Vakantiehuis

Waldhaus Winterberg


Waldhaus Winterberg is een 14-persoons vakantiewoning in Winterberg. De vakantiewoning is prachtig gelegen aan het rand van het bos! Ons vakantiehuis ligt op een absolute toplocatie en is uitermate geschikt voor sportieve families en vrienden die houden van de natuur. Het huis is rustig en romantisch gelegen. Vanuit het huis beginnen de mooiste wandel- en fietsroutes en de skipiste ligt op 150 meter wandelen. Kortom, in alle seizoenen zult u een geweldige tijd hebben!  

Algemeen
Waldhaus Winterberg is een sfeervol en gezellig vakantiehuis. Het is een zeer ruim vakantiehuis met twee woonkamers (eetkamer en televisiekamer), knusse keuken, 7 ruime slaapkamers (waarvan vier slaapkamers voorzien met wastafels), 2 badkamers en 3 toiletten. De slaapkamers zijn verdeeld over drie etages. Onze vakantiewoning heeft een enorme tuin waar de kinderen heerlijk kunnen voetballen of sleeën. Vanuit de eetkamer loopt u via de openslaande deuren naar de schitterende terrasoverkapping met prachtig tuinmeubilair. Er is voldoende parkeergelegenheid. Diverse restaurants zijn op loopafstand van het huis.

Indeling van het huis:

Benedenverdieping
- keuken
- tweepersoons slaapkamer
- eetkamer met een grote eethoek, sfeervolle houtkachel met zitje met uitzicht op het bosdal en de openslaande deuren naar het overdekte terras
- badkamer met bad, douche, wastafel en toilet
- ruime garderobe. 

Eerste etage 
- badkamer met douche & wastafel
- apart toilet met wastafel
- 2 ruime slaapkamers (elke slaapkamer is 2-persoons)
- kitchenette met wasmachine, droger, nespresso-apparaat & waterkoker
- woonkamer met comfortabele, ruime zithoek en televisie. 

Tweede etage
- apart toilet met wastafel
- vier ruime twee-persoons slaapkamers met wastafel.

Ons vakantiehuis heeft een zeer complete uitrusting, met voldoende zitjes, bordspellen en zelfs de sleetjes zijn aanwezig! Ook aan de kleintjes is gedacht, want ons huis is zeer kindvriendelijk ingericht met kinderstoelen, traphekjes, kinderservies & twee campingbedjes. Bovendien zijn alle slaapkamers voorzien van nieuwe bedden.

Bij ons vakantiehuis starten een aantal prachtige wandelroutes naar o.a. de meest bezochte berg van het Sauerland, de Kahler Asten (op 2 km wandelen). Op 150 meter lopen zijn de skipistes (o.a. Rothaarsteig). Mountainbikers kunnen hier hun hart ook ophalen, het Bike Park ligt op 1 km rijden. Het centrum van Winterberg is op ongeveer 5 minuten rijden. 

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons Waldhaus!

De verhuurder, Marieke & Maarten

Advertentie online sinds december 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn Marieke en Maarten. Samen hebben wij drie kinderen, tweelingjongens Mees (7), Ties (7) en dochter Jans (4). Eind 2020 hebben wij Waldhaus Winterberg gekocht en compleet verbouwd naar ons zin. Het is een heerlijk plekje geworden. Een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen of sportieve vakantie, om samen met familie of vrienden van te genieten. Wij willen jullie graag mee laten genieten van ons sfeervolle boshuis en hopen dat jullie net zo genieten van Waldhaus als wij dat doen!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Arrangement

Toelichting op de prijzen

  • Waldhaus Winterberg is gelegen in een natuurgebied. Na 22.00 uur 's avonds dient het er rustig te zijn. Feesten zijn niet toegestaan. 
  • Twee nachten reserveren is soms ook mogelijk, maar dan graag even een berichtje sturen. 

Arrangementen

Kies een arrangement.

Herfstvakantie
Van 18-10-2024
Tot 25-10-2024
Tarief € 1400,00
Herfstvakantie
Van 25-10-2024
Tot 01-11-2024
Tarief € 1400,00

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
vr 26-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1400,00
Midweek € 895,00
Nacht € 300,00
Weekend € 895,00
van
vr 26-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2100,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1400,00
Midweek € 895,00
Nacht € 300,00
Weekend € 895,00
van
vr 05-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 2100,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1400,00
Midweek € 895,00
Nacht € 300,00
Weekend € 895,00
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4000,00
Midweek -
Nacht € 571,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
vr 14-feb-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1855,00
Midweek € 1045,00
Nacht € 265,00
Weekend € 1145,00
van
vr 14-feb-2025
tot
vr 28-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3496,00
Midweek -
Nacht € 499,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 6 personen)
€ 17,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 10,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 12 jaar
€ 2,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op ruim een kilometer wandelen vanaf Waldhaus ligt Erlebnisberg Kappe. Bij de Erlebnisberg Kappe is veel te beleven, zowel in de zomer en in de winter!

Panorama Belevenis Brug:
435 meter lang met schitterend panorama, met vijf spelelementen om lekker te klimmen en te klauteren.

Natuur Belevenis Pad:
700 meter lang wandelpad in aansluiting op de brug waar je veel leert over de dierenwereld in de omgeving.

Zomerrodelbaan:
700 meter de berg af, voor jong en oud. Een heerlijk paviljoen, een kios, trampoline en electrische autootjes voor de kinderen.

Klimbos:
Met vijf verschillende parcours op een hoogte tot elf meter. Er is zelfs een kinderparcours voor kinderen tot 7 jaar.

Bikepark:
Het veelzijdigste bikepark van Duitsland met een totale lengte van 10 kilometer, voor beginners en gevorderden.

En nog veel meer:
Rondleidingen bobsleebaan, de kappe express (het boemeltje)
Met mooi weer is een dag Hillestausee ook zeker een aanrader. Bij dit meer is een mooie speeltuin voor de kinderen en de volwassenen kunnen er waterskiën. Wandel een rondje om het meer en ga dan lunchen bij ons favoriete tentje, High Five Restaurant.
De Astenkick is een onvergetelijke belevenis. Een unieke ervaring op hoogte met een lengte van meer dan 1.000 meter. Vanaf de starttoren duik je met 70 km per uur het dal in. Een indrukwekkend avontuur in de natuur van het Sauerland. Niet voor watjes maar voor de echte waaghalzen :-)
Op slechts een half uurtje rijden van Waldhaus Winterberg ligt attractiepark Fort Fun Abenteuerland. Dit pretpark ligt tussen de heuvels in een dal. Er zijn achtbanen, een indoorspeelplaats, draaimolen, reuzenrad, schommelschuit, verschillende speeltuintjes, zipline, rodelbaan, lieveheersbeestjesbaan, waterattracties… en nog veel meer!
Leuk natuur belevings pad, route kruist een beekje, tunnel, 'bergtop' klimmen en klauteren. Echt avontuur voor de kinderen. Gaaf om de wisenten te kunnen zien van dichtbij.
Het bergachtige gebied van Winterberg en omgeving leent zich uitstekend om te fietsen. In het Sauerland is een compleet fietsroutenetwerk aangelegd met meer dan 250 kilometer aan mountainbikeroutes rondom Winterberg, dus je kunt hier helemaal ‘los’ gaan. Zowel voor de ervaren sporter als voor recreant vind je hier alle mogelijkheden. Op slechts 1,5 kilometer van vakantiehuis Waldhaus Winterberg ligt Bike Arena Winterberg. Bike Arena Winterberg is een prachtig park dat erg bekend is onder mountainbikers. Bij Parkplatz Bremberg, dit is de parkeerplaats tegenover het Bikepark, staan routeborden opgesteld en en kunnen mountainbikers een passende route kiezen.
Sauerland is erg populair onder zowel fanatieke als recreatieve wandelaars. Er zijn diverse bekende wandelroutes in het gebied zoals de ‘Rothaarsteig’, de meest bekende route met een lengte van 155 kilometer! Diverse wandelroutes lopen langs de tuin van vakantiewoning Waldhaus Winterberg. Vanuit Waldhaus Winterberg loopt u zo naar de Kahler Asten (841,9 meter hoog) op slechts twee kilometer wandelen. Dus trek de wandelschoenen maar aan!
Op slechts twee uur rijden ben je al in Skiliftkarussell Winterberg. De pistes van Winterberg strekken zich uit over zeven deelgebieden, met in totaal 27 km piste. De piste is op 150 meter lopen van Waldhaus Winterberg. Ga heerlijk snowboarden of skiën en vergeet niet de gezellige apres ski bij Moppi's Hutte. Het gebied is uitstekend geschikt voor gezinnen, waar de kinderen het echte skien goed kunnen leren met Nederlandse skileraren. In en rond Winterberg zijn leuke hutten te vinden waar je voor een toegankelijke prijs eenvoudig kunt eten en drinken. En vergeet ook niet te wandelen, sleeën of langlaufen. De natuur is hier prachtig en je kunt starten vanaf de voordeur. Let's go!
Marburg is de moeite waard om te bezoeken, wat een prachtige stad. Het is een uitgelezen plek voor wie meer te weten wil komen over het leven van de beroemde gebroeders Grimm. Het duo was onder de indruk van de middeleeuwse flair van Marburg met zijn oude vakwerkhuizen, smalle steegjes, steile trappen, romantische marktplein en imposante landgravenpaleis. Tijdens hun studiejaren tussen 1802 en 1806 inspireerde deze betoverende omgeving Jacob en Wilhelm Grimm tot het uitwerken van hun ideeën voor de bundel Kinder- und Hausmärchen.
Biggesee is een prachtig stuwmeer in het Sauerland. Op en rond de Biggesee zijn heel wat activiteiten mogelijk. Rond het meer ligt veel bos- en natuurgebied waar men kan wandelen, fietsen en paardrijden. Rond het meer zijn niet minder dan 600 km bewegwijzerde wandelingen aangebracht. Aan verschillende stranden mag gezwommen worden en op het water mag gesurft worden. Op het meer kan gevaren worden met de plezierboten.

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
25 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Woonkamer 2
1e verdieping
25 m2

Parket

Bank 3 zits (3)

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 210 x 180 cm

Parket

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons 210 x 180 cm

Parket

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
18 m2

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 4
2e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 210 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 5
2e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 210 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 6
2e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Parket

Slaapkamer 7
2e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Bed: 1-persoons 210 x 90 cm

Parket

Badkamer 1
Begane grond
12 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
8 m2

Douche

Wastafel (1)

Kitchenette
1e verdieping

12 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Commode
  • Campingbed (2)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Speeltuin
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen
  • Weekendje weg
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Gaskachel
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (3)
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (1)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Slee (3)
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Vrijstaande woning

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Hoogte tot 1000m
  • Skiberging


€ 1.400,-
per week v.a.
€ 1.400,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: