Vakantiehuis


Het is heerlijk genieten..... 

in dit vrijstaande, comfortabele vakantiehuis, met boxspring bedden, een keuken met zeer complete keukeninventaris en een schaduwrijk terras. Grenzend aan 'Nationaalpark Kellerwald Edersee' natuurgebied met UNESCO status. Ideaal voor wandelaars, natuurliefhebbers, E-fietsers, mountainbikers, rustzoekers, gezinnen met jonge kinderen en 50+ers! Fantastisch verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en babybad op 5 km! Strand op 20 km! Veel gratis of betaalbare uitjes in de omgeving!

Let op: De vakantiewoning is NIET geschikt voor personen die slecht ter been zijn.

Algemeen
Woonoppervlak 75 m2Vrijstaand3 Slaapkamers - 3 uur rijden vanaf de grens - Max. 5 pers - Elektrische verwarmingen en een fantastische houtkachel - Snelle goedwerkende internetverbinding - Gratis Wifi - TV met Nederlandse zenders - Rookvrij - Ruim grasveld voor de woning om op te spelen - Parkeren op straat achter de woning - In de winter wordt de weg tot aan de woning sneeuwvrij gemaakt - Geïsoleerde binnenwanden, dubbel glas, veel led-verlichting en nieuwe energiezuinige apparatuur - In de woning is geen gas aanwezig - Gelegen op vakantiepark met een leuke kabelbaan voor kinderen - Bij het park is ook een tennis- en squashhal en manege. 

Keuken
Uitgebreide keukeninventaris - Combimagnetron - ELECTRISCHE kookplaat (4 pits) - Koel/vries-kombinatie - Airfyer.

Woon-/eetkamer
Lichte woon/eetkamer met Zithoek met 2 twee persoonsbanken en twee luie Poang stoelen (die van Ikea)- Eethoek met grote tafel - HD TV

3 Slaapkamers
Vier boxspringbedden met pocketveren matrassen (seniorhoogte) en een bedbank -  dekbedden en kussens – op één slaapkamer is een beknopte werkplek met elektra - 2 Slaapkamers met toegang tot balkon - Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met koud en warm water.

Sanitair
Eén badkamer met douche met kindvriendelijke thermostaatkraan, toilet en wastafel - Kachel die snel verwarmd – de ouderslaapkamer heeft een extra toiletruimte met wastafel.

Buiten
Schaduwrijk terras aan de voorzijde en klein terras aan de zijkant- Terras stoelen en zitbanken - Parasol - Windscherm en een stenen Barbecue.


De verhuurder, Eveline & Frans

Advertentie online sinds april 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Hartelijk welkom op de Micazu pagina van het vakantiehuis 'Ekkie's Ecke'.

Wij genieten volop, zo'n 4 maanden per jaar, van dit heerlijke plekje. Ook onze kinderen met kleinkinderen komen hier graag. Ideaal voor wandelaars en fietsers. Een omgeving om veel te beleven! Fietsen en wandelen in het grote Nationalpark Kellerwald, de watersport op de Edersee, het bezoeken van de prachtige oude steden in de omgeving tot de wintersport-mogelijkheden in Winterberg en Willingen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Onze prijzen zijn exclusief stroomkosten (€ 0,40 KWh ),Inclusief water, internet, sateliet tv.
U betaalt geen reserverings of boekingskosten, toeristenbelasting. 
Bij boekingen van 2 aaneengesloten weken ontvangt u 5 % korting op de huurprijs.

BETALING VAN DE HUURSOM
Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag is 50% van de huursom verschuldigd.
Uiterlijk 30 dg. voor aankomst is het restant van de huursom + de borg verschuldigd.

ANNULERINGSKOSTEN
tot 7 dg. na ontvangst van de huurovereenkomst: geen kosten.
7 dg. na ontvangst van de huurovereenkomst tot 30 dg. voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs;
30 dg. tot 14 dg.voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurpijs;
14 dg. tot 7 dg.voor aanvang van de huurperiode: 75% van de huurprijs;
7 dg. of korter voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs. 

AANKOMST EN VERTREK
Aankomst tussen 15:00 en 18:00 u. 
Vertrek tussen 9:00 en 10:00 u.

DOELGROEP
Iedereen die van de natuur houdt, wandelaars, fietsers (elektrisch), mountainbikers, watersporters, liefhebbers van geocaching, iedereen die een dagje in Winterberg of Willingen wil skiën en ook voor gezinnen met jonge kinderen en/of baby, 50 plussers die rust zoeken! Voor golfers: Op ongeveer 3 kwartier rijden zijn twee golfbanen. Een grote baan in Waldeck en een (prachtige) 9 holes parkbaan in Bad Wildungen.

Ons huis is niet geschikt voor invalide personen of een groep jongeren
In het huis mag niet worden gerookt.
Let op: Min. leeftijd van de hoofdhuurder (tevens gebruiker) is 25 jaar.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 24-feb-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 430,00
Midweek -
Nacht € 61,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 505,00
Midweek -
Nacht € 72,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 590,00
Midweek -
Nacht € 84,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 505,00
Midweek -
Nacht € 72,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 430,00
Midweek -
Nacht € 61,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 590,00
Midweek -
Nacht € 84,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 60,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Hieronder treft u een beknopt overzicht aan met wat wetenswaardigheden over de omgeving.

Allereerst Frankenau zelf. Dat ligt op een ruime kilometer van het park. Er zijn daar 2 restaurants, een supermarkt (EDEKA) en drie warme bakkers. Ook is er een fitness ‘Im Lot’ genaamd waar naar hartenlust de conditie op peil worden gebracht of behouden. Tegen de rand van het park is een manege en een tennishal te vinden. Vanuit de manege worden uitstapjes in de omgeving per huifkar georganiseerd.

Zo’n 8 kilometer vanaf het park ligt Battenberg waar in de winter een klein familie gebied met een skilift te vinden is. In de plaatsen Winterberg, Willingen en Züszen zijn de grote skigebieden in de buurt. Winterberg ligt op zo’n drie kwartier rijden van het park.

In Löhlbach, ongeveer 10 kilometer van het park, is een verwarmd openlucht zwembad te vinden.

De wat grotere plaats in de nabije omgeving, is Frankenberg. Daar zijn de supermarkten van Lidl, Aldi en REWE te vinden. Verder natuurlijk allerhande winkels. Een grote EDEKA supermarkt is in de ‘Frankenberger Tor’, het grote winkelcentrum van Frankenberg. Voor een BigMac kan de McDonalds worden aangedaan. In de stad is ook een meubelfabriek, met museum, van Thonet gevestigd. Een bezoek meer dan waard. In deze plaats zijn ook nogal wat benzinepompen te vinden die onderling stevig concurreren (soms wel 10 cent per liter). Geadviseerd wordt de app ‘Billig Tanken’ te downloaden, waarmee kan worden bezien waar de laagste benzineprijs kan worden ‘gescored’.

Bad Wildungen, een ‘Kuurgebied’ ligt op 20 kilometer van het park. Daar kunnen ‘lijf en leden’ in warm bronwater worden gerevitaliseerd. Bad Wildungen heeft een prachtige ‘Alt Stadt’ met oude vakwerkhuizen, enkele uit de 15e eeuw en met wel 6 verdiepingen. Ook is daar een groot zwembad ‘Heloponte’. Verder heeft de stad een 9-holes parkgolfbaan. Ook een bezoek waard is het stadspark, waar vaak leuke evenementen plaatsvinden.

Wat voorbij Bad Wildungen, ligt de plaats Geismar. Ook hier weer een mooie ‘ Alt Stadt’ en een prachtige kerk. Een bezoek de moeite waard.

Op zo’n 20 kilometer ligt Hansestad Korbach. Hier zijn musea te vinden en heeft een prachtige ‘Alt Stadt’. In het centrum van de stad is een groot winkelgebied.

Ook een bezoek waard zijn de steden Marburg (op 50 kilometer afstand) en Kassel (op 65 kilometer afstand). Marburg is een universiteitsstad met ook weer een mooie ‘Alt Stadt’. Hier zijn ook, net als in Kassel, veel winkelmogelijkheden. Ook zijn in beide steden theaters en musea te vinden. Beide zijn boeiende steden.

Ten slotte, je moet ergens stoppen, de Edersee en Waldeck. De Edersee, het grootste stuwmeer (27 kilometer) van Duitsland ligt op ongeveer 15 kilometer van het park. Watersport, zelf duiken, is daar mogelijk. Ook kan daar worden gevist. Op de Edersee mag alleen gebruik worden gemaakt van elektrisch aangedreven motorboten, zeilboten of roeiboten. Rondom de Edersee zijn goed berijdbare fietspaden aangelegd. Waldeck een plaatsje op ongeveer 22 kilometer geeft een pracht uitzicht op de Edersee en de stuwdam. Het mooiste uitzicht is vanaf het slot Waldeck. Daar is ook een museum gevestigd. Waldeck heeft een kabelbaan vanaf het plaatsje naar de oever van de Edersee. Ook heeft Waldeck een 27 holes golfbaan, met een paar lastige holes.In het cluhuis is redelijke Pro shop en een goed restaurant.

Kortom er is veel te beleven in de omgeving van het vakantiepark, voor elk wat wils! Veel plezier!!!
Onderstaande verhuurvoorwaarden zullen deel uitmaken van de huurovereenkomst voor de vakantiewoning Am Sternberg 91, 35110 Frankenau Duitsland.

VERHUURVOORWAARDEN
Vakantiewoning Am Sternberg 91, Frankenau, Duitsland

Verplichtingen verhuurder.
De verhuurder is verplicht de vakantiewoningtijdig, in goede staat en compleet met inventaris ter beschikking te stellen, ongeacht of aan de verhuurder gebreken onbekend zijn. Voor de vakantiewoningen inventaris is een degelijke opstal -en inboedelverzekeringafgesloten.

Verplichtingen huurder.
De vakantiewoning dient overeenkomstigde bestemming zorgvuldig te worden gebruikt;
de vakantiewoning dient tijdig enin dezelfde staat te worden opgeleverd als bij aanvang van de periode.
Op de dag van aankomst is de vakantJewoningvanaf 15.00 uur beschikbaar en dient de vakantiewoning op de vertrekdag voor 10.00 uur te worden verlaten.

Boeken en reserveren.
De vakantiewoningkan worden gereserveerd per week en in overleg per midweek of lang weekend. In het hoogseizoen en vakantieperioden kan alleen per hele week worden geboekt (in overleg kan hiervan worden afgeweken). Reserveren kan per e-mail of brief. Indien de vakantiewoningbeschikbaar is en de boeking is verwerkt wordt een huurovereenkomst en voorwaarden toegezonden. Deze kan de huurder zelf uitprinten en ingevuld en ondertekend retour zenden aan de verhuurder. De reservering is definitief zodra de verhuurder het ingevulde en ondertekende huurcontract en de betaling heeft ontvangen.

Betaling en huursom.
Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag is 50% van de huursom verschuldigd.
Uiterlijk 30 dg. voor aankomst is het restant van de huursom+ de borg verschuldigd.
Alle genoemde prijzen staan vermeld in euro's. De huurprijs is exclusief kosten voor gebruik van elektriciteit, water en eindschoonmaak. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Annuleringskosten.
Tot 7 dg. na ontvangst van de huurovereenkomst: geen kosten.
7 dg. na ontvangst van de huurovereenkomst tot 30 dg. voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs;
30 dg. tot 14 dg.voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurpijs; 14 dg. tot 7 dg.voor aanvang van de huurperiode: 75% van de huurprijs;
7 dg. of korter voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs.

Aantal personen.
Het is niet toegestaan de vakantiewoning te gebruiken met meer mensen dan in de huurovereenkomst is vermeld. De vakantiewoning is in principe voor maximaal 5 personen geschikt.

Schade.
De huurder is aansprakelijk voor schade aan de eigendommen van de verhuurder door verlies en diefstal, tenzij deze hem niet kan worden aangerekend. Indien schade ontstaat, dient de huurder deze zelf te verhelpen of worden de kosten van de geleden schade achteraf door de verhuurder in rekening gebracht bij de huurder. In geval van schade treed de huurder terstond in overleg met de verhuurder.

Gebruik internet. Het is niet toegestaan via de internetinstallatie van de vakantiewoning auteursrechtelijk beschermd werk zoals films, boeken ed. illegaal te downloaden en/of te streamen (bijv via piratebay of you tube). De huurder is aansprakelijk indien zulks toch plaatsvindt gedurende de huurperiode. Geconstateerd misbruik zal worden afgewikkeld direct tussen benadeelde partij (deauteursrechthebbend dan wel de vertegenwoordiger daarvan) en huurder. Verhuurder zal daarbij geen partij zijn. Wel zal verhuurder alle noodzakelijke informatie ter zake aan de benadeelde partij te verstrekken.

Schoonmaak.
De huurder betaalt volgens het contract kosten van de eindschoonmaak. Bij vertrek dient de huurder de vakantiewoning bezemschoon achter te laten. De pannenset, braadpannen, koekenpannen en serviesgoed dienen schoon in de kastjes te staan. De koelkast en vriesgedeelte dienen leeg en ontdooit te zijn. De oven, haard en eventueel de barbecue, dienen leeg en schoon te worden achtergelaten. Indien de vakantiewoning niet voldoende schoon wordt achtergelaten worden deze extra kosten verrekend.

Bedlinnen. De 4 eenpersoonsbedden en de bedbank hebben alle een eenpersoonsdekbed, de huurder moet zelf bedlinnen daarvoor meenemen. Ook handboeken en vaatdoeken dient dehuurder zelf mee te nemen.

Overuige voorwaarden..
Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
Het vakantie huis is niet geschikt voor invalide personen of een groep jongeren.
In het huis mag niet worden gerookt.
Minimum leeftijd van de hoofdhuurder (tevens gebruiker) is 25 jaar.

Toepasselijk recht en jurisdictie.
In het geval van een geschil dat voortvloeit uit of in verband met deze Voorwaarden, zijn de wetten van Nederland van toepassing. De rechtbank van Den Haag heeft exclusieve jurisdictie om geschillen te beslechten (inclusief niet-contractuele geschillen of claims) die kunnen voortvloeien uit of in verband met deze Voorwaarden.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Parket

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
1e verdieping
8 m2

Bed: Lits-jumeaux 200 x 90 cm

Bed: Lits-jumeaux 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
2e verdieping
9 m2

Bed: Lits-jumeaux 200 x 90 cm

Bed: Lits-jumeaux 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
2e verdieping
9 m2

Bed: Twijfelaar 190 x 130 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Badkamer
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 70 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Watersport
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Vrijstaande woning

Mindervaliden

  • Verhoogd bed

Faciliteiten

  • Hal
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Games & entertainment

  • (Strip)boeken

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Hoogte tot 1000m


€ 430,-
per week v.a.
€ 430,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Hexenhuisje Sauerland

8,2
Vanaf per nacht € 110,- v.a. per week per week € 770,-