Vakantiehuis Finland

0 vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Finland

Vakantiehuizen in Finland zijn vaak gelegen in wintersportgebieden of rond een van de 188.000 Finse meren. Naast de vele meren, liggen er langs de kust van Finland 30.000 eilanden. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis of chalet in Finland, kun je genieten van de verschillende landschappen. Voor vakantiegangers die natuurhuisjes zoeken, is een vakantiehuis in Finland zeker een aanrader. Kies ook voor Micazu, dan boek je direct bij de eigenaar. Zo huur je voordelig jouw vakantiehuis in Finland!

Genieten van jouw vakantiehuis in Finland

Hoewel er weinig Europeanen een vakantiehuis huren in Finland, heeft een vakantie naar Finland voor iedereen wel iets te bieden. De vele Finse meren en eilanden vormen de absolute trekpleister van Finland en zijn per boot te bezoeken. Rendiersafari’s in Fins Lapland en natuurtochten door Lapland zijn zeer populair. Tevens kun je in het zuidwesten van Finland meerdere middeleeuwse Finse kastelen bezoeken. De vele middeleeuwse stenen en houten kerken in Finland zijn ook absoluut een bezoek waard.

Vakantiehuis in Finland: een actieve vakantie!

Kies voor een vakantiehuis aan het Saimaameer, het grootste meer van Finland. In dit gebied kun je heerlijk tot rust komen en outdoor activiteiten ondernemen zoals kajakken en sportvissen. Geniet van een prachtig winters landschap met een vakantiehuis in het Savo Merengebied. In Finland kun je ook stranden vinden. Met een vakantiehuis in West-Finland kun je genieten van zee en strand. De sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het sportcentrum van de Finse stad Lahti, vooral bekend van het schansspringen en de vele alternatieve Elfstedentochten die in Finland gehouden worden.

Ontmoet de Kerstman in Finland

In Fins Lapland woont de beroemde Kerstman, in Joulupukki. Hij woont in Santa Claus Village, vlakbij de Finse stad Rovaniemi gelegen op de poolcirkel, wat het hele jaar toegankelijk is. De Kerstman heeft hier een tunnel die 100 meter omlaag gaat naar de grot, waar al het speelgoed gemaakt wordt en er veel te doen is voor kinderen en volwassenen.

Tijdsverschil met Finland

In Finland is het 1 uur later dan in Nederland. Zowel in de winter als met de zomertijd.

Geniet van een gezellig Fins vakantiehuis met sauna of vele andere faciliteiten en ga naar het volledige aanbod particuliere vakantiewoningen in Finland.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Finland kiest:

  • Finland is een van de grootste landen van Europa.
  • Finland is een van de dichtst beboste landen van Europa.
  • Men meet veel etenswaren af per liter en niet per gram of kilo.
  • Je kunt op originele wijze een kerstkaart verzenden vanuit Finland, ook al is het hoogzomer! Koop een kerstkaart en post deze op het lokale postkantoor. Jouw kerstkaart uit Finland wordt dan vlak voor Kerst bij je familie en vrienden bezorgd.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren