Appartement


Kom genieten van ons appartement in het hoogst gelegen dorp van National Park Harz, Sankt Andreasberg. Met zijn ligging op 700 meter hoogte heeft het appartement een fantastisch uitzicht! Het beschikt over een royale oppervlakte van 90 m2. Rondom het gebouw ligt gazon, om te relaxen, te spelen of te barbecuen bij het tuinhuisje.

Het appartement heeft 3 slaapkamers voor maximaal zeven personen. Er is een stapelbed voor de kinderen.
De keuken is voorzien van alle luxe met een vaatwasser, oven, magnetron, elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker.
In de woonkamer, met gezellige houten bar, staat een flat screen van 150cm doorsnede, met Netflix en YouTube apps. Overal is gratis wifi aanwezig. 

In de badkamer met ruime douchecabine staat een wasmachine en is een föhn aanwezig. Verder is er een droog- en opbergkelder voor de was en ski spullen te laten drogen en de eventueel meegebrachte fietsen en ski’s kunnen hier veilig gestald worden. De aanwezige 3 sleeën en 2 skateboards mogen gratis gebruikt worden. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.

De supermarkt en bakkers liggen op 2 minuten rijden met de auto. Broodjesservice is aanwezig.

Sankt Andreasberg en omgeving
Tip; Download de app "Harz", hiermee krijg je alle cultuur, wandel- en mtb routes, etc. op je telefoon. 

Een aantal van de vele activiteiten:
  • De oudste mijn van de Harz genaamd "Grube Samson" in Sankt Andreasberg is onderdeel van Unesco Werelderfgoed en biedt op 190 meter diepte een indrukwekkend inzicht in de geschiedenis van de zilverertsmijn. Mooie excursie.
  • De hoge touwbaan in St. Andreasberg met meer dan 60 stations op natuurlijke bomen.
  • Een rodelbaan met een lengte van 550 meter bevindt zich op de Matthias Schmidtberg in Sankt Andreasberg.
  • De oudste en leukste spoorbanen van Duitsland: de Brockenbahn. De stroomtrein brengt je met een snelheid van 20 km per uur naar de top van de Brocken (1142 meter). 
  • Zwemmen in het subtropisch zwembad Vitamar in Bad Lauterberg.
  • Met de kabelbaan in Braunlage (15 minuten rijden van Sankt Andreasberg) bereikt u met de 6-personencabine lift de top van de Wurmberg met fantastisch uitzicht over de Harz en de Brocken. U kunt ook naar beneden met de "Monsterroller", een reusachtige step met brede banden, een unieke ervaring!
  • Bij de Wurmberg bevindt zich ook een grote avonturen-speelplaats voor kinderen en een groot geitenverblijf en hazenverblijf met hazen, konijnen en cavia's.
  • De langste wandelhangbrug ter wereld de Titan RT in Elbingrode loopt over het Rappbodetal en overspant het grootste stuwmeer van Duitsland. Aan de overkant is het mogelijk om een GigaSwing te maken. Ook is er een megazipline voor 2 personen naast elkaar, de zogenaamde Flying Fox.
  • Bezoek Kasteel Wernigerode. Je kan omhoog lopen of met een treintje naar boven. Boven bij het kasteel bevindt zich een gezellig terras met prachtig uitzicht waar je heerlijk kunt lunchen voor een leuke prijs. Wernigerode heeft een mooi eeuwenoud stadscentrum.
  • Het oude stadje Quedlinburg met zijn middeleeuws centrum wordt gerekend tot de mooiste steden met vakwerkhuizen van Duitsland. En ook het stadje Goslar staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco. 
Wandelen
De omgeving van Sankt Andreasberg is uitermate geschikt om te wandelen en kent vele wandelroutes.
  • Er zijn veel verschillende wandelpaden, waarvan een aantal vlak bij uw appartement begint. Bijvoorbeeld een wandeltochtje naar Rehberger Grabenhaus, 2,4 km lopen. Vanaf voorkant appartement weg oversteken het veld in, daar staan wandelbordjes.
  • Rundwanderweg Oderteich, 4,5 km. 
  • Naar de top van de Brocken wandelen, een prachtige route pal langs de stoomtrein rails.                        Deze wandelroute start o.a. achter de Bavaria Alm in Torfhaus. Lengte 8,5 kilometer naar de top! 
Mountainbiken
Door de vele gravelwegen en paden is de Harz bij uitstek dé omgeving voor mountainbikers. Door een elektrische Mtb te huren kunnen ook ongetrainde fietsers hiervan genieten. 
Ook bekend is het Downhill-Park “MSB-X-Trail” op de Mathias Schmidtberg in Sankt Andreasberg. De kabelbaan brengt u met de mountainbike naar boven, waarna de afdaling kan beginnen.

Motorrijden
De Harz is een paradijs voor motorrijders, het verrast je als motorrijder met zijn veel bochten, heerlijke wegen en hoogtemeters!

Wintersport
De Matthias Schmidtberg en Sonnenberg in Sankt Andreasberg zorgen met de verschillende pistes voor veel sneeuwplezier. Iedereen - jong en oud, beginner of gevorderde - kan hier skiën, snowboarden, langlaufen en Snow-Tubben. Achter het appartement ligt een verlichte sleeweide, erg leuk voor de kinderen.
Daarnaast biedt de Wurmberg, gelegen in het centrum van Braunlage, met een hoogte van 971 meter volop skigelegenheid. Dit is het hoogste en grootste skigebied van de Harz.

De verhuurder, Emily & Dennis

Advertentie online sinds januari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 7 uur
Wij zijn Emily en Dennis van Lier en sinds 2018 eigenaar van "Traumharz" in het dorpje Sankt Andreasberg gelegen in Nationaal park Harz. Het geheel nieuw ingericht appartement met prachtig uitzicht over het dal, is ook te huur. Sankt Andreasberg ligt op 700 meter hoogte. In de zomer doet de aan de rand van het dorp gelegen Matthias Schmidt Berg dienst als Mountainbike trail en rodelbaan. In de winter als skipiste.
"De Harz" is met zijn prachtige en deels ongerepte natuur erg mooi.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Maximaal 7 personen.
Prijzen zijn inclusief energie en boekingskosten.
Exclusief beddengoed en handdoeken a €15,- per persoon en eindschoonmaak a €70,-.
Aankomst tussen 16:00uur en 18:00 uur. Vertrek voor 10:00uur.
Huisdieren in overleg.

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 23-dec-2023
tot
za 31-jan-2026
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 70,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Hoog in de Harz vind je de oudste smalspoorbaan van Duitsland: de Brockenbahn die je zowel zomers als in de winter naar 1.142 meter hoogte stoomt. Startpunt van deze belevenis is het station van Werningrode, vanwaar de stoomtrein bergop naar de top van de Brocken en weer terug over dezelfde route gaat. Je kunt ook op een van de tussenliggende stations op- en of uitstappen. De prijs is wel altijd hetzelfde.
Adres; Friedrichstraße 151, 38855 Wernigerode.
Maak een gezellige wandeling naar het midden in het bos gelegen restaurant met terras.
Adres; Rehberger Grabenhaus 1, 37444 St. Andreasberg,
Deze 458 meter langste hangbrug van Europa hangt parallel aan de Rappbode-stuwdam. Ook is er een Europa's langste dubbele hangzweefbaan. (zipline)
Wandelen, rondleidingen, boottochten, Gigaswingen etc.
Kosten hangbrug; €6,- p/p.
Adres; L96, 38889 Elbingerode.
http://www.titan-rt.de
Naar top Brocken wandelen, langs stoomtrein route. Start wandelroute is o.a. achter de Bavaria Alm in Torfhaus. Lengte 8,5 kilometer naar de top! Gezellig restaurant met terras in Oostenrijkse sfeer. Adres; Torfhaus 10, 38667 Altenau.
Naast de kleine skipistes met stoeltjesliften in Sankt Andreasberg kunnen de gevorderde skiërs zich uitleven op de Wurmberg in Braunlage.
Adres; Am Amtsweg 5, 38700 Braunlage,
www.wurmberg-seilbahn.de/start-winter.html
https://www.tripadvisor.nl/Trips/93747951/Sankt%20Andreasberg

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
2e verdieping
32 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Slaapkamer 1
Begane grond
11 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Kledingkast(en) (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Zitje

Slaapkamer 3
Begane grond
11 m2

Bed: Stapelbed 200 x 80 cm

Bed: Stapelbed 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Badkamer
Begane grond
5 m2

Douche (1)

Wastafel (1)

Föhn

Droogkelder.
Souterrain

60 m2

Toilet
Begane grond

2 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Kinderen

  • Kinderbed (3)

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (7)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Slee (3)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (8)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Games & entertainment

  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Skilift meer dan 500m
  • Hoogte tot 1000m
  • Skiberging


€ 840,-
per week v.a.
€ 840,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder