Gîte / Cottage


Luxe, sfeervolle gîte in vrijstaand authentiek vakantiehuis. Voorzien van alle gemakken en geschikt voor max. 5 personen. Vlakbij het prachtige, typisch Franse dorpje Barjac in de Gard en Vallon Pont d'Arc in de Ardèche.
  • Heerlijk (verwarmd) zwembad van 10x5 meter     
  • Luxe, sfeervol interieur                                                
  • Met drenkeling alarm en ondiep gedeelte voor de kleine gasten
  • Ligbedden en parasols en loungebedden op het hooggelegen terras
  • 2 slaapkamers met boxsprings, met in de masterbedroom 2.10 lengte
  • Incl. bed,- bad,- en keukenlinnen.
  • Kinderbad,- bed en stoelen aanwezig (gratis)
  • 2 terrassen waarvan een met uitzicht op het zwembad, beide voorzien van eettafelsets
  • De gîte bevindt zich op de gehele benedenverdieping van het vakantiehuis (75m2) en heeft een eigen ingang en dus volledig afgescheiden van de bovenverdieping (die niet wordt verhuurd). 
  • Afstand vanaf Utrecht: ca. 1130 km
  • Prijzen incl. toeristenbelasting.
  • De gîte is huisdiervrij.
Het huis waarin de gîte zich bevindt ligt in een kleine hameau. Rustig maar centraal gelegen. Je hebt er vrij uitzicht, dus geen zicht op huizen vanuit de tuin. Ook heb je uitzicht op de bergen, waarin je trouwens heerlijk kunt wandelen of (race)fietsen. In de tuin ligt een zwembad van vijf bij tien meter dat van ondiep naar diep loopt. Het zwembad is in het voor- en naseizoen verwarmd. Op kleine afstand ligt het riviertje de Cèze, waarin het ook heerlijk zwemmen is. Op circa 15 minuten afstand van de gîte ligt aan de ene kant Barjac en aan de andere kant Saint Ambroix. Leuke Franse dorpjes waar de grotere supermarkten aanwezig zijn. Op vijf minuten afstand van de gîte is een kleine epicerie waar stokbrood, groenten, kaas en de dagelijkse boodschappen gehaald kunnen worden.


De verhuurder, Marjan

Advertentie online sinds januari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Richard en Marjan, Nederlandse eigenaren van gîte Le Bel Endroit sinds december 2014. Marjan komt al vanaf haar kinderjaren in het gebied waarin de gîte zich bevindt. Omdat de Ardéche/Gard zo veelzijdig is hebben wij gekozen om in dit gebied een gîte te openen. De gîte, die zich bevindt in een typische Franse omgeving, hebben we sfeervol en luxe ingericht op een manier zoals wij zelf ook graag vakantie zouden vieren.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De weektarieven zijn inclusief:
Bedlinnen, thee,- en keukendoek, per persoon 1 strand/douchelaken (70x140 cm) en 3 badhanddoeken. Gas en elektra*. BBQ en een traditionele dames,- en herenfiets (zonder kinderzitje). Gratis op aanvraag: babybedje,- (baby)badje en/of kinderstoel. Boxspring in ouderkamer 2.10 mtr.  Gratis Wifi. De gîte is dier,- en rookvrij. Er is een kluisje aanwezig. 

Bijkomende kosten voor weekverhuur: Alle prijzen zijn inclusief taxe de séjour. Schoonmaakkosten € 55,- en de borg is € 150,- per verblijf. *Toeslag stookkosten; (extra) laag seizoen € 25,- per week. Er is een wasmachine aanwezig (5,- per wasbeurt.)

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
za 13-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 849,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 13-apr-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 949,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1099,00
Midweek -
Nacht € 183,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1399,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1099,00
Midweek -
Nacht € 183,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 26-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 949,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 26-okt-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 849,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 55,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In Barjac, een typische Frans stadje zijn leuke straatjes met terrasjes, winkeltjes en restaurantjes. Barjac ligt ca. 15 minuten van de gîte. In Barjac is een Carrefour Express voor de dagelijkse boodschappen. Overigens is er een kleine epicerie in het dorpje van de gîte waar oa brood te krijgen is. Op vrijdagochtend is de markt en 2 keer per jaar is de grootste Antiekmarkt in Barjac, met Pasen en in augustus.
Elke woensdagochtend is er een mooie markt in het Franse plaatje Joyeuse, met locale lekkernijen, zeepjes, wijnen, linnengoed en nog veel meer. De moeite waard om te bezoeken!
Het is natuurlijk heerlijk om ook de zee te bezoeken. Dat is vanuit de gîte prima te doen. Op ruim 1.5 uur rijden ligt de zee van Montpellier.
Daar ligt la Grande Motte of Grau du Roi aan de Middelandse Zee. Met leuke strandtentjes en brede stranden.
Wie bereid is een stukje verder te rijden; in het gebied de Camarque ligt de badplaats Saint Marie de La mer.

Overigens is de stad Montpellier ook echt het bezoeken waard!
Aubenas is een prachtige stadje in de Gard. Wel een stukje rijden vanuit de gîte maar de moeite waard om te bezoeken. Met leuke terrasjes, winkeltjes en op zaterdag een leuke markt.
In de buurt van de gîte zijn meerdere locaties om te klimmen. Favoriet bij kinderen. Er zijn klimbanen voor de allerkleinste kinderen maar ook meer uitdagende voor oudere kinderen en volwassenen. Er is zelfs een locatie waar je kunt tokkelen over het water.
In de Ardeche is van alles te doen. Zeker de moeite waard is het bedoeken van Pont d' Arc in de Gorges. Een boog van rotsblokken over de rivier. Er ligt een superleuk strandje om te zwemmen en te zonnen. Het dorpje Vallon pont D'Arc ligt er vlak bij, toeristisch maar zeker leuk om te bezoeken. Neem zeker ook de moeite om door de Gorges heen te rijden. Een fantastische route over de bergen langs de rivier met prachtige uitzichten.
In het midden van de Ardéche, vlak bij Vallon Pont D'Arc, is een grot gevonden met prachtige wandtekeningen en kristallen.

Nog niet zo lang geleden, in 1994 werd de grot ontdekt. Men heeft een exacte replica van de grot een aantal kilometers naast de echte grot geplaatst. In een prachtig gebouw is de grot nagebouwd zodat de honderdduizenden bezoekers de vondst niet kunnen beschadigen. De temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs de geuren van de echte grot zijn prachtig nagemaakt. Sinds 2014 staat de grot op de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Op 20 minuten afstand van de gîte is een riviertje de Cèze waar je heerlijk kunt zwemmen, vissen, zonnen en voor kinderen een fijne plek om te spelen. Bij dit riviertje is een klein restaurantje en een toiletvoorziening.

In de rivier staan kleine rotsen waar vanaf gesprongen wordt en er is een kleine stroomversnelling waar kinderen met luchtbedjes vanaf gaan.
De Chassezac is een zijrivier van de Ardèche in de Franse regio Rhône-Alpes. Ze ontspringt in de Cevennen in het Montagne du Goulet op een hoogte van 1300 meter. In de buurt van Ruoms mondt ze uit in de Ardèche.

In dit riviertje is het heerlijk zwemmen en vertoeven. Ondanks de grote keien die op het strandje liggen kunnen kinderen er heerlijk spelen. Er is een kleine stroomversnelling waarmee je met een luchtbed of grote zwemband je kan laten meevoeren. Deze rivier met het strandje ligt ca. 20 minuten van de gîte vandaan.
Het aquaduct Pont du Gard is het best behouden aquaduct ter wereld en het meest indrukwekkende! De Pont du Gard, die het dal van de Gardon overspant, voorzag Nîmes van drinkwater. De bouw, tussen 40 en 60 jaar na Christus duurde ca. 15 jaar. Het prachtige bouwwerk is echt de moeite waard om te bezoeken!

Je kunt vanaf de zuidkant naar de noordkant lopen en natuurlijk een duik nemen in het verfrissende riviertje.
De stad Nîmes is de moeite waard om te bezoeken!

Cultuur, gezelligheid, winkelen en heerlijke terrasjes voor een kop koffie of een drankje. Deze stad, die in de Romeinse tijd al erg belangrijk was, bruist en biedt prachtige bezienswaardigheden. Het Amfitheater, Maison Carrée (tempel), de tuinen Jardins de Fontaine en nog veel meer. De stad biedt een bezoekerspas aan waarmee alle bezienswaardigheden voordelig bezocht kunnen worden.

Om de stad van water te voorzien werd halverwege de 1ste eeuw na Chr. een 50 km lang aquaduct gebouwd; Pont du Gard. De stad Nîmes en Pont du Gard zijn prima als bezoek te combineren en ligt op ca. 1 uur rijden van de gîte.
Op bijvoorbeeld een regenachtige dag is een bezoek aan het kasteel in Labastide de Virac een leuk uitje. Zeker met jonge kinderen. Een historisch monument vlak bij de grot "L'aven d' Ornac, Vallon Pont d' Arc en de Caverne du Pont d'Arc. Het kasteel des Roure is grotendeels gerenoveerd en vertelt over de tijd rond 1500 en over de zijderupsenkwekerij. Daarnaast biedt het dak van het kasteel een prachtig uitzicht op de omgeving. Zeker de moeite waard. Op de officiële website van het kasteel nog veel meer informatie.
Omdat het belangrijk is te weten hoe je aankomende vakantieadres wordt beoordeeld door gasten die al geweest zijn hebben wij, om een idee te krijgen over de ervaringen, een aantal reviews van onze eigen site hieronder geplaatst:

Uit 2020:
"Beste Marjan, Richard & Co,
Cindy, Anthony en Lena hadden heel wat moois verteld over Le Bel Endroit en ik keek vol verwachting uit naar het verblijf. Ik = Patricia, zus van Anthony. Zoals ik vaak las een gezellig huis, mooi ingericht, je voelt je onmiddellijk thuis en het heeft een ziel! Het weer was prachtig, we gingen naar La Beaume, Uzès, L'Argentille, naar Les Vans en Barjac. We bezochten ook restaurant NouLou in Sant-Denis en het was in orde! Linda en Frank zorgen voor een warm welkom en hebben ons "goed verzorgd"! Een adres om door te geven, ook voor jullie nu een fijne vakantie en.... tot later! Patricia, Anthony, Cindy en Lena."


Uit 2019:
"In 1 woord - heerlijk! Het huis, het weer, het zwembad, de omgeving... als je een luxe huis zoekt voorzien van alle comfort, dan is het hier bij Le Bel Endroit. Een echt pluspunt voor ons was de ouderslaapkamer - een heerlijk bed en de kamer kan je 100% donker maken, dankzij de luiken - gegarandeerd heerlijk slapen dus.
Het is aantrekkelijk om de hele week in en rondom het huis + bij het zwembad te hangen maar er is in de (nabije) omgeving veel te doen. Het mooie stadje Barjac is vlakbij en erg leuk voor een etentje en wandeling 's avonds. Het bos Bois de Paiolive is een speciale plek en uiteraard zijn er heel veel strandjes langs de rivieren waar je de hele dag door kan brengen (neem een picknick mee!). De stad Montpellier met z'n oude binnenstad is echt een aanrader.
Last but not least zijn Marjan en Richard super - ze weten de balans tussen ' tot je beschikking' en 'niet storend' perfect te vinden!
Wij hebben 100% genoten."

Uit 2018:
"De foto's op de website & Facebook zijn prachtig, maar in het echt is jullie gîte nog véél mooier! Aan alles is gedacht, fijne bedden, een heerlijk zwembad & alle kamers zijn sfeervol ingericht! We voelen ons hier thuis in deze oase van rust. In de omgeving is veel te zien en te doen en 1 week is véél te kort!
Tips:
- Lunchen bij Le Bouchon in Aigueze
- Bezoek aan Balazuc
- Dagje Nîmes
- Roque sur Cèze
- Les Cascades de Sautadet
- Indonesische eten bij Natalie Cooking in Les Vans
Bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen graag nog een keer terug!
Veel liefs!"

Uit 2017:
"Vorig jaar was 1 week te kort, dus dit jaar 2 weken genoten in Gite Le Bel Endroit!
Lekker chillen in/bij het zwembad, drankje op het terras en 's avonds gezellig de bbq aan...heerlijk relaxt!
Niet te vergeten de mooie omgeving; de sfeervolle dorpjes met hun leuke markten en restaurants.
Het waren fijne weken! Een echte aanrader!"

Indeling

Woonkamer
Begane grond
28 m2

Tegels

Eetkamerstoelen (5)

Fauteuil(s) (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: Lits-jumeaux 210 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Hal
Begane grond

6 m2

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Gîte / Cottage

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 75 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (3)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (1)

Kinderen

  • Kinderstoel (2)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • Dartbord
  • Tafeltennistafel


€ 849,-
per week v.a.
€ 849,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Gîtes NouLou, appartement Anis

Vanaf per nacht € 90,- per week € 630,-