastic stoeltjes, onder een party-tent eet je gerechten uit de Curacaose keuken. Als je echt iets van Curacao mee wil krijgen kun je dit restaurant niet overslaan!

Eric’s ATV Adventures. Quad rijden door het binnenland
Het is toffe manier om veel van het eiland te zien. Je kunt op deze manier bovendien ook op plekken komen waar je met een gewone auto niet makkelijk komt én je ziet zo in een paar uur tijd heel veel. De meest bekende bedrijven op Curaçao die dit mogelijk maken zijn Eric’s ATV Adventures.



Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
7 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Dekbedden

Dekens

Badkamer
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Balkon
Begane grond

9 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 85 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (6)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Faciliteiten

  • Hal
  • Roken toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Kinderen

  • Campingbed (1)

Privacy

  • Vrijstaande woning

Verwarming

  • Airconditioning


€ 315,-
per week v.a.
€ 315,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Casa Carmelita Montanja Rey

8,9
Vanaf per nacht € 43,- per week € 301,-