Vakantiehuis


Wij heten u van harte welkom is het  gezellige vrijstaande vakantiehuis met veel privacy op het mooie rustige vakantiepark Village le Chat met vele voorzieningen net buiten Ecuras in de Charente.

In dit gezellige vakaniehuis kunt u gratis gebruik maken van super goed 5G WIFI/internet via glasvezelkabel. Tevens is er een Smart TV met Nederlandse zenders, en een radio met cd speler aanwezig. Ook zijn er voor de liefhebbers spelcomputers X-Box Series 2 met kaart waar u oneindig veel spellen kunt downloaden en spelen. Tevens een Wii met verschillende spelletjes.  Verder zijn er bordspelletjes/ tafeltennis badges en balletjes, Tennisrackets en tennisballen aanwezig.

Hier in de Charente in Frankrijk kunt u in privacy heerlijk genieten van het goede Franse leven. Rust, natuur, lekker eten met een mooie Franse wijn of een lekker fris biertje.

Op het park heeft u veel faciliteiten zoals, een zwembad met een apart omheind peuterbad, zwemmeer met vlotten waar kinderen zich naar de overkant kunnen trekken en een glijbaan. U kunt vissen in het vismeer. Er zijn tennisbanen, speelvelden,  tafeltennis, speeltuin en de prachtig aangelegde 18 holes Golf International de la Preze waar u terecht kunt als geoefende speler maar ook voor de beginnende speler is er een speciale baan aangelegd. Heeft u dit altijd al eens willen doen dan is dit een mooie kans voor u. Bij de Golfbaan zit ook een heerlijk cafe/restaurant met terras.

Een manege waar pony gereden kan worden vindt u buiten het park.

Wandelroutes in de richting van Spanje, vanaf plaatsen ten zuiden van Ecuras zelfs een gedeelte van de pelgrims wandelroute richting Santiago de Compostella.

Bij het zwembad en bij het zwemmeer met strandje heeft u de beschikking over gratis ligbedden en parasols. Tevens een douche en toilet. Het zwemmeer loopt langzaam geleidelijk af.

Het fijne is dat het vakantiehuis vrijstaand is met veel privacy. Het heeft aan de linkerkant bomen en aan de voorkant en rechterzijkant een heg en een parkeerplaats gelijk voor de voordeur.

Wat ook heerlijk is dat het vakantiehuis centraal ligt op het park. Zo zijn alle faciliteiten binnen enkele minuten te bereiken. Na het  zwemplezier bent u zo weer thuis om te genieten in uw heerlijke vakantiehuis. U hoeft hiervoor uw auto niet te pakken wat een heel fijn voordeel is.

De slaapkamers en de badkamer met douche, wc en wastafel bevinden zich op de begane grond. Met de trap gaat u naar beneden hier vindt u de gezellige woonkamer en de uitgebreide keuken. 

Er is een 2 persoonsslaapkamer met balkon en schuifpui. Waar u een mooi uitzicht heeft over het meer. Hier is het heerlijk genieten tot in de late uurtjes van  het prachtige uitzicht. Deze slaapkamer heeft een 2 persoonsbed.

Er is een 2e slaapkamer met een eenpersoons bed en een hoogslaper met bureau. 

De woonkamer heeft een zithoek met een ruim bankstel, Smart TV met Nederlandse zenders, cd speler. 5G  Internet/WiFi via glasvezelkabel. Alles is inclusief.

De keuken heeft een eethoek en is compleet uitgerust met een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelvriescombinatie, koffiezetapparaat, senseo, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en wasmachine. Dus u hoeft niet af te wassen en uw wasje kunt u lekker ook in het huisje doen. U zult snel een thuisgevoel ervaren.

 
Het park ligt aan de rand van het prachtige rustgevende Parc naturel regional Perigord-limousin. Het mooie heuvellandschap met de vele koeien, beekjes, watermolentjes. U vindt zelfs een wijnboer enkele kilometers vanaf het park. Hier kunt u voor een heerlijk flesje franse wijn terecht. Voor de fijnproevers is er zelfs een Michelin sterrestaurant genaamd La Moulin de la Tardoire in de buurt, wat is gelegen aan het prachtige riviertje. Voor de pizza liefhebbers kunt u terecht bij Pizzaria la Gondola in Montbron. Hier kunt u heerlijk buiten zitten in de beschutte tuin. Uitstekende pizza's voor een klein prijsje. Ook de vleesgerechten kan ik u van harte aanbevelen.

Het mooie heuvellandschap met de vele koeien, beekjes, watermolentjes geven een heerlijk rustgevend gevoel. 

Wij wensen u veel plezier toe in dit mooie vakantiehuis op ons heerlijke vakantiepark in een echt Franse omgeving. 

Een aantal weken in de zomervakantie staat een Foodtruck bij het zwembad met een verse broodjesservice, snacks, ijsjes en verfrissende drankjes. Op het park wordt in deze weken  o.a. een Fish & Chips avond georganiseerd.

Bienvue et Sante!


De verhuurder, Eveline

Advertentie online sinds februari 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij vinden het heerlijk dat u ook zo kunt genieten in ons mooie vakantiehuis net zoals wij dat altijd zo fijn vinden. Genieten van het Franse leven is echt het mooiste wat er maar is. Hier kunnen wij heerlijk rustig relaxen en ontspannen, even weg uit het hectische leven. Graag willen wij dit heerlijke gevoel graag met u delen. U bent van harte welkom om dit te komen ervaren. Bienvenue!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen


Badhanddoeken, theelinnen zelf meenemen. Bedlinnen zelf meenemen of te huur voor 20 pp. Mountainbikes te huur in Montbron. Er zijn elektrische laadpalen voor uw auto bij de Supermarche in Montbron. (6 km van het park) Bij een boeking van 3 weken krijgt u 15 % korting.




Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 15-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 26-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 490,00
Midweek -
Nacht € 70,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 83,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de omgeving kunt u genieten van de Eeuwenoude kastelen. Kasteel Rochefoucauld ligt slechts op 20 km. Hier kunt u een rondleiding krijgen en kunnen kinderen zich verkleden in kleding van vervlogen tijden. Mocht u nog benieuwd zijn naar het voormalige Chateau Meiland dan kunt u dit bereiken in 56 km vanaf het park. Dit kasteel heeft nu de naam Chateau Marillaux gekregen.

Wilt u graag naar het strand, zeilen of surfen? Dit kunt u doen bij het meer Lac de Lavaud. Dit ligt op 26 km afstand van het park.

Aquapark du Coucou

Aventure Parc du Haute Charente


In Angouleme (42 km) kunt u lekker winkelen en genieten van de historische binnenstad. Angoulême is een plaats gelegen in het departement Charente, in de regio Poitou-Charentes. De plaats ligt op een plateau bij een meander van de rivier Charente en wordt ook wel het ‘balkon van het zuidwesten’ genoemd. Vandaag de dag staat Angoulême bekend als een van de mooiste steden in het departement Poitou-Charentes. In het oude stadscentrum kunt u vele leuke winkels en restaurants vinden. Een van de mooiste bezienswaardigheden in de stad is de kathedraal St. Pierre, een kathedraal in Byzantijns-romaanse stijl uit de elfde eeuw na Christus. De combinatie van haar leuke stadscentrum en haar gunstige ligging ten opzichte van andere bezienswaardigheden en plaatsen in de regio maken van Angoulême een meer dan geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Limoges (69 km) is wereldberoemd dankzij het porselein. De wereldhoofdstad van de vuurkunst is ook een Stad van Kunst en Geschiedenis. De rivier Vienne geeft aan de stad een bijzondere charme. Tevens kunt u vanaf hier de pelgrimsroute volgen richting Santiago de Compostela. Dit kan ook vanuit Brantome. Brantôme is een plaatsje gelegen aan de oevers van de rivier Dronne, in het departement Dordogne. Brantôme staat ook wel bekend als het Venetië van de Perigord. Het plaatsje ligt op een oude bedevaartsroute naar Santiago de Compostela, de zogenaamde Via Lemovicensis.Brantôme.

Cognac is een plaats in het departement Charente, dat deel uit maakt van de regio Poitou-Charentes. Het plaatsje geef haar naam aan de wereldberoemde drank Cognac, van origine afkomstig uit deze streek. Na Angoulême is Cognac de belangrijkste plaats in deze regio.


In verschillende dorpen en stadjes in de omgeving vindt u typisch Franse markten.

Bekende plaatsen met gezellige Brocante markten in Angouleme, Brantome, Nontron en Montbron.

Les Grotes de Queroy zijn zeer bekend in de omgeving. Een adembenemend avontuur om die spectaculaire grotten te bezoeken.

Bij het VVV Kantoor in Montbron (6 km) kunt u nog meer informatie krijgen over wandelroutes, fietsroutes en andere bezienswaardigheden in de omgeving. In Montbron is een kasteeltje en hier kunt u de dagelijkse boodschappen halen. Er zijn verschillende zeer uitgebreide supermarkten. Ook zijn hier sigarettenwinkeltjes, postkantoortje, apotheek en doktersdienst en slagerij.


Een bezienswaardigheid verder weg:
U kunt bij het kasteel van Ilja Gort op bezoek. Chateau Gort & Gort ligt op 140 km afstand. Hier kunt u een rondleiding krijgen, meedoen aan een wijnproeverij. Tevens kunt u een flesje wijn meenemen of een van de mooie geschreven boeken aanschaffen. Op de website
Visite – Château Gort & Gorthttps://chateaugort.nl › visite kunt u hier meer informatie vinden.
.

Indeling

Woonkamer
Souterrain

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: Stapelbed

Bed: 1-persoons

Laminaat

Badkamer
1e verdieping

Toilet

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 66 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Speeltuin
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen

Kinderen

  • Traphekjes


€ 490,-
per week v.a.
€ 490,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa de Banninck

9,5
Vanaf per nacht € 271,- v.a. per week per week € 1.900,-