Vakantiehuis Filipijnen

0 gevonden vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in de Filipijnen

De vakantiehuizen in de Filipijnen zijn gelegen op een van de 7107 eilanden die liggen in de Filipijnse archipel in Zuidoost Azië. De grootste Filipijnse eilanden zijn Luzon en Mindanao, waar ook de vakantiewoningen in de Filipijnen te vinden zijn. Een verblijf in een particulier vakantiehuis in de Filipijnen, is een ideaal uitgangspunt om de vele andere eilanden te bezoeken. Wil je ook een vakantiehuis in de Filipijnen boeken? Kies voor Micazu, dan boek je direct bij de eigenaar. Zo huur je voordelig een vakantiehuis in de Filipijnen.

Ontdek de Filipijnen vanuit je vakantiehuis

Dankzij de kolonisatie zijn er verschillende invloeden uit de westerse wereld in de Filipijnen. Tijdens je verblijf in een vakantiewoning in de Filipijnen kun je deze invloeden zelf ervaren. De Spaanse en Mexicaanse invloeden in de Filipijnen zijn vooral terug te vinden in de rituelen binnen de Katholieke kerk en tijdens de festivals. De Chinese invloeden zijn terug te vinden in de Filipijnse keuken. Noedels, een typisch Chinees gerecht, is een veel voorkomend gerecht in de Filipijnen. In een aantal Filipijnse plaatsen wordt er nog steeds Chinees gesproken.

De Filipijnen: Zon, zee & strand

Kies voor een vakantiehuis in Batangas op het noordelijke eiland Luzon. Hier kun je heerlijk genieten van een zon, zee en strand vakantie. Ook duikliefhebbers zijn in Batangas op het juiste adres. Amerikaanse invloeden in de Filipijnen zijn terug te vinden in de liefde voor sport, de beheersing van de Engelse taal onder de Filipijnse bevolking en de aanwezigheid van fastfoodketens, Amerikaanse muziek en films en de shopping-malls in de grote Filipijnse steden. Ondanks al deze invloeden, blijft de Filipijnse cultuur uniek. Men adoreert helden uit de Filipijnen en maakt gebruik van de jeepney als openbaar vervoer.

Unieke flora & fauna

Natuurliefhebbers zijn met een vakantiehuis op de Filipijnen aan het goede adres. Er is een hoge bodemdiversiteit in de Filipijnen. Zo zijn er 215 unieke diersoorten op de Filipijnen te vinden. Het land heeft 600 verschillende vogelsoorten, waarvan ongeveer 30 procent alleen in de Filipijnen voorkomen. Het tropisch regenwoud van de Filipijnen, wat een groot deel van het land bedekt, telt tussen de 2500 en 3000 boomsoorten. Ga op wandeltocht en maak kennis met deze bijzondere natuur.

Tijdsverschil met de Filipijnen

In de zomer is het tijdsverschil 6 uur later en in de winter is het 7 uur later dan in Nederland.

Snorkelen en duiken in een tropisch paradijs of lekker uitrusten op het strand en in de jungle, bekijk direct het aanbod van vakantiehuizen in de Filipijnen.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in de Filipijnen kiest:

  • De jeepney is een relikwie uit de Tweede Wereldoorlog, wordt opgepoetst en als openbaar vervoersmiddel gebruikt.
  • Er zijn 80 verschillende soort vleermuizen in de Filipijnen en 81 soorten knaagdieren.
  • Er zijn in de Filipijnen 1000 soorten orchideeën.
  • De Filipijnen zijn ongeveer 7 keer groter dan Nederland.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren