Vakantiehuis

Beach House Pietermaai Curacao


Vakantiehuis Beach House Pietermaai ligt direct aan zee, met terrassen rond het zwembad. Het is heerlijk rustig, heeft volop privacy en veel ruimte. Het zwembad van 10 bij 4 meter kijkt uit over zee en is alleen toegankelijk en prive voor de gasten van de Beach House Pietermaai. Ook de gezelligheid van restaurants, kleine barretjes, koffieshops, winkels, musea en terrassen vind je op korte loopafstand.

Vanaf de steiger boven de zee kun je genieten van de spectaculaire zonsondergangen en de (cruise)schepen de haven zien in-en uitvaren. 

Beach House Pietermaai heeft een professionele keuken met kookeiland, vaatwasser, oven, grote Amerikaanse koelkast/vriezer met ijsblokjesmachine, smoothie blender en Nespresso apparaat + een wasmachine+droger.
Sonos boxen voor het beluisten van je eigen favoriete muziek, een smart-tv in woon- en slaapkamer en een goedgevulde boekenkast met Nederlands -en Engelstalige literatuur zijn aanwezig. 

Bij het zwembad staan strand bedden en vind je diverse zitjes en hangmatten. Ook vind je hier de buitendouche. Een grote stenen bbq staat bij de loungehoek bij het zwembad. 

Beach House Pietermaai is geschikt voor 4 personen. Een aparte slaap- en badkamer bevindt zich aan zee. Ideaal voor 2 stellen of ouders met 2 of meer kinderen. Naast de slaapkamers kunnen kinderen slapen op de grote comfortabele slaapbank in de woonkamer (met airco). (Ook babybedje beschikbaar).

De hoofd-slaapkamer heeft een en-suite badkamer met 2 regendouches, dubbele wastafels, fohn en grote passpiegels. Je slaapt in een kwaliteits boxspring van 2x2 meter. De slaapkamer heeft een inloopkast en een separaat toilet.

De slaapkamers zijn voorzien van een geruisloze airco, plafondventilator en Smart-tv. 
 
Beach House Pietermaai straalt een sfeer van rust en luxe uit, met een warme trendy beach style inrichting. Een stoere en robuuste keuken (beton in combinatie met monumentaal authentiek hout), betonnen vloeren en hoge originele plafonds. 

Op sommige plekken zijn de originele structuren van dit monumentale pand intact gelaten, wat een sfeervolle combinatie tussen historische en nieuwe elementen geeft.

Een groot gedeelte van het pand dateert uit begin 19e eeuw en heeft diverse monumentale dakkapellen met een driehoekig topveld met 19e-eeuwse topbeëindiging. 

Geniet volop van privacy en rust, vanuit het zwembad of de hangmat van het spectaculaire uitzicht over zee. U ziet de cruiseschepen, zeilboten, vissersbootjes en motorjachten voorbij varen en soms dolfijnen voorbij zwemmen. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Schoonmaak: Beach House Pietermaai wordt altijd grondig schoongemaakt; met desinfecterende middelen en een Karcher stoomreiniger. Tevens zijn de kussens altijd voorzien van extra kussenbeschermingshoezen en zijn er kwaliteits matrasbeschermers. Alles op de hoogste temperaturen gereinigd. Tevens volgen wij de richtlijnen vanuit RIVM en WHO.

De verhuurder, Cindy & David

Advertentie online sinds juli 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Welkom bij Beach House Pietermaai op zonnig Curacao. Onze gasten geven wij graag een top vakantie door onze persoonlijke service, tips over Curacao en over de historische en culinaire wijk Pietermaai. Wij wonen en werken zelf met heel veel plezier in dit historische stadsdeel van Willemstad. In Pietermaai vind je de gezelligheid van de stad met de restaurantjes op loopafstand, maar ook van de rust van de zee.
Wij kijken uit naar uw komst met een koele Prosecco.
Zonnige groet,
Cindy & David

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Nachtprijs is op basis van 1-2 personen=1 slaapkamer. Extra slaapkamer = 50 euro per nacht extra.

Exclusief:
7% toeristenbelasting
eindschoonmaak: 135 euro
water en elektra, gemiddeld verbruik 8 euro per 24 uur totaal obv 2 personen
borg: 350 euro
Prijzen zijn inclusief:
high speed internet
prosecco bij aankomst
prive zwembad aan zee
handdoeken, strandhamamlakens, keukenlinnen, bedlinnen

Annuleringen:
  • De huurder kan de reservering te allen tijde annuleren, wijzigen of de naam ervan wijzigen in geval van dringende redenen. De eigenaar moet hiervan schriftelijk op de hoogte worden gesteld.
  • Annulering tot 6 weken voor de dag van aankomst: 50% van de gehele huursom.; Wanneer u of wij voor (een deel van) de dagen een andere huurder vinden, krijgt u uw (gedeeltelijke) vergoeding terug, minus € 75,- administratiekosten
  • Annulering vanaf zes weken voor de dag van aankomst: gehele huursom; Wanneer u of wij voor (een deel van) de dagen een andere huurder vinden, krijgt u uw (gedeeltelijke) vergoeding terug, minus € 75,- administratiekosten
  • Wij raden ten zeerste aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Indien u een doorlopende annulerings- en reisverzekering heeft, raden wij u aan om na te gaan of het verzekerde bedrag voldoende is.
  • Indien u vóór de vooraf vastgestelde vertrekdatum vertrekt, vindt er geen restitutie van huurgeld plaats.
  • Het wijzigen van het aantal meereizende personen, nadat u uw reservering heeft gemaakt, geldt niet als annulering. De toeslag of lagere tarieven worden vóór uw vertrek met u verrekend.
Beach House Pietermaai wordt grondig schoongemaakt met desinfecterende middelen en een Karcher stoomreiniger. Tevens zijn de hoofdkussens standaard voorzien van extra hoezen en liggen er kwaliteits matrasbeschermers op de bedden. Er wordt op de hoogste temperaturen gereinigd en er wordt samengewerkt met een professionele wasserij. Wij volgen de richtlijnen vanuit RIVM (Europa) and WHO.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
vr 13-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2310,00
Midweek -
Nacht € 330,00
Weekend -
van
vr 13-dec-2024
tot
zo 12-jan-2025
Minimaal verblijf 21 nachten
Week € 2800,00
Midweek -
Nacht € 400,00
Weekend -
van
zo 12-jan-2025
tot
ma 15-dec-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2380,00
Midweek -
Nacht € 340,00
Weekend -
van
ma 15-dec-2025
tot
zo 04-jan-2026
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 2870,00
Midweek -
Nacht € 410,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Boodschappenpakket
€ 15,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 25,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Parkeerplaats
€ 5,00
Per nacht
Wordt verrekend met de borg.
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Water
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Een auto is echt aan te raden, om het mooie eiland te ontdekken. Heerlijk touren naar Westpunt en alle stranden en baaien ontdekken, snorkelen en met schildpadden zwemmen.
Een auto van LivCuracao carrental https://livcuracaocarrental.com is een aanrader, door hun snelle en vriendelijke service en divers aanbod van nieuwe kleurrijke auto's. Van Fiat 500 cabrio tot aan ruime SUV's en ook een electrische Fiat 500 is beschikbaar. Extra prettig: de prive parkeerplaats van Beach House Pietermaai is voorzien van een eigen oplaadpunt.
De historische wijk Pietermaai (Unesco Werelderfgoed) biedt alles wat nodig is voor de ultieme vakantie of een zakelijk verblijf. Op korte loopafstand is alles te vinden:
een lounge- en beachclub, sfeervolle goede restaurants, gezellige cafe's, kapsalon, yoga-school, apotheek, duikschool met duikshop en een kleine supermarkt.
Op ongeveer 600 meter loopafstand ligt Punda, het centrum van Willemstad met een divers winkelaanbod, pleinen met terrasjes, de historische synagoge, de haven met de aangemeerde cruiseschepen, de pontjesbrug, de drijvende fruit- en groentemarkt en diverse musea.
Ook het bekende Plasa Bieu is heel dichtbij, heerlijk lokaal eten tegen een goede prijs.
In de Nieuwestraat zitten bekende restaurants zoals Ginger, Mundo Bizarro, Mi Familia en cafe's zoals Mr. Porter en Tiki Loco. Op donderdag, vrijdag- en zaterdagavonden, bruist deze straat met live-optredens van Salsa, pop tot aan Blues.
Ook het jaarlijkse BlueSeas festival in deze straat is echt een geweldig evenement. (Eind maart/begin april).
Naast natuurlijk de jaarlijkse Koningsnacht en -dag, met braderieen, optredens en veel oranje gezelligheid in Pietermaai en Punda.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
60 m2

Granito / beton

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
25 m2

Bed: King-size 200 x 200 cm

Granito / beton

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Granito / beton

Kledingkast(en) (1)

Badkamer 1
Begane grond
15 m2

Toilet

Douche (2)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (5)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Hypoallergeen
  • Kluis
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (10)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (2)

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy

Verwarming

  • Airconditioning


€ 2.310,-
per week v.a.
€ 2.310,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: